Victus XMR | Loadout dan Blueprints Terbaik di Warzone 2 dan MW2, Peperangan Moden Terbaik 2 Victus XMR Loadout (Musim 5 Diloaded)

Peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Loadout

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai beban moden peperangan moden terbaik 2 victus xmr. Untuk lebih lanjut, lihat panduan kami yang menonjol.

Victus xmr

Victus xmr

The Victus xmr adalah senjata yang dipaparkan dalam Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022), ia adalah salah satu daripada Senapang sniper Terdapat dalam permainan.

Victus XMR akan ditambah ke permainan sebagai sebahagian daripada kandungan percuma yang termasuk dalam Musim 1 .

Reka bentuk Victus XMR adalah berdasarkan ketepatan pistol kehidupan sebenar AW50 .

Victus XMR adalah sebahagian daripada Platform Imperatorium keluarga senjata.

Di sini anda dapat menemui maklumat utama mengenai senjata, beban Victus XMR yang terbaik untuk Multiplayer dan Warzone MW2, dan senarai pelan senjata lengkap untuk Victus XMR yang terdapat di Cod Modern Warfare 2 dan Cod Warzone 2.

Memukul, senapang sniper tindakan bolt dengan .50 cal bmg amunisi. Tungsten sabot peluru itu cepat dan kuat, tetapi memerlukan tembakan yang tepat dalam jarak jauh.

Maklumat Senjata Victus XMR

Permainan Permainan Modern Warfare 2 Senjata Kelas Sniper Rifles Release Season 1 Senjata Platform Imperatorium Platform Jenis Senjata Senjata Utama Cara Membuka Kunci dan Sektor Lengkap A7 dari Musim 1 Battle Pas

Senarai Blueprints Victus XMR di Warzone 2 dan Modern Warfare 2:

Anda dapat melihat senarai penuh semua Blueprints untuk Victus XMR Dikeluarkan dalam Modern Warfare 2 dan Warzone 2 melalui bundel kedai, pas musim, atau cabaran.

Klik pada pelan tindakan untuk melihat lampiran khusus mereka dan bagaimana membinanya dalam menu Gunsmith. Berikut adalah semua pelan tindakan untuk Victus XMR di MW2 dan Warzone 2:

Peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Loadout

Pemain peperangan moden 2 memegang senapang sniper

18 September 2023: Musim 5 Reloaded akan berakhir dan untuk mencerminkan meta semasa, kami telah menyesuaikan mw2 victus xmr loadout terbaik dan lampiran terbaik untuk multiplayer.

The Peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Loadout terus membuktikan popular apabila pemain mula mengalih perhatian mereka pada pelancaran Musim 6.

Berbekalkan mekanisme tembakan aksi bolt, penembak curi ini mematikan pusingan 50 berkaliber pada kelajuan yang sangat sukar untuk dielakkan. Seperti banyak senjata yang kuat, output kerosakan yang tinggi sering menyebabkan mundur tinggi yang sangat sukar untuk dikawal. Syukurlah, terdapat banyak lampiran untuk meningkatkan prestasi berikutan penggambaran senjata dan nerf.

Sebelum kita melihat dengan lebih dekat pada peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Loadout, lihat panduan kami yang mempamerkan peperangan moden terbaik 2 SMG dan Intel pada peta Modern Warfare 2 yang tersedia untuk bermain di pelbagai mod permainan.

Apakah beban modfare moden terbaik 2 victus xmr loadout?
Peperangan moden terbaik 2 VICTUS XMR Lampiran
Cara Membuka Kunci Victus XMR dalam Modern Warfare 2
Peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Perks dan Peralatan
Adakah Victus XMR baik dalam peperangan moden 2?

Apakah beban modfare moden terbaik 2 victus xmr loadout?

