Vampire Survivors: Carta Evolusi Senjata | VGKAMI, Vampire Survivors Evolution Carta – Lawod

Carta Evolusi Survivor Vampire

Evolusi Senjata adalah mekanik di Survivor Vampire. Setelah memenuhi langkah -langkah yang diperlukan, senjata dalam permainan dapat berkembang menjadi variasi yang lebih kuat, lebih kuat daripadanya.

Survivor Vampire: Carta Evolusi Senjata

Rhett Roxl adalah seorang penulis profesional yang telah bermain selagi dia dapat ingat. Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.

Marshall adalah penulis yang berpengalaman dan peminat permainan yang berpusat di Tokyo. Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. Penulisannya telah mencapai khalayak besar dengan lebih dari 70 juta pembaca!

Panduan Evolusi Senjata untuk Survivor Vampire

 • 2 min Baca
 • Dikemas kini 22 Mei 2023, 7:40 pagi EDT
 • Ditulis oleh

  Rhett Roxl adalah seorang penulis profesional yang telah bermain selagi dia dapat ingat. Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.

  Marshall adalah penulis yang berpengalaman dan peminat permainan yang berpusat di Tokyo. Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. Penulisannya telah mencapai khalayak besar dengan lebih dari 70 juta pembaca!

  Survivor Vampire mempunyai banyak senjata. Senjata ini juga boleh menjalani evolusi yang membawa potensi penuh mereka. Ini menjadikan mereka berurusan dengan gerombolan musuh dengan lebih cekap, yang mana permainan juga mempunyai banyak.

  Isi kandungan

  Cara Mengubah Senjata Di Survivor Vampire

  Evolusi Senjata adalah mekanik di Survivor Vampire. Setelah memenuhi langkah -langkah yang diperlukan, senjata dalam permainan dapat berkembang menjadi variasi yang lebih kuat, lebih kuat daripadanya.

  Keperluan untuk mengembangkan senjata di Survivor Vampire sama untuk hampir setiap senjata dalam permainan, dengan beberapa pengecualian.

  Ambil langkah berikut untuk mengubah senjata dalam permainan.

  • Senjata perlu berada di tahap maksimum. Sebilangan besar senjata mempunyai tahap maksimum 8. Pengecualian adalah gelang, yang mempunyai tahap maksimum 6, jam lancet dan laurel, yang mempunyai tahap maksimum 7, dan pedang kemenangan, yang mempunyai tahap maksimum 12.
  • Senjata memerlukan item pasif tertentu untuk berkembang. Barang pasif tidak perlu berkembang. Ada pengecualian untuk ini, walaupun.
  • Setelah dua syarat sebelumnya dipenuhi, pemain mesti mencari dan mengambil dada harta karun.

  Senjata akan berubah apabila pemain memenuhi ketiga -tiga keperluan.

  Seperti yang disebutkan, terdapat pengecualian terhadap keperluan ini.

  • Untuk mengembangkan Pedang Kemenangan, Jam Lancet, dan Laurel, barang -barang pasif yang diperlukan juga mesti berada pada tahap maksimum.
  • Jam Lancet dan Laurel memerlukan dua item pasif masing -masing untuk mereka berevolusi.
  • Gelang tidak memerlukan apa -apa barang pasif untuk berkembang.

  Carta Evolusi Senjata

  Berikut adalah setiap senjata yang anda boleh berevolusi Survivor Vampire, barang atau senjata pasif yang diperlukan, dan evolusi mereka.

  Kesatuan

  Kesatuan adalah jenis evolusi senjata di Survivor Vampire yang menggabungkan dua senjata bersama untuk menjadi senjata yang berkembang. Hanya ada tiga kes ini dalam permainan setakat ini, dan hanya satu daripadanya memerlukan item pasif.

  Senjata 1 Senjata 2 Item pasif Kesatuan
  Phiera del Tuphello Lapan burung pipit Tiragisú Phieraggi
  Peachone Sayap Ebony Vandalier
  Vento Sacro Air mata berdarah Fuwalafuwaloo

  Carta Evolusi Survivor Vampire

  Carta evolusi vampire vampire lawod 1

  Survivor Vampire telah menjadi salah satu permainan kultus yang menawarkan pengalaman permainan yang unik. Yang perlu anda lakukan adalah bertahan, tetapi ini mungkin tidak semudah itu, terutamanya dengan setiap gelombang. Mereka yang ingin bertahan lebih lama perlu memberi perhatian kepada barang dan senjata yang mereka sukai.

  Kami tahu bahawa bertahan lebih dari 30 minit atau bahkan hanya 30 minit sendiri mungkin terdengar seperti mimpi kepada anda. Namun, jika anda belajar carta evolusi dari Survivor Vampire, ini mungkin! Oleh itu, kami ingin berkongsi semua evolusi dengan anda! Dengan mengikuti panduan ini, anda boleh membuat kombinasi yang sempurna mengikut strategi anda.

