Valheim Server Hosting | Sewa pelayan, 8 hosting pelayan valheim terbaik (2023)

8 Hosting Pelayan Valheim Terbaik (2023)

Contents

Dasar Bayaran Balik: Bayaran balik 48 jam
Sokongan pengguna: 24/7 sembang langsung, perselisihan, tiket, dan pengetahuan
Makluman Downtime: Ya
Rangkaian SLA: .Jaminan Ketersediaan Rangkaian 99%. Jika perkhidmatan mereka tidak mengekalkan perjanjian selama 10 minit berturut -turut pada bila -bila masa, anda akan dilindungi oleh SLA mereka (dalam seminggu dari gangguan). Untuk setiap 12 jam downtime, anda akan menerima satu hari tambahan.
Lokasi Pelayan Global: 10 pusat data di Amerika Syarikat, Jerman, Turki, Australia, Asia, dan UK

Mulakan percubaan percuma anda dan buat pelayan dalam masa 5 minit

Bermula pada $ 13/bulan, hosting pelayan Valheim membolehkan anda membuat dan menguruskan pelayan yang siap untuk pemain dalam 5 minit.
Bahagian terbaik? Kami tidak mengenakan apa -apa sehingga selepas 24 jam.

Semua pelayan anda disertakan

Hosting pelayan Valheim

Tuan rumah pelayan Valheim anda dengan kami untuk mengalami tahap pengembaraan dan keseronokan yang baru.

Masukkan Dunia Valheim sebagai pahlawan Viking yang tidak berani untuk mengalahkan pesaing kuno Odin dan membawa keamanan kepada Kerajaan dengan bantuan Valheimserverhosting.

Kami adalah salah satu tuan rumah pelayan Valheim terbaik di pasaran, menawarkan kelajuan dan prestasi pelayan mewah, panel kawalan yang mudah digunakan, pusat data yang boleh dipercayai, pelayan selamat, dan sekumpulan alat, ciri-ciri, dan ciri-ciri pemain, dan fungsi.

Berapa kos hosting?

. Semua kad kredit dan debit utama diterima. Tiada yuran tersembunyi.
Sekiranya anda pengguna baru, anda boleh bermain selama 24 jam sebelum anda membayar.

Greyling

$ 16 / bulan

Langganan 1 bulan
dibilkan setiap bulan

Jimat $ 12 setahun!

Greydwarf

$ 15 / bulan

Langganan 3 bulan
Dibebaskan suku tahunan

Jimat $ 30 setahun!

Penatua

$ 14 / bulan

Langganan 6 bulan
dibebankan setiap 6 bulan

Jimat $ 36 setahun!

Valkyrie

$ 12.

Langganan 12 bulan
dibebankan setiap tahun

Mengapa memilih untuk menyewa pelayan yang berdedikasi melalui host diri?

Adakah anda peminat permainan yang ingin menyelam lebih mendalam ke dunia permainan?

Adakah anda mahukan permainan Valheim yang tidak terganggu dengan sesiapa sahaja yang terletak di mana -mana bahagian dunia?

Percayalah kami; Anda memerlukan pelayan Valheim yang berdedikasi dari Valheimserverhosting!

Perkara itu, Valheim adalah permainan video yang berintensifkan sumber yang memerlukan pelayan permainan yang kuat untuk anda mengalami permainan yang lancar. Ia menjadi lebih sukar untuk menjalankan Valheim dengan peningkatan masa permainan dan bilangan pemain, jadi bukannya hosting diri pelayan tempatan-di mana pengalaman permainan anda dipengaruhi oleh saiz dunia dan bilangan pemain, anda boleh membuat pantas dan pelayan yang dijamin dengan valheimserverhosting.

Pelayan Permainan Lanjutan kami dibina untuk memberi anda kelajuan dan prestasi terbaik untuk Valheim, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada menikmati permainan anda sambil menyelamatkan diri dari kemalangan downtime, lag, dan pelayan yang kerap. Belum lagi, host diri menjemput isu-isu lain mengenai rangkaian dan sistem anda yang mungkin berlaku pada bila-bila masa. Akibatnya, anda mungkin kehilangan tumpuan anda dari permainan, yang cukup untuk membunuh semangat anda.

Bersama kami, anda tidak perlu menghabiskan masa melakukan perkara seperti menguruskan pelayan, mengendalikan masalah keselamatan, dan tugas lain yang mungkin mengalihkan perhatian anda daripada menikmati permainan anda. Semua faktor ini menjerit keperluan untuk valheimserverhosting, jadi anda boleh menikmati permainan anda tanpa sebarang masalah.

