Valheim Ashlands Update, Hildir’s Quest, dan Roadmap | GamesRadar, Kemas Kini Valheim mendedahkan makhluk dan titisan Ashlands baru | Pcgamesn

Kemas kini Valheim mendedahkan makhluk dan titisan Ashlands baru

Sama ada untuk Melee, Ranged, atau Siege Senjata, resipi kerajinan Ashlands mungkin memerlukan beberapa titisan makhluk tempatan ‘. Setakat ini, kita tahu bahawa titisan itu mungkin termasuk bulu, gigi besar, dan hati.

Kemas kini Valheim Ashlands, Pencarian Hildir, dan Roadmap

Kemas kini Valheim Ashlands

. . Dan semasa anda menavigasi itu, mari kita berharap anda tidak keberatan sekali-sekala berlari dengan rangka renyah atau ular boney.

. . Dia kakak Haldor dan mempunyai tiga penjara bawah tanah untuk anda ambil jika anda ingin membuka kunci semua barang pakaian barunya. .

!

Belum ada tarikh pelepasan Valheim Ashlands

. Memandangkan ia mengambil masa lebih dari satu tahun untuk menyelesaikan kemas kini Valheim Mistlands Chunky, Ashlands dengan mudah boleh tiba pada akhir 2023 atau awal 2024, jadi kami boleh bermain permainan menunggu untuk seketika.

. Kemas kini yang lebih kecil pertama, Hildir’s Quest, sedang dijalankan. .

?

Tidak seperti bioma sebelumnya, Valheim Ashlands menduduki lokasi tetap di selatan peta. Ini bermaksud bahawa bukannya campuran bioma biasa, semua pulau selatan adalah sebahagian daripada Ashlands. .”

Anda sudah boleh melawat Ashlands dalam versi semasa permainan, tetapi anda tidak akan menemui apa-apa tetapi landskap ‘pengisi’ yang kosong, seperti yang memberikan sedikit petunjuk mengenai versi akhir Biome. .

. Sekiranya anda ingin meneroka Ashlands yang telah siap di dunia semasa anda, jangan pergi ke sana lagi!

Makhluk Valheim Ashlands

. Gambar di atas menunjukkan sekumpulan pahlawan kerangka yang dipanggil The Hangred. . Dengan penampilannya, terdapat dua jenis huru-hara (satu dengan pedang besar dan dwi-wielder) dan seorang penyihir. Sekiranya bilangan tengkorak di badan mereka adalah petunjuk, yang hangus dengan bilah dwi dan penyihir adalah yang paling berbahaya.

Walaupun model burung undead yang mimpi buruk ini dapat menunjukkan kepada kita makhluk Ashlands tambahan, ia juga boleh menjadi versi yang lebih maju dari yang hangus, seperti yang dicadangkan oleh tengkorak yang kelihatan di bawah paruh dan bentuk badan keseluruhan. Apa pendapat anda: adakah hanya burung undead, cosplaying kerangka sebagai doktor wabak, atau calon untuk peranan bos ashlands biome?

Sekeping seni konsep kedua menunjukkan makhluk lain yang jelas sesuai dengan tema “undead”; Morgen. Tampak agak lebih menakutkan dan unik, makhluk ini boleh menjadi bos mini, mungkin ditemui di dalam penjara bawah tanah Ashlands. !

. Ular laut gergasi ini akan menjaga pantai yang berapi -api -dan kami yakin mereka lebih berbahaya daripada ular laut yang ‘biasa’.

. Burung hantu ini akan menjadi salah satu makhluk pasif di rantau ini, jadi walaupun ia tidak kelihatan terlalu mesra, ia tidak akan menyerang anda.

Perlu diingat bahawa ini hanyalah seni konsep, bukan reka bentuk selesai. Seperti yang dinyatakan oleh pemaju, beberapa makhluk ini mungkin tidak membuat pemotongan terakhir.

. . .

Nampaknya pertempuran huru -hara tidak akan menjadi satu -satunya jenis perjuangan yang kita hadapi, kerana kemas kini Ashlands kemungkinan besar akan memperkenalkan beberapa senjata pengepungan yang diperlukan untuk “masa kubu” (lebih lanjut di bawah). Didalam Tweet terkini, .

Sama ada untuk Melee, Ranged, atau Siege Senjata, resipi kerajinan Ashlands mungkin memerlukan beberapa titisan makhluk tempatan ‘. .

Ujian Terrain Mengintip Terkini Ashlands menunjukkan landskap yang gelap dan berbatu yang penuh dengan lava. . .

