Ulang tahun – Rasmi Dead by Daylight Wiki, Ulang Tahun DBD 2023 Masa Mula, Ganjaran Masquerade Twisted, dan banyak lagi | Pcgamesn

Ulang Tahun DBD 2023 Masa Mula, Ganjaran Masquerade Twisted, dan banyak lagi

Salah satu perkara baru terbesar yang datang ke acara ulang tahun setiap tahun adalah bab baru. Ini biasanya usaha yang tinggi dan dilengkapi dengan persekitaran yang selamat, pembunuh, dan baru. Bab -bab sebelumnya DLC yang dilancarkan sekitar ulang tahun adalah:

Ulang tahun

The Ulang tahun adalah acara yang didedikasikan untuk meraikan ulang tahun pembebasan Mati oleh siang hari Setiap tahun pada 14 Jun.
Acara dan pra-acara biasanya berlaku sepanjang bulan Jun dan Julai.

Ada 7 Acara Ulang Tahun, serta 2 peristiwa utama dan 2 acara tomes:

 • Ulang Tahun 1 Tahun (Acara Ulang Tahun)
 • Ulang tahun 2 tahun (Acara Ulang Tahun)
 • Ulang tahun 3 tahun (Acara Ulang Tahun)
 • Ulang Tahun Keempat (Acara Ulang Tahun)
 • Ulang Tahun Kelima (Acara Ulang Tahun)
 • Ulang Tahun Keenam (Acara Ulang Tahun)
  • Twisted Masquerade 2022 (Acara Utama)
  • Acara Tome 2 – Twisted Masquerade 2022 (Acara Tome)
  • Twisted Masquerade 2023 (Acara Utama)
  • Acara Tome 5 – Twisted Masquerade 2023 (Acara Tome)

  Tawaran Khusus Acara []

  Kek perut yang hebat untuk menandakan tiga tahun kami bersama.

  • Geran 103 % Titik darah bonus dalam semua kategori kepada semua pemain.

  “Selamat Ulang Tahun!
  Berikut adalah tiga tahun bersama kami!” – Pasukan Day By Daylight

  Kek yang suram untuk menandakan empat tahun kami bersama.

  Satu peratus lebih enak daripada gateau yang mengerikan.

  • Geran 104 % Titik darah bonus dalam semua kategori kepada semua pemain.

  “Selamat Ulang Tahun!
  Berikut adalah banyak lagi!” – Pasukan Day By Daylight

  Kek memberontak yang menandakan lima tahun bersama kami.
  Rasa sedikit yang memenuhi anda dengan tenaga yang tidak dapat difahami, menjangkau sesuatu di luar.

  • Geran 105 % Titik darah bonus dalam semua kategori kepada semua pemain.
  • Mendedahkan aura dari Pilar Mahkota ungu dalam .
  • Mendengar isyarat pendengaran setiap kali Pilar Mahkota gerakan lokasi.

  “Selamat Ulang Tahun!
  Kami mati untuk meraikan banyak lagi dengan anda!” – Pasukan Day By Daylight

  Ini mungkin bola penyamaran, tetapi tidak ada yang memasak bau busuk jisim kuning yang gemetar ini.
  Walau bagaimanapun, memakannya mengisi anda dengan semangat.

  • 106 % Titik darah bonus dalam semua kategori kepada semua pemain.
  • Pilar Mahkota dalam ungu dalam 8 meter .
  • Mendengar isyarat pendengaran setiap kali Pilar Mahkota gerakan lokasi.

  “Selamat Ulang Tahun!
  Kami menjadikan anda kek/pai/puding/seram yang tidak terkatakan ini.” – Pasukan Day By Daylight

  “Terima kasih kerana meraikan ulang tahun kami! Jangan tanya mengapa ia begitu spongy.” – Pasukan Day By Daylight

  Ulang Tahun DBD 2023 Masa Mula, Ganjaran Masquerade Twisted, dan banyak lagi

  Acara Ulang Tahun Daylight Daylight 2023 adalah pada kami dan jemputan penyamaran yang dipintal anda harus tiba pada bila -bila masa, jadi inilah tahun tujuh perincian acara.

  Dua tangan, satu dengan kuku biru dan satu yang diliputi dalam perhiasan logam biru, klac topeng penyamaran biru dan emas mewah untuk meraikan acara ulang tahun DBD: Twisted Masquerade

  Diterbitkan: 22 Jun, 2023

  Bilakah Acara Ulang Tahun Daylight Day By Daylight 2023? Setiap tahun, untuk meraikan tarikh pelepasan asal permainan seram asimetri, pemain dijemput ke penyamaran yang sangat berpintal. Tahun ini tidak berbeza, dan acara ulang tahun DBD tahunan kembali pada bulan Jun ini.

