Untuk pelayan yang berdedikasi akan hidup di PC akhir bulan ini | PC Gamer, untuk kehormatan menerima pelayan khusus untuk PC pada 19 Februari

Untuk penghormatan menerima pelayan khusus untuk PC pada 19 Februari

Selebihnya musim Wolves juga akan membawa mod latihan yang dirombak yang mengajar pemain banyak mekanik permainan, ganjaran yang lebih baik, dan pelbagai acara dalam permainan.

Untuk pelayan berdedikasi kehormatan akan hidup di PC akhir bulan ini

Pelayan yang berdedikasi akan melancarkan Brawler Hack-and-Slash Ubisoft untuk kehormatan pada 19 Februari, lebih setahun selepas pelancaran awalnya, dan empat hari selepas permulaan musim kelima permainan, Umur Wolves. Mereka hanya boleh didapati untuk versi PC permainan pada mulanya, tetapi akan datang ke konsol “tidak lama lagi.”

Kedatangan pelayan berdedikasi pertama kali diumumkan pada bulan Julai 2017, tetapi Ubisoft bergerak perlahan dengan pelaksanaan “untuk memastikan peralihan yang lancar” ke infrastruktur baru. Ubisoft berkata pelancaran penuh akan “menghapuskan sepenuhnya penghijrahan sesi serta keperluan NAT sambil menghapuskan sebahagian besar resyncing, mengakibatkan pengalaman yang lebih stabil dan pembuatan jodoh yang lebih baik.”Sebaik sahaja sistem terbukti stabil di PC (kelemahan yang pertama adalah bahawa kita juga menjadi monyet ujian), UBI akan membawanya ke platform lain.

“Mengubah infrastruktur dalam talian sementara permainan hidup adalah satu cabaran, tetapi langkah yang menentukan dalam meningkatkan pengalaman permainan pemain kami,” kata pengarah permainan Damien Kieken. “Pelaksanaan pelayan yang berdedikasi memberi kita keyakinan ke arah permainan yang diambil dan akan membuka jalan bagi tahun penuh sokongan berterusan dan kandungan baru.”

Pelayan yang berdedikasi adalah cangkuk besar di Age of Wolves tetapi ia juga akan melihat penambahan permainan peringkat, pembaikan lima pahlawan permainan, mod latihan baru, dan acara tiga minggu dengan ganjaran khas untuk pemain yang mengambil bahagian. Ubisoft akan mendedahkan butiran dalam livestream yang dijadualkan pada pukul 1 pagi.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Andy Chalk

Andy telah bermain di PC dari awal lagi, bermula sebagai anak muda dengan pengembaraan teks dan permainan tindakan primitif pada TRS80 berasaskan kaset. Dari situ dia lulus ke hari -hari kemuliaan Sierra Online Adventures dan Microprose Sims, menjalankan BBS tempatan, belajar bagaimana membina PC, dan mengembangkan cinta lama RPG, Sims, dan penembak yang mendalam. Dia mula menulis Videogame News pada tahun 2007 untuk The Escapist dan entah bagaimana berjaya mengelak daripada dipecat sehingga 2014, ketika dia bergabung dengan barisan pemain PC yang bertingkat. Dia merangkumi semua aspek industri, dari pengumuman permainan baru dan nota patch kepada pertikaian undang -undang, daging lembu, esport, dan Henry Cavill. Banyak daripada Henry Cavill.

Kubu Kerdil Dikemaskini Datang ke Linux, Memperbaiki Marksdwarves yang menjengkelkan

Bekerja kerja pejabat yang menjaga orang berdosa di neraka melalui pertahanan menara di garpu bidaah

Untuk penghormatan menerima pelayan khusus untuk PC pada 19 Februari

untuk kehormatan

Permainan Hack dan Slash Fighting Medieval For Honor akan mendapat pelayan khusus untuk multiplayernya pada Feb. 19, Ubisoft mengumumkan hari ini.

