Versi 3.2 – Panduan Impak Genshin – IGN, Akasha Pulses, Kalpa Flame naik versi 3.2 butiran kemas kini

Genshin Impact 3.2

4. Menambah beberapa arahan untuk memuatkan skrin.

Versi 3.2

Impak Genshin

Genshin Impact 3.2 Dikeluarkan pada 2 November 2022, dan menampilkan kesimpulan dari Quest Sumeru Archon. Walau bagaimanapun, perjalanan pengembara di Sumeru terus dalam versi 3.3 dan seterusnya. Inilah yang terkandung dalam 3.2, termasuk watak baru, acara, dan maklumat cerita.

Genshin Impact 3.2 aksara

Nahida winking.png

Impak Genshin Versi 3.2 Memperkenalkan 2 watak baru:

 • Nahida – Juga dikenali sebagai Lesser Lord Kusanali, Nahida akhirnya dimainkan!
  • Nahida juga mempunyai penceramah kisahnya sendiri yang dipanggilsapientia oromasdis.

  Berminat untuk memeriksa mereka? Klik pada pautan ini!

  Genshin Impact 3.2 spanduk

  Versi 3.2 mempunyai dua fasa; The Fasa pertama diperkenalkan Nahida dan juga menampilkan semula Yoimiya. Fasa kedua menampilkan spanduk rerun berganda dari Childe dan Yae Miko. Fasa kedua juga diperkenalkan Layla ke dalam jadual sambil memberikan kadarnya!

  Untuk spanduk senjata, Fasa 1 termasuk senjata baru: seribu impian terapung. Ini adalah pemangkin untuk Nahida. Di samping itu, senjata Yoimiya, denyut nadi, dimasukkan. Fasa kedua adalah Kagura’s Verity and Polar Star.

  Genshin Impact 3.2 usaha dan cerita Archon

  Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises.png

  Versi 3.2 melihat akhir pencarian sumeru archon. Pengembara, Paimon, dan rakan -rakan berhadapan dengan Akademiya dan wajah yang biasa untuk membebaskan Dendro Archon dari tangan mereka. Walaupun pencarian ini adalah akhir dari usaha Sumeru Archon, ia tidak akan menjadi penghujung pengembaraan pengembara di tanah Sumeru. Terdapat lebih banyak lagi yang dinantikan!

  Genshin Impact 3.2 bos baru

  The Balladeer - Boss Fight 2.jpg Dendro hypostasis.jpg
  Balladeer Dendro hypostasis
  Scaramouche Boss: Panduan Balladeer Panduan Dendro Hypostasis

  Sama seperti kita bercakap mengenai bos, kita mempunyai 2 yang baru dalam kemas kini versi ini! Balladeer dan ahli terakhir Hypostasis, Dendro Hypostasis! The Balladeer adalah bos dengan dua fasa, masing -masing memperkenalkan mekanik permainan baru untuk perjuangan! Tinggal di jari kaki anda dan cari, kerana bos ini Betul BESAR.

  Bos baru yang lain ialah Dendro Hypostasis! Bos ini adalah bos dunia terbuka seperti hypostases yang lain.

  Genshin Impact 3.2 peristiwa

  Genshin Impact Version 3.2 Events.png

  Impak Genshin Versi 3.2 mempunyai empat peristiwa dengan salah satu daripada mereka menjadi penyokong. Acara ini akan menjatuhkan anda primos, bahan kenaikan, kecerdasan wira, serta dori!

  Pergi ke Impak Genshin Penuh 3 kami.2 halaman acara untuk maklumat lanjut dan petua!

  Kegilaan kulat yang hebat

  Kegilaan kulat hebat 1.jpg

  Acara ini seperti Pokemon, tetapi masa nyata dan kesan Genshin! Anda boleh menangkap kulat dan melatih mereka untuk mengusahakan kebolehan mereka. Dalam acara ini, pengembara tidak akan bertarung. Kulat akan!

  Acara ini mempunyai Dori sebagai salah satu ganjarannya serta ganjaran biasa primogem, kecerdasan pahlawan, dan mahkota wawasan!

  Ujian pengembara

  Acara Percubaan Adventurer.png

  Yang baru ada di dek, yang satu ini cukup menyeronokkan. Anda dapat menggunakan watak percubaan dalam cabaran untuk menyelesaikan objektif. Watak yang boleh anda gunakan telah ditentukan dan anda boleh memilih antara watak -watak yang disampaikan kepada anda. Co-op juga disokong.