  . Dalam sambutan ulang tahun permainan, ganjaran log masuk harian baru dan kosmetik acara akan disediakan untuk masa yang terhad untuk kedua -dua mati oleh pembunuh siang dan sesalur survivor. Sekiranya anda tidak boleh menunggu untuk percuma itu, pastikan anda telah menebus semua kod DBD semasa, tetapi baca untuk maklumat lanjut mengenai Acara Ulang Tahun DBD ganjaran, masa mula, dan banyak lagi.

  Dua tangan mencengkam topeng penyamaran biru dan emas, dan bacaan teks

  Waktu Mula Acara Ulang Tahun ke -7 DBD

  Acara Ulang Tahun ke -7 Dead by Daylight bermula pada 22 Jun, 2023, pada pukul 8 pagi PDT / 11AM EDT / 4PM BST berikutan sebulan “sebelum penyamaran”. Tidak ada kemas kini untuk memuat turun, dan hanya memulakan semula permainan harus mencetuskan acara jika anda tidak melihatnya secara automatik.

  Untuk beberapa minggu yang lalu, pemain berpeluang untuk meninjau semula peta, kosmetik, dan banyak lagi dari tahun -tahun sebelumnya. Berikutan undi pilihan komuniti, pusingan akhir perayaan sebelum acara utama kini menawarkan pemain Double XP dan melihat kadar yang dinaikkan untuk peta berikut:

  • Menara arang batu
  • Permainan
  • Dead Dawg Saloon
  • Kerja besi kesengsaraan
  • Gunung Ormond Resort
  • Syurga Gas

  Thumbnail YouTube

  Dead by Daylight Twisted Masquerade Jemputan

  Jemputan penyamaran yang dipintal kembali tahun ini tetapi dengan sentuhan. Seperti yang anda ingat jika anda bermain acara tahun lepas, jemputan bertelur di totem di seluruh peta, boleh berinteraksi dengan untuk mengumpulnya, dan kemudian anda mesti melarikan diri dari perbicaraan (atau hanya menyelesaikan perbicaraan sebagai pembunuh) untuk mengumpul topeng dan ganjaran.

  Tahun ini tidak berbeza, selain dari fakta bahawa terdapat penggunaan tambahan untuk jemputan kali ini. Survivor akan dapat menggunakan “caj” jemputan mereka untuk mengacaukan dengan pembunuh, menyekat tingkap atau menjana palet baru yang berdekatan. Sementara itu, pembunuh boleh menggunakan caj untuk memecahkan palet atau dinding dari jauh atau mengurangkan kesan stun. Itu bukan semua, kerana pembunuh memegang jemputan juga menyebabkan status yang terdedah kepada mangsa yang terselamat semasa darah – kesan yang berlaku semasa mengejar yang berpanjangan – jadi anda selamat lebih baik menonton punggung anda. Untuk mendapatkan kosmetik anda, anda mesti mempunyai caj pada anda apabila anda keluar dari perbicaraan, jadi anda mesti memilih sama ada anda lebih suka menggunakan jemputan anda untuk mengacaukan musuh anda, atau Kumpulkan item baru.

  Dua belas mati dengan topeng siang hari yang tersedia untuk dikumpulkan semasa acara ulang tahun DBD 2023

  Kosmetik dan ganjaran penyamaran yang dipintal

  Setelah keluar dari perbicaraan dengan caj yang ada, anda menerima satu daripada dua belas topeng baru untuk beberapa kegemaran anda mati oleh watak siang hari, yang memaparkan butiran biru dan emas yang sama dari tahun lepas.

  Berikut adalah watak DBD yang boleh anda buka kunci topeng penyamaran twisted untuk:

  Walaupun kami menunggu kosmetik yang hebat ini dan banyak lagi yang boleh didapati pada tarikh pelepasan acara ulang tahun DBD, anda sudah boleh log masuk setiap hari untuk pakaian warisan emas dari tahun -tahun berlalu, termasuk Kit Sains Claudette dan pakaian pejuang Mancunian David King.

  Acara tome

  Bercakap tentang topeng dan pakaian baru, akan menjadi acara baru, penuh dengan cabaran peribadi dan komuniti untuk diselesaikan untuk ganjaran seperti kosmetik dan titik darah. Nea dan The Hillbilly kedua. Kuda yang disayangi Maurice juga bintang dalam acara tahun ini sebagai salah satu pilihan pesona baru.

  Faedah rawak

  Beberapa acara mencabar tahun ini menampilkan mekanik baru: faedah rawak. Anda akan dapat menggulung dadu pada beban anda dan mesti menyelesaikan cabaran dengan faedah ini. Mungkin anda akan menemui perkampungan kegemaran baru anda!