Terokai ciri -ciri kami

Persediaan Segera

Persediaan Segera

anak panah jatuh

Masuk dengan kami tidak pernah menyakitkan. Kami menyediakan persediaan pelayan segera yang automatik dan mudah, jadi anda boleh mula bermain permainan selepas anda menyelesaikan pembayaran.

Panel Kawalan Custom

Panel Kawalan Custom

anak panah jatuh

Panel Kawalan kami memberikan anda antara muka intuitif, kuat, namun mudah digunakan yang boleh anda gunakan untuk mengkonfigurasi pelayan Valheim anda dan menyesuaikan tetapan pelayan berdasarkan keutamaan anda.

. Kami juga akan menambah templat Pelayan Valheim yang disesuaikan yang boleh menawarkan pengalaman yang lebih baik kepada hosting pelayan Valheim anda

Pusat data global

Pusat data global

anak panah jatuh

Valheimserverhosting melayani pemain dari seluruh dunia, dan pada masa ini, kami mempunyai pusat data berprestasi tinggi yang terletak di Amerika Syarikat dan Kanada. Pusat data kami menawarkan kelajuan kilat cepat tanpa sedikit lag atau downtime. Anda juga boleh menyemak sambungan pelayan dengan menggunakan penguji ping kami.

Pusat data kami mengekalkan ketersediaan uptime dan rangkaian yang tinggi dengan infrastruktur kami yang mantap dan uplink yang boleh dipercayai. Kami juga mengekalkan keselamatan yang ketat di pusat data sehingga tidak ada masalah keselamatan yang dapat muncul.

Sandaran pelayan automatik

Sandaran pelayan automatik

anak panah jatuh

Kami menyediakan sandaran pelayan automatik untuk memastikan bahawa anda boleh kembali ke simpan lebih awal jika ada yang salah. Singkatnya, anda tidak akan kehilangan sebarang fail, konfigurasi, dan data lain anda.

Di samping itu, kami terus mengemas kini keupayaan kami supaya anda dapat memanfaatkan ciri dan fungsi terkini tanpa melibatkan risiko keselamatan.

Kawalan akses

Anda mendapat kawalan sepenuhnya ke atas pelayan Valheim anda supaya anda dapat menggunakannya berdasarkan keperluan dan keutamaan anda. Kami menjadikannya mudah untuk anda mengedit konfigurasi pelayan, memilih pilihan, dan bermain dengan pelayan permainan anda tanpa mengira pengalaman anda.

Kami memberi anda cara mudah untuk memuat naik peta anda tanpa menggunakan FTP. Anda dengan mudah boleh menguruskan pelayan anda dan memasang plugin, mod, dan peta semasa mengaturnya tetapi anda mahu.

Pelayan selamat

Pelayan selamat

anak panah jatuh

Kami di Valheimserverhosting mengambil keselamatan dengan serius! Inilah sebabnya kami melindungi pelayan anda dengan standard keselamatan yang tinggi. .

Pelayan kami dalam talian 24/7 dan kami terus mengimbas vektor ancaman untuk memberikan perlindungan di sekeliling untuk anda, jadi anda tidak perlu bimbang tentang data atau sumber anda kerana mereka selamat sepanjang masa. Di samping itu, gerbang pembayaran kami juga selamat supaya anda dapat membuat pembayaran dalam talian tanpa penjagaan.

Sokongan Modding

Sokongan Modding

anak panah jatuh

Pelayan kami menyokong komuniti, plugin, dan peta yang dapat meningkatkan fungsi atau pengalaman permainan anda.

*Pada masa ini kami masih membina sokongan mod pelayan kami dan mempunyai senarai mod dalam permintaan yang baik. Keupayaan untuk memuat naik mod anda sendiri akan tersedia tidak lama lagi!

Pelanjutan Chrome untuk Mod

Pelanjutan Chrome untuk Mod

anak panah jatuh

Tambahkan mod pilihan anda dalam beberapa klik dengan ciri terbaru kami, sambungan Chrome untuk mod Valheim Thunderstore.

Mengapa kita lebih baik daripada yang lain?

24/7 Perkhidmatan Pelanggan

24/7 Perkhidmatan Pelanggan

anak panah jatuh

Apabila kami mengatakan kami menawarkan sokongan pelanggan 24/7, kami bermaksud!

Kami di Valheimserverhosting pergi ke atas dan di luar untuk melayani pelanggan kami dengan cara yang anda harapkan, tidak kira berapa masa itu atau di mana anda berada. Kami tidak membiarkan anda menunggu berjam -jam atau hari hanya untuk menyelesaikan pertanyaan.

