Vampire Survivors Grim Grimoire Guide: Cara Membuka Kunci Grimoire, Vampire Survivors Relic Guide – All Relics (September 2023)

Panduan Relik Survivor Vampire

The Randomazzo adalah peninggalan kedua yang boleh anda ambil di Menara Gallo. . . Mereka mengubah permainan dengan cara tertentu, setiap arcana menjadi unik. Sebagai contoh, arcana pertama yang anda buka kunci, Sarabande of Healing, menguatkan kuasa penyembuhan. Ia menjadikan semua penyembuhan beregu dan menyebabkan penyembuhan benar -benar merosakkan musuh anda. Ia meningkatkan cambuk berdarah, pemakan jiwa dan juga ayam lantai.

Vampire Survivors Grim Grimoire Guide: Cara Membuka Kunci Grimoire

The Survivor Vampire Grim Grimoire adalah salah satu peninggalan yang diperkenalkan dalam salah satu kemas kini terkini. Neraka peluru terbalik, yang terus berubah dan berkembang semasa akses awal, baru sahaja menerima kemas kini terkini yang memperkenalkan beberapa ciri baru. .0 dan kita dapat melihat versi terakhirnya. Panduan ini menerangkan di mana untuk mencari grimoire suram di Survivor Vampire Untuk membuka kunci akses ke grimoire.

Jika anda mencari lebih banyak bantuan, kami mempunyai panduan yang meliputi cara membuka kunci topeng batu, spellbinder, giovanna, dan watak rahsia, serta semua arcanas dan evolusi senjata.

Di mana untuk mencari lokasi Grimoire Grim di Survivor Vampire untuk membuka kunci Grimoire

Diperkenalkan dalam patch 0.7.3 (juga dipanggil Posh One) Permainan membentangkan peninggalan baru untuk mencari, yang membuka kunci grimoire. Di sana, anda boleh mendapatkan akses kepada butiran senjata dan evolusi senjata yang telah anda temui, menjadikannya lebih mudah untuk menjejaki kombinasi yang mungkin anda terlepas.

Untuk membuka kunci grimoire di Survivor Vampire, Anda perlu mencari relik Grimoire Grim dengan mengikuti langkah -langkah ini:

  • Pilih watak dan pilih peringkat perpustakaan bertatahkan
  • Sekarang, matlamatnya adalah kepala barat dan sedikit di utara selama beberapa minit selepas anak panah hijau
  • Itu cukup banyak! Syukurlah susun atur perpustakaan bertatahkan tidak memerlukan banyak ketepatan ketika datang ke pergerakan. . Bahawa dikatakan, perlu diingat bahawa dua ahli sihir akan bertelur setelah anda mendekat, sekiranya anda rendah pada HP ketika tiba waktunya

Dari sini, anda bebas untuk meneruskan larian atau hanya pergi ke menu utama. Peninggalan ini dibuka secara automatik selepas anda merebutnya, jadi anda tidak perlu risau tentang kehilangannya. Sekali lagi, teruskanlah penyihir yang diingat, terutamanya jika anda hanya bergegas ke lokasi tanpa mengganggu ke tahap yang banyak (yang juga kes saya), jadi larian mungkin berakhir lebih awal daripada yang kemudiannya sebagai hasilnya.

  • Vampire Survivors Dev Talks Story Story dan Jokes NFT
  • Mengapa Vampire mempunyai masa seperti dalam permainan sekarang?
  • Nuts & Bolts: Bagaimana ‘Kelaparan’ Memandu Vampire: The Masquerade

. Di sini, anda dapat melihat semua evolusi senjata yang telah anda buka kunci, dan yang belum anda lakukan. Perincian yang kemas adalah bahawa permainan menyoroti senjata yang anda ada sekarang dalam inventori anda, menjadikannya lebih mudah untuk mengetahui dengan tepat apa yang anda hilang atau kombinasi yang mungkin anda belum memikirkan. Walaupun anda tidak akan melihat nama sebenar, ikon lebih daripada cukup semasa anda bermain.

Panduan Relik Survivor Vampire

Panduan Permainan

Inilah Panduan Relik Survivor Vampire kami. !

Panduan Relik Survivor Vampire

Panduan Relik Survivor Vampire

. Hampir semua peninggalan bertelur pada peringkat tertentu dan mesti dikumpulkan seperti barang panggung. Anda boleh menemuinya dengan mengikuti anak panah hijau yang muncul apabila anda memasuki panggung yang mengandungi mereka. Beberapa peninggalan diberikan secara automatik setelah menyelesaikan pencapaian dalam permainan tertentu.

