Vault Awesome of the Nanas Penyemak imbas Game mengajar anda peti besi dari Mekanik Raid Inkarnates – Berita – Icy Veins, Wow Dragonflight Vault of the Incarnates kini menjadi buah Roguelike | Pcgamesn

Wow Dragonflight Vault of the Incarnates kini menjadi buah Roguelike

Walaupun anda mungkin tidak menjumpai persona nanas anda di senarai tier wow wow kami, terdapat banyak banyak watak lain yang boleh disesuaikan agar sesuai dengan setiap keperluan anda. Jika anda lebih berminat untuk memasak nanas daripada menjadi mereka (sedikit keras, tetapi anda melakukannya), anda juga boleh menyemak rundown kami sistem Profesion WOW Dragonflight.

Wow Awesome Vault dari permainan penyemak imbas nanas mengajar anda peti besi dari mekanik serangan inkarnasi

Starym

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan: Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

Kakitangan

Kredit Imej: Magdalena.
Blizzard pergi ke perubahan yang akan datang kepada Mistweaver Monks selama 10.2, kerana mereka menangani maklum balas pemain dan membentangkan rancangan mereka untuk spesifikasi. Mereka menyelam ke set peringkat baru, mengusir kemudaratan secara khusus, serta pertahanan pasif musuh spesifikasi.
Mistweaver (Sumber)
Helo Mistweavers!
Kami mempunyai beberapa kemas kini yang dirancang untuk penjaga impian dan kami ingin berkongsi beberapa pemikiran kami di sini.
Kemas kini Elixir Pertahanan dan Penyembuhan
Mistweaver lebih licik daripada yang kita mahukan, terutamanya untuk penyembuh berasaskan huru-hara, dan toolkit pertahanannya didasarkan terutamanya di sekitar penggunaan ejaan aktif. Kami tidak merasakan sesuai untuk meminta Mistweavers untuk mengurus hampir setiap bahagian kit pertahanan mereka untuk bermain di peringkat tertinggi, jadi kami ingin meneroka pasif untuk penyembuhan Elixir.
Kami juga bersetuju ada ruang untuk penambahbaikan dengan reka bentuk pasif terkini yang terkini dan pemain boleh mengharapkan kemas kini dalam binaan PTR yang akan datang yang bertujuan untuk memberikan nilai sementara kesan kesihatan yang rendah tidak diperlukan.
Kemas kini pasif ini juga memberi kami ruang untuk membuat pengubahsuaian tanpa melegakan ruang mengikat utama ke elemen pertahanan peribadi tertentu Mistweaver’s Toolkit yang kini tidak digunakan – iaitu Hancurkan.
Mengusir bahaya
Beberapa perubahan untuk mengusir bahaya telah dibuat untuk meningkatkan daya maju untuk mistweaver dan mengintegrasikan sepenuhnya ke dalam kit. Ini bukan pilihan luar global seperti penyembuhan elixir, jadi sebaliknya boleh menjadi lebih berkesan sambil mengurangkan jumlah APM yang diperlukan untuk bermain mistweaver secara optimum dalam momen tegang. Ini adalah sedikit perdagangan, tetapi kami berharap rasa keseluruhannya seperti penyembuhan elixir tetapi punchier. Di samping.
Kami juga fikir ini boleh membantu pokok bakat kelas berasa lebih memuaskan untuk jalan, kerana membuang bakat bahaya akan menjadi lebih banyak pilihan yang menarik. Mudah -mudahan kemas kini ini secara keseluruhan akan membantu mistweaver defensif sambil menjadikannya lebih memuaskan dan mudah didekati.
Penjaga Tahap Impian
Kami menyedari beberapa isu fungsi termasuk beberapa mantra penyembuhan yang tidak dikira ke arah pengumpulannya. Semua penyembuhan (selain daripada akumulator lain seperti harmoni chi sendiri dan pelajaran kemarahan) bertujuan untuk menyumbang kepada penyembuhan akhir. Kami ingin menangani perkara ini pada masa akan datang PTR membina.
Terima kasih dan kami menantikan maklum balas anda yang berterusan!