Sebaliknya, kami mempunyai pasukan yang berdedikasi pemain Valheim yang mempunyai pengetahuan yang mendalam mengenai teknikal Valheim. Mereka akan membantu anda menyelesaikan soalan anda dalam beberapa minit supaya anda dapat terus bermain Valheim dengan keseronokan yang sama.

Yang perlu anda lakukan ialah menghubungi kami melalui e -mel atau melalui Crisp dan semua pertanyaan anda yang berkaitan dengan Pengurusan Pelayan Valheim, Akaun, dan Kebimbangan Pengebilan akan disusun dalam masa tindak balas pantas.

Di samping.

Antara muka berbilang bahasa

Antara muka berbilang bahasa

anak panah jatuh

Valheimserverhosting bertujuan untuk melayani pemain dari seluruh dunia. Itulah sebabnya kami telah merancang antara muka panel kawalan kami dalam pelbagai bahasa. .

Pasukan yang berpengalaman

Pasukan yang berpengalaman

anak panah jatuh

Kami menawarkan pelayan Valheim yang dicipta oleh pemain Valheim untuk pemain Valheim. Kami memahami selok -belok permainan dan telah memainkannya sejak pertama kali dilancarkan.

Inilah sebabnya kita dapat lebih memahami cabaran seperti lag, kesilapan, kekurangan sumber, kesukaran pengurusan, dan teknikal yang mengelirukan pemain jika mereka tidak mempunyai pelayan yang kuat yang menyokong permainan mereka.

Kami membina pelayan Valheim yang mantap dengan antara muka mesra pengguna dan ciri canggih untuk menangani semua cabaran ini supaya anda dapat menikmati permainan terbaik.

Keupayaan hosting yang dibina tujuan

Keupayaan hosting yang dibina tujuan

anak panah jatuh

Semua keupayaan hosting pelayan Valheim kami dibina untuk memaksimumkan magnitud pengembaraan dan keseronokan anda dalam permainan. Anda mendapat infrastruktur pelayan yang mantap untuk menjaga prestasi dan kelajuan, pengurusan pelayan tanpa usaha dengan kawalan yang berkesan, dan banyak lagi. Pada masa yang sama, kami menawarkan keselamatan terbaik dalam kelas untuk memastikan pelayan, data, dan sumber anda selamat.

Harga yang kompetitif

Harga yang kompetitif

anak panah jatuh

Satu lagi aspek unik yang membezakan kami dari selebihnya ialah kami menawarkan percubaan percuma selama 24 jam kepada pengguna baru supaya anda dapat memperoleh pengalaman masa nyata bermain Valheim di pelayan kami. Ini akan membantu anda dengan panjang lebar, terutamanya ketika anda seorang pemula dalam permainan atau bahkan pemain yang berpengalaman yang ingin menguji bagaimana pelayan kami melaksanakan.

. .

Bagaimana prestasi pelayan kami?

Kami menggunakan pelayan berdedikasi berasaskan kelas terbaik untuk menganjurkan Valheim.

Pusat data kami di seluruh dunia mempunyai minimum spec 128GB RAM dipasangkan dengan pemproses Intel Core i9 9900K. Kami tidak pernah melambatkan pelanggan ke mesin tunggal untuk mengelakkan terlalu banyak pelayan yang mungkin, dengan metrik pelayan seperti penggunaan CPU dengan mudah dilacak di papan pemuka anda. Kami memberi tumpuan kepada menyediakan pengalaman Valheim yang terbaik dan mengikuti amalan pengurusan pelayan yang disyorkan oleh pakar IT dan komuniti Valheim. Sekiranya anda bimbang tentang sambungan anda ke pelayan kami, anda boleh menggunakan kami Penguji ping .

Uji sambungan anda

Apa yang dikatakan pengguna kami mengenai kami

Apa yang menjadikan kami berbeza dari penyedia pelayan lain dan vs. ?

Apa itu Valheim?

Dari pemaju Iron Gate Studio dan diterbitkan oleh Coffee Stain Studios, Valheim adalah kotak pasir dan permainan video survival yang membawa dunia baru keseronokan dan pengembaraan ke genre permainan.

Permainan ini boleh dimainkan dalam mod pemain tunggal dan multiplayer dan kini boleh diakses melalui Linux dan Windows 10.
Valheim mewakili dunia yang indah dan dihasilkan secara prosedur di mana Viking yang dibunuh diperlukan untuk membuktikan diri mereka sesuai untuk dinding Valhalla. Anda, sebagai pemain, masukkan permainan tanpa apa -apa, dan matlamat anda adalah untuk mengalahkan kejahatan Valheim untuk mencapai kehidupan akhir Norse.
Permainan ini membolehkan anda menceburkan diri ke hutannya yang mendalam, lembah yang subur, gunung salji yang memuncak dan berlayar melintasi lautan dengan longsor yang mengagumkan. Anda akan membina dan menaikkan istana, rumah, dan dewan Mead Viking anda menggunakan antara muka pembinaan yang mantap. Anda juga mampu membina kapal besar, kapal perang, dan banyak lagi untuk meneroka dunia yang luas dan menakluki kawasan baru.

