Virginia – Anak -anak Wiki Hutan, Bagaimana Berkawan Virginia di Anak -anak Hutan | Senapang patah kertas batu

Cara Berkawan Virginia di Anak -anak Hutan

Mencari cara untuk bertahan beberapa hari pertama anda di Anak -anak Hutan? Tonton video di atas untuk 15 petua penting .Tonton di YouTube

Virginia

Artikel ini mengandungi butiran cerita utama atau elemen plot tersembunyi untuk Anak lelaki hutan.
.

Skrin desktop sahara c Virginia duduk

Virginia Puffton adalah anak perempuan Edward dan Barbara Puffton yang berusia 20 tahun dan NPC teman yang boleh didapati di Anak-anak Hutan.

Kandungan

Sejarah

Virginia adalah anak perempuan dewasa yang penuh kasih sayang dari berbilang jutawan Edward Puffton. . Kekektologi VIP boleh didapati dengan nama dan gambar Virginia yang boleh mengakses banyak bunker bawah tanah yang terdapat di sekitar pulau itu, namun tidak jelas apakah dia pernah dibenarkan di luar tempat tinggalnya. .

Penampilan

. Dia mempunyai mata gelap dan keliut kekal. Ciri -ciri yang paling menonjol adalah tiga lengannya dan tiga kaki (versi tambahan “kiri” masing -masing). .

Pada waktu malam memberi isyarat pada musuh.
Virginia dalam hujan dengan saman penyamaran
Virginia dalam pakaian berpakaian.
.
Virginia Memakai GPS Tracker.
Virginia dalam pakaian penyamaran.

VirginiaInventory

Tingkah laku

Virginia akan mula muncul sebaik sahaja protagonis pertama tiba di pulau itu. Dia dapat dilihat berjalan atau berjalan melalui hutan, duduk di tepi air, atau mandi di air terjun. Sekiranya pemain menghampirinya, dia mungkin memberi isyarat dan melarikan diri. Walau bagaimanapun, sekiranya pemain meletakkan senjata mereka dan tidak mendekati dia, dia mungkin mendekati perlahan -lahan atau mula menari. Dia dapat dilihat minum air tawar dan mandi/mencuci air tawar untuk menghilangkan lumpur dan darah. Dia boleh menendang arnab hingga mati dan memakannya serta mengumpul dari semak buah liar. Dia juga akan memakan anggota badan kanibal mati yang terputus jika mereka berada di dekatnya.

Memegang senjata atau berlari ke arah Virginia akan mengakibatkan dia melarikan diri dari pemain. Sekiranya pemain tidak cuba merosakkannya dengan cara apa pun, dia akhirnya akan tumbuh melekat pada pemain dan menjadi lebih sosial. Setelah berkawan, Virginia akan kebanyakannya tinggal berhampiran pemain, khemah dan kebakaran. Katil, bangunan log, dan ciptaan pemain lain tidak mendaftar sebagai kawasan dia akan tinggal berdekatan. Sekiranya sekeping perabot yang diletakkan diletakkan berhampiran api unggun, dia akan duduk di atasnya dan bukannya tanah. Ini termasuk bangku dan kerusi.

Tidak seperti Kelvin, dia tidak dapat diberikan arahan, tetapi sebagai pertalian anda dengan kenaikannya, dia akan membawa hadiah pemain dan akhirnya menerima barang. Virginia boleh melengkapkan pakaian, senapang patah, pistol, dan pencari GPS. . Dia boleh menggunakan kedua -dua senjata pada masa yang sama tanpa peluru yang diperlukan.

Sekiranya pemain menyerang Virginia, dia akan menjadi takut kepada pemain dan tidak akan membantu atau tinggal di sekitar. Virginia boleh diturunkan oleh mutan, kanibal, dan pemain tetapi dia tidak bertelur di luar radius pemain, yang bermaksud dia tidak boleh dibunuh di luar skrin. Sekiranya Virginia tidak dibantu dalam masa, dia akan mati secara kekal dan tidak respawn dalam permainan itu.

Tindakan yang telah terbukti meningkatkan pertalian Virginia, tanpa perintah tertentu:

 • Menyalakan api yang tidak terbakar dia berdiri dekat
 • Menghabiskan masa di dekatnya tanpa senjata yang ditarik
 • Menonton tariannya
 • Menolongnya ketika dia turun
 • Makan dari struktur pemain seperti plot tanaman dan rak pengeringan

Catatan: Tidak diketahui jika tindakan menanam beri atau herba secara langsung menimbulkan pertaliannya, tetapi dia tidak lebih suka makan dari plot tanaman dan bukannya pengeringan rak.

