Vampire Survivors: Cara Mengubah Senjata – Gamespot, Vampire Survivors Senjata Peningkatan – Senarai Carta Evolusi

Peningkatan Senjata Vampire Survivors – Senarai Carta Evolusi

Membuka kunci senjata di Survivor Vampire adalah sebahagian daripada rayuan, dan ada banyak daripada mereka untuk ditemui. Tetapi jika kolam yang ada kelihatan kecil, jangan risau. Senjata yang berkembang adalah kategori khas yang memerlukan kombinasi dengan barang -barang tertentu, serta mengikuti langkah -langkah tertentu. Panduan ini menerangkan bagaimana ia berfungsi dan mengatasi yang ada Survivor Vampire Peningkatan senjata.

Survivor Vampire: Cara Mengubah Senjata

Menjadi pembunuh yang tidak dapat dihalang dari supernatural dengan senarai kombinasi senjata ini.

Pada 2 November 2022 jam 2:54 PM PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Dari saat anda memulakan mangsa vampire, kemungkinan ditumpuk terhadap anda. Pasti, cambuk melakukan pekerjaan yang hebat dalam menghancurkan kelawar yang menjengkelkan, tetapi apabila medan perang merangkak dengan werewolves, vampire, dan pahlawan kerangka, anda akan memerlukan senjata yang lebih kuat di pelupusan anda.

Untuk melengkapkan diri anda untuk ancaman yang semakin meningkat, anda akan menemui pelbagai senjata yang boleh ditingkatkan dan digabungkan dengan barang -barang berguna untuk membentuk alat yang berkuasa untuk menangani musuh ghaib. Dengan beberapa daripada mereka dilengkapi, anda akan pergi dari pengembara bertubuh ke ribut berjalan logam, kutukan, dan sihir yang dapat menghapuskan apa sahaja yang mendekati anda. Begini bagaimana evolusi senjata berfungsi dalam mangsa yang selamat dari vampire.

Berapa banyak senjata yang boleh anda pegang?

Anda akan dapat mempunyai sehingga enam senjata yang berbeza yang dilengkapi dengan watak anda, serta enam item peningkatan yang berbeza. Ingat, setiap senjata mempunyai kekuatan tersendiri, jadi anda akan menginginkan campuran mereka untuk membantu anda membuat kesalahan serba boleh untuk legiun musuh yang akan anda hadapi. .

Menaik taraf senjata memerlukan meratakan watak anda dengan mengumpulkan permata dari musuh yang dikalahkan, dan musuh yang lebih sukar akan menjatuhkan dada harta karun yang juga dapat mengukur secara rawak alat-alat pendatang anda untuk anda.

Cara Mengubah Senjata

Perkara pertama yang ingin anda lakukan ialah memaksimumkan senjata anda dan dapatkan versi tahap 8 ketika anda naik. Seterusnya, anda akan mahu mempunyai item yang bersinergi dengan senjata tertentu, seperti jantung berongga untuk cambuk atau duplikator untuk cincin kilat. Dengan senjata maxed-out dan item yang sepadan-ia tidak perlu disamakan sepanjang jalan-anda kemudian boleh memberi tumpuan kepada raksasa bos, mengalahkannya, dan merebut dada harta karun yang ditinggalkan di belakang.

Ini akan mengubah senjata anda menjadi bentuk yang lebih kuat, dan anda masih akan mengekalkan item yang membantu anda mengubahnya. Perlu diingat bahawa dada khusus ini hanya jatuh selepas 10 minit, jadi anda perlu cepat di kaki anda semasa anda bertahan dalam gelombang musuh. Sekiranya anda mempunyai pelbagai senjata yang sudah bersedia untuk berkembang, dada akan secara rawak memilih senjata mana yang akan dinaik taraf ke bentuk terakhirnya.

Senjata berkembang

Vampire Survivors adalah permainan menonton-number-go-up utama

Air mata berdarah

Salah satu senjata yang berevolusi pertama yang anda akan membuka kunci, pemotongan air mata berdarah melalui musuh -musuh dalam arka mendatar yang luas, menangani kerosakan yang tinggi dan mencuri kesihatan yang akan mengalir kembali kepada anda.