 • Barrel: Mack 8 21.5 “Pendek
 • Optik: TEPLO-0P3 SKOP
 • Stok: XRK meningkat 50
 • Peluru: .Halaju tinggi 50 cal
 • Cengkaman belakang: Genggaman bruen q900

Walaupun sedikit pengurangan kerosakan, binaan ini memberikan penambahbaikan kepada jarak dan ketepatan yang memastikan tembakan yang anda api memukul sasaran.

 • Lihat: Peperangan Modern Modern 2 Ranking Play Loadouts

Kerosakan masih sangat tinggi sehingga selalu ada peluang untuk menjaringkan satu tembakan.

Peperangan moden terbaik 2 VICTUS XMR Lampiran

Gunsmith Modern Warfare 2 mengandungi pelbagai lampiran yang mampu meningkatkan Victus XMR di beberapa kawasan. Selepas bereksperimen dengan pelbagai kombinasi, set lima ini adalah pilihan yang sangat baik pada peringkat awal musim 5:

 • Barrel: Mack 8 21.5 “Pendek
 • Optik: TEPLO-0P3 SKOP
 • Stok: XRK meningkat 50
 • Peluru: .Halaju tinggi 50 cal
 • Cengkaman belakang: Genggaman bruen q900

Pilihan Mack 8 21.5 pendek Barrel disebabkan oleh pengurangan kelajuan penglihatan matlamat (iklan). Walaupun ia mengurangkan kerosakan, peningkatan masa tindak balas sangat berfaedah untuk situasi di mana masa tindak balas adalah kunci. Untuk penambahbaikan iklan lanjut, gabungan XRK RISE 50 dan Bruen Q900 Grip berfungsi dengan baik.

Untuk menjamin kerosakan kerosakan yang minimum, .Halaju tinggi 50 cal peluru bermaksud peluang menjaringkan hitmarker sangat dikurangkan.

Cara Membuka Kunci Victus XMR dalam Modern Warfare 2

Victus XMR adalah sebahagian daripada keluarga senjata Imperatorium. .

Terdapat dua cara untuk mendapatkan tangan anda pada penembak tepat ini. Yang pertama adalah melalui bermain DMZ. Pilih senapang dan berjaya mengeluarkannya dan ia akan muncul di senjata api anda.

 • Lihat: Cara membuka kunci pengendali Nicki Minaj di Modern Warfare 2 dan Warzone

Kaedah kedua memerlukan anda Skor 15 Headshots dengan Sniper Rifles yang mungkin lebih mudah jika anda lebih suka berbilang pemain.

Peperangan moden terbaik 2 Victus XMR Perks dan Peralatan

Sebaik sahaja lampiran Victus XMR siap untuk berperang, kami dapat mengesyorkan satu set faedah dan peralatan yang menambah manfaat lebih lanjut untuk permainan anda. Berikut adalah yang terbaik untuk digunakan bersama penembak tepat untuk sepanjang musim 5.

Faedah

 • Skuad Bom (asas)
 • Masa Double (asas)
 • Tangan Cepat (Bonus)
 • Mata burung (muktamad)

Tangan cepat membolehkan anda beralih ke senjata sekunder dengan cepat dalam situasi di mana Victus XMR mungkin berjuang. Di samping perkembangan bonus, mata burung mendedahkan semua titik merah di minimap, membolehkan anda merancang langkah seterusnya dengan mudah.

Peralatan

 • Semtex (mematikan)
 • Stun Grenade (Taktikal)

Adakah Victus XMR baik dalam peperangan moden 2?

The Victus XMR adalah pilihan yang sesuai jika anda ingin memberi impak dalam penglibatan jarak jauh. Kelajuan Iklan Cepat di samping output kerosakan yang sukar ditewaskan memberi anda semua bahan yang diperlukan untuk menguasai dengan penembak tepat.

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai beban moden peperangan moden terbaik 2 victus xmr. Untuk lebih lanjut, lihat panduan kami yang menonjol.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat panduan kami, Call of Duty: Modern Warfare 2, dan Halaman Permainan Shooter.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.