Valheim mendedahkan anda ke dunia binatang mitos dan hidupan liar yang anda perlukan untuk melindungi diri anda dari untuk bertahan. Perisai kerajinan dan senjata, memasak makanan dan minum mead, dan membuat ubat untuk mempertahankan diri dari kejahatan Valheim.

Valheim sudah pasti permainan video yang sangat menggembirakan, menarik, dan menarik. Ia telah mengadopsi sejarah dan mitologi Norse untuk membawa keseronokan dan pengembaraan ke peringkat seterusnya. Di samping itu, ia memberikan perspektif baru tentang mengapa pemain harus bertahan dan memenangi permainan: untuk mengalahkan pesaing kuno Odin di Valheim, membawa keamanan ke Kerajaan, dan sampai ke akhirat.

Makisu.co llc dba valheimserverhosting.com
2261 Market Street, #5247
San Francisco, CA 94114-1612
[email protected]
+1 (925) 568-2358

© 2021 Valheimserverhosting.com, makisu.Co LLC

Hosting pelayan Valheim

Makisu.co llc dba valheimserverhosting.com
2261 Market Street, #5247
San Francisco, CA 94114-1612
.com
+1 (925) 568-2358

8 Hosting Pelayan Valheim Terbaik (2023)

Permainan survival dunia terbuka seperti Valheim paling menyeronokkan apabila dimainkan di pelayan khusus. Berbanding dengan penghormatan diri, anda boleh bermain dengan rakan anda dengan ping terpantas dengan sambungan yang paling kuat dan pelayan akan tersedia 24 jam satu hari. Di samping itu, anda tidak perlu menunggu jam untuk sambungan yang stabil dan boleh menyediakan kehadiran dalam talian anda dalam masa beberapa minit.

Kami telah memilih dengan teliti dan membuat senarai 8 penyedia hosting pelayan Valheim terbaik yang boleh anda temui pada tahun 2022. Kajian kami membandingkan ciri -ciri, perkhidmatan pelanggan, dan harga dan menunjukkan kebaikan dan keburukan untuk membuat keputusan anda semudah mungkin.

Pelayan Valheim terbaik

Hosting APEX

Cemerlang – 4.8
Cemerlang – 4.5
Baik – 4.3
Baik – 4.2
Nasihat pakar:

“Semasa memilih pelayan Valheim, pertimbangkan anggaran anda, spesifikasi pelayan, dan tahap pengalaman anda dengan teknologi. Pilih dengan teliti. Perkara terakhir yang anda mahukan ialah menukar pelayan kerana yang paling murah tidak menawarkan ciri yang diperlukan. “

1) Permainan GTX

Ditubuhkan pada tahun 2008, hosting GTX mempunyai rekod prestasi panjang untuk menyediakan pelayan permainan yang sangat baik dan sokongan yang luar biasa. Mereka berbangga kerana mempunyai pelayan permainan yang paling dinamik yang ada dan sentiasa meningkatkan antara muka dan skrip pengguna mereka untuk terus bertanding. Serta Valheim mereka mempunyai lebih daripada 130 tajuk permainan untuk dipilih, dengan pelayan di 20 lokasi global yang berbeza.

 • Persediaan pelayan segera
 • Perlindungan DDOS disediakan oleh GTT
 • Perkakasan mewah
 • Latensi rendah
 • Akses FTP Penuh
 • Menyokong semua mod + Peta
 • Sokongan 24/7
 • Sandaran tempatan dan sandaran di luar tapak automatik
 • Tugas yang dijadualkan

Kelebihan

 • Valheim ditambah satu klik Pasang
 • Panel kawalan mesra mudah alih dan tutorial yang mudah diikuti
 • Pelan Pelan Hosting Mudah
 • Masa tindak balas yang pantas dan sembang langsung

 • Rust Limited DLL Akses untuk Keselamatan
 • Peningkatan memori adalah dikenakan

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 12.17 8GB Tidak terhad 10

2) Hosting APEX

Hosting Apex milik Amerika ditubuhkan pada tahun 2013, dan misi utamanya adalah untuk menyediakan sokongan pelanggan yang unggul dan teknologi perkakasan terkini untuk pelayan permainan. Ia mempunyai beberapa lokasi pelayan di seluruh dunia yang membantu mengekalkan kependaman pada jumlah minimum. .

