V6.8 | League of Legends Wiki | Fandom, patch 6.8 – LeaguePedia | League of Legends Esports Wiki

.8

Perayaan telah menjadi anak poster untuk permainan konservatif. . Mengehadkan Pesta ke Satu Proc Per Gelombang Nada ke bawah kesannya di Lane sambil mengekalkan jumlah sembuh yang memuaskan.

League of Legends Wiki

?
!
Anda juga boleh mematikan iklan dalam pilihan anda.

Mari sertai pelayan perselisihan komuniti lol wiki!

Tidak mempunyai akaun?

League of Legends Wiki

V6.8

Taric

Seorang gadis harus dua perkara,

Tarikh Siaran (AS)

Sorotan

Pautan yang berkaitan

Kandungan

 • 1 Kosmetik Baru
 • 3 League of Legends v6.8
  • 3.
  • 3.2 item
  • 3.

  Kosmetik Baru []

  Kulit juara berikut telah ditambah ke kedai:

  Juara dan kulit berikut telah menerima seni percikan baru:

  Ulasan Pakar Gamespot

  09 November 2009

  Penyatuan Splash Global, Bahagian 2 []

  Penyatuan Splash Global adalah projek yang bertujuan untuk mempunyai semua wilayah menggunakan karya seni yang sama di semua kulit, iaitu versi klien Cina dan Riot (NA). Ini adalah bahagian 2 dari 2. Projek ini mengambil kira adat istiadat dan tabu sosial dari kawasan utama dan termasuk penyingkiran kerangka manusia, alkohol, tembakau dan darah/gore yang berlebihan. . .

  Seni percikan berikut telah menerima kemas kini kecil:

  Seni percikan berikut telah dikemas kini untuk menggunakan versi antarabangsa:

  League of Legends v6.8 []

  Item []

  Rosak Ramuan

  • Memulihkan kesihatan setiap setengah saat dikurangkan kepada 5. dari 6.25.
   • Jumlah pemulihan kesihatan dikurangkan kepada 125 dari 150.
  • .125 dari 2..
   • Jumlah Mana memulihkan meningkat kepada 75 dari 50.

  Iceborn Gauntlet

   • .

  Mercurial Scimitar

  • AD dikurangkan kepada 65 dari 75.
  • Menggabungkan kos dikurangkan kepada 525 dari 625 .
   • Jumlah kos dikurangkan kepada 3600 dari 3700 .

  Masteries []

  • Cooldown meningkat hingga 30 saat dari 25.

  Memegang undying

  • Hidup dicuri dikurangkan kepada 2.5 .
   • .25% kesihatan maksimum anda dari 1.5% kesihatan maksimum anda .

  Rahsia Stash

  • Pemulihan segera biskut berubah menjadi 15 kesihatan dan mana dari 20 kesihatan dan 10 mana.

  .8

  Patchnote atas

  Selamat Datang ke Patch 6.?!). Kami akan mempunyai lebih banyak masa untuk bercakap tentang spesifik kemas kini pedas itu, tetapi buat masa ini mari kita tanya soalan ini – bagaimana kita mengimbangi dalam menghadapi kemas kini utama yang akan berlaku?

  Seperti yang anda harapkan, jawapannya adalah ‘berhati -hati.’Mengetahui bahawa segala macam perubahan akan datang untuk mages dan barang-barang mereka mengehadkan apa yang dapat kita lakukan dalam jangka pendek. ? Sebagai alternatif (saya bercakap dengan anda, Riven Mains), buffing juara yang kurang baik kerana landskap semasa adalah sama sukar, mengetahui bahawa segala -galanya akan berubah. Yang semakin kuat apabila kemas kini hits? Siapa yang lebih lemah? Adakah Zed masih membunuh semua orang (mungkin)? .8, mari kita bincangkan apa yang kita ada.

  . . Kami juga menunjukkan cinta kepada beberapa kegemaran penggemar (MF, Rumble) yang bermain dengan baik dengan dan menentang pahlawan -pahlawan Wizardly untuk disusun semula.

  Campurkannya bersama-sama dengan taric baru yang hebat dan anda mempunyai tampalan bersaiz sederhana dengan hanya keseronokan yang cukup untuk menahan anda sehingga kader waltz yang dikemas kini dan letupan optik anda ke dimensi seterusnya (lihatlah untuk Malzahar). Itu sahaja untuk kami patch ini – kami akan melihat anda di sekitar keretakan, bermain beberapa juara baru bernama ‘Galio’.