Grim Grimoire

The Grim Grimoire mungkin akan menjadi peninggalan pertama yang anda dapati! Ia boleh didapati di perpustakaan bertatahkan dengan mengikuti anak panah hijau di skrin anda. Setelah dijemput, anda akan dapat mengakses grimoire dari menu jeda. Ia mengandungi semua evolusi senjata yang ditemui dan resipi kesatuan. Sebaik sahaja anda menaikkan dan merebut item, ia akan diserlahkan di Grimoire, yang menjadikan senjata penjejakan dan barang pasif yang anda perlukan sangat mudah.

Ars Gouda

Ars Gouda terdapat di kilang tenusu. Ia membuka kunci Bestiary di menu utama anda yang menjejaki semua musuh yang telah anda kalahkan. Selain daripada mendaftarkannya, Bestiary juga memberikan maklumat mengenai statistik, kemahiran, rintangan, dan lokasi mereka.

Peta Milky Way

adalah peninggalan kedua yang boleh anda ambil di kilang tenusu. Peninggalan ini memberi anda akses ke peta setiap peringkat yang anda ada. Peta menjadikannya mudah untuk mencari peninggalan lain, barang panggung, keranda, dan juga pengambilan seperti rosario, ayam dan dada. Anda harus berhasrat untuk merebut ini secepat mungkin!

Banger sihir

The boleh didapati di peringkat cabaran “ekar hijau”. . Ini jelas tidak memberi kesan kepada permainan anda, tetapi ia adalah tambahan yang bagus jika ada lagu tertentu yang anda suka membunuh!

The Air mata Sorceress boleh didapati di selatan Menara Gallo. Setelah meraihnya, anda akan membuka kunci mod yang tergesa -gesa untuk setiap peringkat. Mod tergesa-gesa menggandakan kelajuan jam, yang bermaksud anda akan dapat menyelesaikan larian anda dalam masa 15 minit masa nyata dan bukannya 30.

Randomazzo

The Randomazzo adalah peninggalan kedua yang boleh anda ambil di Menara Gallo. Ia membuka kunci Arcanas, yang boleh diaktifkan apabila anda memilih pentas dan bersedia untuk memulakan larian anda. Terdapat 17 arcanas dalam permainan pada masa ini, dan anda boleh mempunyai sehingga tiga aktif setiap playthrough. Mereka mengubah permainan dengan cara tertentu, setiap arcana menjadi unik. Sebagai contoh, arcana pertama yang anda buka kunci, Sarabande of Healing, menguatkan kuasa penyembuhan. Ia menjadikan semua penyembuhan beregu dan menyebabkan penyembuhan benar -benar merosakkan musuh anda. Ia meningkatkan cambuk berdarah, pemakan jiwa dan juga ayam lantai.

Vizard kaca

The Vizard kaca . Selepas ini, anda akan dapat mencari saudagar di setiap peringkat, biasanya dekat dengan titik bertelur. Pedagang akan menjual telur emas dan senjata kuat, seperti bom ceri dan tulang, untuk duit syiling.

Tanda kuning

The Tanda kuning boleh didapati di Larangan Kudus. Ia secara kekal membolehkan anda mengesan item tersembunyi di semua peringkat. Barang -barang ini adalah cincin emas, cincin perak, kiri metaglio dan metaglio. Mereka semua akan dipaparkan di peta Bima Sakti jika anda pernah memperoleh Relik itu!

Mindbender

The Mindbender tidak dijumpai, tetapi secara automatik diberikan kepada pemain yang mengisi 100 penyertaan dalam koleksi mereka. Ia membuka kunci pilihan kosmetik semasa memilih aksara dan ia juga membolehkan anda menetapkan bilangan maksimum senjata yang boleh anda bawa. Ini bermakna anda boleh mengehadkan diri anda hingga lima, atau hanya satu senjata, bukannya enam biasa, jika anda ingin mencabar diri sendiri.

Injil yang hebat

Injil yang hebat digugurkan oleh musuh terakhir di peringkat normal kelima, Cappella Magna. Ia membuka kunci pemisahan had mekanik permainan. Apabila diaktifkan, watak yang dinaik taraf sepenuhnya tidak akan ditawarkan emas atau ayam pada tahap berikutnya, tetapi sebaliknya mereka akan dapat menaik taraf senjata mereka di luar batas biasa mereka. Sebagai contoh, anda boleh menaik taraf kekuatan, kawasan, atau kelajuan mana -mana senjata yang diberikan, setiap kali anda naik. Anda boleh melakukan ini selama-lamanya dan menjadi rumah kuasa yang tidak dapat dihalang!

Mencari lebih banyak kandungan survivor vampire? Kami juga mempunyai panduan ini:

Survivor Vampire tersedia untuk dimainkan di Steam.