Tongkat suci

Tongkat adalah item yang berguna untuk menjaga musuh berdekatan, tetapi peningkatan ini secara drastik mengurangkan tempoh cooldownnya, meningkatkan kelajuan peluru, dan membakar aliran peluru berpandu sihir pada musuh terdekat.

Seribu kelebihan

Sekarang itulah pisau pisau! .

Lingkaran Kematian

Dari beberapa paksi ke lingkaran Scythes yang berkembang, Spiral Kematian melakukan kerosakan besar dalam jejari yang berkembang secara besar -besaran di sekeliling anda.

Pedang Syurga

Tidak terlalu banyak menyimpang dari salib, Sedang Syurga melemparkan bilah yang kuat di musuh dan kemudian ricochets ke belakang untuk menangani lebih banyak kerosakan pada musuh di belakang. Ia mempunyai kelajuan tinggi, boleh mengetuk musuh kembali, dan mempunyai tempoh cooldown asas pendek.

Vespers Unholy

The King Bible mewujudkan perisai yang berguna apabila vesper yang aktif, tetapi tidak suci terus pertahanan berjalan terus. Ia mempunyai kelajuan tinggi yang dapat dicincang melalui mana -mana musuh yang masuk ke dalamnya dan ia meliputi kawasan yang luas di sekitar wira anda.

Hellfire

Tongkat api berkembang menjadi senjata pemusnah besar -besaran apabila ia menjadi neraka, kerana anda dapat melepaskan beberapa meteor yang menyala di sekeliling anda dengan alat yang berkuasa ini.

Bawang putih berguna untuk menjaga musuh meriam meriam di teluk, tetapi dengan pemakan jiwa, anda akan mendapat medan yang berbau yang menunggang pejuang kehidupan dan pemindahan yang kesihatan secara langsung kepada watak anda.

Satu -satunya perkara yang lebih baik daripada medan perang yang ditenggelamkan di dalam air suci, adalah medan perang yang ditenggelamkan di air suci yang akan mengikuti anda dan membakar apa -apa di jalan anda dengan cecair sucinya.

Tiada masa depan

RuneTracer menjadi ancaman mutlak pada tahap yang lebih tinggi, tetapi tidak ada masa depan menjadikannya kekuatan alam semula jadi. Ia masih akan merosakkan kerana ia melalui musuh, tetapi akan ada reaksi letupan pada rune ini apabila mereka melantun di skrin.

Hebat untuk menjaga perimeter luar jelas, Gelung Thunder membuktikan bahawa kilat boleh menyerang dua kali dan dengan ketepatan yang dahsyat untuk boot.

Bulan cantik

Salah satu senjata yang paling kuat dan berguna di sekitar, Bulan Cantik membersihkan tahap musuh -musuh yang kelihatan dan mengumpul setiap permata yang kelihatan untuk mengisi bahan bakar sumber cepat. .

Kelaparan ganas

Bagi pemain yang ingin menjadikan gerombolan kucing marah menjadi senjata yang kuat yang juga menghasilkan emas, kelaparan ganas adalah alat yang sesuai untuk pekerjaan itu.

Mannajja

Mannajja mengubah lagu bentuk mana, mengubah kawasan menegaknya menjadi lingkaran yang lebih baik dari bulatan berdenyut yang melakukan kerosakan besar dan melambatkan musuh-musuh dalam jarak jauh.

Valkyrie Turner

.

Ashes of Muspell

Satu lagi senjata hebat yang mensasarkan apa -apa yang mengejar anda, Ashes of Muspell menghasilkan api hitam di bangun.

 • Senjata asas: Flames of Misspell
 • Item:

Koridor Infinite

Walaupun koridor tak terhingga tidak melakukan apa -apa kerosakan, keupayaannya untuk membakar rasuk menindik yang membekukan musuh di sekeliling anda menjadikannya sangat berguna apabila skrin mendapat terlalu banyak. Ini keupayaan lain mengurangkan kesihatan musuh setelah ia melakukan putaran penuh 12 serangan, menetapkan mereka untuk kematian yang cepat.