  Semoga berjaya dan bergembira.

  Patrick “Scarizard” Scarborough

  Juara

  .8! Untuk mengetahui lebih lanjut, periksa pautan berikut:

  • Pendakian
  • Champion mendedahkan
  • Wawasan Juara
  • [Taric Q & A]
  • [Podcast Komuniti]
  • Spotlight Champion


  Kerosakan asas W dan E ke bawah, tetapi penskalaan AP meningkat.

  Ekko mengamuk melalui toplane mungkin menjadi masalah masa kini, tetapi ini bukan kali pertama ini berlaku. Untuk merakam perasaan kami mengenai tangki ekko (dari belakang dalam 5.15) – Ini mengenai tradeoffs. . Survivabiliti Tank Ekko menjadikan alat ini lebih dipercayai, tetapi disebabkan oleh gabungan keropok yang rendah dan kerosakan asas yang tinggi, dia masih membawa pemukulan juga. Kami baik-baik saja dengan tangki Ekko bersinar dalam situasi tertentu, tetapi dengan ketara menurunkan output kerosakan binaan (berbanding dengan pembentukan AP yang fokus) memastikan paradigma ganjaran risiko Ekko disimpan di cek.

  Kerosakan Pasif Hit: [5% daripada kesihatan sasaran yang hilang] ⇒ 3% daripada kesihatan sasaran yang hilang
  Nisbah Pasif On-Hit: [1% setiap 50 Kuasa Kemampuan] ⇒ 1% setiap 33 Kekuasaan Keupayaan

  E – menyelam fasa

  Nisbah: [0..4 Kuasa Keupayaan

  Galio
  E kos kurang dan memberikan lebih banyak kelajuan pergerakan.

  Galio memberikan pilihan yang kuat bagi mereka yang suka memberi impak besar di tempat yang rapat, tetapi sering kehabisan stim sebelum pasukan mula berkumpul. .

  Kos: [70/75/80/85/90 Mana] ⇒ 60/65/70/75/80 Mana
  Kelajuan Pergerakan: [20/28/36/44/52%] ⇒ 30/35/40/45/50%

  Graves
  .

  . Walaupun Graves tidak membina pertahanan murni, interaksi uniknya dengan lifesteal dan skala serangan asas biarkan dia pergi dengan mengutamakan barang-barang pertahanan hibrid yang cekap (Death’s Dance, Maw, Sterak) untuk merosakkan awal dan bangkai lewat lewat. Kami mengulangi spesifikasi Destiny baru sehingga Graves harus membuat pilihan antara menunggang kepala orang atau menjadi krew pembersihan yang mampan,.

  Nisbah pada hit pertama: [0….

  Peluru di Crit: [8] ⇒ 6
  Pemikiran Kritikal Setiap Bullet Krite Mengendalikan kerosakan 140% (Infinity Edge meningkat kepada 160%)


  Q dicincang di peringkat awal. W Kerosakan.

  Ketika terakhir kami menyertai Kog’Maw dalam pengembaraannya melalui nota patch, kami banyak bercakap tentang memberikan hypercarries lebih banyak keluk kuasa daripada hanya ‘besar lewat, mengerikan awal.’Perubahan ini memajukan falsafah itu, membiarkan Kog merasa seperti dia mendapat q dan mengekang dalam lonjakan kuasa yang gila.

  Q – Spittle kaustik

  Armor/Mr Shred: [12/16/20/28/28%] ⇒ 20/22/222/28%

  W – Barrage Bio -Arcane

  Base On-Hit Kerosakan: [10/15/20/25/30] ⇒ 4/8/12/16/20

  Tok Guru Yi
  R cooldown naik dan tempoh turun, tetapi tempoh penetapannya meningkat.

  Walaupun banyak kekuatan Master Yi berasal dari sinerginya dengan dua barangan yang kuat (Rageblade Guinsoo + Devourer Sated), kekurangan downtimenya selalu menjadi kekecewaan. Kami menala tetingkap All-in Yeezy untuk memberi ganjaran menggunakan Highlander pada masa yang tepat, dan bukannya ‘bila-bila masa.’

  R – Highlander

  Cooldown: [75 saat] ⇒ 85 saat
  Tempoh: [10 saat] ⇒ 7 saat


  . .

