Valorant Dev menutup teori ‘losers giliran’ Shnoud – Dexerto, Loser S Queue |

Giliran yang kalah

“Itu benar -benar masuk akal,” kata SHROUD, sebelum meminta rakan sepasukannya jika mereka kehilangan permainan sebelumnya. Lebih lanjut menyokong idea itu, mereka semua melakukannya, meninggalkan Kafan benar -benar hairan seperti yang dilakukannya juga.

Valorant Dev Menutup Teori ‘Losers Gilir’ Kafo

Idea “giliran yang rugi” bukanlah konsep baru. Dengan matlamat untuk menjaga anda ketagih selama mungkin, sesetengah pemain percaya bahawa anda sengaja dimasukkan ke dalam lobi dengan orang lain yang juga kehilangan perlawanan sebelumnya untuk memberi anda peluang yang lebih baik untuk menang.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun tidak ada bukti perkara seperti itu, pastinya kadang -kadang dapat merasakannya. Sekiranya anda seorang peminat permainan video yang terus mengejar kemenangan sepanjang malam, ia mungkin merasakan seolah-olah lobi semakin mudah dengan setiap kekalahan yang menghancurkan jiwa.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, A Riot Games Dev telah mengesahkan kepada masyarakat bahawa idea tentang “giliran yang kalah” dalam valorant hanyalah mitos selepas kafan membincangkan teori di aliran.

Dev Valorant Menutup ‘Losers Baris’ Tuntutan

Semasa siaran baru -baru ini, Kafan menangkap angin dari teori giliran yang rugi melalui sembangnya. .

Artikel berterusan selepas iklan

“Itu benar -benar masuk akal,” kata SHROUD, sebelum meminta rakan sepasukannya jika mereka kehilangan permainan sebelumnya. Lebih lanjut menyokong idea itu, mereka semua melakukannya, meninggalkan Kafan benar -benar hairan seperti yang dilakukannya juga.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Walau bagaimanapun, menurut pereka kompetitif senior Valorant Jon ‘Evrmoar’ Walker, giliran yang kalah sebenarnya tidak sebenarnya perkara. “Analisis permainan, untuk setiap permainan yang saya kerjakan, telah menunjukkan ‘kehilangan perlawanan berturut -turut adalah salah satu sebab utama pemain berhenti’; Kerana sebab ini, tidak ada ‘giliran yang kalah’ di Valorant, “kata dev itu.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Peringkat fakta Jumaat!

Saya melihat video yang memaparkan @shroud, dan saya mahu membincangkannya! Analisis permainan, untuk setiap perlawanan yang saya kerjakan, telah menunjukkan “kehilangan perlawanan berturut -turut adalah salah satu sebab utama pemain berhenti”; Kerana sebab ini, tidak ada “giliran yang kalah” di Valorant.

– evrmoar (@riotevrmoar) 22 Julai 2022

Dia meneruskan benang: “Rumor adalah bahawa kami berusaha untuk membuat anda ketagih, untuk membuat anda bermain lebih banyak. Saya secara peribadi tidak fikir ini bagus untuk permainan ini, tetapi ia juga tidak memenuhi matlamat kami hanya mahu membuat permainan yang hebat, “jelas Evrmoar.

“Ia akan menjadi kepentingan terbaik kami untuk memastikan anda memenangi permainan selepas mula kalah, itulah sebabnya anda melihat permainan mudah alih meletakkan anda ke dalam perlawanan bot jika anda kehilangan satu tan. Saya tidak mempunyai jawapan mengapa ia mungkin berasa seperti ‘losers giliran’ ‘memang maaf.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

“Untuk menyelesaikannya, kami tidak memanipulasi barisan. Ia sangat mudah dan hanya cuba mencari dua pasukan yang memberikan peluang 50:50 sama ada pasukan menang dan memukul mereka antara satu sama lain. Penyelidikan menunjukkan pembuatan jodoh yang adil membuat pemain, tidak membuat keputusan yang tidak adil.”

Walaupun ramai yang masih tidak yakin, kami telah mendengarnya dari sumbernya sendiri. Kita mungkin tidak pernah tahu mengapa rasanya seperti giliran yang rugi, tetapi yakinlah semuanya hanya mitos.

giliran kalah

Ya sangat cacat. MMR yang tidak disengajakan saya sangat buruk kerana Akta Terakhir Saya ASC 1-D3 dan mempunyai 1.3kd daripada 90 perlawanan di comp tetapi semua lobi saya berada di Diamond2-3 jadi saya hampir selalu berada di peringkat tertinggi atau hampir kedudukan tertinggi dan saya tidak dapat menarafkan.

Sebenarnya secara statistik mungkin tetapi pasti. Seperti dikatakan selepas 40 perlawanan anda menyertai barisan yang kalah dan kalah 8 kali berturut -turut. Itu tidak mustahil secara statistik

Saya rasa permainan yang tidak disengaja sepatutnya 50/50 kecuali anda lebih baik daripada AVG Joe. Kehilangan 10 berturut -turut adalah 0.0009765625. sangat tidak mungkin

bukan 50/50 tho bc valorant cacat dan terdapat banyak faktor lain

Itulah sebabnya saya berkata “sepatutnya” ..

Kelompok hasil dijangka jika semuanya rawak

mereka akan jarang

Anda mengandaikan bahawa permainan itu bebas
Tetapi mereka bukan kerana mereka semua telah bermain
Oleh itu, masalah kemahiran yang tidak betul

Losers Q tidak nyata dan tidak masuk akal untuk dilaksanakan, jika anda bermain dengan teruk, mereka hanya akan meletakkan anda dengan MMR yang lebih rendah
Smurf Q atleast mempunyai alasan untuk wujud

OFC Saya menganggap BC lebih mudah dilakukan 0.5^10 daripada mencipta kebarangkalian yang berubah dari udara nipis. Matlamat Riot adalah untuk memberi anda pertandingan bahawa anda mempunyai peluang 50% untuk menang. Walaupun begitu, kemahiran anda tidak berubah permainan btw secara drastik. Val berubah lebih banyak bc matlamat anda boleh dimatikan tetapi lol def tidak. ia masih secara statistik tidak masuk akal. Anda mungkin menjadi orang bodoh