Victoria 3 – Paradox Interactive, Victoria 3 Tarikh Siaran – Semua yang Kita Ketahui | GameWatcher

Tarikh Siaran Victoria 3 – Semua yang kita tahu

Infamy, Victoria 3 mengambil perkembangan yang agresif, juga dikesan dan apabila negara mencapai tahap pariah, kuasa besar lain dapat melangkah masuk untuk menjadikan tahap global lebih teratur, melalui permainan diplomatik yang mengandungi ancaman. Tindakan yang membantu negara mendapat kejahatan juga menyebabkan insiden diplomatik yang mengurangkan hubungannya dengan negara lain.

Tarikh Siaran Victoria 3

Logo VIC3 Pengiktirafan 1620x1300221

Apa itu Victoria?

Victoria 3 adalah permainan strategi besar baru dari Paradox Interactive. Simulasi 100 tahun, bermula pada tahun 1836. Pilih mana -mana bangsa dan membimbingnya melalui abad yang teruk dan transformasi. Keputusan politik, ekonomi dan diplomatik anda akan membolehkan anda mengubah nasib berjuta -juta, ketika anda membentuk masyarakat anda dan menuntut tempat anda di bawah sinar matahari.

Berita

2023-08-23 Dev Diary #94-Dawn of Wonder
2023-08-31 Dev Diary #95-Beta Beta 1.5.0 Changelog
2023-09-14 Dev Diary #96-Beta Beta 1.5 Kemas kini 1

CIRI-CIRI UTAMA

Di Victoria 3, anda bertemu dengan orang -orang usia dalam sistem pop kami. Tinggi dan rendah, di seluruh budaya dan tanah – kita mewujudkan perwakilan penduduk global pada tahun 1836. Pop mempunyai keperluan, keinginan dan membentuk kumpulan yang berkuasa untuk anda mengendalikan. Kumpulan ini adalah asas simulator masyarakat yang realistik dan dinamik.

Tidak pernah hidup begitu banyak berubah begitu banyak, begitu cepat. Hidupkan teriakan pergolakan bergema di jalan -jalan menjadi pembaharuan kerajaan. Mengubah kekuatan inovasi teknologi menjadi percikan kemajuan. Revolusi sosial, teknologi dan budaya menyediakan taman permainan yang sempurna untuk fantasi sejarah alternatif anda.

Otot industri dikuasakan oleh sinews perdagangan. Mengimport barang yang diperlukan untuk memastikan rakyat anda gembira dan memacu kilang -kilang yang akan menghasilkan barang berharga untuk dieksport. Memanfaatkan kuasa stim dan arang batu untuk mengubah bandar kilang menjadi titans perindustrian.

Daripada melukis peta dunia, anda menulis buku bangsa anda. Tetapi anda adalah pelakon di pentas global, berlumba -lumba negara -negara lain di atas gunung prestij. Di Victoria 3, apa -apa yang boleh dicapai dengan perang, juga boleh dilakukan oleh diplomasi. Gunakan pakatan, pakatan, ancaman dan tebing untuk menuntut tempat anda di bawah sinar matahari.

Perubahan di dunia diwakili dalam peta dinamik baru kami. Kaedah dan kemudahan pengeluaran baru mewujudkan penghijrahan besar-besaran ke bandar-bandar, kerana industri baru menggelapkan langit tetapi mencerahkan masa depan. Setiap keputusan penting dan dari masa ke masa, kemajuan atau masalah akan diukir ke bumi.