Kakitangan

Blizzard telah memberi maklum balas kepada maklum balas mengenai pernak -pernik yang datang dalam Dragonflight Season 3, mengumumkan perubahan yang datang ke gelendong Nymue yang membongkar dan Rashok’s Heart Heart.
Spindle Nymue yang membongkar
(Sumber)
Maklum balas garis bawah untuk saya adalah bahawa perhiasan ini tidak berasa seronok bermain dalam keadaan semasa dan terasa seperti perhiasan kerosakan yang buruk dengan penggemar penguasaan yang kurang bersemangat
Terima kasih atas data maklum balas dan ujian. Terdapat beberapa perubahan dalam binaan seterusnya:
Saluran dikurangkan kepada 3 saat dengan pelarasan yang sepadan dengan kerosakan dan nilai penguasaan tempoh penguasaan buff meningkat kepada 18 saat penguasaan meningkat sebanyak ~ 40% walaupun selepas tempoh dan perubahan saluran; Nilai semasa pada PTR pada dasarnya adalah pepijat yang berkaitan dengan perakaunan untuk kehilangan masa putaran masa yang hilang setiap disalut SEC juga telah ditingkatkan kepada kerosakan bonus yang lebih rendah kepada sasaran berakar meningkat kepada 50% jantung cair Rashok
(Sumber)
Nampaknya kekurangan perhiasan penyembuhan yang baik ini. Kami mungkin masih menggegarkan perhiasan Rashok untuk seketika.
Perhiasan penyembuhan akan melihat penyesuaian penalaan pada minggu -minggu akan datang.
Rashok’s Cair Heart telah memberikan lebih banyak kuasa daripada yang kita suka dan akan memerlukan beberapa perubahan di luar Mana Restore Reduction.

Item akan mempunyai petua yang menunjukkan dari musim mana mereka berada dalam patch 10.2.
Contohnya rompi Kinslayer berikut kini menunjukkan item itu dari Dragonflight Season 2 dengan tahap peningkatan: Juara 3/8, seperti yang anda lihat di bawah.

Mahkamah Ember akan tersedia setiap hari dan bukan sekali seminggu dalam patch 10.2.
Perubahan kecil dalam entri pangkalan data Garrtalent menunjukkan Mahkamah Ember dari Shadowlands akan tersedia setiap hari berbanding sekali seminggu dalam kemas kini yang akan datang.

Crimson Glimmerfur adalah gunung baru yang datang ke pos dagangan dalam patch 10.2!
Fox Mount menyebut musim sejuk ayah yang hebat, jadi kami menganggap ia akan tersedia sebelum Disember.
Crimson Glimmerfur
“Salah satu makhluk kegemaran ayah musim sejuk.”

Wow Dragonflight Vault of the Incarnates kini menjadi buah Roguelike

Naga elektrik yang besar berdiri di atas koleksi nanas kecil

The Wow Dragonflight Vault of the Incarnates Raid jatuh bersama Musim 1, membuang pintu ke salah satu laman web yang paling berbahaya kepada Naga Kepulauan hingga kini. Sekiranya anda ingin menyelam terus ke dalam serbuan, mungkin patut menguji keberanian anda terlebih dahulu menggunakan permainan parodi Roguelike yang menyeronokkan ini.

Roguelike ini bukan sekadar pembuatan semula lurus serbuan itu – sudah tentu ia tidak. Neraka peluru 2D ini mengubah wira Azeroth anda menjadi, baik, nanas. Ya, saya sangat, sangat serius.

Seperti yang anda mungkin dapat menyimpulkan, bos lain Raid juga telah diimakan semula sebagai pelbagai jenis buah, dengan nama mereka berubah menjadi buah bertema buah-buahan. Dibingkai oleh soundtrack gaya wira sonik yang cerah dan meriah, pencipta Tacticalirhorse menggambarkan permainan sebagai “permainan mini latihan yang menyerupai tujuh daripada lapan bos dari peti besi dari serangan inkarnasi.”