  Symphony Hypostatic: Ayat Dissonant

  Hypostasis Symphony Dissonant Verse.png

  Rerun simfoni hipostatik pertama, tetapi kali ini, tambahan terbaru kepada keluarga hypostases menyertai pertengkaran: Dendro Hypostasis. Pelancong akan menghadapi cabaran dan akan dapat menggunakan penggemar sebelum memasuki penjara bawah tanah. Co-op disokong.

  Di luar kanvas, di dalam lensa: bab hijau

  Di luar acara kanvas.png

  Anda akan bekerja dengan barangan yang mengagumkan lagi dalam acara ini. Terdapat juga pengoptimuman yang dibuat dalam acara ini seperti dapat memilih dari sudut pra-set.

  Kemas kini periuk serenitea

  Serenitea Pot Replication.png

  Serenitea Pot akhirnya akan mempunyai sistem replikasi! Kemas kini ini akan tersedia tidak lama lagi dan dengan ini, anda akan dapat meniru teko pemain lain selagi anda mempunyai ID replikasi mereka dan mereka membenarkannya!

  Genshin Impact 3.2

  Berikut adalah butiran versi 3.2 Kemas kini “Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises.”

  1. Watak Baru: Nahida dan Layla

  2. Sistem baru: “Replikasi”

  3. Peralatan Baru: Seribu Impian Terapung

  4. Cerita Utama Baru: Archon Quest Bab III: Act V and Nahida’s Story Quest

  5. Musuh Baru: Bos Baru, Dendro Hypostasis

  Maklumat lanjut boleh didapati dalam teks berikut.

  Pada akhir artikel, pelancong akan diperkenalkan kepada pelarasan kandungan dan pengoptimuman dalam versi 3.2 serta isu -isu yang diperbaiki.

  〓 Kompensasi Butiran 〓

  Pampasan penyelenggaraan: Primogems × 300 (60 primogem untuk setiap jam pelayan turun)

  Isu membetulkan pampasan: Primogems × 300 (Sila rujuk surat pampasan yang berkaitan untuk maklumat lanjut)

  〓SCOPE OF COMMASTLATION〓

  Pampasan Penyelenggaraan: Pelancong yang mencapai kedudukan pengembaraan 5 atau lebih sebelum 2022/11/02 06:00 (UTC+8).

  Sila tuntut sebelum akhir versi 3.2.

  Isu Betulkan Pampasan: Semua pelancong yang telah mencapai kedudukan pengembaraan 5 atau ke atas menjelang 2022/11/02 06:00 (UTC+8).

  Sila tuntut surat pampasan sebelum 2022/11/05 06:00 (UTC+8).

  Pemaju kami akan mengedarkan pampasan kepada pelancong melalui mel dalam permainan dalam masa 5 jam selepas penyelenggaraan kemas kini selesai. Surat akan tamat selepas 30 hari, jadi jangan lupa untuk menuntut pampasan yang dilampirkan pada waktunya.

  〓update jadual

  Kemas kini penyelenggaraan bermula 2022/11/02 06:00 (UTC+8) dan dianggarkan mengambil 5 jam .

  〓 bagaimana untuk mengemas kini klien permainan 〓

  PC: Tutup permainan, buka Pelancar Impak Genshin, dan klik Kemas kini.

  iOS: Buka kedai aplikasi dan ketik kemas kini.

  Android: Buka permainan dan ikuti arahan di skrin.

  PS5 ™ dan PS4 ™: Sorot impak Genshin dari skrin utama, tekan butang Pilihan dan pilih “Semak untuk kemas kini.”

  Jangan ragu untuk menghubungi Perkhidmatan Pelanggan jika anda menghadapi sebarang masalah memasang versi baru. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah ini.

  〓update butiran 〓

  I. Watak baru

  Watak 5-bintang “Fizik Kesucian” Nahida (Dendro)

  ◇ burung sangkar terpencil di dalam lingkungan tempat kudus Surasthana yang hanya dapat melihat dunia dalam mimpinya.

