V Rising Endgame akan mempunyai “Game of Thrones Vibes” dan Dracula | PCGamesn, V Rising ‘Endgame mempunyai konflik gaya Dracula dan’ Game of Thrones ‘

V Rising ‘Endgame untuk memperkenalkan konflik gaya Dracula dan’ Game of Thrones ‘

.0 dari V Rising akan termasuk, dengan lebih banyak rampasan, senjata dan penambahbaikan kestabilan yang akan datang apabila permainan dilancarkan sepenuhnya.

V Rising Endgame akan mempunyai “Game of Thrones Vibes” dan Dracula

Bolehkah Dracula kembali dalam acara Endgame Rising Rising yang dirancang?

Permainan Survival Vampiric V Rising telah membuktikan hit pada stim tetapi masih hanya dalam akses awal, jadi ada lebih banyak kandungan yang akan datang. Dalam temu bual baru, pemaju permainan Vampire mendedahkan rancangan untuk Endgame V Rising – yang termasuk kembalinya Dracula dan “Game of Thrones Vibes.”

Stunlock Studios sebelum ini mendedahkan bahawa V Rising 1..”Sekarang, dalam wawancara baru dengan Streamers Asmongold dan Rich Campbell, Stunlock menggoda beberapa maklumat lanjut mengenai rancangan masa depannya untuk The Endgame.

“Cita -cita kami adalah untuk membawa kembali Dracula,” kata pengarah permainan Peter Ilves. Dia meneruskan, “Apa peranannya, adakah anda dapat mencabarnya, adakah anda dapat menjadi Dracula di akhir, adakah anda akan duduk di atas takhta kegelapan?”Ini semua soalan pasukan telah” benar -benar tertarik tentang “dan pemain akan” pasti melihat “pulangan Dracula” sebagai sejenis acara besar “pada satu ketika.

“Dracula bukan hanya endgame,” tambah pengarah kreatif Martin Lövgren. “Kesannya terhadap dunia akan terkenal walaupun dalam permainan awal. Kesannya akan menjadi sesuatu yang anda alami sepanjang perjalanan.”

The Endgame juga akan menampilkan pelbagai puak yang berjuang untuk kawalan, yang Ilves menggambarkan sebagai “getaran Game of Thrones yang sedang berlaku” di antara pihak seperti Undead, Gereja, Militia, dan banyak lagi. Anda boleh menyemak wawancara penuh di bawah, dengan ceramah endgame bermula sekitar 43:28.

Thumbnail YouTube

Memandangkan V Rising adalah semua tentang kekosongan yang dicipta oleh kejatuhan Dracula, ia akan menjadi menarik untuk melihatnya kembali dan memaksa saingan vampire pemain untuk menghadapinya. Kami mungkin tidak akan melihat semua ini sehingga V Rising dibebaskan dengan betul, tentu saja.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC Microsoft $ 9.99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Sekiranya anda belum mengambil V Rising atau sedang menunggu pelepasan akhir, pastikan untuk menyemak panduan pemula utama untuk semua yang anda perlu tahu untuk memulakan.

Chris J Capel bekas penulis berita PCGamesn, Chris menulis mengenai permainan FPS, RPG, Star Wars, dan Buku Komik.

Endgame ‘V Rising’ untuk memperkenalkan konflik gaya Dracula dan ‘Game of Thrones’

V Rising

V Rising Pemaju di Stunlock Studios telah melancarkan pemain yang boleh diharapkan dari endgame permainan survival yang sangat popular.

  • Baca lebih lanjut:Mxmtoon menerangkan bagaimana ‘sims’ telah membantunya memahami siapa dia

Pengarah Permainan Peter Ilves dan Pengarah Kreatif Martin Lövgren bercakap dengan pencipta kandungan Asmongold dan Rich Campbell dalam temu bual pada 24 Jun mengenai keadaan yang akan datang V RisingEndgame, dan pemain apa yang boleh diharapkan (transkripsi melalui Pcgamesn).

“Cita -cita kami adalah untuk membawa kembali Dracula,” kata Ilves. ?”

Ilves menambah pasukan telah “benar -benar tertarik” oleh soalan -soalan ini, dan Dracula kembali akan menjadi “semacam acara besar.”

V Rising. Kredit Imej: Stunlock Studios

Lövgren kemudian menambah bahawa “Dracula bukan hanya endgame,” mengatakan bahawa “kesannya terhadap dunia akan terkenal walaupun dalam permainan awal. Kesannya akan menjadi sesuatu yang anda alami sepanjang perjalanan.”

Apabila pemain mencapai endgame, akan ada kumpulan yang bertanding untuk kawalan, yang dikatakan oleh Ilves akan “Game of Thrones getaran berlaku ”. Betul -betul ketika semua penambahan endgame ini akan tiba -tiba dapat dilihat.

Kembali pada bulan Mei Stunlock juga melancarkan versi 1.0 dari V Rising akan termasuk, dengan lebih banyak rampasan, senjata dan penambahbaikan kestabilan yang akan datang apabila permainan dilancarkan sepenuhnya.

“Misi kami adalah untuk mengetahui apa yang paling penting bagi pemain kami dan bagaimana untuk mengambil V Rising ke peringkat seterusnya, “jelas Stunlock. “Kami kini merancang untuk mengusahakan kemas kini yang lebih luas dan bukannya berjalan untuk tompok -tompok yang lebih kecil dan perubahan kecil. Terlalu awal untuk memberitahu apabila yang pertama lebih besar V Rising Patch kandungan akan tiba, kerana kami akan memberi masa untuk memastikan ia membawa sesuatu yang baru kepada pengalaman. Ini memerlukan lebih banyak kesabaran daripada anda sebagai peminat!”