Vampire Survivors: Perintah Terbaik Untuk Beli Powerups – Polygon, Perintah Terbaik Untuk Membeli Powerups Dalam Vampire Survivors | The nerd stash

Pesanan terbaik untuk membeli powerups dalam mangsa vampire

Powerups adalah penambahbaikan yang boleh dibeli untuk statistik anda yang boleh dibeli dari menu utama menggunakan syiling emas yang anda peroleh semasa playthrough anda. Sebaik sahaja dibeli, Survivor Vampire anda memulakan larian mereka dengan penggemar tersebut.

Apa perintah terbaik untuk membeli powerups dalam mangsa vampire?

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Survivor Vampire mempunyai pelbagai kuasa berguna untuk dibeli di menu utama. Peningkatan ini dapat meningkatkan berapa banyak XP yang anda perolehi dalam jangka masa, atau jumlah duit syiling yang anda buat. Dan sesetengahnya, seperti jumlah, mempunyai kesan yang lebih besar terhadap kemungkinan kejayaan anda daripada peningkatan pilihan seperti Banish.

Tetapi ada lebih daripada sekadar kegunaan untuk mengambil kira ketika membeli powerups. Terdapat juga perintah khusus dan optimum untuk membeli powerups ini untuk menjimatkan sedikit wang tunai.

Dalam panduan ini kita akan menyerlahkan Survivor Vampire powerups dan pesanan mana yang anda harus membelinya.

Bagaimana membeli powerups berfungsi dan pesanan optimum

Powerups mempunyai sub-menu sendiri di Survivor Vampire menu utama. Di sini, anda dapat membeli powerups atau mengembalikan semua duit syiling yang telah anda belanjakan untuk powerups setakat ini – untuk membeli peningkatan dalam urutan yang berbeza atau menghabiskan duit syiling pada watak -watak baru.

Powerups seperti jumlah dan kebangkitan adalah pembelian tunggal, sementara yang lain mempunyai pelbagai tahap, masing -masing sepadan dengan tahap rangsangan yang lebih tinggi. . Dan kerana beberapa powerups lebih mahal daripada yang lain, ada urutan yang optimum yang anda ingin beli peningkatan ini – biasanya dari yang paling kurang mahal.

Inilah pesanan yang optimum untuk membeli powerups di Survivor Vampire:

 1. Kebangkitan
 2. Jumlah
 3. Kutukan
 4. Pertumbuhan
 5. Reroll
 6. Cooldown
 7. Perisai
 8. Nasib
 9. Mungkin
 10. Pemulihan
 11. Ketamakan
 12. Kawasan
 13. Kelajuan
 14. Tempoh
 15. Kelajuan bergerak
 16. Magnet
 17. Kesihatan maks
 18. Buang

Jumlah kos dengan patch 5.2: 211,430 syiling

Mengikuti pesanan ini boleh menjadi perbezaan antara mempunyai semua peningkatan dan ribuan emas yang tersisa atau tidak dapat membeli semua peningkatan sama sekali.

Namun, jika anda baru bermula Survivor Vampire, Laluan menaik taraf ini mungkin bukan cara terbaik untuk menetapkan diri anda untuk berjaya. Walaupun kebangkitan dan jumlahnya baik, kedua -duanya adalah pilihan permulaan yang sangat mahal jika anda tidak mempunyai duit syiling. Dan laknat akan menjadikan permainan lebih sukar untuk anda, jadi anda dapat menyimpan peningkatan yang terakhir (walaupun ia suboptimal untuk duit syiling anda).

Tidak kira apa yang anda pilih, pastikan bahawa sebaik sahaja anda mempunyai syiling 50,000-100,000 anda kembali ke panduan ini dan ikuti pesanan yang disenaraikan di atas.

Semua powerups

Sekiranya anda baru ke Survivor Vampire Dan tidak pasti apa yang dilakukan oleh beberapa powerups ini, carta di bawah akan membantu anda melakukan penyelidikan sebelum anda membeli. Berikut adalah semua powerups di Survivor Vampire Sehingga patch 5.2:

