Valve Mengumumkan 2023 Jadual Jualan Steam – GameSpot, Jualan Spring Steam 2023 Live | PC Gamer

Jualan Spring Steam 2023 LIVE

Modder Dav0r, pencipta alat mod Garry yang ikonik, telah meninggal dunia

Injap Mengumumkan Jadual Jualan Stim 2023

Jualan promosi besar Steam untuk 2023 kini mempunyai tarikh yang kukuh.

pada 23 Februari 2023 jam 6:53 pagi PST

Jadual Rasmi untuk Jualan Steam dan Acara Pesta Seterusnya untuk 2023 telah diturunkan oleh Valve, memberikan pengguna senarai penuh apa yang diharapkan untuk sepanjang tahun. Walaupun Valve telah mendedahkan jadual jualan sebelum ini, jadual baru lebih komprehensif daripada biasa.

Jualan utama pertama 2023, Jualan Spring Steam, berjalan 16-23 Mac. Kemudian pada tahun ini, jualan musim panas akan diadakan dari 29 Jun hingga 13 Julai, Jualan Autumn akan bermula dari 21-28 November, dan Jualan Musim Sejuk menawarkan beberapa membeli-belah Krismas pada 21 Disember hingga 4 Januari 2024.

Antara promosi belanja empat besar ini, Steam juga akan menjadi tuan rumah jualan pada teka -teki, sukan, stealth, novel visual, dan permainan strategi. Pesta seterusnya, yang terutama tertumpu pada menyediakan berpuluh-puluh demo permainan PC sepanjang perayaan selama seminggu, akan diadakan pada bulan Jun dan Oktober. “Acara ini mengutamakan permainan diskaun, tetapi juga mempunyai ruang untuk permainan percuma, siaran yang akan datang, dan permainan dengan demo,” kata Valve.

Jualan dan Perayaan Steam 2023

 • Misteri Fest – 20 – 27 Februari
 • Jualan Spring — 16 – 23 Mac
 • Fest Teka -teki – 24 April – 1 Mei
 • Sukan Fest – 15 – 22 Mei
 • Fest Seterusnya – 19 – 26 Jun
 • Jualan musim panas — 29 Jun – 13 Julai
 • Stealth Fest – 24 Julai – 31
 • Pesta Novel Visual – 7 – 14 Ogos
 • Strategi Fest – 28 Ogos – 4 September
 • Shmup Fest – 25 September – 2 Oktober
 • Fest Seterusnya – 9 – 16 Oktober
 • Pulangan Steam Scream Fest (Halloween) – 26 Oktober – 2 November
 • Jualan Autumn — 21 – 28 November
 • Jualan Musim Sejuk — 21 Disember – 4 Januari 2024

Jualan Steam biasanya bernilai menunggu, kerana mereka mempunyai diskaun yang besar untuk pelbagai permainan di pelbagai genre. Sekiranya 16 Mac terlalu jauh, berita baiknya ialah anda boleh merebut simpanan besar sekarang melalui jualan lain yang kini dihidupkan.

Di Fanatik, Bundle Zodiac Misteri menawarkan sehingga 10 kekunci permainan stim rahsia hanya $ 7. Permainan ini ditawarkan melalui kunci misteri yang dipilih secara rawak dari kedai online fanatik, dan anda boleh membeli satu kunci untuk hanya $ 1 jika anda tidak merasa seperti menghabiskan jumlah penuh.

Jualan Spring Steam 2023 LIVE

Spring belum cukup di sini, tetapi Blowout Bargain Bermusim Valve adalah.

Hari pertama musim bunga, menurut Google, adalah 20 Mac. Saya merasa sukar untuk mempercayai kerana hanya empat hari lagi, dan ketika saya melihat tingkap saya, saya melihat salji. Banyak dan banyak salji. “Musim bunga,” pantat saya. Tetapi ia mesti benar, kerana Valve mengatakan demikian: Jualan Spring Steam 2023 kini sedang dijalankan.

Adakah anda terkejut? Anda tidak seharusnya. Tidak seperti bertahun -tahun dahulu, ketika permulaan penjualan stim adalah kejutan dan kegembiraan, injap sepenuhnya telus mengenai tarikh jualan stim hari ini: Kami mempunyai senarai penuh semua tarikh jualan stim yang akan datang pada tahun 2023, Dari letupan bermusim besar ke acara bertema yang lebih kecil seperti shmup fest yang akan datang pada bulan September.

Bagaimanapun, kembali kepada perkara yang ada. Jualan Spring Steam 2023 mempunyai diskaun yang mendalam di setiap genre yang anda namakan, beberapa di antaranya boleh dilihat dalam treler di atas:

Terdapat juga diskaun 10% di dek stim untuk meraikan kedua-dua perubahan musim dan ulang tahun satu tahun pegang tangan. Ini adalah kali pertama dek telah didiskaunkan, jadi itulah masalah yang cukup besar dalam dirinya sendiri.

Bagi peminat Ephemera Digital, terdapat juga pilihan barang -barang yang sesuai untuk pembelian di kedai Mata Steam.

Jualan Spring Steam 2023 Live Now (yang anda tahu, kerana anda membaca ini) dan berjalan sehingga 23 Mac.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Andy Chalk

Andy telah bermain di PC dari awal lagi, bermula sebagai anak muda dengan pengembaraan teks dan permainan tindakan primitif pada TRS80 berasaskan kaset. Dari situ dia lulus ke hari -hari kemuliaan Sierra Online Adventures dan Microprose Sims, menjalankan BBS tempatan, belajar bagaimana membina PC, dan mengembangkan cinta lama RPG, Sims, dan penembak yang mendalam. Dia mula menulis Videogame News pada tahun 2007 untuk The Escapist dan entah bagaimana berjaya mengelak daripada dipecat sehingga 2014, ketika dia bergabung dengan barisan pemain PC yang bertingkat. Dia merangkumi semua aspek industri, dari pengumuman permainan baru dan nota patch kepada pertikaian undang -undang, daging lembu, esport, dan Henry Cavill. Banyak .

Modder Dav0r, pencipta alat mod Garry yang ikonik, telah meninggal dunia

Kemas kini Windows 11 besar seterusnya datang dengan pembantu berkuasa AI yang baru tetapi saya lebih teruja dengan kemas kini ke Notepad