Valve melancarkan mod VR baru yang kontroversial untuk CS: GO | Pcgamesn, cs: go user mencipta mod yang menyediakan pengalaman VR enjin Debu 2 dalam sumber 2

CS: Pergi Pengguna Membuat Mod yang Menyediakan Pengalaman VR Debu 2 Dalam Sumber 2 Enjin

  • CS: Pergi pengguna berjaya mencipta mod yang membolehkan pemain mengalami habuk 2 dalam vr.

Injap memperkenalkan mod VR baru yang kontroversial untuk CS: Pergi

Valve’s Bold Choice untuk melepaskan permainan separuh hayat baru sebagai eksklusif VR adalah pemecah belah. Walau bagaimanapun, separuh hayat: ulasan Alyx berada di dalam dan studio telah melakukan tugas cemerlang untuk berinovasi dan membina siri yang dikasihi, menunjukkan bahawa medium dapat menyampaikan pengalaman permainan sepenuhnya. Sekarang ternyata selepas pembangunan pada Alyx menyimpulkan, VR Devs semua mengikat meja mereka secara beramai-ramai ke pejabat CS: Go, dan enggan bergerak sehingga mereka dibiarkan-jadi sekarang, bersama-sama dengan separuh hayat: Alyx melancarkan barang-barang , kami mendapat mod VR di CS: pergi juga.

“Kami bergerak CS: Pergi ke enjin Sumber 2-enjin yang sama separuh hayat: Alyx menggunakan.”Menjelaskan pemaju injap Robin Walker. “Ini pada dasarnya bermaksud VR sangat mudah dilaksanakan. Ia telah dilakukan secara praktikal. Kami mengharapkan untuk melepaskan mod CS: Go VR dalam masa lapan atau sembilan tahun.”

Injap telah mengenal pasti potensi perangkap dengan format baru, Walker menerangkan. “Salah satu cabaran yang kita hadapi ketika membangunkan CS: Go VR adalah pergerakan. Ketika saya mula -mula dimuatkan ke debu 2 di VR, saya secara naluriah cuba menjalar crabwalk, jatuh dan memukul kepala saya di atas kotak oren besar. Banyak keputusan kreatif kami dari titik itu dapat dikesan kembali ke masa itu.”

Ditanya Apa maksudnya untuk CS: Pergi ke tempat yang kompetitif, Walker berkata, “Kami menyedari pesaing VR akan memerlukan lebih banyak ruang ketika datang ke LAN. Oleh itu, kami akan berinovasi sekali lagi dan membina setiap peta dari kotak kadbod di tengah arena. Kami menyedari ini mungkin menyebabkan masalah dengan campur tangan antara alat dengar dan kusut kabel, jadi kami sebenarnya akan mengeluarkannya sama sekali dan memberi semua senjata nerf.”

Thumbnail YouTube

Valve juga telah melihat memperkenalkan mod realiti maya ke IPS yang lain. Gabe Newell baru-baru ini mencuba VR di Dota 2, dan telah menentukur MMR kedudukannya sepenuhnya dalam mod pameran orang pertama, mencapai pangkat 400 abadi. Dia berkata ia mudah, dan kami memetik: “Saya tidak tahu apa yang telah anda lakukan”.

CS: Mod GO VR akan dibebaskan secara tidak sengaja semasa patch seterusnya.

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

CS: Pergi Pengguna Membuat Mod yang Menyediakan Pengalaman VR Debu 2 Dalam Sumber 2 Enjin

CS: Pergi Pengguna Membuat Mod yang Menyediakan Pengalaman VR Debu 2 Dalam Sumber 2 Enjin

  • CS: Pergi pengguna berjaya mencipta mod yang membolehkan pemain mengalami habuk 2 dalam vr.

Salah satu CS yang paling dinanti-nantikan: Go Update bahawa seluruh komuniti telah menunggu beberapa waktu sekarang adalah port sumber 2, tetapi ketika kita menunggu untuk itu, bagaimana dengan bermain mogok kaunter pada orang pertama? Tidak, tidak seperti penembak orang pertama yang sudah ada, tetapi dengan POV orang pertama yang sebenarnya!

. .

Pencipta Mod telah memindahkan seluruh peta Habuk 2 dari Sumber 1 dan mengatakan bahawa “Kami telah menetapkannya sebanyak mungkin, tetapi masih ada beberapa perkara yang tersisa (seperti overlays dan vis bugs). .”

Bersama peta, terdapat sejumlah empat ‘Pek Aset’ yang mengandungi semua model aksara, model senjata, dan bahan -bahan CS: GO yang lain, yang semuanya ‘Serasi sepenuhnya dengan pembuat filem Source 2’.

Walaupun pencipta mod ini tidak secara rasmi bergabung dengan Valve atau CS: Go Dev Team, mereka seolah -olah telah melihat kerjanya ketika mereka mengambil jab yang sarkastik di mod dengan membalas salah satu jawatannya.

CS: Pergi Pengguna Membuat Mod yang Menyediakan Pengalaman VR Debu 2 Dalam Sumber 2 Enjin

Juga, ini mungkin bukan kali pertama seseorang telah cuba mencipta semula CS: pergi untuk pengalaman VR (SteamVR dan Pavlov VR), pastinya adalah rendition yang paling lancar dan paling bersih.

Seperti yang dijelaskan sebelum ini oleh Tyler McVicker (pencipta Valve News Network), bahawa kemas kini tidak ‘CS: GO 2’ Dan pengguna tidak boleh membuat spekulasi mengenai perkara -perkara teratas yang akan disertakan dengan kemas kini.

Walaupun ini mungkin bukan sumber port 2, ia sudah tentu cukup untuk memberi pengguna idea kasar tentang apa yang diharapkan dari kemas kini spekulasi. Jadi semua orang yang mempunyai alat dengar VR dan perisian yang sesuai dapat diteruskan dan menikmati pengalaman orang pertama, sementara mereka merasa kreatif dapat bermain-main dengan aset yang ada.