  Sejak Miss Fortune’s Dominasi Preseason Preseason, perniagaan Bounty Hunter nampaknya apa -apa tetapi berkembang pesat. Sumbangannya terhadap pergaduhan yang dikelompokkan masih bernilai ular perak yang cantik, tetapi keupayaan MF untuk bersaing bersama adik-beradiknya di luar senario terbaik yang kurang. .

  W – strut

  Cooldown: [8 saat] ⇒ 12 saat

  Senjata api menyala sementara strut berada di cooldown, memohon cinta ketuk mengurangkan baki cooldownnya dengan 2 saat (skala ke bawah dengan pengurangan cooldown)

  Olaf
  .

  . Berserkers berkembang maju dalam pertempuran berdarah, jadi kami mengamuk ketahanan Olaf untuk mengetuk skala yang memihak kepadanya apabila dia mengambil masa yang tepat untuk pergi keluar (bukannya jatuh rata).

  LifeSteal: [9/12/15/11/11%] ⇒ 14/16/18/22/22%

  R – Ragnarok

  Perisai pasif/MR: [10/20/30] ⇒ 20/30/40

  Rumble
  Q menangani kerosakan penuh kepada minions. Cooldown R diturunkan.

  Sebaik sahaja ruji profesional, Rumble berjuang untuk berjaya pada tahun 2016. . . Daripada komited diri kita ke perlumbaan senjata untuk menaikkan kerosakannya untuk bersaing dengan permainan awal yang melampau (yang kita sedang berayun di bawah), kami memilih untuk memberikan kelonggaran yang lebih besar dalam kawalan lorong.

  Rumble in the Jungle: Sekarang mempunyai halaman item yang disyorkan untuk hutan

  Kerosakan kepada Minions: [50%] ⇒ 100%

  R – penyamaan

  Kemas kini percikan
  11 percikan baru yang akan berlaku untuk masa yang lama.

  Seperti yang disebutkan tampalan terakhir, kerja penyatuan percikan global adalah penyelesaian jangka pendek. Jadi, apakah penyelesaian jangka panjang? Kemas kini komprehensif seperti Eleven Splashes di sini. .

  Penyatuan Splash Global
  Mengemas kini seni percikan lama menjadi sama di semua wilayah. .

  Konteks inilah yang sama dengan patch terakhir. Swap percikan ini adalah perubahan jangka pendek untuk memastikan pemain di semua wilayah melihat percikan yang sama. Mereka tidak mengambil tempat peningkatan yang betul (seperti yang ada di bahagian di atas)!

  Seni percikan berikut telah diubah suai atau digantikan dengan versi Tencent (meminta maaf untuk dinding teks):

  Kemas kini yang diubahsuai dari 6.7

  • Crimson Akali, Stinger Akali, Gentleman Cho’Gath
  • Frostfire Annie, Goth Annie, Commando Garen, Dragon Fist Lee Sin, Crimson Elite Riven, Rumble In The Jungle, Bilgerat Rumble, Tribal Ryze, Triumphant Ryze, Zombie Ryze
  • Mad Hatter Shaco, Royal Shaco, Nutcracko, Bengkel Shaco, Asylum Shaco, Boneclaw Shyvana, Hextech Sion, Warmonger Sion, Warrior Princess Sivir, Sivir Spektakuler, Huntress Sivir, Bandit Sivir, Pax Sivir
  • Renegade Talon, Recon Teemo, Cottontail Teemo, Highland Tryndamere, Raja Tryndamere, Musketeer Twisted Fate, Kingpin Twitch, Whistler Village Twitch, Gangster Twitch, Primal Udyr, Giant Enemy Crabgot, Butcher Urpatot
  • Vindicator Vayne, Veigar Greybeard, Nosferatu Vladimir, Vandal Vladimir, Volibear Lord Thunder, Big Bad Warwick, Feral Warwick, Base Xin Zhao, Commando Xin Zhao, Hussar Xin Zao, Major Ziggs, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean, Groovy Zilean

  Item


  .

  Sheen selalu menawarkan juara dengan cooldowns yang rendah dan kerosakan asas yang tinggi pilihan kerosakan kos yang cekap (tanpa perlu terlalu jauh ke dalam pembentukan penuh kerosakan). Dari sana, jalan cawangan menceritakan kisah tentang apa yang anda mahu kilauan anda lakukan. Adakah saya mahukan nisbah AP tambahan? Lichbane. ? . ? Iceborn Gauntlet. Yang terakhir telah melakukan pekerjaan yang hebat untuk memegang janji utilitinya – tetapi kerosakan tambahan yang disediakannya membolehkan pembina yang lebih baik untuk memerah terlalu banyak keberkesanan dari kit mereka. Memandangkan betapa lebih murahnya untuk membina daripada peningkatan kilauan yang lain, kami mengambil tusukan untuk mengasah identiti tersebut dan menjadikan Iceborn lebih lemah daripada alternatifnya pada memenangi duels.