Vampire Survivors Powerups

Powerup Pesanan optimum Kesan Rank Max Perubahan setiap pangkat
Powerup Kesan Rank Max Perubahan setiap pangkat
Kebangkitan 1 Menghidupkan semula pemain pada 50% kesihatan 1 Satu lagi menghidupkan semula
Jumlah 2 Memecahkan satu peluru tambahan 1 Satu projektil tambahan
Kutukan Meningkatkan kelajuan musuh, kesihatan, kuantiti, dan kekerapan 5 10%
Pertumbuhan 4 Dapatkan lebih banyak pengalaman 5 3%
Reroll 5 Reroll pilihan kedai sekali setiap pangkat 4
Cooldown 6 Senjata mengambil sedikit masa antara pengaktifan 2.50%
7 Mengurangkan kerosakan masuk 3 Satu kerosakan yang kurang
Nasib 8 Peluang untuk mendapat kenaikan bertuah 3 10%
Mungkin 9 5 5%
Pemulihan 10 Pulih kesihatan sesaat 5 0.1
Ketamakan 11 Dapatkan lebih banyak duit syiling 5 10%
12 Meningkatkan saiz kesan 2 5%
Kelajuan 13 Projektil bergerak lebih cepat 2 10%
Tempoh 14 Kesan senjata bertahan lebih lama 2 15%
Kelajuan bergerak 15 Watak bergerak lebih cepat 2
Magnet 16 Ambil item pada jarak yang meningkat 2 25%
Kesihatan maks 17 Meningkatkan kesihatan 3 10%
Buang 18 Keluarkan item dari semua kedai selanjutnya 4 Satu tambahan BURANISH
Langkau 19 Langkau kedai di peringkat dan dapatkan pengalaman 3 Satu tambahan tambahan

Pesanan terbaik untuk membeli powerups dalam mangsa vampire

Semua Powerups dalam Survivor Vampire

Powerups adalah salah satu bahagian yang lebih kritikal Survivor Vampire , Tetapi anda mesti tahu perintah terbaik untuk membeli powerups. Ia mungkin kelihatan cukup asas: anda membeli semua powerups dan meraih faedah meratakan. Walau bagaimanapun, itu bukan kes. Membeli powerups dalam urutan tertentu akan memberi manfaat lebih daripada memilih tanpa berfikir dan membeli apa yang anda mampu. Mengetahui bagaimana melakukannya dengan betul boleh menjadi penukar permainan. Baca di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara terbaik untuk membeli powerups di Survivor Vampire .

Powerups mana yang akan dibeli terlebih dahulu di mangsa vampire

Semua Powerups dalam Survivor Vampire

Dari menu utama di Survivor Vampire , anda harus memilih butang hijau besar terus di bawah butang Mula yang berbunyi “Kuasa.”Sekali di dalam menu powerup, anda akan melihat 22 powerups yang ada untuk membeli, masing -masing dengan slot yang berbeza -beza untuk berapa banyak yang anda boleh beli.

Bahagian atas adalah semua aksesori biasa yang boleh anda ambil di setiap peringkat, tetapi bahagian bawahnya adalah pesona, kutukan, dan powerup seperti reroll. .

Inilah pesanan terbaik kami untuk membeli powerups di Survivor Vampire adalah:

Berkaitan:
Survivor Vampire Datang ke Nintendo dan Game Pass pada bulan Ogos

Mudah -mudahan, kami telah menunjukkan powerups mana yang harus anda beli terlebih dahulu Survivor Vampire . Selamat mencuba, dan mendaftar masuk di Stash Nerd untuk panduan yang lebih hebat!

Vampire Survivors Powerups Terbaik

Panduan Permainan

Inilah Panduan Powerups Terbaik Vampire Survivor kami. Ketahui bagaimana powerups berfungsi dan mana yang harus diprioritaskan.

Panduan Powerup Survivor Vampire

Powerups adalah penambahbaikan yang boleh dibeli untuk statistik anda yang boleh dibeli dari menu utama menggunakan syiling emas yang anda peroleh semasa playthrough anda. Sebaik sahaja dibeli, Survivor Vampire anda memulakan larian mereka dengan penggemar tersebut.

Terdapat 20 powerups yang berbeza dalam permainan, masing -masing mempengaruhi stat pemain yang berbeza. . Sebilangan besar powerups juga boleh ditingkatkan dengan kos tambahan untuk faedah yang lebih kukuh. Sebagai contoh, anda boleh membeli “Cooldown 1” untuk 900 syiling, dan kemudian “Cooldown 2” untuk tambahan 1822 syiling.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh mengembalikannya pada bila -bila masa tanpa penalti. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang untuk membuat sebarang kesilapan apabila anda memulakan!

Vampire Survivors Powerups Terbaik

Inilah senarai Powerups Terbaik Vampire Survivor kami.

Ketamakan

Melabur dalam ketamakan adalah idea yang bagus kerana ia akan memudahkan membeli barangan kedai lain. Letakkan semua lima mata ke dalam ketamakan apabila anda boleh.