Tarikh Siaran Victoria 3 – Semua yang kita tahu

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

Untuk masa yang paling lama, nampaknya Victoria 3 tidak akan melarikan diri dari status meme. Dibesarkan setiap kali khabar angin projek paradoks rahsia muncul di internet, ia terus menjadi lelucon di kalangan peminat strategi besar, Tarikh Siaran seolah -olah ditakdirkan untuk kekal tidak dapat dijangkau.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Tetapi ketika 2021 dilancarkan, penerbit Sweden akhirnya mendedahkan bahawa studio pembangunan dalamannya, sememangnya, telah bekerja pada sekuel yang lama ditunggu-tunggu untuk sementara waktu sekarang, menyebabkan legion peminat bersorak agak liar. Untuk membantu membuat menunggu sedikit lebih mudah untuk ditangani, inilah segala yang kita tahu mengenai Victoria 3, termasuk butiran mengenai tarikh pelepasannya, permainan, keperluan sistem, dan banyak lagi.

Tarikh Siaran Victoria 3

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

Paradox Interactive akhirnya mengesahkan tarikh pelepasan untuk Victoria 3, kami dengan sukacitanya mendedahkan bahawa ia akan dikeluarkan di 25 Oktober, 2022 jam 6 petang CEST / 5PM BST.

Victoria 3 Tempoh Masa

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

Sejauh tempoh masa beliau berkenaan, Victoria 3 menjembatani jurang antara Europa universalis 4 dan hati besi 4, yang ditetapkan antara 1836 dan 1936.

Untuk menampung jumlah masa yang lebih singkat untuk memenuhi matlamat mereka, sama ada mereka menjadi penguasaan dunia atau tidak mati dengan mengerikan, hari dalam permainan datang dengan pelbagai kutu.

Victoria 3 Story

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

Victoria 3 terus memberi tumpuan kepada bercerita yang muncul dan bukannya berpusat pada kisah protagonis tunggal. Pemain memilih salah satu daripada banyak negara dan membimbing nasibnya sepanjang abad. Peristiwa yang lebih kecil dan kompromi yang lebih luas di negara -negara sekitar pasti akan melihat anda bertindak balas.

Ini, di samping tumpuan yang meningkat pada pengurusan masyarakat, harus membuat rasa yang berbeza dari jenama dinamik studio.

Victoria 3 Gameplay

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

Walaupun ia bertujuan untuk tempat di meja yang sama dengan permainan strategi besar Paradox yang lain, Victoria 3 akan menjadi “Lebih banyak permainan pengurusan,” Menurut pemaju, meletakkan lebih banyak penekanan pada tweaking dan menguruskan masyarakat anda.

Anda juga perlu lebih dekat dengan aspek ekonomi menjalankan negara – masing -masing mempunyai pasaran nasionalnya sendiri -, tetapi juga membentuk kesatuan kastam dengan negeri -negeri lain. Bangunan memainkan peranan yang besar dalam pembangunan negara anda dan akan dilengkapi dengan laluan peningkatan yang fleksibel.

Anda juga perlu menentukan kaedah pengeluaran yang paling sesuai dengan keadaan dan permintaan anda untuk pelbagai barangan, tetapi juga sama ada masyarakat anda mempunyai pekerja mahir yang cukup untuk mengendalikan teknologi baru yang secara beransur -ansur dicipta.

Pops kembali, membentuk kumpulan minat yang boleh mempengaruhi politik dan menghalang anda atau memberontak terhadap anda, sekiranya anda memutuskan untuk menguatkuasakan undang -undang yang tidak sesuai dengan ideologi mereka.

Bangunan memainkan peranan utama dalam menjaga negara anda berjalan, baik di peringkat politik dan dari segi menghasilkan barang. Anda dapat memilih di mana ada yang dibina sementara yang lain akan diletakkan secara automatik. Tidak kira kaedah pembinaan, anda perlu memastikan bahawa pop yang berkelayakan mengisi tempat pekerja kosong di setiap mereka.

Menghasilkan barang di Victoria 3 tidak akan bermakna banyak tanpa infrastruktur yang membolehkan mereka menjangkau orang yang memerlukannya. Pengeluaran tempatan hanya akan membawa anda setakat ini dan, semasa anda mengambil langkah ke arah perindustrian, kereta api menjadi salah satu keutamaan anda.