  Terdapat begitu banyak yang berlaku di Dead by Daylight sekarang ketika kami menunggu acara ulang tahun DBD tahun ini, dengan bab terkini, Penghantaran Akhir, sekarang. Seperti mana -mana kemas kini DBD, ada masalah, dan kali ini, dalang tidak lagi dimainkan. Livestream ulang tahun ke -7 tingkah laku bukan tanpa pengumuman luar biasa yang lain, jadi jika anda terlepasnya, mengejar kedatangan tiada selain Nic Cage di DBD, dan beberapa orang lain yang mati oleh Collabs sebagai permainan seram menjadi logam dengan beberapa perkara yang luar biasa Crosmetic Crossovers yang sesuai.

  Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Dead by Daylight Ulang Tahun 2023 – Tarikh Siaran, Maklumat, dan Lagi

  Dead by Daylight Anniversary Cover Art

  . Ini cenderung menandakan kemas kini baru yang besar dengan pembunuh baru. Memandangkan ia adalah salah satu masa yang paling penting dalam tahun ini, anda mungkin mencari maklumat lanjut.

  Dalam panduan ini, kita akan mengatasi apa yang kita fikir tarikh pelepasan akan, apa yang kita jangkakan bab seterusnya untuk disertakan, dan apa yang dapat kita harapkan dari persembahan ulang tahun yang unik. Dengan begitu banyak yang berlaku, ada banyak pembelajaran yang patut.

  Bilakah Tarikh Siaran Ulang Tahun Daylight Daylight 2023?
  Dead by Daylight Tawaran Ulang Tahun ke -7
  Dead by Daylight Ulang Tahun 2023 Kemas kini Bab

  Bilakah Tarikh Siaran Ulang Tahun Daylight Daylight 2023?

  Ulang Tahun Dead by Daylight adalah 14 Jun. Ini dikatakan, kami tidak cenderung melihat acara ulang tahun sebenar sehingga beberapa minggu kemudian. Selama 6 tahun yang lalu, berikut adalah semua tarikh ulang tahun:

  • Ulang tahun 1 tahun berlaku pada 14 Jun dan berakhir pada 20 Jun 2017
  • Ulang tahun 2 tahun berlaku pada 14 Jun dan berakhir pada 9 Julai 2018
  • Ulang tahun 3 tahun berlaku pada 18 Jun dan berakhir pada 2 Julai 2019
  • Ulang tahun 4 tahun berlaku pada 23 Jun, 2020 dan berakhir pada 14 Julai 2020
  • Ulang tahun 5 tahun berlaku pada 30 Jun, 2021 dan berakhir pada 22 Julai 2021
  • Ulang tahun 6 tahun berlaku pada 16 Jun dan berakhir pada 27 Jun, 2022

  Setakat ini, mukadimah kepada penyamaran berakhir pada 13 Jun dan penyamaran rasmi bermula pada 22 Julai.

  Dead by Daylight Tawaran Ulang Tahun ke -7

  Setiap tahun, kami mendapat kek hari jadi sebagai sebahagian daripada Bloodweb. Mereka bekerja seperti yang ditawarkan oleh “Streamer Parti Bloody”, memberikan semua pemain Bloodpoints Bonus +100% untuk semua kategori untuk semua pemain. Ini bermakna, jika anda bermain permainan semasa ulang tahun, anda akan mendapat lebih banyak titik darah daripada yang biasanya anda lakukan.

  Selain ini, kedai mempunyai diskaun besar pada segelintir kosmetik, watak, dan kuil rahsia. Ini adalah masa yang tepat untuk bermain permainan.

  Dead by Daylight Ulang Tahun 2023 Kemas kini Bab

  Salah satu perkara baru terbesar yang datang ke acara ulang tahun setiap tahun adalah bab baru. Ini biasanya usaha yang tinggi dan dilengkapi dengan persekitaran yang selamat, pembunuh, dan baru. Bab -bab sebelumnya DLC yang dilancarkan sekitar ulang tahun adalah:

  • Lullaby untuk kegelapan
  • Panggilan tirai
  • Wajah hantu
  • Silent Hill
  • Kejahatan penduduk
  • Akar Dread

  Sekarang kita akhirnya tahu bahawa bab seterusnya akan dipanggil Transmisi Akhir dan akan datang dengan Gabriel Soma, Survivor Baru, dan Singularity, pembunuh baru. Anda boleh membaca semua tentang Dead by Daylight Bab 28 di sini.

  Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah panduan kami dan mati dengan halaman siang hari.

  Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.