  Spellblade: [125% kerosakan serangan asas] ⇒ 100% Kerosakan Serangan Asas

  Mercurial Scimitar
  Kos dan kerosakan serangan diturunkan.

  Scimitar Mercurial benar -benar cekap emas. . Itu bukan masalah dengan sendirinya, tetapi apabila terikat dengan aktif yang sangat kuat dalam bentuk omni-cleanse Quicksilver Sash, kecekapan terlalu banyak mendorong Scimitar ke tepi. Mercurial sering dibeli untuk stat garis yang luar biasa sahaja, dan aktifnya dengan mudah menentang banyak juara dalam proses. Scimitar masih merupakan pilihan yang baik untuk dibawa di bawah tekanan, tetapi mengecilkan kecekapannya bermakna ia kurang masuk akal tanpa penggunaan yang jelas untuk aktif.

  Jumlah Kos: [3700 Emas] ⇒ 3600 Emas

  Rosak Ramuan
  .

  Rosak Ramuan adalah percubaan kami untuk membenarkan juara mengisytiharkan niat mereka untuk bertarung melalui kesan terbakarnya: berbanding dengan barang -barang Doran, merosakkan ramuan hanya mendapat nilai penuh jika anda mengambil kesempatan daripada pembakarannya dengan berdagang secara agresif dengan juara lain.

  Malang. Walaupun Mana membolehkan juara untuk berdagang lebih kerap, kesihatan hanya melambatkan penarikan balik ke pangkalan. Kami mengasah aspek perdagangan ramuan yang merosakkan semasa menelefon semula.

  Penjanaan Kesihatan: [150 kesihatan setiap caj] ⇒ 125 Kesihatan setiap caj
  Mana Penjanaan semula: [50 mana per caj] ⇒ 75 mana per caj

  Masteries


  Cooldown meningkat.

  Perayaan telah menjadi anak poster untuk permainan konservatif. Akses ke lestari ini telah memusnahkan pilihan penguasaan yang lebih berisiko di tahap itu (iaitu pedang bermata dua), menjadikannya sukar bagi pembuli lorong untuk berjaya memaksa lorong yang lebih lemah kembali ke air pancut. Mengehadkan Pesta ke Satu Proc Per Gelombang Nada ke bawah kesannya di Lane sambil mengekalkan jumlah sembuh yang memuaskan.

  Rahsia Stash
  Memberikan kesihatan yang kurang tetapi lebih banyak mana.

  Anda mungkin boleh menulis nota patch ini sendiri. . Mengekalkan dengan mudah melalui lorong: buruk. Biskut adalah tempat lain untuk memandu rumah itu. Merosakkan biskut.

  Kesihatan Biskut Segera: [20] ⇒ 15
  Mana biskut segera: [10] ⇒ 15

  Memegang undying
  Kurang kesihatan dan kerosakan.

  Jika anda telah meluangkan sedikit masa di lorong teratas semasa musim 6, anda telah melihat pemahaman yang tidak dibebankan lagi, dan sekali lagi, dan sekali lagi (ada jenaka ekko di suatu tempat di sini). Kami tidak mempunyai apa -apa terhadap penguasaan tangki yang kuat di atas tangki, tetapi bukan sahaja tahap mengekalkan tangki yang tidak bergerak di lorong, kerosakan bertukar mereka dari bot CC untuk membunuh mesin. .

  .

  Mencuri kesihatan: [kesihatan maksimum 3%] ⇒ 2.Kesihatan maksimum 5%

  Perisai ejaan

  . Tetingkap ini sangat tidak konsisten bergantung pada kadar penyegaran pelayan. . Kami telah refactored tetingkap untuk konsisten jadi ini tidak sepatutnya berlaku lagi.

  Munculnya: Memperbaiki pepijat di mana kebolehan tertentu dapat muncul perisai ejaan dan masih berkuatkuasa.

  Kami mengemas kini kedai liga kemudian patch ini dengan penyegaran visual, yang sepatutnya membantu ia kelihatan seperti yang lain dari pelanggan. .

