Umur Empayar 5 – Berita Dan Apa Yang Kita Suka Melihat, Umur Francais Empayar – Laman Web Rasmi

Umur Empayar 5

Dalam panduan ini, kita akan meliputi semua usia empayar berita dan apa yang ingin kita lihat. Dari khabar angin terkini kepada apa yang kita fikir akan memperbaiki siri ini, kita akan meliputi semua usia empayar 5.

Umur Empayar 5 – Berita dan apa yang kita suka lihat

Bandar di Age of Empires 4

Umur Empayar 5 adalah topik perbualan yang hangat di kalangan peminat permainan strategi sejarah. Mungkin salah satu projek paling berjaya dari hiburan relik. Walaupun umur empayar 4 dibebaskan setahun yang lalu, usia empayar 5 berita dapat mula muncul lebih kerap.

Dalam panduan ini, kita akan meliputi semua usia empayar berita dan apa yang ingin kita lihat. Dari khabar angin terkini kepada apa yang kita fikir akan memperbaiki siri ini, kita akan meliputi semua usia empayar 5.

Dan semasa anda berada di sini, pastikan untuk menyemak senarai permainan pengembaraan tindakan terbaik kami. Juga, kami mempunyai senarai permainan menembak percuma yang terbaik.

Umur Empayar 5 Berita

Sekiranya anda menuju ke berita, anda tidak akan banyak menemui usia empayar 5, tidak ada yang dikatakan mengenai tarikh pelepasan yang berpotensi. Itu tidak menghairankan, sejak Age of Empires 4 dibebaskan lebih dari setahun yang lalu.

Tetapi kita fikir bahawa usia empayar baru akan dilancarkan akhirnya. Sebab pertama dan terpenting ialah industri permainan adalah perniagaan. Sebaik sahaja permainan berkurangan populariti, pemaju cuba melepaskan kemas kini atau sekuel baru untuk mengekalkan minat.

Apa yang ingin kita lihat pada usia empayar 5

Walaupun Age of Empires 5 jauh dari pelepasan rasmi, berikut adalah beberapa perkara yang ingin kita lihat termasuk dalam permainan:

Sejarah Moden

Tajuk Setiap Zaman Empayar merangkumi tempoh sejarah tertentu. Dalam permainan sebelumnya, anda mempunyai peluang untuk bermain dalam Perang Seratus Tahun, Penaklukan Norman England, dan adegan sejarah lain. Tetapi di zaman empayar baru, ramai orang mengharapkan untuk melihat tempoh penting baru dalam sejarah dunia baru. Ini mungkin Perang Dunia Pertama, Krisis Caribbean, atau senario lain.

Sokongan MOD

Sokongan Mod adalah salah satu perkara terbaik untuk ditambah ke permainan video. Menambah keupayaan modding ke permainan adalah peluang yang sempurna untuk mempelbagaikan permainan dan menarik lebih banyak orang ke permainan.

Lebih banyak platform

Salah satu masalah utama usia empayar 4 adalah bahawa ia hanya tersedia pada konsol Windows, Xbox One, dan Xbox Series. Dan jika anda mempunyai Mac OS, PlayStation 5, atau konsol Xbox lain, mustahil untuk menikmati AOE. Oleh itu, kebanyakan orang ingin melihat pelepasan usia empayar 5 bukan sahaja pada xbox dan pc tetapi juga pada peranti lain.

Lebih banyak sejarah

Salah satu ciri utama Empayar Umur 5 ialah berdasarkan sejarah. Setiap tajuk dalam permainan menunjukkan tempoh dalam sejarah dunia yang dapat dinikmati melalui strategi masa nyata. Di New Age Empires 5, orang ingin melihat lebih banyak aspek sejarah.

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai usia empayar 5 setakat ini. Semasa anda berada di sini, jangan ragu untuk menghidupkan kreativiti dan mencadangkan idea menarik anda untuk usia empayar 5. Dan semasa anda masih di sini, pastikan untuk menyemak senarai permainan berbilang pemain terbaik kami.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Hab dan Age of Empires kami.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

Umur Empayar 5

Siaran langsung

Aliran masa lalu

The Elite Classic Tournament Banner Prizepool $ 30,000 27 Mei-18 Jun

NAC IV 11-19 Mac

Banner Kejohanan Dawn of Ages yang dihoskan oleh EGCTV

Berita terkini

Patch, kemas kini pengumuman & siaran kandungan

Age of Empires IV’s The Sultan Ascend Expansion tersedia untuk pra-pesanan sekarang!

Patch, kemas kini & siaran kandungan

Perjalanan Kembali Dengan Kembalinya Acara Rom!

Patch, kemas kini & siaran kandungan

Kempen tambahan datang untuk kembali ke Rom!

Patch, kemas kini & siaran kandungan

Umur Empires II: Edisi Definitif – Kemas kini 93001

Treler

Umur Empires IV Xbox Console Launch Trailer

Umur Empires II: Treler Pelancaran Konsol Edisi Definitif

Umur Mitologi Penjelasan – Mengumumkan Treler

Umur Empayar Bergerak – Mengumumkan Teaser

Umur Empires IV – Edisi Ulang Tahun

Umur Empayar – Sejarah Francais

Dapatkan gear baru

Umur Gear Empires di Insert Coin

Umur Empires IV – Buku Rasmi Rasmi

Umur Gear Empires di Kedai Gear Xbox

Menjadi orang dalam umur!

Orang dalam membuka kunci akses kepada berita eksklusif, kemas kini, dan peluang untuk memberi maklum balas mengenai siaran masa depan. Berikut adalah beberapa faedah:

  • Akses ke forum peribadi di mana anda boleh berinteraksi dengan Umur pemaju
  • Peluang untuk menyertai peluang beta eksklusif melalui Steam dan Windows Store
  • Saluran untuk memberi maklum balas dan memberi inspirasi kepada perubahan kualiti dalam kegemaran anda Umur tajuk

Log masuk

Sila baca dan ikuti kod tatalaku.

Xbox Live

Sekiranya anda ingin menggunakan akaun Xbox Live (tersedia secara percuma, akaun Microsoft diperlukan)

Tidak mempunyai akaun Microsoft atau Xbox Live? Tidak ada masalah, buat sahaja secara percuma dengan mengikuti “Buat satu!”Pautan pada halaman log masuk.

Wap

Sekiranya anda lebih suka menggunakan akaun Steam