Kelajuan pergerakan yang lebih tinggi ditambah dengan magnet membolehkan anda bergerak melalui peta, elakkan daripada perusuh dan ambil permata dengan lebih mudah. Ambil satu titik dalam ini secepat mungkin dan menaik tarafnya setelah anda mendapat jumlah.

Jumlah

Jumlahnya mungkin merupakan kuasa yang paling kuat dan harus diprioritaskan atas segala yang lain. Ia meningkatkan jumlah peluru anda dengan satu, yang bermaksud anda memulakan setiap permainan dengan dua projektil setiap item.

Mungkin

Mungkin adalah kuasa yang berguna secara universal yang meningkatkan kerosakan anda sebanyak 5% setiap pangkat. Sebaik sahaja anda mampu membelinya, masukkan semua lima mata.

Pertumbuhan

Pertumbuhan meningkatkan pengalaman yang diperoleh daripada permata. Ini akan membantu anda meningkatkan tahap lebih cepat dan sampai ke peningkatan senjata dan pasif anda lebih awal.

Powerups keutamaan sederhana

Cooldown

Powerup ini menurunkan Cooldown Senjata Anda sehingga 5%. Pengambilan hebat sebaik sahaja anda mampu membelinya.

Kawasan

Powerup ini meningkatkan kawasan yang terjejas oleh serangan anda. Ia mempunyai sinergi tambahan dengan senjata kesan-kesan seperti cincin kilat, tongkat api, dan kapak.

Kelajuan

Mempengaruhi kelajuan projektil anda. Ia bersinergi dengan senjata yang mempunyai projektil.

Nasib

Ketiga -tiga poin dalam nasib hampir dapat menjamin bahawa anda mempunyai empat pilihan setiap kali anda menaikkan tahap.

Tempoh

Tempoh tidak digunakan oleh banyak senjata, tetapi ia meningkatkan runetracer dan tulang dengan ketara.

Vampire Survivor Powerups Terburuk

Powerups ini biasanya dianggap sebagai keutamaan yang rendah.

Perisai, kesihatan maksimum, pemulihan

Pertahanan tidak begitu penting dalam permainan ini, jadi ini rendah pada senarai keutamaan anda. Beli mereka sebaik sahaja anda membeli semua item keutamaan yang lebih tinggi.

Kutukan

Laknat adalah powerup yang benar -benar pilihan yang meningkatkan kesukaran permainan dengan membangkitkan kerosakan musuh, kesihatan, kekerapan, dan nombor musuh. Hanya beli jika anda mencari cabaran.

Kebangkitan

Kebangkitan menghidupkan semula anda sekali setiap permainan pada 50% kesihatan. Kadang -kadang boleh datang dalam klac, tetapi powerup sangat mahal. Ia harus dibeli sebaik sahaja anda mendapat barang yang lebih penting.

Powerups Khas

Terdapat empat powerup khas dalam permainan yang mesti dibuka sebelum mereka boleh dibeli. Powerups ini umumnya lebih mahal dan hanya boleh dibeli selepas tonggak terlambat tertentu selesai.

Omni

Omni meningkatkan semua statistik anda. Anda membuka kunci Omni dengan mendapatkan kotak Torrona ke tahap 9 dalam permainan, dan anda membuka kunci kotak Torrona dengan memegang enam evolusi senjata yang berbeza sekaligus. Ini adalah kuasa yang sangat kuat dan yang paling berguna dari powerup khas. Dapatkannya dan peningkatannya sebaik sahaja anda mampu membelinya!

Reroll

Tahap pertama dibuka dengan mencapai tahap 100 dengan Mortaccio. Ia membolehkan anda mendapatkan pilihan yang berbeza ketika meratakan. Pilihan kualiti hidup yang sangat bagus yang perlu diambil apabila anda mendapat powerups lain dan mampu membelinya.

Buang

Dibuka dengan mengisi 50 penyertaan dalam koleksi, item ini membolehkan anda menghilangkan item tertentu dari pilihan tahap anda secara kekal untuk jangka masa anda. Nifty kerana menyingkirkan item yang anda tahu anda tidak akan mahu membeli.

Langkau

Kedudukan Skip pertama dikunci dengan bertahan selama 15 minit di peringkat bonus il molise. Item ini membolehkan anda melangkaui tahap dan mendapat pengalaman.

Dan itulah Panduan Powerups Terbaik Vampire kami. Mencari lebih banyak kandungan survivor vampire? Kami juga mempunyai panduan ini:

Survivor Vampire tersedia untuk dimainkan di Steam.