Ulasan Overwatch: Overwatch: Tarikh Siaran, Permainan dan Semua Yang Perlu Anda Ketahui – CNET, Blizzard Secara Slashes Slashes $ 20 dari harga Overwatch pada PC – Destructoid

Blizzard secara kekal memotong $ 20 dari harga Overwatch di PC

?

Berminat dengan penembak orang pertama pasukan Blizzard yang baru? Anda perlu! Ketahui semua butiran yang perlu anda ketahui di sini.

. Hasratnya termasuk bourbon, permainan video dan orang asing yang membosankan dengan gambar kucingnya.

9 Mac 2016 3:37 a.m. Pt

Blizzard mengambil terjun ke dalam genre “penembak wira” dengan Overwatch, permainan untuk orang yang tidak mendapat cukup senjata di Warcraft dan Diablo.

Oleh itu, teruskan: Jelaskan apa itu Overwatch

Beli edisi Overwatch Origins (Xbox One)

Ini Blizzard mengambil apa yang disebut “penembak koperasi berbilang pemain” atau “penembak berasaskan skuad” atau “penembak wira” atau apa sahaja yang kita panggil gaya permainan ini minggu ini. .

Blizzard adalah orang -orang World of Warcraft yang betul?

Yeah, tetapi juga satu atau dua perkara lain seperti Diablo, Warcraft, Starcraft, Hearthstone dan The Lost Vikings 2, yang terus terang permainan yang sangat baik untuk SNES. .

Apa maksud anda dengan “penembak wira”?

Jadi dalam Overwatch anda memilih watak dari senarai “wira”, yang semuanya mempunyai kebolehan dan senjata yang berbeza. Ada 21 dari mereka sekarang, tetapi Blizzard terus mengumumkan lebih banyak. Mereka semua mempunyai nama sejuk seperti Tracer, Junkrat, Roadhog dan, Er, Winston.

Mereka semua mengambil satu daripada empat peranan yang berbeza, yang Blizzard mentakrifkan sebagai kesalahan, pertahanan, tangki dan sokongan. . Pasukan harus terdiri daripada campuran yang baik dari peranan ini untuk kru yang baik.

.

. Satu adalah tetapan bumi masa depan yang sejuk dan gaya seni yang ramah dan bergaya. Tetapi yang lain adalah apa yang anda boleh panggil aksesibiliti dan istilah badai salji “pick-up-and-play”. .

Apa maksud anda dengan beban?

Sekiranya anda melompat ke dalam permainan multiplayer Shooty McWardude VI, anda mungkin akan memilih beberapa senjata dan kebolehan khas yang berbeza sebelum anda bermain. Dengan Overwatch, anda hanya memilih watak. . .

Ini bermaksud anda boleh melompat masuk dan hanya mula bermain, bereksperimen dengan beberapa watak yang berbeza dan melihat senjata dan kebolehan yang anda suka. Ia juga sedikit “penembak wira pertama saya”.

OK, kedengaran cukup bagus! Bilakah saya bermain dan di mana?

Ia keluar pada 24 Mei dan anda boleh memainkannya di PC, PlayStation 4 atau Xbox One. Tetapi jika anda pra-pesanan anda boleh masuk pada ujian beta terbuka pada 3-4 Mei. Harga adalah rumit. Pemain PC boleh mendapatkannya sekurang -kurangnya $ 40, AU $ 70 atau £ 36. Tetapi jika anda menginginkannya di konsol itu $ 60, AU $ 90 atau £ 45 untuk edisi Origins, yang mempunyai beberapa perkara bonus seperti kulit watak. (Anda juga boleh membeli asal -usul untuk PC, sedikit kurang dari konsol..

Blizzard secara kekal memotong $ 20 dari harga Overwatch di PC

Overwatch

Overwatch .

Overwatch di PC sebanyak $ 20 untuk kedua -dua edisi. Edisi Standard – semua wira tetapi tanpa semua loceng dan wisel – telah dikurangkan kepada $ 20, turun dari $ 40. Edisi Legenda, yang benar -benar mempunyai lebih banyak kulit watak, kini $ 40 bukannya $ 60. Untuk apa yang bernilai, edisi legenda juga mempunyai kandungan crossover untuk World of Warcraft, Diablo III, Heroes of the Storm, Starcraft II, dan Heartstone.

Ini seolah -olah tidak akan menjejaskan harga versi konsol, sekurang -kurangnya belum. Versi PS4 masih disenaraikan pada $ 60. . Counter-Strike: Serangan Global adalah salah satu contoh paling terkini. Memotong $ 20 dari tag harga tidak membuatnya bebas, tetapi ia membuat Overwatch sedikit lebih menarik perhatian.

Semasa anda ketawa, kami lulus, meninggal dunia. Jadi anda semua berehatlah jiwa, kerana saya tahu saya bertemu dengan anda di persimpangan jalan. .