  ◆ Kemahiran Elemental “Semua Skim Untuk Tahu”

  ◆ Apabila ditoreh, Nahida menghantar ikatan karma kayu dan pokok dari sisinya, berurusan dengan AOE Dendro DMG dan menandakan lawan dengan benih Skandha. Apabila diadakan, dia memasuki mod Aiming, yang akan membolehkan anda memilih sejumlah lawan yang terhad di kawasan yang terhad. Apabila Mod Menangani Berakhir, Kemahiran Ini Menangani Dendro DMG kepada lawan -lawan ini dan menandakan mereka dengan benih Skandha. Penentang yang ditandai oleh benih Skandha akan dikaitkan dengan satu sama lain sehingga jarak tertentu. Selepas anda mencetuskan reaksi elemen terhadap lawan yang ditandai atau ketika mereka mengambil DMG dari Cores Dendro (termasuk Burgeon dan Hyperbloom DMG), Nahida akan melepaskan pemurnian tri-karma pada lawan ini dan semua lawan yang bersambung, berurusan Dendro DMG berdasarkan ATK dan Elementalnya Penguasaan.

  ◆ Elemental pecah “hati ilusi”

  ◆ mewujudkan Mahkamah Mimpi dan mengeluarkan kuil Maya. Kuil memberikan kesan yang berbeza bergantung kepada jenis aksara unsur dalam parti, seperti berikut:

  • Pyro: Walaupun Nahida kekal di dalam kuil Maya, DMG ditangani oleh pemurnian tri-karma dari “semua skim untuk mengetahui”.

  • Elektro: Walaupun Nahida kekal di dalam kuil Maya, selang antara setiap pemurnian tri-karma dari “semua skim untuk mengetahui” dikurangkan.

  • Hidro: Tempoh Tempoh Maya meningkat.

  Sekiranya terdapat sekurang -kurangnya 2 anggota parti dari jenis elemen yang disebutkan di atas apabila medan itu digunakan, kesan yang disebutkan di atas akan ditingkatkan lagi. Walaupun Nahida tidak berada di lapangan, bonus ini masih akan berkuatkuasa selagi ahli parti berada di dalam kuil Maya.

  Watak 4-bintang “Fantastical Evening Star” Layla (Cryo)

  ◇ Seorang pelajar rtawahist yang mengkhususkan diri dalam astrologi teori. Sangat terdedah kepada sesuatu.

  ◆ Kemahiran Elemental “Malam Fokus Formal”

  ◆ Menempatkan perisai yang dikenali sebagai tirai tidur, berurusan dengan cryo dmg. Tirai penyerapan DMG Slumber didasarkan pada Max HP Layla dan menyerap Cryo DMG dengan keberkesanan 250%. Walaupun tirai tidur aktif, ia akan mencipta bintang 1 malam yang akan dilampirkan kepadanya setiap 1.5s. Apabila watak yang dilindungi oleh perisai ini menggunakan kemahiran unsur, 2 bintang malam akan dibuat. Bintang Malam Boleh Dibuat Sekali Setiap 0.3s dengan cara ini. Bintang maksimum 4 malam dapat dikumpulkan pada satu -satu masa. Sekali bintang 4 malam telah terkumpul dan ada lawan yang berdekatan, bintang malam ini akan berubah menjadi bintang menembak homing yang akan dipecat dalam urutan, menangani cryo dmg kepada mana -mana lawan memukul. Sekiranya tirai tempoh tidur berakhir atau dimusnahkan, bintang malam akan hilang. Sekiranya mereka sudah dipecat sebagai bintang menembak, bintang -bintang menembak ini akan bertahan sehingga gelombang tembakan ini berakhir. Bintang Malam Baru Tidak Dapat Dibuat sehingga Gelombang Bintang Menembak Sebelumnya Dihapus sepenuhnya.

  ◆ Elemental Burst “Impian Shaker Star-Stream”

  ◆ Melepaskan Dreamsphere Celestial yang sentiasa membakar slug starlight di lawan dalam AOE, berurusan dengan cryo dmg. Apabila slug slug starlight, ia akan menjana bintang 1 malam untuk tirai berdekatan tidur. Setiap tirai tidur boleh mendapat bintang 1 malam dengan cara ini setiap 0.5s.

  Sistem Pot Serenitea Baru: “Replikasi”

  Di dalam periuk serenitea, pelancong dapat menghasilkan replika untuk merakam susunan perabot kawasan yang sepadan di alam anda melalui sistem replikasi. Setiap replika mempunyai id replika yang sepadan. Dengan menggunakan ID replika yang dikongsi, pelancong lain dapat meniru susunan perabot yang sepadan di alam mereka sendiri. Sekiranya id replika yang digunakan mengandungi perabot dalaman, anda boleh menghasilkan semula susunan perabot ini di rumah yang sama.