  Vampire Survivors SS 1 Lawod

  Sila ambil perhatian bahawa Carta Evolusi Survivor Vampire Kami telah berkongsi dalam panduan ini disemak semula mengikut patch 0.7.2. Bergantung pada perkembangan anda dalam permainan, beberapa pickup ini mungkin belum tersedia untuk anda. Sekiranya ini berlaku, yang perlu anda lakukan ialah membuka kunci tahap bonus yang dipanggil Moonglow.

  Walau bagaimanapun, anda perlu mengalahkan bos yang menanam di peringkat utama pada minit ke -25. Sebaik sahaja anda mengalahkan bos ini di empat peringkat utama, anda boleh masuk . Pemain tidak boleh menggunakan wira bukan khusus di Moonglow dan bertahan sekurang -kurangnya 15 minit untuk membuka kunci Tanda kuning Relik.

  Dalam langkah terakhir, anda akan dapat melihat cincin emas dan perak di peta serta kanan dan kiri Item Metaglio pada peta. Ini akan membolehkan anda mendapat akses kepada semua pickup yang anda perlukan untuk evolusi.

  Vampire Survivors SS Lawod

  Sekiranya anda seorang pemain baru, kami perlu memberi amaran kepada anda Survivor Vampire jauh lebih mencabar daripada nampaknya. Sekiranya anda ingin bertahan dalam permainan ini untuk tempoh yang lebih lama, anda perlu mempunyai wawasan yang baik dalam asas -asas. Logik permainan juga cukup mudah.

  Pemain perlu menggabungkan senjata aktif mereka dengan item pasif. Ini akan membiarkan bos menjatuhkan dada harta karun, dan apabila anda membukanya, anda akan dapat mencetuskan evolusi. Walau bagaimanapun, anda perlu meningkatkan senjata anda ke tahap lapan pertama. Juga, lihat pencapaian tersembunyi vampire yang terselamat.

  Terdapat juga satu perkara yang ingin kita perhatikan, iaitu Survivor Vampire Memperkenalkan pickup dan evolusi baru dengan setiap patch. Oleh itu, carta evolusi ini akan menjadi lebih kompleks pada masa akan datang. Daripada menghafal mereka sekaligus, anda perlu memberi tumpuan kepada pembelajaran asas -asas dan satu evolusi pada satu masa untuk mudah mendapatkan konsep.

  Senjata Item Senjata yang dinaik taraf Kesan
  Hati Hollow Air mata berdarah Boleh menangani kerosakan kritikal dan menyerap HP
  Tongkat sihir Tome kosong Tongkat suci Kebakaran tanpa kelewatan
  Pisau Bracer Seribu kelebihan Kebakaran tanpa kelewatan
  Kapak Candelabrador Lingkaran Kematian Melalui musuh
  Menyeberang Semanggi Pedang Syurga Boleh menangani kerosakan kritikal
  Raja Alkitab Spellbinder Vespers Unholy Tidak pernah berakhir
  Tongkat api Bayam Hellfire Melalui musuh
  Bawang putih Pummarola Pemakan jiwa Mencuri hati. Kuasa meningkat apabila pulih hp
  Santa Water Menarik La Borra Zon merosakkan mengikuti anda dan berkembang apabila mereka bergerak
  RuneTracer Perisai TIADA MASA DEPAN Meletup ketika melantun dan membalas dendam
  Cincin kilat Duplikator Loop Thunder Projektil menyerang dua kali
  Pentagram Mahkota
  Sayap peachone + ebony N/a Vandalier Memecahkan rasuk yang lebih kuat
  Phiera der Tuphello + lapan burung pipit Tiragisu Phieraggi Skala dengan kebangkitan
  Gatti Amari Topeng batu Kelaparan ganas Mungkin mengubah apa -apa menjadi emas
  Song of Mana Skull O’Maniac Mannajja Mungkin perlahan musuh ke bawah
  Shadow Pinion Sayap Valkyrie Turner Menjadikan pancang menjadi api. Lebih besar, lebih lama, lebih cepat, lebih kuat
  Jam Lancet Cincin emas + cincin perak Koridor Infinite Separuh musuh kesihatan
  Laurel Metaglio kiri + metaglio kanan Kafan Crimson Menutup kerosakan masuk dan membalas dengan hit
  Vento sacro + air mata berdarah N/a Fuwalafuwaloo Mencipta letupan pada hits kritikal
  Tulang N/a N/a N/a
  bom ceri N/a N/a N/a
  Carrello N/a N/a N/a
  Debu celestial N/a N/a N/a