 • Senjata asas: Jam Lancet
 • Item: Cincin perak dan cincin emas

Kafan Crimson

Anda perlu menilai kedua -dua item metaglio untuk mendapatkan item berguna ini, tetapi sebaik sahaja anda memilikinya, anda akan menjadi pahlawan yang tidak dapat dihancurkan yang dapat menangani kerosakan kembali kepada musuh setiap kali.

 • Item: Laurel, metaglio kiri, dan metaglio betul

Phieraggi

Phiera der Tuphello dan Lapan The Sparrow membantu mewujudkan penyebaran serangan empat hala dengan projektil berkelajuan tinggi, tetapi bentuk yang berkembang dari senjata ini merangkumi semua pangkalan. Bergantung pada item anda, anda akan dapat melepaskan penyebaran laser yang berterusan yang menembusi dinding dan musuh, dan setiap kebangkitan menjadikan senjata lebih kuat.

 • Senjata asas: Phiera der Tuphello dan lapan burung pipit
 • Item: Tiragisu (mesti diperolehi sebelum Phiera der Tuphello)

Penyelesaian tunggal

Terdapat alam semesta di dalam kita semua, dan dalam mangsa yang selamat, potensi itu dapat direalisasikan dengan penyelesaian tunggal kerana ia menghantar semua musuh di skrin ke arah kelalaian kosmik.

Vandalier

Apa-apa sahaja yang ditangkap dalam dua bulatan pengeboman Vandalier pada dasarnya adalah goner, kerana burung letupan ini lebih senang dengan bom permaidani apa-apa di sekeliling anda.

 • Senjata asas: Sayap peachone dan ebony

Fuwalafuwaloo

Bentuk senjata berkembang yang berkembang di samping sacro vento yang berguna, kesatuan senjata ini memenuhi skrin dengan slash cambuk berkelajuan tinggi yang memotong musuh dan memindahkan kesihatan kembali ke watak anda. Lebih baik, ia akan menyebabkan letupan dengan setiap hit kritikal.

 • Senjata asas: Vento sacro dan air mata berdarah

Survivor Vampire baru -baru ini masuk ke 1.0 versi. Inilah yang baru.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Peningkatan Senjata Vampire Survivors – Senarai Carta Evolusi

Membuka kunci senjata di Survivor Vampire adalah sebahagian daripada rayuan, dan ada banyak daripada mereka untuk ditemui. Tetapi jika kolam yang ada kelihatan kecil, jangan risau. Senjata yang berkembang adalah kategori khas yang memerlukan kombinasi dengan barang -barang tertentu, serta mengikuti langkah -langkah tertentu. Panduan ini menerangkan bagaimana ia berfungsi dan mengatasi yang ada Survivor Vampire Peningkatan senjata.

Cara Membuat Peningkatan Senjata Vampire Survivors

Proses untuk membuat Peningkatan senjata adalah seperti berikut:

 • Ambil senjata yang anda mahu berkembang ke tahap 8.
 • Cari aksesori yang diperlukan untuk evolusi.
 • Buka dada selepas tanda 10 minit semasa berlari.

Ini adalah proses yang cukup mudah dipertimbangkan semua perkara, tetapi ia sangat bergantung pada nasib, kerana anda tidak pernah tahu senjata atau barang yang akan anda hadapi. Kolam drop tidak besar, Oleh itu, kemungkinan anda akan memperoleh apa yang anda perlukan dengan tanda 10 minit dan seterusnya.

Vampire Survivors Evolutions 2

Saya cadangkan memberi tumpuan kepada meratakan senjata setiap kali anda mendapat peningkatan sebagai pilihan ketika memperoleh tahap. Pada masa yang sama, perhatikan aksesori. Anda tidak perlu meningkatkan aksesori, Oleh itu, jangan risau. Sekiranya anda melihatnya, pastikan untuk merebutnya dan teruskan meratakan senjata.