  NOTA: Untuk menggunakan ID replika, anda perlu membuka kunci kawasan susun atur alam yang sesuai dan mempunyai perabot yang diperlukan. Pemilik id replika boleh memilih untuk membolehkan atau melumpuhkan fungsi perkongsian replika pada bila -bila masa.

  Sekiranya rakan anda membolehkan berkongsi replika mereka, anda boleh pergi ke periuk serenitea mereka dan menghasilkan replika untuk merakam alam mereka.

  • Buka kunci Sistem Pot Serenitea dan Lengkapkan Quest Dunia “Teh Teapot untuk Memanggil Rumah: Bahagian II” untuk membuka kunci sistem replikasi

  Iii. Peralatan baru

  Seribu Impian Terapung (pemangkin 5 bintang)

  Ahli parti selain daripada watak yang melengkapkan akan memberikan watak yang melengkapkan dengan buffs berdasarkan sama ada jenis elemen mereka adalah sama dengan yang terakhir atau tidak.

  • Jika jenis elemen mereka adalah sama, meningkatkan penguasaan elemen sebanyak 32.

  • Jika tidak, tingkatkan bonus DMG yang melengkapkan watak dari jenis elemen mereka sebanyak 10%.

  Setiap kesan yang disebutkan di atas boleh mempunyai sehingga 3 susunan. Di samping itu, semua ahli parti berdekatan selain daripada watak yang melengkapkan akan mempunyai penguasaan unsur mereka meningkat sebanyak 40. Banyak kesan sedemikian dari pelbagai senjata sedemikian dapat disusun.

  ◆ Semasa acara itu, “Invocation Epitome,” senjata 5-bintang eksklusif Acara seribu Impian Terapung (pemangkin) akan menerima rangsangan kadar yang besar!

  Iv. Kisah utama baru

  1. New Archon Quest

  Archon Quest Bab III: Act V “Akasha Pulses, The Kalpa Flame Rises”

  ◆ Kriteria buka kunci pencarian

  • Jangkau Peringkat Pengembaraan 35 ke atas

  • Lengkap Archon Quest Bab III: Act IV “Raja Deshret dan Tiga Magi”

  ◇ Selepas versi 3.2 Kemas kini, Archon Quest Bab III: Act V “Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises” akan tersedia secara kekal.

  2. Pencarian cerita baru

  Quest Story Nahida “Sapientia Oromasdis Bab: Act I – Lingering Warmth”

  Tersedia secara kekal selepas versi 3.2 kemas kini

  ◆ Kriteria buka kunci pencarian

  • Jangkau Peringkat Pengembaraan 40 atau ke atas

  • Lengkapkan Archon Quest Bab III: Act V “Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises”

  3. New World Quest

  ◆ New World Quest: “Lain kali, di King of Invokations. “

  Serangan bos ini akan menghasilkan blok tenaga. Pilih blok ini untuk mengisi semula terminal Neo Akasha. Sebaik sahaja ia mempunyai tenaga, terminal Neo Akasha boleh dimasukkan ke dalam pelbagai kegunaan.

  ◇ Hypostasis yang menggunakan shell lengai untuk mempertahankan dirinya. Ia kini memaparkan keabnormalan kerana telah rosak oleh pengaruh yang tidak diketahui.

  Apabila berada dalam bahaya, ia akan melepaskan pith pemulihan yang mempunyai sifat makhluk tri-lakshana. Gunakan Dendro untuk menghidupkan semula pith ini dan mendorong keadaan normal di dalamnya untuk terus membersihkan hypostasis dendro, dan menggunakan elektro untuk mencetuskan keadaan diaktifkan mereka dan mempercepat proses pembersihan.

