Ujian terhad Counter-Strike 2 ‘kini tersedia untuk hampir semua orang, ketika pelepasan Counter-Strike 2? Tarikh pelepasan CS2 dibayangkan oleh Valve – Dexerto

? Tarikh pelepasan CS2 dibayangkan oleh Valve

. Oleh itu, anda boleh menjadi elit global pada Inferno tetapi hanya pemain perak di Mirage jika anda menghisapnya.

Ujian terhad ‘Counter-Strike 2’ kini tersedia untuk hampir semua orang

Injap telah mengumumkan bahawa Counter-Strike 2 Ujian terhad kini tersedia untuk hampir setiap aktif CS: Pergi pemain, memberi isyarat bahawa pelepasan penuh pasti akan datang tidak lama lagi.

Dalam kemas kini terkini ke Counter-Strike 2 Ujian terhad, Valve mengumumkan bahawa mereka menjemput seberapa banyak pemain yang layak untuk menyertai dan menguji beberapa tweak terakhir untuk permainan sebelum ia dilancarkan secara rasmi. CS: Pergi Status Perdana, Kumpulan Kemahiran Kompetitif Aktif dan mesti memainkan sebahagian besar perlawanan mereka di salah satu wilayah di mana ujian tersedia.

Walaupun kriteria ini mungkin mengecualikan beberapa orang yang ingin mendapatkan tangan dengan permainan baru, ia harus termasuk yang paling aktif pemain. Apa yang anda perlukan adalah status utama, yang mana sesiapa yang membayar untuk permainan sebelum ia bebas bermain harus dimiliki, dan pangkat aktif, yang kebanyakan pemain harus mempunyai.

CS2 Ujian terhad yang anda perlukan untuk boot CS: Pergi Untuk memastikan anda diberi akses, dan kemudian anda boleh memuat turun dan memasang ujian dan mula bermain.

Juga sebagai sebahagian daripada kemas kini terkini ke CS2 Ujian terhad, sistem ranking baru telah diperkenalkan. Dikenali sebagai penarafan CS, sistem baru ini direka untuk menjadi paparan kemahiran anda dalam permainan dan akan ditunjukkan di papan pendahulu serantau dan di seluruh dunia. Anda hanya akan dapat memberi kesan kepada penarafan CS anda dengan bermain pembuatan jodoh utama, yang kini tersedia dalam ujian terhad. Premier juga mempunyai UI baru yang bagus untuk panggung pick dan larangan dan nampaknya menjadi mod yang akan menjadi lalai bagi banyak pemain.

Lebih banyak daripada penasihat Forbes

Akaun Penjimatan Terbaik Terbaik pada September 2023

Juga mengenai subjek kedudukan, kumpulan kemahiran masih wujud tetapi kini diukur berdasarkan setiap peta. Oleh itu, anda boleh menjadi elit global pada Inferno tetapi hanya pemain perak di Mirage jika anda menghisapnya.

Membundarkan kemas kini baru adalah pelancaran peta Inferno yang dirombak, salah satu yang paling ikonik dalam sejarah CS. Versi baru pasti kelihatan mengagumkan CS2, Tetapi kita perlu menunggu orang ramai untuk mendapatkan beberapa perlawanan di bawah tali pinggang mereka sebelum kita tahu betapa baiknya bermain.

Walaupun hilang tetingkap pelepasan musim panas 2023 nampaknya kita kini berada di peringkat akhir CS2 Ujian terhad, dengan akses dibuka sehingga hampir semua CS: Pergi pemain dan pengenalan sistem ranking nampaknya permainan ini sangat dekat dengan selesai. CS2 dilancarkan secara rasmi dalam beberapa minggu akan datang.

Bilakah pelepasan Counter-Strike 2? Tarikh pelepasan CS2 dibayangkan oleh Valve

Counterstrike 2 kertas dinding

Injap

Counter-Strike 2, sekuel yang sangat dinanti-nantikan untuk CS: GO, masih dalam beta. Jadi bilakah CS2 keluar untuk semua orang? Injap kini telah membayangkan pada tarikh pelepasan untuk CS2 – dan betul -betul di sudut.

