?, Valorant menduduki tempat penalti cukup serius untuk menakutkan AFKS yang menjengkelkan | Pcgamesn

Penalti menduduki tempat Valorant cukup serius untuk menakutkan AFKS yang menjengkelkan

.

Adakah sistem penalti AFK Riot agak tidak adil dan teruk untuk pemain valorant India?

.

Sejak penubuhan permainan, penembak itu telah melihat kemasukan pemain besar dari pelbagai bahagian dalam komuniti permainan. .

Seperti hari berlalu, bilangan pemain yang pergi AFK atau meninggalkan permainan walaupun berkembang dengan ketara. .

Masyarakat telah memohon penyelesaian untuk isu ini selagi mereka dapat ingat. Riot akhirnya memperkenalkan sistem penalti AFK dalam patch baru -baru ini untuk menangani isu ini dengan cekap.

Sistem ini menyusun mereka yang pergi AFK atau meninggalkan pasukan sebelum permainan berakhir, akhirnya memberi mereka larangan permainan jika sikap terus berulang. Tetapi boleh ada contoh pemain yang meninggalkan permainan secara sukarela.

Masih ada negara yang tidak mempunyai infrastruktur yang cukup baik untuk menyampaikan sambungan internet yang stabil dan elektrik, yang menghalang permainan pemain terhadap kehendak mereka sendiri.

Bagi mereka, hukuman ini ditangani oleh Riot Stand menjadi lebih ketat daripada yang dimaksudkan. Negara -negara seperti India, Pakistan, Bangladesh, dan Thailand telah menjadi mangsa sistem penalti yang teruk.

Bersama dengan ciri -ciri lain, Riot pertama kali memperkenalkan sistem penalti AFK kepada Valorant dalam Patch 2.02. . Selepas satu atau dua pusingan pergerakan telegraf, sistem menentukan pemain sebagai AFK dan memutuskannya dari perlawanan berterusan sehingga pemain secara aktif menyertai.

Bagi untuk menyerahkan hukuman, pemotongan hanya langkah pertama, kerana ia diikuti dengan amaran dan potongan XP dari setiap perlawanan.

.04, Riot merombak sistem penalti yang sudah ada untuk menjadikannya lebih teruk pada pemain yang secara sukarela pergi AFK atau meninggalkan semasa perlawanan berterusan. .

Jika, walaupun selepas larangan pembuatan jodoh berulang, pemain menjalankan dengan salah laku sedemikian, sistem menyerahkan ultimatum. .

.Terima kasih atas cinta dan sokongan ��

India, antara negara lain, menghadapi masalah kekurangan infrastruktur, mengakibatkan sambungan internet dan elektrik yang tidak stabil. Atas sebab ini, pemain di negara akhirnya membayar harga yang tinggi yang diserahkan oleh sistem penalti AFK walaupun ia bukan kesalahan mereka.

Kehilangan sambungan internet kerana kesilapan penyedia perkhidmatan internet tempatan (ISP) adalah perkara biasa di negara ini. Dan untuk menambah masalah ini, pemotongan kuasa yang kerap juga menamatkan sabotaging kualiti hidup pemain valorant.

Sebagai contoh, terdapat contoh di mana pemain kehilangan kuasa mereka beberapa kali dalam tempoh yang singkat. Ini akhirnya mengharamkan mereka oleh sistem penalti AFK, walaupun ia bukan kesalahan mereka.

. Terdapat jawatan media sosial yang menunjukkan bahawa pemain dilarang bermain permainan untuk jangka masa yang panjang.

Dari perspektif pemaju, adalah mustahil untuk mengekalkan sistem yang menangani hukuman yang berbeza berdasarkan senario tertentu. .

Masyarakat juga telah meminta tempat dalam lawatan Valorant Champions untuk masa yang lama. .

Penalti menduduki tempat Valorant cukup serius untuk menakutkan AFKS yang menjengkelkan

Penalti Ranking Valorant cukup serius untuk menakutkan Afks Pesky: Agen Robot Valorant Kay/O pada Latar Belakang Merah

. . Menurut mereka, AFKs lari dengan tingkah laku yang tidak dapat diterima kerana penalti tidak cukup keras, tetapi ternyata rusuhan telah diam-diam melambatkan kemajuan pangkat mereka.

Dalam episod Fakta Kedudukan yang sentiasa menyenaraikan Jumaat, pereka kompetitif senior Jon ‘Evrmoar’ Walker telah mendedahkan bahawa setiap kali anda berpindah dari papan kekunci, Sistem Potongan Kedudukan Penarafan (RR). Ini bermakna, sama ada anda menang atau kalah, permainan akan memakan sebahagian daripada elo anda untuk menghalang anda daripada memperoleh lencana pangkat anda yang seterusnya dengan cepat.

“Apabila anda pergi AFK, ada penalti RR! Kami mahu memberi insentif kembali untuk membantu pasukan anda menang, tetapi kami mahu AFK menghukum. Ini adalah di atas sistem sosial kami, yang memberikan sekatan kompetitif sementara untuk pemain AFK kronik.”Kata Evrmoar.

Berapa banyak RR valorant yang anda ruangkan untuk pergi AFK?

Anda boleh kehilangan sebanyak 12 RR untuk pergi ke AFK di Valorant. . Jika anda tidak kembali, permainan akan terus memotong penarafan, menutupnya pada -12 pada pusingan keenam.

Ini adalah penalti yang teruk, terutama bagi setan yang berpangkat yang menghargai setiap penarafan titik. . Jadi, 12 adalah jumlah yang besar, dan hakikat bahawa anda boleh kehilangannya walaupun memenangi permainan adalah kejam namun adil. Menurut Evrmoar, penalti AFK tidak ada kaitan dengan kemenangan. Sekiranya anda terlepas pusingan, anda membayar sama ada.

Ini bermakna jika anda telah memenangi perlawanan selepas berada di luar enam pusingan, Valorant masih akan mengenakan bayaran 12 RR. Oleh itu, jika anda dijangka menerima 25 Elo yang menang, permainan hanya akan membenarkan 13. Ini adalah sama jika anda kalah, tetapi kerosakan akan menjadi lebih teruk kerana penalti AFK akan digabungkan dengan potongan generik kerana kehilangan.

. Penalti cukup keras, jadi diharapkan, pemain akan serius komited untuk permainan pangkat mereka sekarang bahawa maklumat ini keluar di tempat terbuka.

Oleh itu, tinggal dalam permainan dan lakukan yang terbaik sehingga akhir, sebagai kurang baik atau meninggalkan permainan peringkat Valorant awal boleh menyakiti MMR anda. Pastikan anda tidak kehilangan Elo atas kesilapan yang bodoh, kerana papan pendahulu abadi akan menjadi lebih eksklusif tidak lama lagi.

Fariha Bhatti Setelah mencelupkan jari kaki ke korporat dan akademik – ijazah dalam kriminologi terletak di raknya – Fariha menemui sebuah rumah dalam menulis dan permainan esport. Apa yang dia tidak tahu mengenai permainan FPS, terutamanya Valorant, CSGO, dan Counter-Strike 2 dengan Dabbles di Fortnite, tidak layak mengetahui. Kerja beliau juga mempunyai ciri -ciri di Talkesport dan menang.gg.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. .