Pangkat menentukan bagaimana negara dilihat oleh seluruh dunia, juga menentukan jumlah tindakan atau manuver diplomatik yang dapat digunakan semasa bermain diplomatik. Mereka terdiri daripada kuasa besar, menggambarkan negara -negara yang paling berkuasa di dunia, kuasa besar, menandakan negara -negara dengan pengaruh serantau yang kuat, sepanjang jalan ke kuasa yang tidak penting, atau negara -negara yang berjuang untuk memainkan peranan utama bahkan di dalam negara.

Tidak ada batasan jumlah kuasa besar di Victoria 3, dan mana -mana negara dapat mencapai pangkat jika memenuhi syaratnya. Kedudukan ditentukan oleh prestij (yang ditadbir oleh beberapa faktor, seperti saiz tentera atau kuasa ekonomi) dan status yang diiktiraf atau tidak diiktiraf. Yang terakhir adalah semata -mata diplomatik dan negara -negara tersebut harus memperoleh atau memaksa pengiktirafan untuk mengelakkan menerima penalti diplomatik.

Setakat diplomasi sendiri, hubungan antara dua negara adalah dua hala dan dikesan pada skala yang berjalan antara -100 dan +100. Mereka mempengaruhi cadangan yang akan diterima dan ditolak AI, sementara juga mengehadkan tindakan yang boleh anda ambil terhadap negara lain. Mereka boleh dibangkitkan dan diturunkan melalui tindakan dan insiden diplomatik.

Infamy, Victoria 3 mengambil perkembangan yang agresif, juga dikesan dan apabila negara mencapai tahap pariah, kuasa besar lain dapat melangkah masuk untuk menjadikan tahap global lebih teratur, melalui permainan diplomatik yang mengandungi ancaman. Tindakan yang membantu negara mendapat kejahatan juga menyebabkan insiden diplomatik yang mengurangkan hubungannya dengan negara lain.

Memainkan diplomatik kemudian bertujuan untuk menekankan mendapatkan apa yang anda mahukan melalui rundingan (atau, lebih tepat, ancaman sopan) dan bukannya menuju ke perang dengan segera. Malah, Victoria 3 tidak termasuk butang Perang Declare yang mungkin anda gunakan berkali -kali dalam permainan Strategi Grand Paradox sebelumnya.

Diplomatik bermain mendahului setiap perang dalam permainan dan bermula dengan satu negara yang menuntut sesuatu dari yang lain. Kedua -dua peserta utama diberi beberapa manuver, terutamanya berdasarkan pangkat mereka, yang kemudiannya boleh digunakan untuk melakukan tindakan seperti menambahkan tuntutan baru dan bergoyang negara lain untuk bergabung dengan pihak mereka. Peserta yang berpotensi ini berbeza -beza bergantung pada sifat setiap permainan.

Sepanjang tiga fasa mereka, drama diplomatik membolehkan anda cuba mendapatkan negara lain dengan anda, dengan menjanjikan pelbagai faedah kepada mereka. Peserta yang berpotensi dapat mengisytiharkan berkecuali dan terlalu tamak dengan tuntutan anda sendiri tidak akan menjadikan prospek bersekutu dengan anda terlalu hebat. Bergantung pada bagaimana kedua -dua pemula dan sasaran memainkan kad mereka, seseorang mungkin akan disandarkan, yang hanya akan melihat permintaan utama yang lain segera dipenuhi.

Sekiranya tidak ada pasukan, permainan diplomatik berkembang menjadi perang penuh, yang melibatkan semua pihak dan menguatkuasakan semua tuntutan pasukan yang menang. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai aspek yang agak rumit dari Victoria 3 dalam Diary Developer Dedicatednya.

Tajuk ini juga bertujuan untuk memodelkan “benar -benar astronomi” kos perang. Pemain perlu memikirkan lebih banyak keputusan untuk mengisytiharkan perang dan harus memastikan bahawa ekonomi negara mereka dapat mengekalkan konflik. Model tentera menentukan komposisi pasukan pertempuran anda, beberapa situasi tertentu yang lebih baik daripada yang lain.