Tanda -tanda pertaliannya semakin meningkat, disenaraikan secara kasar oleh tahap afiniti:

 • Menghampiri pemain dan berdiri masih lama sebelum berlari
 • Duduk di tanah berhampiran pemain atau khemah atau api pemain
 • Membawa item pemain: beri, ikan, herba, tongkat, dll.
 • Berdiri berhampiran kebakaran dan/atau memberi isyarat kepada pemain untuk membawa mereka ke api yang tidak dikenali
 • Memberi isyarat kepada pemain untuk membawa mereka ke tempat yang menarik: gua, khemah, tapak penggalian, senjata, gear, dll.
 • Memberi pemain ‘jempol’
 • Mengikuti pemain di sekitar atau tinggal berdekatan dengan jangka masa yang lama

Trivia

 • Virginia tidak mempunyai jari kaki dan kakinya bersatu bersama dalam bentuk selipar balet.
 • Tidak diketahui jika penampilan luar biasa Virginia wujud sebelum dia datang ke pulau itu, kerana satu -satunya gambar yang ada dari dia adalah dari tulang selangka ke atas.
 • Tidak diketahui jika Virginia adalah anak biologi Edward dan Barbara, tetapi dia dan Edward melakukan kedua -duanya mempunyai mata yang digambarkan sebagai “kelabu”.
 • Di ruang makan di mana Edward Puffton dan sosialit lain ditemui mati selepas bermutasi, dua tempat duduk bernama kosong: Virginia Puffton dan Barbara Puffton.
 • Bilik tidurnya boleh didapati di bunker terakhir di belakang pintu logam kunci kunci yang dikunci. Ia dihiasi seperti studio balet dan mempunyai sepasang selipar balet, mungkin menyindir bahawa dia hanya mempunyai dua kaki sebelum tiba di pulau itu.

Virginia berdiri berhampiran pemain di anak -anak hutan

? Virginia adalah sahabat yang sangat baik di Anak -anak Hutan, dengan keupayaan untuk menggunakan pistol dan senapang patah secara serentak menjadikannya sangat kuat dalam pertempuran. Walau bagaimanapun, beberapa pertemuan pertama anda dengan wanita berkaki tiga misteri ini tidak akan menjelaskan dengan tepat bagaimana untuk berkawan dengan Virginia, kerana dia sukar difahami dan cenderung melarikan diri jika anda mendekati.

Dalam panduan ini, kami akan memecah cara berkawan dengan Virginia di Anak -anak Hutan, yang meliputi setiap tindakan yang boleh anda ambil untuk membuatnya mempercayai anda lebih banyak.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Mencari cara untuk bertahan beberapa hari pertama anda di Anak -anak Hutan? Tonton video di atas untuk 15 petua penting .Tonton di YouTube

Cara Berkawan Virginia di Anak -anak Hutan

Untuk berkawan dengan Virginia di Anak -anak Hutan, anda mesti membuktikan bahawa anda boleh dipercayai melalui tindakan berikut ketika dia berdekatan:

 • Tekan “G” untuk sarung barang di tangan anda.
 • Dengan tenang teruskan tugas tanpa menghampiri dia atau memegang senjata.
 • Menyalakan api yang dia mendekati di sekitar pangkalan anda.
 • Tonton Virginia semasa dia menari.
 • .
 • .

Virginia seolah -olah mendekati pada bila -bila masa di anak -anak hutan, dan kami bertemu dengannya pada hari pertama. Namun, dia akan bertindak takut dan cepat lari ketika anda mendekati, jadi biarkan dia tenang datang ke arah anda.

Sekiranya anda mengikuti langkah -langkah ini, Virginia perlahan -lahan akan menjadi lebih selesa di sekitar watak anda. Anda akan tahu bahawa anda telah berkawan dengan Virginia ketika dia mula bertindak tenang di sekitar pangkalan anda. .

Sekiranya anda sudah menyerang Virginia dan bimbang dia mungkin tidak akan kembali, anda boleh berehat. .

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang membungkus panduan kami tentang cara berkawan dengan Virginia di Anak -anak Hutan. Sekiranya anda entah bagaimana membiarkan teman mati, maka pastikan untuk menyemak panduan kami tentang cara menghidupkan semula Virginia dan Kelvin di Anak -anak Hutan. . Untuk mencari barang atau lokasi lain di pulau itu, lihatlah anak -anak interaktif kami peta hutan.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Permainan Endnight Ikut
 • Anak -anak Hutan Mengikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.