Hosting APEX

 • Akses fail pelayan FTP penuh
 • Sandaran dan kemas kini automatik
 • Perlindungan DDOS Lanjutan
 • Perkakasan premium dan latensi rendah
 • Persediaan Mudah – Anda boleh mendapatkan pelayan anda dan berjalan dalam masa lima minit
 • Subdomain percuma
 • Sokongan Mod ValheImplus
 • Sentiasa Pelayan Permainan Dalam Talian
 • CPU kelajuan jam tinggi
 • Pemacu Negeri Pepejal (SSD)
 • Satu klik modpacks
 • Sistem Operasi Linux

Kelebihan

 • Panel kawalan multicraft yang mesra mudah alih dengan tutorial video
 • Pangkalan Data MySQL Percuma
 • Pilihan suis permainan yang mudah
 • Pelbagai rancangan perkhidmatan hosting

Keburukan

 • Alamat IP khusus tidak disertakan dengan semua rancangan

Harga:

Hosting APEX Menawarkan beberapa rancangan hosting yang boleh anda beli melalui kad PayPal atau Kredit/Debit. Berikut adalah tiga yang paling murah:

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 7.49/bulan 2 GB Tidak terhad Tidak terhad
$ 11.24/bulan 3 GB Tidak terhad Tidak terhad
$ 14.99/bulan 4 GB Tidak terhad Tidak terhad

Catatan: Sekiranya anda memilih pelan harga suku tahunan, semua rancangan harga disertakan dengan Diskaun 10%.

Spesifikasi utama:

Dasar Bayaran Balik: Jaminan wang balik 7 hari
Sokongan pengguna: 24/7 sembang langsung, tiket, dan pengetahuan
Makluman Downtime: Ya, hanya melalui e -mel
Rangkaian SLA: 99.Jaminan Uptime 99%. Dalam kes rangkaian, SLA tidak dijamin. Anda layak dalam masa 30 hari untuk kredit pelanggan yang merangkumi satu bulan kredit perkhidmatan yang ditambahkan ke akaun anda
Lokasi Pelayan Global: 11 lokasi global, termasuk AS, Eropah, dan Jepun.

3) Shockbyte

Polisi Jaminan Terbaik untuk Uptime

Shockbyte adalah syarikat hosting permainan Australia yang popular yang ditubuhkan pada tahun 2013. Misi utamanya adalah untuk menjadikan permainan mudah dan berpatutan untuk semua orang.

Selama bertahun -tahun, ia telah menganjurkan lebih dari setengah juta pelayan permainan untuk beratus -ratus ribu pelanggan di seluruh dunia, menjadikan Shockbyte sebagai perintis di antara tuan rumah pelayan permainan lain. Ia cemerlang dalam permainan multiplayer, seperti minecraft modded, arka, karat, dan banyak lagi.

Shockbyte

Ciri-ciri:

 • Perlindungan DDoS Dijamin
 • Subdomain percuma
 • Konsol Pelayan
 • Persediaan Segera
 • Akses FTP Penuh
 • Sandaran dan kemas kini harian automatik
 • Panel Kawalan Multicraft
 • Modding automatik
 • Latensi rendah
 • Jalur lebar tanpa had
 • Menawarkan spesifikasi pelayan yang kuat seperti penyimpanan SSD NVME dalam RAID 1, CPU dengan kelajuan jam turbo sebanyak 4.00GHz, port rangkaian 1GPBS, dll.

Kelebihan

 • Pelayan Valheim multiplayer yang konfigurasi sepenuhnya
 • Rangka Kerja Bepinex untuk Menambah dan Mengeluarkan Mod Valheim

Keburukan

 • Dilengkapi dengan hanya satu rancangan hosting Valheim

Harga:

Shockbyte menawarkan satu pelan pelayan permainan Valheim:

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 14.99/bulan 4 GB+ Tidak terhad 10

Selain daripada rancangan bulanan ini, anda juga boleh memilih rancangan suku tahunan, separa tahunan, dan tahunan.

Spesifikasi utama:

Dasar Bayaran Balik: Jaminan wang balik 72 jam
Sokongan pengguna: 24/7 sembang langsung, pengetahuan
Makluman Downtime: Ya
Rangkaian SLA: Jaminan Uptime 100%. Jika bila -bila masa perkhidmatan mereka gagal mengekalkan perjanjian ini selama 5 minit berturut -turut, anda layak mendapat bayaran balik – untuk setiap minit downtime, Shockbyte akan mengira pampasan bersamaan.
Lokasi Pelayan Global: Pelayan di Amerika Utara, Eropah, Singapura, dan Australia.

Terbaik untuk pilihan keselamatan

. . Selain hosting pelayan permainan, Bisect Hosting juga menawarkan perkhidmatan hosting web yang berpatutan.

Hosting bisect

 • Persediaan pelayan segera
 • Perlindungan DDOS
 • Akses FTP Penuh
 • Kemas kini pelayan segera
 • Sokongan valheimplus dan mod
 • Pelayan bebas lag
 • Panel Kawalan Multicraft
 • Penyimpanan SSD
 • Mysql percuma
 • Sub-domain percuma

Kelebihan

 • Sandaran disimpan selama tujuh hari
 • Pemantauan pelayan 24/7
 • Kelajuan pemproses yang kuat

Harga:

Bisect Hosting menawarkan satu rancangan untuk perkhidmatan hosting Valheim:

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 12.99/bulan 6 GB RAM 50 GB Slot pemain tanpa had

Catatan: Jika anda memilih pelan suku tahunan, separa tahunan, atau tahunan mereka, anda akan mendapat diskaun 10%, 12., masing -masing.

Spesifikasi utama:

Dasar Bayaran Balik: Jaminan wang balik 3 hari
24/7 tiket, pengetahuan, perselisihan
Makluman Downtime:
Rangkaian SLA: Hosting Bisect tidak menawarkan SLA tertentu; Walau bagaimanapun, mereka menawarkan masa pelayan lanjutan dalam acara yang jarang berlaku dalam masa yang panjang.
Lokasi Pelayan Global: Beberapa pusat data berkualiti tinggi terletak di Amerika Syarikat, Australia, Brazil, dan Eropah

Terbaik untuk perkhidmatan pelanggan

Tuan rumah Sparked adalah salah satu syarikat hosting permainan terbaru dalam senarai ini. Ia bermula pada tahun 2017 sebagai tuan rumah Electrum tetapi tidak lama lagi menjenamakan namanya kepada yang terkini. Ia telah menjual lebih daripada 50,000 pelayan, mempunyai 7000 pelanggan aktif, dan telah menyelesaikan lebih 40,000 tiket sokongan. .

Mencetuskan

 • Perkakasan Tanpa Tanding-RAID 1 NVME SSD, 1Gbit Multi Blend, DDR4-3200 RAM, AMD Ryzen 7 3700X Processor
 • Pangkalan Data MySQL Percuma
 • Jadual tugas
 • Statistik Penggunaan Sumber
 • Perlindungan DDOS
 • Persediaan segera selepas pendaftaran dan pembayaran

Kelebihan

 • Kelajuan pelayan cepat
 • Mesra bajet
 • Perkhidmatan pelanggan terkemuka
 • Mampu

Keburukan

 • Penyimpanan terhad

Harga:

Tuan rumah mencetuskan tiga rancangan hosting pelayan Valheim:

Harga Ingatan Penyimpanan
$ 3/bulan 2.5 GB RAM 10 pemain maksimum
. 2.5 GB RAM 20 GB NVME 5 pemain maksimum
$ 8.80/bulan 4 GB RAM 20 GB NVME 10 pemain maksimum

Dasar Bayaran Balik: Bayaran balik 48 jam
Sokongan pengguna:
Ya
99.Jaminan Ketersediaan Rangkaian 99%. Jika perkhidmatan mereka tidak mengekalkan perjanjian selama 10 minit berturut -turut pada bila -bila masa, anda akan dilindungi oleh SLA mereka (dalam seminggu dari gangguan). Untuk setiap 12 jam downtime, anda akan menerima satu hari tambahan.
Lokasi Pelayan Global:

6) Scalacube

Rancangan hos pelayan valheim percuma terbaik

Scalacube adalah syarikat hosting permainan Estonia yang ditubuhkan pada tahun 2019. . .

Scalacube

Ciri-ciri:

 • Domain percuma
 • Persediaan Segera
 • Pemacu SSD
 • Pasang mod yang disokong
 • Lengkapkan akses FTP
 • Mod dan sokongan plugin
 • IP khusus (kos tambahan)

Kelebihan

 • Dilengkapi dengan pilihan pelan hosting pelayan valheim percuma
 • Panel Kawalan Mudah Digunakan
 • Kuat 8 × 3.

Keburukan

 • Rangkaian SLA tidak disediakan
 • Tiada bayaran balik sekali

Harga:

Scalacube adalah satu -satunya platform hosting permainan dalam senarai ini yang ditawarkan, selain rancangan berbayar juga, hosting pelayan valheim percuma perkhidmatan.

Ingatan Slot
Percuma 12 GB RAM 30 GB SSD Pelayan asas
$ 14/bulan 12 GB RAM 30 GB SSD

Dasar Bayaran Balik: Pembayaran awal tidak dikembalikan. .
Sokongan pengguna: 24/7 sembang langsung, pengetahuan, dan tiket
Makluman Downtime: Ya, melalui panel kawalan
Rangkaian SLA: Tidak disediakan
.

7) pelayan survival

Terbaik untuk hosting pelayan Valheim yang mudah digunakan

Pelayan Survival membawa perspektif baru ke hosting pelayan permainan. Ia kebanyakannya dipuji untuk panel kawalan intuitifnya, menjadikannya sangat mudah digunakan, terutama untuk pemula.

Survival Servers Permainan Pertama adalah 3 hari untuk mati, kemudian Valheim dan Ark. Ia telah berkembang sejak menyewa sembilan pelayan permainan video, termasuk Minecraft, Rust, Terraria, Projek Zomboid, Memuaskan, dan V Rising.

Pelayan survival

Ciri-ciri:

 • Panel kawalan tersuai dengan konfigurasi mudah
 • Pasang mod pelayan
 • Muat naik .fwl dan .DB Simpan fail
 • Bot Pengurus Pelayan Discord
 • Sehingga 10 sandaran menjimatkan
 • Mod Valheim Plus Mod-Pasang mod dengan hanya satu klik
 • Persediaan cepat

Kelebihan

 • Lag pelayan minimum
 • Perkakasan berkualiti
 • Masa tindak balas pantas dari perkhidmatan pelanggan
 • Mod Bepinex dipasang secara lalai

Keburukan

 • Kekurangan pusat data
 • Tiada rangkaian SLA

Harga:

Pelayan survival menawarkan satu pelan hosting pelayan Valheim:

Harga Penyimpanan
N/a 10

Spesifikasi utama:

Dasar Bayaran Balik: Jaminan wang balik 72 jam
Sokongan pengguna: Tiket, e -mel, dan forum komuniti
Makluman Downtime: Ya
Rangkaian SLA: Tiada jaminan disediakan
Lokasi Pelayan Global: 7 pelayan di AS, Eropah, dan Singapura

8) Host Havoc

Pelayan berdedikasi terbaik

Host Havoc adalah syarikat hosting Kanada yang telah wujud sejak tahun 2013. . Sehingga Julai 2021, Host Havoc mempunyai lebih daripada 85,000 pelanggan unik.

Selain perkhidmatan hosting permainan, ia juga dilengkapi dengan NVME SSD berkuasa dan DDOS yang dilindungi web hosting dan hosting VPS, dan anda boleh menyewa pelayan khusus.

Ciri-ciri:

 • Perlindungan DDOS percuma
 • Akses FTP dan Pengurus Fail
 • Panel kawalan Tcadmin V2 yang kuat
 • Persediaan pelayan segera
 • Dikuasakan oleh SSD NVME

 • Switch permainan bila -bila masa
 • Perkhidmatan pemantauan pelayan 24/7
 • Pemilihan slot tersuai

Keburukan

 • Tidak mempunyai pusat data di Asia

Harga:

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 15/bulan (atau $ 1. Sama ada 64 GB atau 128 GB RAM

Catatan: , Anda akan mendapat diskaun 5%, 8%, atau 12%, masing -masing.

Dasar Bayaran Balik: Jaminan Bayaran Balik Bebas Risiko 72-Jam
Sokongan pengguna: 24/7 sembang langsung, tiket, dan perselisihan
Makluman Downtime: Ya
Rangkaian SLA: 99.. .
Lokasi Pelayan Global: 10 pusat data di seluruh dunia. Semua pusat data mereka menggunakan kemudahan dan rangkaian yang paling boleh dipercayai dengan redundansi yang benar.

9) rendah.CIK

Terbaik untuk pilihan pelayan permainan

Rendah.MS adalah syarikat British yang telah menawarkan pelayan permainan sejak 2015, menjadikannya pemain yang agak baru dalam industri. Sejak penubuhannya, mereka menganjurkan beribu -ribu pemain di seluruh dunia.

Rendah.MS memberikan banyak permainan video – rendah.MS pada masa ini menyediakan lebih daripada 50 perlawanan untuk dipilih dan hosting pelayan di empat benua.

Rendah.ms

Ciri-ciri:

 • Akses FTP Penuh
 • Tugas yang dijadualkan
 • Sandaran awan penuh dan percuma
 • Integrasi MOD pihak ketiga
 • Plugin satu klik dan pemasang mod
 • Bila -bila masa suis lokasi
 • Perlindungan DDOS
 • Pembayaran selamat
 • Perkakasan Prestasi – CPU Intel dan AMD dan SSD NVME terkini
 • Integrasi Bengkel Steam
 • Persediaan Segera
 • IP dikongsi

Kelebihan

 • Tukar permainan bila -bila masa
 • Sambungan Internet Cepat
 • Pilihan permainan video yang hebat

Keburukan

 • IP khusus kos tambahan
 • Tiada rangkaian SLA

Harga:

Rendah.MS datang dengan satu pelan harga Valheim:

Harga Ingatan Penyimpanan Slot
$ 13.14/bulan (atau $ 1.50/slot) 10 GB 64 GB 10

Catatan: Anda juga boleh memilih pelan pembayaran suku tahunan, separa tahunan, dan tahunan dan mendapatkan hosting pelayan Valheim untuk harga yang lebih rendah.

Spesifikasi utama:

Dasar Bayaran Balik: Bayaran balik 5 hari
Sokongan pengguna: Tiket (semasa waktu bekerja waktu UK) dan perselisihan
Makluman Downtime: Ya, sekurang -kurangnya 24 jam sebelumnya.
Rangkaian SLA: Tiada jaminan uptime disediakan.
.

Cara membuat pelayan valheim

Memasang pelayan Valheim adalah serupa dengan banyak tuan rumah permainan dan tuan rumah web.

Dalam contoh kami, kami menggunakan Scalacube sebagai contoh bagaimana membuat pelayan Valheim:

Langkah 1)

Langkah 2) Pilih lokasi untuk pelayan Valheim

Langkah 3) Pilih pelayan yang sesuai dan teruskan langkah seterusnya

Langkah 4) Pilih jenis alamat pelayan dan klik “Seterusnya”

Langkah 5) Pilih perisian tambahan untuk dipasang di pelayan anda

Langkah 6) . Setelah itu selesai, log masuk ke akaun anda dan navigasi ke tab pelayan.

Langkah 7) Klik Mengurus Pelayan

Langkah 8) Pasang pelayan Valheim melalui Perpustakaan Steam dan konfigurasikan spesifikasi pelayan anda (nama pelayan, nama dunia, dan kata laluan)

! Pelayan anda harus berjalan dan berjalan tidak melebihi 24 jam.

Ingat, sekiranya anda terjebak. Anda selalu boleh meminta pertolongan dari perkhidmatan pelanggan.

Soalan Lazim

?

 • Hosting Apex – Hosting Pelayan Valheim Terbaik
 • Shockbyte – Dasar Jaminan Uptime Terbaik
 • Bisect Hosting – Pilihan Keselamatan Terbaik
 • SparkedHost – Perkhidmatan Pelanggan Terbaik
 • Pelayan Survival-Pelayan Valheim yang mudah digunakan
 • Host Havoc – Perkakasan Pelayan Terbaik
 • Rendah.MS – Pelayan permainan terbaik

�� Apa yang perlu dicari dalam hosting pelayan Valheim?

Terdapat banyak syarikat hosting yang berjanji untuk menawarkan pengalaman permainan Valheim yang terbaik.

Inilah senarai Kriteria Semasa Memilih Host Server Permainan Valheim yang terbaik:

 • . Standard industri adalah 10+ slot pemain, tetapi beberapa tuan rumah permainan lain menawarkan walaupun jumlah slot tanpa had.
 • Keselamatan – Pastikan perkhidmatan hosting dilengkapi dengan perlindungan DDo.
 • Sokongan pengguna – Semak syarikat hosting permainan yang menawarkan sokongan 24/7/365 untuk mendapatkan bantuan pada bila -bila masa yang anda perlukan (melalui sembang langsung, tiket, telefon, atau perselisihan).
 • Lokasi pelayan berganda – anda akan menerima prestasi permainan yang lebih baik jika syarikat hosting menawarkan sebanyak mungkin pelayan. Lebih banyak pilihan lokasi pusat data membantu anda mencari pelayan yang lebih baik.
 • Persediaan Segera – Pilih tuan rumah yang menawarkan persediaan pelayan permainan valheim segera. Hosting diri panjang, jadi anda tidak mahu menghabiskan masa yang sama menyewa pelayan dari syarikat hosting.
 • Harga – Anda tidak perlu menghabiskan semua simpanan anda pada perkhidmatan hosting pelayan valheim. Kebanyakan tuan rumah permainan datang dengan harga yang sangat berpatutan dan menawarkan diskaun jika anda berkomitmen untuk masa yang lebih lama. Selain itu, banyak penyedia hosting pelayan Valheim terbaik mempunyai kod promo biasa yang terdapat di laman web mereka.

Pelayan Valheim terbaik