. Yang pertama, seperti yang ditunjukkan di atas, jelas dipenuhi dengan lava. Benteng kedua mempamerkan cahaya merah terang dan bukannya lava, sementara kubu ketiga ditutup oleh dinding bulat. Untuk melihat koleksi penuh, lihat pada tweet asal.

Bercakap tentang penjara bawah tanah, pemaju mengumumkan sedikit perubahan kepada perkembangan biome yang biasa, yang (sekarang) dipanggil “masa kubu!”Seperti yang kita tahu bahawa kemas kini Ashlands akan merangkumi enjin pengepungan, kemungkinan besar kita memerlukan mesin -mesin itu untuk menangkap benteng yang dijaga oleh hangus. Sama ada ini Cabaran Dungeon Ashlands atau hanya memberi kita akses ke pintu masuk penjara … yang masih dapat dilihat.

. Buat masa ini, tidak jelas sama ada bentuk dan bahan yang sama akan tersedia sebagai bahan binaan.

Roadmap Valheim

. Pada 7 Februari, pemaju mengeluarkan patch . Inilah yang perlu diperhatikan seterusnya (tidak mengikut pelepasan):

Pertama sekali, pemaju sedang mempertimbangkan penambahan tetapan kesukaran baru, yang sepatutnya membolehkan anda membuat kematian itu kurang menakutkan. . Tetapan kesukaran yang baru mungkin termasuk pratetap kesukaran, mulai dari kasual hingga tegar, slider hukuman mati yang berasingan (yang menentukan apa yang berlaku pada item anda setelah mati), gelangsar kesukaran pertempuran, dan slider ketersediaan sumber. .

. Jika ada apa -apa yang mempengaruhi pengalaman Valheim anda, Iron Gate mengalu -alukan e -mel dengan cadangan akses.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai Ashlands dan Roadmap Valheim buat masa ini. Selamat berlayar, Viking!

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

.

Kemas kini Valheim-The Cadaver-Bengt, burung seperti burung hantu dalam permainan survival co-op viking

Diterbitkan: 24 Mei 2023

Yang lain Kemas kini di sini dari pemaju Iron Gate, menunjukkan kepada kita lebih banyak makhluk Ashlands yang baru dan mengusik beberapa titisan yang akan kita hadapi di Biome yang akan datang. .

Dengan Valheim Patch yang paling baru -baru ini dalam ujian awam, pasukan itu mengatakan fokusnya adalah untuk mendapatkan pencarian Hildir secepat mungkin – dengan menyatakan bahawa sebarang isu penting dengan patch semasa akan melihatnya kembali sementara untuk melancarkan pencarian Hildir. .”

.”Anda sepatutnya dapat mengemas kini dengan segera, apa sahaja yang dipanggilnya.

Bergerak ke Ashlands, pasukan itu menunjukkan beberapa tetes yang akan anda ambil di Valheim Ashlands Biome yang baru ketika anda mengambil gerombolan rangka yang hangus dan musuh lain. Terdapat bulu biru dan hitam yang mendalam – hampir pasti diperolehi dari valkyries yang jatuh yang tidak menentu yang ditunjukkan dalam spoiler Ashlands sebelumnya – hati, dan gigi yang agak panjang mengenai panjang. .

. Masih akan ada banyak makhluk dan makhluk yang lebih kecil untuk anda temui. Antaranya adalah makhluk seperti burung hantu yang kini menamakan “bengt mayat,” yang menunjukkan bahawa banyak seperti rakan sejawatnya yang nyata, ia mungkin akan mencari untuk membuang-buang mayat dari mana-mana mayat yang mungkin terletak di sekitar Ashlands. Mungkin anda perlu berjaga-jaga sambil memburu supaya mereka dapat merapatkan sumber-sumber anda yang susah payah.

Pasukan itu juga menyebutkan bahawa kepala lore, Lee Williams, kini sedang bekerja keras untuk memaku aspek cerita dari kemas kini Ashlands – kami pasti akan membawa anda lebih banyak berita mengenai perkara itu, tetapi pasukan itu juga menunjuk Penampilan Lee baru -baru ini di Podcast Mitologi Nordik di mana dia membincangkan beberapa reka bentuk yang lebih asas untuk permainan dan jalan yang telah diterokai setakat ini.

Thumbnail YouTube

. Kami juga memilih lebih banyak permainan co-op terbaik pada tahun 2023 jika anda suka bekerjasama dengan rakan anda.

. .