Walaupun berusia lebih dari sepuluh tahun, dan mogok balas itu sendiri lebih dari dua dekad, CS: Go selalu berkembang populariti. .8 juta pada bulan Mei.

Artikel berterusan selepas iklan

Tetapi Valve tahu permainan menjadi ketinggalan zaman, dan begitu juga dengan sekuel, Counter-Strike 2, yang menggunakan enjin Sumber 2 baru, dan hampir siap untuk dibebaskan.

Artikel berterusan selepas iklan

The Counter-Strike 2 Beta Ujian Terhad Langsung-Lihat bagaimana anda boleh mendapatkan akses ke beta di sini. Tetapi, sementara kebanyakan pemain mempunyai akses, ia masih bukan pelepasan penuh CS2 untuk semua orang.

Kandungan

  • Adakah CS2 mempunyai tarikh pelepasan?
  • Adalah CS2 ditangguhkan?
  • Apa yang diharapkan dalam Counter-Strike 2

Adakah tarikh pelepasan counter-mogok 2?

CS2 dijangka dibebaskan pada hari Rabu, 27 September, 2023. ?

Artikel berterusan selepas iklan

Tarikh Siaran CS2 di Steam

Pada masa ini, permainan ini masih dalam beta, tetapi semua peta kini boleh dimainkan, dan banyak lagi pemain dijemput, yang bermaksud pelepasan penuh akan berlaku.

Adalah CS2 ditangguhkan?

. Walau bagaimanapun, tipuan menjadi virus di x/twitter pada bulan Ogos, dengan mesej palsu dari Valve mengatakan mereka telah menangguhkan pembebasan ke Spring 2024.

Walau bagaimanapun, ini hanya satu jenaka, yang dibuat oleh pengguna Twitter Exerpas kepada peminat troll yang agak tidak sabar dengan pelepasan CS2.

Artikel berterusan selepas iklan

Peta seperti Nuke akan mendapat overhauls visual di CS2.

Semua kulit dan barangan lain juga akan dipindahkan secara lancar ke CS2. Walaupun, dalam beta ujian, banyak peminat kulit telah melihat beberapa kesilapan atau perbezaan antara penampilan mereka dalam CS: GO dan CS2.

Artikel berterusan selepas iklan

Injap sudah mengeluarkan beberapa kemas kini untuk visual, dan lebih banyak mungkin dalam perjalanan, tetapi jangan benar-benar terkejut jika kulit AK-47 atau pisau anda kelihatan agak ganjil pada mulanya.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Cara Memainkan Beta Kaunter-Mogok 2: Tarikh dan Cara Mengakses

Sekuel ke CS: Go akan datang tidak lama lagi, tetapi Valve sedang menjalankan tempoh beta tertutup sebelum pelepasan rasmi. Begini cara masuk, mula bermain, dan berapa lama ia akan bertahan.

Kemas kini: 1 Sep, 2023 12:27 EDT

Menunggu untuk masuk Counter-Strike 2, Sekuel yang lama ditunggu -tunggu ke CS: GO, hampir berakhir. Dengan Tetingkap pelepasan rasmi “Summer 2023”, . Tetapi buat masa ini ada kemungkinan masuk ke ujian beta tertutup.

Mereka akan mula menghantar lebih banyak jemputan ke beta, . Bagaimana anda layak mendapatkan jemputan? Apa yang perlu anda lakukan? Dan berapa lama anda dapat bermain? Di bawah anda akan menemui jawapannya.

Cara Mendapatkan Akses ke Beta Ujian Terhad 2 Kaunter Kaunter

Masuk ke beta untuk Counter-Strike 2 sebenarnya adalah pengalaman yang sangat unik. Daripada hanya mendaftar atau mendapatkan kunci untuk memuat turunnya, Sekiranya anda ingin masuk, anda mesti menjadi CS yang aktif: GO PLAYER. Jemputan akan mendapat Pemberitahuan mengenai menu utama permainan itu Membiarkan mereka tahu bahawa mereka boleh mula bermain CS2, dengan semakin banyak pemain yang ditambah dari masa ke masa.

Menurut Valve sendiri, jika anda ingin memenuhi syarat untuk akses beta, anda perlu: