Valheim Bronze: Cara Membuat Gangsa | Senapang patah kertas batu, bagaimana membuat gangsa di Valheim – Polygon

Di mana untuk mencari teras surtling

Gangsa Valheim: Cara Membuat Peralatan dan Peralatan Gangsa di Valheim

Skrin Valheim seorang pemain yang berpakaian dalam perisai gangsa penuh, menggunakan Atgeir gangsa

Tertanya -tanya bagaimana membuat dan menggunakan gangsa di Valheim? . Panduan Gangsa Valheim kami akan menunjukkan kepada anda dengan tepat cara membuat gangsa Dan apa yang boleh anda lakukan dengannya sebaik sahaja anda mempunyai tangan anda pada logam penting ini.

Tangkapan tangkapan Valheim dari forge yang diletakkan di dalam rumah, dengan pemain memandang ke bawah

  • Cara membuat gangsa di valheim
  • Apa yang boleh anda buat dengan gangsa?

Gangsa adalah sumber pertengahan permainan di Valheim yang tidak menanam secara semula jadi dalam deposit seperti besi, jadi anda perlu membuat gangsa sendiri.

.

Apa yang boleh anda buat dengan gangsa?

Sebaik sahaja anda mula menggabungkan tembaga dan timah ke gangsa, anda akan mendapat akses kepada banyak kemungkinan kerajinan baru. Salah satu perkara pertama yang perlu anda buat ialah pickaxe gangsa, yang melombong batu dan bijih lebih cepat daripada pickaxe antler standard.

Anda juga boleh mula membuat senjata gangsa, yang sebagai peraturan lebih kuat daripada senjata bukan logam yang akan anda buat pada tahap permainan ini. Anda juga akan dapat membuat set perisai gangsa, yang menawarkan lebih banyak perlindungan daripada tiang perisai sebelumnya.

Yang membungkus panduan cepat ini mengenai cara membuat gangsa di Valheim. Sekiranya anda masih memikirkan asas -asas Valheim, anda mungkin ingin melihat halaman Valheim dan Trik kami, yang dipenuhi dengan maklumat yang berguna dan pautan ke semua panduan Valheim kami yang lain.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • Penerbitan noda kopi Ikuti
  • Iron Gate AB Ikut
  • Valheim mengikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.

Panduan Valheim: Cara Membuat Gangsa

Viking di Gangsa di Valheim

Valheim, Anda tidak akan menemui gangsa yang diletakkan di dalam permainan. Anda mesti membuatnya. Valheim Memerlukan menggabungkan dua elemen.

Valheim gangsa. Menciptanya memerlukan mencari Tembaga dan timah . Kemudian, kami akan menerangkan proses untuk membuat bahan yang akan anda gunakan untuk membuat perisai gangsa dan senjata.

Item yang diperlukan untuk membuat gangsa

Jika anda telah mengikuti panduan kami tentang cara membuat persediaan untuk perjuangan bos yang lebih tua, maka anda mungkin dapat melihat sebahagian daripada proses tersebut. Perisai dan senjata yang diperbuat daripada gangsa akan menjadi penting dalam tahap permainan.

Proses untuk membuat gangsa untuk beberapa prasyarat. Untuk membuat gangsa, anda perlukan:

  • Kiln arang (20 batu, 5 teras melayari)
  • Smelter
  • Menjalin (10 kayu, 4 batu, 6 tembaga)
  • Bijih tembaga untuk bar tembaga
  • Bijih timah untuk Bar timah

Sebaik sahaja anda mempunyai semua elemen ini, anda boleh menggabungkan dengan Bar timah untuk membuat gangsa di Forge anda. .

Di mana untuk mencari teras surtling

Bahan -bahan kerajinan seperti batu, kayu, harus cukup mudah dicari pada tahap ini dalam permainan. Walau bagaimanapun, teras melayari memerlukan sedikit usaha dan bahaya untuk mendapatkan.

Anda memerlukan 10 teras surtling untuk membina tanur arang dan peleburan, dua stesen kerajinan utama yang diperlukan untuk membuat logam. Untuk mencari teras surtling, anda mesti mencari bilik pengebumian.

Ruang pengebumian adalah penjara bawah tanah kecil yang terdapat di bioma hutan hitam. Perjalanan di sekitar hutan sehingga anda dapati salah satu struktur batu ini dibina di sekitar pintu masuk. Apabila anda rapat, anda mungkin menghadapi kerangka.

obor (1 kayu,1 resin) untuk menyalakan jalan anda melalui bilik gelap di dalam kubur ini.

Bilik pengebumian mengandungi beberapa lorong berliku, pintu kayu, dan kerangka. Teras melayari senang ditemui. Cari objek persegi yang bercahaya di atas berdiri kecil.

Teras melayari di Valheim

Anda perlu menyerang beberapa bilik pengebumian untuk 10 teras surtling yang membuat tanur arang dan smelter.

Sebaik sahaja anda mempunyai bahan untuk membuat tanur arang dan peleburan anda, anda perlu anda cari dan bijih timah. Kemudian anda akan membuat bar tembaga dan Bar timah, yang berubah menjadi gangsa di tempat.

Mencari deposit tembaga boleh menjadi agak rumit. Semasa merayau di sekitar biome hutan hitam, cari batu panjang yang panjang. . Mereka akan melekat sedikit. Apabila anda meniru mereka, anda akan melihat jika batu yang anda cari adalah “deposit tembaga” atau tidak.

Sekiranya anda menjumpai satu, pecahkannya dengan pickaxe untuk mendapatkan .

Deposit timah

Awak boleh cari berhampiran air di bioma hutan hitam. Perhatikan mana -mana batu yang kelihatan lebih cerah daripada yang ada di sekelilingnya. .

.

Buat tanur arang dan buat gangsa

Dengan teras surtling anda ditambah bijih tembaga dan bijih timah, kini anda boleh membuat kru Kiln arang dan smelter. Bersama -sama barang -barang ini akan dibuat bar tembaga dan Bar timah.

Buat a Kiln Arang (20 batu, 5 teras surtling) dan mula meletakkan kepingan kayu ke dalamnya. arang.

Smelter (20 batu, 5 teras surtling). Berbuat demikian akan menyalakannya. Sekarang anda sudah bersedia untuk menjadikan bijih menjadi bar. . Selepas beberapa saat, terbentuk sepenuhnya bar tembaga dan .

Terakhir, bina a Forge (10 kayu, 4 batu, 6 tembaga). . .

Untuk membuat gangsa, bawa 2 bar tembaga dan 1 Tin Bar ke arah anda. . .

.