Pengunduran juga merupakan alat yang akan anda gunakan, tetapi yang mempengaruhi output sumber, kerana pasukan ditarik terus dari tenaga kerja anda. Penggunaan barangan ketenteraan juga meningkat semasa perang, membantu industri senjata, loji munisi, dan keuntungan mesin perang. Negara -negara jiran yang mengeksport senjata kepada anda juga mendapat manfaat dari segi kewangan.

Barang, teknologi, dan undang -undang boleh mengehadkan kaedah pengeluaran ketenteraan yang ada, yang mempengaruhi infantri, artileri, dan tentera laut, yang semuanya mempunyai mekanik mereka sendiri yang anda perlukan untuk mengesan apabila konflik berkembang. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana ia berfungsi dalam buku harian dev yang berdedikasi.

Bendera adalah bahagian penting dari identiti visual negara, membantu pemain membezakan antara kuasa yang berbeza yang dapat mereka bekerjasama atau menentang. Bendera dipengaruhi oleh jenis kerajaan, budaya, ideologi, dan boleh berubah sepanjang permainan. Bermain sebagai Amerika Syarikat, sebagai contoh, anda boleh menambah lebih banyak bintang ke bendera mereka apabila anda mendapat lebih banyak negeri.

Walaupun beberapa bendera diambil dari sejarah dan disesuaikan dengan konteks dalam permainan, ketika negara tersebut tidak selalu mempunyai bendera tunggal, sistem juga disediakan untuk menghasilkan bendera untuk negara-negara yang dapat muncul secara dinamik sebagai permainan berlangsung. Pemain juga akan dapat mod bendera ke dalam permainan.

Revolusi juga akan menjadi sebahagian daripada Victoria 3 dan, walaupun mereka direka untuk jarang, mereka akan mengancam. Anda biasanya akan menemui mereka apabila anda gagal mengimbangi tuntutan politik atau ekonomi segmen penduduk yang berlainan di negara anda.

Walaupun anda mempunyai alat untuk memastikan perang saudara tidak bermula, dengan memberikan tuntutan revolusioner, menghancurkan mereka dengan memperbaiki keadaan hidup mereka, atau menindas mereka, apabila konflik bersenjata bermula, negara anda akan berpecah dalam dua. Ini memberikan negara -negara lain dengan minat untuk mengambil bahagian dalam permainan revolusioner yang berikutnya, menyokong kedua -dua pihak.

Pada akhir revolusi, satu pihak tidak dapat dielakkan melibatkan yang lain, tetapi peperangan yang ditarik keluar dapat menghasilkan proses pembentukan semula yang panjang.

Secessional Budaya berkongsi beberapa perkara dengan revolusi tetapi berpunca daripada mendiskriminasi atau gagal memenuhi keperluan pop milik budaya tertentu yang menjadi sebahagian daripada negara anda.

Sangat dikaitkan dengan mekanik kekacauan, mereka boleh meletus di beberapa negara di mana budaya yang terjejas berlaku untuk hidup dan boleh berakhir dengan negara baru, bebas atau tertakluk kepada yang dahulu adalah sebahagian daripada, yang dibentuk.

Walaupun penguasa yang baik mungkin mendapati ia menggoda untuk mengubah undang -undang dengan cara sedemikian rupa sehingga budaya di bawahnya tidak diskriminasi, ini tidak akan datang tanpa reaksi dari pop dari budaya lain yang mungkin lebih baik sementara rakan sebaya mereka dibayar kurang dan Jangan mendapat manfaat daripada kuasa politik sebanyak.

Keperluan Sistem Victoria 3

Tarikh Siaran Victoria 3 - Semua yang kita tahu

    OS: Windows® 10 Laman Utama 64 Bit