Nanas pixelated berdiri di dalam bilik gelap dengan dataran emas di sekelilingnya dan banyak buah hitam marah melihat di atasnya

Permainan ini telah dijemput oleh banyak kedai-kedai wow, serta pengetuk Zack ‘Asmongold’ yang, walaupun merujuk kepada permainan sebagai “mudah” disapu terhadap bos bertema buah yang berbeza yang mungkin dia suka mengaku. Walaupun, saya bukan orang yang bercakap; Saya terkelupas oleh Fruitarth, limun sejuk (mungkin kerana ia kelihatan seperti labah -labah, dan saya takut labah -labah).

Sekiranya anda ingin mengambil ketakutan yang bersembunyi di dalam peti besi nanas, anda boleh melompat di sini. Permainan ini adalah permainan penyemak imbas, jadi tidak ada muat turun rewel: Cukup klik ‘main’ dan biarkan perjalanan buah anda bermula!

Walaupun anda mungkin tidak menjumpai persona nanas anda di senarai tier wow wow kami, terdapat banyak banyak watak lain yang boleh disesuaikan agar sesuai dengan setiap keperluan anda. Jika anda lebih berminat untuk memasak nanas daripada menjadi mereka (sedikit keras, tetapi anda melakukannya), anda juga boleh menyemak rundown kami sistem Profesion WOW Dragonflight.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Pukulan buah nanas gua

Dapatkan Rasa Syurga Tropika Dengan Pukulan Buah Panas Panas Panas-Gelombang pasang surut yang bersemangat, rasa buah-buahan eksotik yang akan mengangkut anda ke pantai yang direndam matahari.

Harga jualan harga biasa £ 7.15
Tidak dapat memuatkan ketersediaan pickup
Penghantaran percuma atas pesanan £ 50 +

Pukulan buah nanas gua

Penerangan Produk

Keterangan Dapatkan tin, dan cermin mata hitam anda, dan nikmati.

Maklumat lanjut mengenai Vault City

Mengenai pembuat bir

Rasa besar dan warna -warna cerah, itulah yang boleh anda harapkan dari Vault City Brewing. Kami adalah pengeluar bir masam terbesar di UK dan kami telah membuat buah-buahan, bir masam moden di Edinburgh sejak 2018. Gaya penapaian campuran kami dan budaya rumah tersendiri mewujudkan asas yang sempurna untuk bahan-bahan buah-buahan yang sebenar, yang memberikan bir kami aroma dan rasa yang sengit, belum lagi warna yang menarik. Anda akan menemui Vault City Brewing di pinggir bandar Portobello, Edinburgh, di mana kami mencipta hampir 500,000 liter bir setiap tahun.

Lawati Taproom

Kawasan Tapisan Edinburgh kami adalah rumah kepada beberapa bir bandar yang paling segar yang anda akan cuba. The Wee Vault mempunyai lebih banyak keran daripada tempat duduk, jadi bar bir kerajinan Haymarket yang selesa ini boleh menjadi tempat kegemaran anda yang baru untuk mencontohi masam, atau hanya perhentian yang dijadualkan sebelum berjalan kaki 2 minit ke stesen keretapi Haymarket. Porty Vault, Taproom & Smokehouse kami adalah lemparan batu dari Portobello Beach, dan lebih dekat lagi ke kilang bir kami. Dengan 36 paip ada banyak untuk ahli kraf bir, bersama dengan pelbagai minuman lain dari kopi ke koktel. Seolah -olah itu tidak mencukupi, Portobello Paradise kami menyajikan makanan BBQ yang rendah ‘n’ di seluruh makan tengah hari dan makan malam dari perokok Amerika yang sahih kami.

Stokis & Pengedaran

Kami shipacross UK dari kedai web kami, tetapi jika anda ingin mendapatkan tangan anda di beberapa bir kota di liar, kami menyimpan siaran terbaru kami dalam tin dan draf di beberapa kedai botol bebas, bar kraf bir, Taprooms, hotel dan pub.