Tarikh ditetapkan untuk versi PC, dengan konsol berikut “Tidak lama selepas itu.”Menurut siaran akhbar Ubisoft, kelewatannya adalah” memastikan peralihan lancar “di PC sebelum memindahkan teknologi ke konsol. Studio telah menubuhkan beta terbuka untuk menguji pelayan berdedikasi Disember lalu untuk semua pemain, termasuk mereka yang tidak memiliki permainan.

Ubisoft mengatakan pelayan berdedikasi akan “menghapuskan” penghijrahan sesi dan keperluan NAT untuk permainan PVP yang lebih stabil dan pembuatan jodoh yang lebih baik. Untuk kehormatan dibelenggu dengan isu sambungan pada pelancaran, dan bahkan menyebabkan boikot yang dicadangkan oleh komuniti subreddit permainan dua bulan kemudian.

“Menukar infrastruktur dalam talian sementara permainan hidup adalah satu cabaran, tetapi langkah yang menentukan dalam meningkatkan pengalaman permainan pemain kami,” kata pengarah permainan Damien Kieken. “Pelaksanaan pelayan yang berdedikasi memberi kita keyakinan ke arah permainan yang diambil dan akan membuka jalan untuk tahun penuh sokongan berterusan dan kandungan baru.”

Perubahan infrastruktur datang bersama ulang tahun pertama permainan dan musim kelima, berjudul Age of Wolves, bermula Februari. 15. Musim baru membawa perubahan kepada perkembangan pemain, mod latihan baru, dan acara bermusim tiga minggu yang mengandungi ganjaran dan rampasan tambahan.

Mengenai Pengarang

Tom Meyer

Ikuti Twitter @tomeyerz untuk Musings pada permainan video dan perkara yang membingungkannya.

Untuk penghormatan pelayan berdedikasi dilancarkan 19 Februari

Pelancaran pelayan berdedikasi untuk kehormatan yang lama ditunggu-tunggu pada 19 Februari.

Ubisoft sebelum ini terperinci untuk musim kehormatan 5: Umur Wolves. Daripada watak baru, musim ini akan memberi tumpuan kepada membawa perubahan keseimbangan utama kepada banyak pejuang, peningkatan kualiti hidup baru, dan yang besar: Sokongan pelayan khusus.

Umur Wolves sendiri bermula pada 15 Februari, tetapi tidak semua ciri yang dijanjikan akan ada pada hari pertama. Pelayan khusus untuk mod PVP akan diikuti pada 19 Februari, tetapi hanya di PC, dengan tarikh pelepasan konsol yang akan diumumkan.

Severs yang berdedikasi akan menggantikan infrastruktur rangkaian peer-to-peer permainan, yang harus menghapuskan isu-isu yang paling berkaitan dengan NAT, dan masalah penyegerakan berterusan yang diperkenalkan apabila satu atau lebih pemain meninggalkan perlawanan. Ini sesuatu yang telah diminta oleh masyarakat sejak permainan dilancarkan, dan semoga kedatangan mereka tidak akan terlambat.

Selebihnya musim Wolves juga akan membawa mod latihan yang dirombak yang mengajar pemain banyak mekanik permainan, ganjaran yang lebih baik, dan pelbagai acara dalam permainan.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • ESRB matang 17+ Ikuti
 • Fantasi Ikut
 • Berjuang mengikuti
 • Untuk menghormati ikut
 • Untuk menghormati ikut
 • Mengikuti sejarah
 • Multiplayer Ikuti
 • Berita Ikuti
 • PC Ikut
 • PEGI 18 Ikuti
 • PlayStation Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Single-player Ikuti
 • Ubisoft Ikut
 • Xbox Ikut

Ikuti semua topik Lihat 12 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Sherif adalah orang penembak dan jiwa yang soferif adalah VG247. Sama ada berita, ulasan, atau op-eds-Sherif sentiasa bersemangat untuk memberitahu anda mengenai permainan video. Sherif berpusat di Mesir, fakta dia bekerja dengan gigih untuk berubah, jika hanya mempunyai lebih banyak peluang untuk mendaki.