  Terletak di Land of Lower Setekh

  Vi. Penambahan lain

  ○ Kafe Puspa Sumeru: Rose Custard

  ○ Keistimewaan Nahida: “Halvamazd”

  ○ Keistimewaan Layla: “Slumber Extravagant”

  2. Pencapaian baru ditambah kepada kategori “Keajaiban Dunia”.

  3. Namecards baru:

  “Nahida: Crescent”: Ganjaran untuk Mencapai Persahabatan LV. 10 dengan Nahida

  “Layla: Daydream”: Ganjaran untuk Mencapai Persahabatan LV. 10 dengan Layla

  “Nota Perjalanan: Tanah Kulat”: Ganjaran yang diperoleh melalui sistem BP

  4. Menambah beberapa arahan untuk memuatkan skrin.

  5. Item Baru: Buah Sejati Alam

  Dibeli dari Tubby the Teapot Spirit melalui Depot Alam Setelah Melengkapkan Quest Archon “Rahsia Gurun Terperang”

  6. Susun atur Serenitea Pot New Pot: “Sublime Spicewood”

  Dibuka selepas menggunakan item “Buah Sejati Alam”

  7. Di pelayan Celestia, ujian fungsi “Pengurusan Sumber Daya Masa lalu” telah bermula: Pengembara boleh memadamkan sumber audio dan video yang sepadan dengan pencarian Archon yang lengkap dan pencarian cerita di telefon bimbit, dengan itu mengurangkan saiz permainan. Sumber audio yang dipadam dapat dimuat semula selepas penghapusan.

  Pelancong boleh melakukannya dalam antara muka “Tetapan> Sumber> Sumber Pencarian”. Ciri ini telah diuji pada pelayan lain dalam versi sebelumnya.

  Gangguan Talian Ley Ley berubah menjadi:

  • Semua ahli parti mempunyai penguasaan unsur mereka meningkat sebanyak 200.

  Mengemas kini barisan raksasa di lantai 11 jurang lingkaran.

  Mengemas kini barisan raksasa di lantai 12 jurang lingkaran.

  Bermula dari kali pertama fasa lunar menyegarkan selepas mengemas kini ke versi 3.2, dua fasa bulan akan menjadi seperti berikut:

  Apabila watak berurusan DMG kepada lawan, gelombang kejutan akan dilepaskan pada kedudukan lawan itu, berurusan dengan DMG yang benar. Setiap jenis DMG Elemental (termasuk DMG fizikal) boleh melepaskan gelombang kejutan dengan cara ini setiap 8s.

  Apabila watak mencetuskan pembakaran, cepat, memburukkan, menyebarkan, mekar, hiperbloom, atau burge pada lawan, semua ahli parti akan mendapat bonus 10% dendro dmg untuk 10 -an. Bonus ini boleh dicetuskan sekali setiap 5s. Max 4 Stacks. Sebaik sahaja 4 susunan telah diperoleh, apabila watak -watak menangani Dendro DMG kepada lawan, gelombang kejutan akan dilepaskan pada kedudukan lawan itu, berurusan dengan DMG yang benar. Gelombang kejutan boleh dilepaskan dengan cara ini sekali setiap 5s.

  ※ Kemas kini Spiral Abyss di atas akan berkuatkuasa dari 16 November jam 04:00 (Waktu Pelayan).

  〓Adjustments & Optimizations〓

  1. Mengurangkan kerosakan yang ditimbulkan apabila bos “Pyro Hypostasis” berada dalam keadaan terbakar dan melepaskan pukulan yang menyala atau bola api serpentin untuk memukul watak secara berterusan.

  1. Mengoptimumkan fungsi anti-aliasing pada PC, PS4, dan PS5.

  2. Setelah mengoptimumkan fungsi anti-aliasing, mungkin untuk memilih antara “Tiada” atau “FSR 2” dalam Tetapan> Grafik pada PC.

  1. Mengoptimumkan prestasi bunyi mengetuk lawan dan hits kritikal.

  2. Mengoptimumkan kesan bunyi beberapa item dan objek.

  3. Mengoptimumkan suara Jepun, Korea, dan Inggeris untuk watak, NPC, dan pencarian tertentu.

  4. Mengoptimumkan suara Korea dan Inggeris yang berkaitan dengan barang-barang tertentu.

  5. Mengurangkan jumlah kesan bunyi jejak Yae Miko ketika berjalan, berlari, dan berlari.

  1. Rana, Jeht, Jebrael, dan Habachi kini dipengaruhi dengan betul oleh kesan unsur.

  2. Kemas kini bahan yang boleh ditambah kepada pengubah parametrik: Menambah beberapa barang yang boleh dituai dan beberapa barang yang diturunkan oleh musuh.

  3. Menyesuaikan jenis bijih di lokasi tertentu di kawasan sumeru: beberapa bijih kristal ajaib akan diselaraskan dengan bijih kristal.

  4. Laraskan kesan visual paparan tindak balas Dendro Elemental untuk mengurangkan beban pada prestasi sistem (termasuk infusi dendro, mekar, hyperbloom, burgeon, cepat, memburukkan, dan menyebarkan).

