Unmaykr – The Doom Wiki di, The Unmaker oleh Korra – Doom Mod Mod Eternal

Pembuat oleh korra

– Menggunakan sel bukannya peluru bfg
– sekarang adalah senjata hitscan
– memusnahkan perisai tenaga (i.e. Askar perisai, bangkai, pemburu azab) dan melalui perisai maykr darah
-Seimbang untuk berguna dalam pertempuran, tetapi tidak membayangi baltista

Unmaykr

The Unmaykr adalah senjata rahsia misteri yang diturunkan sebagai ciri Doom Eternal pada acara akhbar 21 Januari 2020. Ditemui di lokasi pusat kubu Doom, stesen angkasa Doom Slayer, UNMAYKR memerlukan semua enam kunci Empyrean yang dapat ditemui sebelum ia dapat dikunci. Setiap kunci Empyrean diperoleh dengan melengkapkan salah satu daripada enam cabaran pintu Slayer yang tersebar melalui tahap permainan. Ini adalah senjata utama terakhir yang diperkenalkan dalam Doom Eternal, dengan potensi untuk dikunci setelah membersihkan Taras Nabad (masa yang paling awal yang semua kunci empyrean dapat dijumpai).

Nama Unmaykr secara serentak merujuk kepada maykrs dan kepada pembuat, senjata rahsia dari Doom 64 yang pada asalnya diberikan nama ini oleh komuniti Doom melalui analogi dengan konsep yang sama dalam Tom Hall’s Doom Bible Bible. Di samping itu, penampilan dan fungsi senjata adalah serupa dengan pelopornya, dengan teras bercahaya merah di dalam pusatnya dan menembak tiga letupan tenaga dalam penyebaran. Kaedahnya dibuka melalui mencari artifak utama juga mengingatkan kebergantungannya pada kunci setan.

Kandungan

Analisis Taktikal [sunting]

UNMAYKR adalah senjata api cepat api yang melancarkan tiga bola tenaga setiap pukulan dalam penyebaran mendatar yang menyimpang. Pukulan pertama memadamkan bola dalam penyebaran yang ketat, dengan tembakan berikutnya menyebarkan secara beransur -ansur lebih luas sehingga tembakan ketiga, selepas itu pukulan berikut akan ditetapkan semula ke penyebaran sempit untuk mengulangi kitaran. Senjata ini berkongsi kolam peluru dengan BFG-9000, dengan satu unit peluru yang menyediakan 30 tembakan. Apabila diperoleh, ia berkongsi slotnya pada roda senjata dengan BFG-9000 dan boleh ditukar dengannya pada bila-bila masa.

Ia sangat berkesan hampir dengan julat sederhana, terutamanya terhadap sasaran besar dan kumpulan musuh yang dikelompokkan. Walaupun demikian, setiap orb individu tidak mempunyai kuasa berhenti dari BFG-9000 dan penyebaran menjadikannya tidak boleh dipercayai terhadap musuh yang bergerak pantas (terutama jika mereka juga boleh terbang). Di samping.

Ia berkesan terhadap fasa pertama Doom Hunter. Unmaykr dapat dengan cepat memusnahkan kereta luncurnya.

Lore [sunting]

Maykrs membina unmaykr setelah diilhamkan oleh teknologi sentinel malam. Apabila diaktifkan, pelabuhan pengatup terbuka dan membakar bolt tri-arah tenaga argent yang terkondensasi. Apabila ia diperoleh, Samuel Hayden mengulas bahawa potensi merosakkannya adalah “mengejutkan”.

Pra-pelepasan [sunting]

Unmaykr telah dikelirukan dengan bilah yang boleh dipenuhi kerana pernyataan dengan tekan bahawa senjata adalah satu dan sama, tetapi analisis rakaman menunjukkan bahawa senjata menanggung reka bentuk yang sepenuhnya berbeza.

Pembuat oleh korra

Meningkatkan Unmaykr dalam pelbagai cara, menjadikannya senjata yang sesuai untuk digunakan dalam pertempuran biasa.

– Menggunakan sel bukannya peluru bfg
– sekarang adalah senjata hitscan
– memusnahkan perisai tenaga (i.e. Askar perisai, bangkai, pemburu azab) dan melalui perisai maykr darah
-Seimbang untuk berguna dalam pertempuran, tetapi tidak membayangi baltista

Kredit: Korra
(4 undi, purata: 5.00 keluar dari 5)
Kandungan ini dimuat naik oleh pelawat laman web. Sekiranya anda melihat sebarang kesilapan, sila beritahu kami.
Apakah penggunaan mod ini untuk:

Pernahkah anda mendengar tentang mod afektif? Ini adalah fail tambahan yang hebat, yang menyediakan ciri tambahan untuk permainan anda. Setiap mod Doom Eternal adalah khusus dan mempunyai pilihan yang unik, jadi anda mempunyai banyak kemungkinan variasi. Walau bagaimanapun, perkara terbaik ialah melihat diri anda – tatal melalui mod kami yang kekal dan cari fail yang diperlukan, yang akan memberi anda peningkatan yang hebat! Dengan mod abadi Doom, anda boleh menjadikan permainan azi anda lebih istimewa dan disesuaikan. Sekarang atau tidak, jadi langkah ke hadapan sekarang!

Mahu lebih?

Berada di barisan hadapan untuk berita permainan terbaru & sertai hadiah bulanan kami!

Terima kasih!

Anda telah berjaya menyertai senarai pelanggan kami.