  Lihat kedai liga telah dikemas kini untuk kelihatan lebih seperti pelanggan yang lain
  Dilancarkan: Bar navigasi mempunyai kategori yang lebih sedikit

  Aksesori: Kulit Ward, Ikon Summoner, dan Hextech Dada dan Kekunci Hidup Di Sini.

  Butang: Pembelian RP, Gifting, dan Akaun (Perubahan Nama, Pemindahan Pelayan) Butang boleh didapati di sebelah kanan bar navigasi

  Pilihan juara baru

  ! .)

  Masteries yang salah: Memperbaiki pepijat di mana melihat penguasa pemain lain apabila juara baru pilih barisan muncul menyebabkan anda kehilangan akses kepada penguasaan anda sendiri

  Klik Saya: Pandangan Panel Statistik Peringkat Dalam Menu “Lihat Lebih Banyak Statistik” telah kembali!

  Pengiklanan Berkesan: Lobi Penciptaan Permainan kini menunjukkan jenis mata yang boleh diperoleh melalui perlawanan yang disusun melalui New Champ Select

  Tetapan dalam permainan

  Spellcasting Default ke Cast Cast dengan Petunjuk Julat. Tetapan yang disimpan tidak terjejas.

  Sebagai peringatan, pelakon cepat dengan petunjuk julat menjadikannya supaya pada akhbar kunci, penunjuk jarak keupayaan muncul, dan pada pelepasan utama, ia kebakaran. Persediaan ini terbukti menjadi yang paling intuitif untuk pemain baru, tetapi memerlukan banyak perubahan dalam menu pilihan untuk sampai ke (yang boleh menjadi sangat menggembirakan apabila anda cuba mempelajari segala -galanya). Kami mengeluarkan patch terakhir jalan raya dengan menyesuaikan mungkir tetapan, menjangkakan pemain baru akan mendapat kemenangan yang dikehendaki sementara pemain yang ada tidak akan perasan kerana perubahan itu tidak mengubah tetapan akaun sedia ada.

  Ternyata kami meremehkan seberapa kerap “memulihkan mungkir” masih digunakan, terutama di kafe PC, dan banyak daripada anda mencatatkan perubahan sehingga pepijat tetapan. Oleh itu, kami berada di sini sekarang untuk menjelaskan alasan kami dan mengesahkan bahawa ini memang disengajakan.

  Cepat! : Pelakon cepat kini menjadi tetapan lalai untuk semua keupayaan dan hotkey item
  Menunjukkan!

  Bugfixes

  • The Burn Auras for Enchantment – Cinderhulk dan Sunfire Cape Tidak Lagi Stack
  • Zed tidak lagi memperoleh 20 kerosakan serangan tambahan semasa mengaktifkan W – Bayang -bayang Hidup
  • Karthus’s W – dinding kesakitan memberikan penglihatan yang betul lagi
  • Memperbaiki pepijat di mana kebolehan Karthus kadang -kadang gagal memohon perlahan dari tongkat kristal Rylai semasa Pasif – Kematian Menentang
  • Q – Timewinder Kesan bunyi di-hit apabila kembali telah dipulihkan
  • R – Di belakang garis musuh
  • Memperbaiki pepijat di mana Renekton W – Predator kejam kadang -kadang tidak menggunakan bilangan susunan hitam yang betul
  • Rammus’s Q – Powerball Self-knockup tidak lagi mengatasi kesan knockup/knockback lain (Ex. Poppy Ult, Alistar Headbutt)
  • . Tibbers, Elise Spiderlings) mati
  • Urgot R – Peningkatan kedudukan hiper -kinetik
  • Ekstrak Oracle kini boleh dibeli dengan betul semasa mati di jurang yang melolong
  • R – Perayaan Kesan bunyi untuk kedua -dua Battlecast dan Gentleman Cho’gath telah dipulihkan
  • Meningkatkan jumlah Meowkai Anak pokok Catling Toss kesan bunyi
  • Meningkatkan kelantangan pada beberapa projek: Garis Suara Pergerakan Yi
  • Audio angin berais yang dipulihkan untuk Blackfrost Anivia’s
  • Gravelord Azir tidak lagi kadang -kadang memainkan garis suara asas Azir
  • Q – Api dalam audio ketika kedua -duanya berada dalam permainan. .
  • Arcade Hecarim’s
  • Parti Kolam Lulu’s W – Polymorph Mangsa sekarang mengenal pasti diri mereka sebagai anjing laut dalam sembang, bukannya kek cawan

  Infernal Diana akan dikeluarkan dalam Patch 6.!