Ujian Tekanan – Wowpedia – Panduan Wiki Anda ke World of Warcraft, Ujian Tekanan Klasik Wow ditangguhkan, dan itu mungkin perkara yang baik

Ujian tekanan klasik wow ditangguhkan, dan itu mungkin perkara yang baik

The Wow klasik Beta berakhir pada ke -12, dan sejak itu kami telah menunggu ujian tekanan terakhir, yang dijadualkan pada 25 Julai. Saya katakan adalah, Kerana itu tidak lagi berlaku. Menurut jawatan forum ini oleh Kaivax, ia telah ditolak tanpa pengumuman semasa apabila ia akan berlaku.

Ujian tekanan

Ujian tekanan adalah tindakan menekankan pelbagai bahagian perisian dengan meletakkan beban berat dan meningkat pada input (grafik besar, lebih banyak operasi, lebih banyak pengguna, dll.), sumber yang dikekang atau dikurangkan (jalur lebar rendah, memori rendah, penyimpanan rendah, dll.), atau beroperasi di bawah perkakasan yang disyorkan (CPU perlahan, cakera keras perlahan, dll).

Jemputan Ujian Tekanan adalah berbeza daripada jemputan beta, dan pemain yang dijemput untuk ujian tekanan biasanya hanya dijemput ke ujian tekanan dan bukan beta juga. [1] Semasa asal World of Warcraft Ujian tekanan, pemain yang memenangi pertandingan ujian tekanan juga dijemput ke dalam ujian beta tertutup.

Kandungan

World of Warcraft: Klasik []

The World of Warcraft: Klasik Ujian beta dan tekanan diumumkan pada 14 Mei 2019. [2]

Terdapat tiga ujian tekanan yang dirancang untuk klasik:

  • Ujian Tekanan 1: Rabu 22 Mei -Thurs 23 Mei
  • Ujian Tekanan 2: Rabu 19 Jun – Thurs 20 Jun
  • Ujian Tekanan 3: Khamis 25 Julai -Jumaat 26 Julai [3]

Cap tahap ditetapkan kepada lima pada alam ujian tekanan. Ujian 3 tarikh pada asalnya 18-19 Julai. [4]

Galeri []

Bersedia untuk perkara turun.
C’thun di Lembah Northshire semasa ujian tekanan klasik pertama.
Di sini untuk memerangi. Tapi tunggu.. Siapa yang berada di belakang mereka?
C’thun kembali lagi. Dan kali ini dia marah!
C’thun membawa ganti rugi berat, dan dia tidak bersendirian!
Jangan berfikir tentang cuba melarikan diri.
Golemagg the Insinerator juga jatuh.
Satu orang menonjol di antara yang lain.
Ini adalah sifat ujian tekanan!

Lihat juga [ ]

Rujukan []

  1. ^Bornakk 2019-05-21. Ujian tekanan klasik wow 1. Diperoleh pada 2019-05-21.
  2. ^Tandakan Kalendar Anda: WOW Pelancaran dan Jadual Ujian Klasik (Dikemaskini). Blizzard Entertainment (2019-05-14). Diarkibkan dari asal pada 2019-07-03. Diperoleh pada 2019-05-14.
  3. ^Kaivax 2019-07-03. Kemas kini beta klasik wow. Blizzard Entertainment. Diperoleh pada 2019-07-03.
  4. ^Tandakan Kalendar Anda: WOW Pelancaran dan Jadual Ujian Klasik (Asal). Blizzard Entertainment (2019-05-14). Diarkibkan dari asal pada 2019-05-14. Diperoleh pada 2019-05-14.

Ujian tekanan klasik wow ditangguhkan, dan itu mungkin perkara yang baik

The Wow klasik Beta berakhir pada ke -12, dan sejak itu kami telah menunggu ujian tekanan terakhir, yang dijadualkan pada 25 Julai. Saya katakan adalah, Kerana itu tidak lagi berlaku. Menurut jawatan forum ini oleh Kaivax, ia telah ditolak tanpa pengumuman semasa apabila ia akan berlaku.

Asalnya Dihantar oleh Kaivax (Jawatan rasmi)

Kami bekerja keras untuk mempersiapkan pelancaran WOW Classic, dan kami telah mencapai kesimpulan bahawa kami belum bersedia untuk melakukan ujian tekanan global kami (sebelum ini dijadualkan untuk minggu depan). Walaupun kami masih berada di landasan untuk melancarkan Wow Classic pada 27 Ogos, kami memerlukan sedikit masa sebelum ujian pra-pelancaran di seluruh dunia ini.

Kami akan mempunyai tarikh yang lebih pasti tidak lama lagi ™ dan kami akan menyiarkannya di sini sebaik sahaja kami lakukan. Terima kasih atas kesabaran anda!

Ini dapat dilihat sebagai masalah yang mungkin, tetapi saya sebenarnya cukup yakin dengan keadaan beta pada kali terakhir saya memainkannya pada ke -10 – saya mempunyai sedikit masalah dengan pelayan yang tetap stabil atau pengalaman pepijat yang signifikan atau masalah sambungan, jenis masalah yang biasanya anda jalankan untuk menentukan. Oleh itu, memandangkan mereka melambatkan ujian 25 Julai, kecurigaan saya adalah bahawa kelewatan itu adalah untuk menampung sebanyak mungkin pemain dalam ujian – pada dasarnya, untuk mendorong ujian ini sekeras mungkin, dengan harapan dapat mengetahui tentang Konfigurasi pelayan semasa mereka dan sistem lapisan yang mereka cipta untuk menggantikan sharding.

Memandangkan sifat bagaimana pelapisan dimaksudkan untuk bekerja Wow klasik, Ini satu -satunya ciri yang benar -benar memerlukan ujian yang lengkap – segala -galanya nampaknya berjalan dengan baik, seperti yang diharapkan untuk permainan yang pada asalnya berlari pada teknologi pelayan 2004. Oleh itu, idea bahawa mereka menolak ujian Stess yang paling masuk akal kepada saya jika pelapisan adalah ujian sebenar – bukan hanya cuba melihat sama ada orang boleh log dan bermain, tetapi apa yang berlaku apabila pelayan itu sangat penuh sesak dan jika lapisan boleh mengimbanginya.

Sama ada cara sekarang kita tidak tahu bila ujian terakhir Wow klasik akan menjadi, tetapi kita tahu permainan masih hidup pada 27 Ogos, jadi mereka mendapat lebih sedikit daripada sebulan untuk memikirkannya. Jika tidak, 27 Ogos akan menjadi ujian tekanan secara lalai.