  〓bug fixes〓

  1. Memperbaiki isu tidak dapat menerima usaha susulan “The Gourmet Supremos: Cleanup” dari Dunia Quest “Gourmet Supremos: Dalam tugas kami” biasanya (setelah menyelesaikan pencarian, anda dapat memperoleh resipi “Ikan dengan Sos Krim , “” Bot Kentang, “dan” Tandoori Roast Chicken “).

  2. Memperbaiki masalah dengan dunia pencarian “pertukaran setara sekali lagi” di mana bilangan item pencarian yang diperlukan untuk dikemukakan dalam teks tidak sesuai dengan kuantiti sebenar yang dikemukakan.

  3. Memperbaiki masalah di mana beberapa watak boleh memasuki kawasan tertentu di domain “runtuhan misteri” dari Archon Quest “rahsia padang pasir yang terik.”

  1. Memperbaiki masalah di mana julat beberapa kemahiran daythunder eremite musuh terlalu besar.

  2. Memperbaiki masalah di mana apabila musuh hidro lendir dan lendir hidro besar menggunakan status basah ke kawasan sekitarnya, kawasan kesannya sangat tinggi.

  3. Memperbaiki masalah di mana bos Aeonblight Drake mempunyai kebarangkalian kecil yang tidak normal meninggalkan pertempuran dalam keadaan tertentu.

  4. Memperbaiki masalah di mana animasi pecah unsur beberapa aksara (e.g. Raiden Shogun) mempunyai kebarangkalian kecil untuk memaparkan tidak normal ketika melawan bos Aeonblight Drake dan Jadeplume Hrorshroom.

  1. Memperbaiki masalah di mana beberapa watak akan berhenti berenang atau terapung di udara secara tidak normal dalam keadaan tertentu.

  2. Memperbaiki masalah di mana kesan khas dan beberapa kesan pedang hujan yang dihasilkan oleh kemahiran unsur Xingqiu tidak normal apabila Xingqiu mencetuskan kemahirannya selepas pedang hujan yang dihasilkan oleh pecah unsurnya hilang.

  3. Memperbaiki masalah dalam mod co-op di mana apabila Diona melepaskan kemahiran unsurnya, jika Diona meninggalkan medan sementara kaki berais terbang, kesannya “mewujudkan perisai untuk watak-watak lain yang berdekatan di lapangan” dari LVnya.2 buruj tidak akan digunakan secara normal.

  4. Memperbaiki masalah dengan Sangonomiya kokomi di mana ketika dia membuang pecah unsurnya, ada kebarangkalian bahawa dia dapat jatuh ke dalam air yang tidak normal ketika berdiri di atas permukaan air dan menggunakan sigils empat daun.

  5. Memperbaiki masalah di mana ketika Nilou meninggalkan padang setelah cepat menghantar kemahiran unsur -unsurnya dalam jangka waktu yang singkat dan memasuki keadaan doa bulan, status doa lunar tidak dapat dikeluarkan secara normal.

  6. Memperbaiki masalah dengan nilou di mana terdapat kebarangkalian kecil bahawa pecah unsurnya tidak dapat memukul musuh dalam situasi tertentu.

  7. Memperbaiki masalah dalam keadaan tertentu di mana selepas Nilou membuang pecahnya unsur, kesan senjatanya tidak akan dipaparkan dengan betul.

  8. Memperbaiki masalah di mana apabila Cyno membuang pecah unsurnya, jika kemahiran unsur yang dilemparkan dalam keadaan “endseer” terganggu, ketika menghantar kemahiran unsur seterusnya, kesan “kehakiman” akan mencetuskan tidak normal walaupun Cyno tidak berada di dalam ” Endseer “Negeri.

  1. Memperbaiki masalah dalam bahasa Jepun di mana penerangan namecard “nilou: lotus tarian” tidak betul.

  2. Memperbaiki masalah di mana panjang beberapa ikon dalam permainan akan dipaparkan secara tidak normal pada beberapa peranti iOS.

  3. Memperbaiki masalah pada peranti iOS di mana pemain tidak dapat menggunakan pengawal untuk menatal ke atas dan ke bawah pada data mengenai atribut watak dalam antara muka Ascension Watak.