Sebaik sahaja anda mempunyai kedua -dua senjata tahap 8 dan memerlukan aksesori dengan anda, terus berjalan melalui panggung sehingga anda sampai sekurang -kurangnya 10 minit permainan. Selepas itu, mengalahkan musuh -musuh khas (yang sama ada lebih besar daripada saiz atau mempunyai warna yang berbeza) mempunyai peluang untuk menjatuhkan dada. Membuka ia harus memberi anda senjata yang berkembang. Sekiranya tidak, cuba dengan dada lain.

Semua Peningkatan Senjata Vampire Survivors dan Carta Evolusi

Terakhir Dikemaskini: 8 Julai 2022

Berikut adalah mungkin Survivor Vampire Peningkatan Senjata dalam Carta Evolusi:

 • Ax + Candelabrador: Spiral Kematian (menembusi musuh)
 • Cross + Clover: Pedang Syurga (peluang untuk menangani kerosakan kritikal)
 • : Hellfire (menembusi musuh)
 • King Bible + Spellbinder: Vesper yang tidak suci (menjadikan raja bible orbit tanpa henti)
 • Pisau + bracer: Seribu kelebihan (tidak mempunyai kelewatan)
 • Tongkat sihir + tome kosong: Tongkat suci (tidak ada kelewatan)
 • Cambuk + hati berongga: Air mata berdarah (peluang untuk menyerap HP dan menangani kerosakan kritikal)
 • Santa Water + Menarik: La borra (zon merosakkan mengikuti anda dan berkembang ketika mereka bergerak)
 • + Duplikator
 • Pentagram + Mahkota: Bulan Cantik (menghasilkan permata tambahan dan mengumpulkan semuanya)
 • RuneTracer + Perisai: Tidak ada masa depan (meletup ketika melantun dan membalas dendam)
 • Song of Mana + Skull O’Maniac: Mannajja (mungkin perlahan musuh ke bawah)
 • Gatti Amari + Topeng batu: Kelaparan ganas (memberi peluang untuk menjadikan pickup menjadi duit syiling emas)
 • Shadow Pinion + Sayap: Valkyrie Turner (Meningkatkan Kesan Shadow Pinion)
 • Laurel + metaglio kiri + metaglio kanan: Kafan Crimson (mewujudkan perisai di sekitar pemain yang menangani kerosakan apabila dipukul sehingga tuduhan habis)
 • Jam lancet + cincin perak + cincin emas: Koridor tak terhingga (kebakaran rasuk pembekuan yang tidak merosakkan tetapi membekukan musuh dalam dua belas arah)

Di samping itu, kemas kini pada Januari 2022 menambah kesatuan, yang menaik taraf yang berlaku di antara dua senjata.

Anda boleh mencari semua yang ada Survivor Vampire Kesatuan di bawah:

 • Sayap peachone + ebony: Vandalier (burung yang terbang di sekitar pemain dan melemparkan projektil di dua zon mengelilingi di sekitar pemain)
 • + LapanSparrow + Tiragisú: Phieraggi (menembak empat laser yang berputar di sekitar pemain)
 • Vento sacro + air mata berdarah: Fuwalafuwaloo (mencipta pelbagai serangan secara mendatar di hadapan watak, serta lingkaran serangan di sekitar watak)

Prosesnya agak serupa: , dan kemudian buka dada selepas tanda 10 minit.

Vampire Survivors Evolutions 3

Semua dalam semua, memperoleh Survivor Vampire Peningkatan senjata tidak terlalu sukar jika anda cukup bersabar. Sekiranya anda mengejar evolusi tertentu, saya cadangkan pemeriksaan dua kali jika salah satu watak tidak mempunyai senjata secara lalai. Ini bolehkah anda memberikan leverage yang cukup untuk memulakan meratakan senjata secepat mungkin.

 • Vampire Survivors Dev Talks Story Story dan Jokes NFT
 • Kemas kini Survivor Vampire – Cara Membuka Kekunci Watak Dommario & Suor Clerici
 • Panduan Topeng Batu Survivor Vampire – Cara Membuka Topeng Batu

Jika anda sedang mencari petua, kami mempunyai panduan bagaimana untuk membuka kunci watak rahsia, siapa watak terbaik, dan bagaimana untuk mendapatkan tangan anda pada item Spellbinder.