  4. Memperbaiki masalah dalam mod co-op di mana apabila pelbagai cynos melepaskan pecah unsur mereka, terdapat kebarangkalian bahawa kesan petunjuk endseer dapat dipaparkan secara tidak normal (kesan sebenar kerja kemahiran seperti yang dimaksudkan dalam permainan).

  5. Memperbaiki masalah di mana scarabs harus berada di jarak yang sangat dekat sebelum dapat dikesan dengan kesan “dapat memaparkan sumber-sumber berdekatan yang unik untuk sumeru di peta mini.”

  6. Memperbaiki masalah di mana kesan sebenar tidak sepadan dengan keterangan teks untuk Benediksi Abyss of the Abyss “DMG DMG dalam 8s Sprint +20%. Boleh berlaku sekali setiap 15 -an.”Kesan sebenar asal adalah” ATK watak dalam 8s Sprint +20%.”

  Selepas penetapan, kesan dan perihalannya adalah: “DMG aksara dalam 8s Sprint +20%. Setiap watak hanya boleh melakukan ini sekali setiap 15 -an.”

  1. Memperbaiki masalah di mana saluran suara “When It Snows” Chongyun tidak dapat dicetuskan ketika dia berada di Dragonspine.

  2. Memperbaiki masalah di mana beberapa suara suara Jepun Candace tidak dapat dimainkan dengan betul dalam watak> antara muka suara.

  3. Memperbaiki masalah muzik latar yang salah di beberapa kawasan di kawasan Sumeru.

  4. Memperbaiki masalah dengan bos “Childe” di mana apabila dia menukar fasa pertempuran, garis suara beliau akan terganggu dengan tidak normal.

  5. Memperbaiki masalah di mana penukaran kesan bunyi ambien yang tidak normal dan muzik latar belakang berlaku di beberapa kawasan.

  1. Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, terdapat kebarangkalian kecil bahawa watak -watak mungkin terapung secara tidak normal ketika memanjat.

  2. Memperbaiki masalah di mana perubahan kecerahan yang tidak normal akan berlaku apabila beberapa aksara memasuki mod yang bertujuan atau membuang pecah unsur mereka.

  3. Memperbaiki masalah di mana beberapa model persekitaran dipaparkan secara tidak normal.

  4. Memperbaiki masalah dengan saiz perlanggaran yang tidak normal di beberapa persekitaran.

  5. Memperbaiki penerangan yang salah mengenai beberapa titik memancing di jurang: lombong bawah tanah.

  6. Memperbaiki masalah paparan warna yang tidak normal dalam beberapa ciri (seperti meteorit yang dipanggil oleh kemahiran elemen Geo Traveller, jubah Paimon, penglihatan unsur, dan lain -lain.) di kawasan yang terjejas oleh “penanaman.”

  7. Memperbaiki masalah dalam keadaan tertentu di mana NPC Aranakula dapat mengikuti watak yang tidak normal.

  8. Memperbaiki masalah dalam keadaan tertentu di mana selepas beberapa watak keluar dari antara muka jurang spiral, sudut kamera dalam permainan tidak betul.

  9. Memperbaiki beberapa kesilapan teks dalam 13 bahasa dan mengoptimumkan teks. “Nota: fungsi dalam permainan yang berkaitan tidak berubah.”(Pelancong dapat melihat perubahan dalam bahasa yang berbeza dengan pergi ke menu Paimon> Tetapan> bahasa dan menukar bahasa permainan.)

  Pembetulan dan pengoptimuman yang berkaitan dengan teks dalam bahasa Inggeris termasuk:

  ◆ Mengoptimumkan beberapa baris dalam kisah Hu Tao dalam profilnya.

  ◆ Mengoptimumkan beberapa baris dalam kisah Nilou dalam profilnya.

  ◆ Mengoptimumkan beberapa baris dalam kisah Qiqi dalam profilnya.

  ◆ Cerita watak Cyno yang dioptimumkan.

  ◆ Mengoptimumkan beberapa baris dalam pencarian dan pencarian dunia.

  ◆ Contoh yang dioptimumkan nama item dari “Kek Arang Kelapa” hingga “Kek Ajilenakh Bakar Arang.”◆ Contoh yang dioptimumkan nama item dari” Redcrest “ke” Henna Berry.”

  *Ini adalah karya fiksyen dan tidak berkaitan dengan mana -mana orang, acara, kumpulan, atau organisasi sebenar.

  “PlayStation”, “PS5”, “PS4”, “DualSense”, “DualShock” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc.