Ujian Osiris Ganjaran Minggu Ini di Destiny 2 (22-26 September) – Gamespot, Ujian Osiris – Destinypedia, The Destiny Wiki

Ujian Osiris

The Ujian Osiris adalah peristiwa yang boleh dipengerusikan oleh murid-murid Osiris di Destiny 1, dan Saint-14 di Destiny 2. Ini adalah acara endgame crucible yang pertama kali diperkenalkan oleh Rumah Wolves pengembangan. [1] Ia boleh didapati setiap hujung minggu, dari hari Jumaat hingga mingguan pada hari Selasa. Ia kembali ke Takdir 2 semasa Musim yang layak. [2]

Ujian Osiris ganjaran minggu ini di Destiny 2 (22-26 September)

Di sinilah anda akan bermain dan apa senjata baru yang boleh anda snag dalam ujian Osiris Destiny 2.

pada 22 September 2023 jam 10:41 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Ujian Osiris kini tinggal di Musim 22 Destiny 2, dan Will mungkin Jadilah kurang tertekan daripada sesi minggu lalu yang melihat penjaga berlari dengan senjata Frankensteined yang memberi mereka kelebihan yang tidak adil. Sekarang perkara-perkara yang kembali ke landasan, anda boleh menyertai rakan-rakan anda untuk mendapatkan senjata yang sangat dicari, tukul igneus. Terdapat hujung minggu ini lagi, meriam tangan ini dianggap sebagai salah satu yang terbaik di kelasnya di Destiny 2. Seperti biasa, anda boleh mendaftar masuk untuk melihat di mana xur dan jika inventorinya dapat memberi anda kelebihan dalam acara PVP peringkat tinggi Destiny 2. Berikut adalah melihat di mana anda akan memainkan ujian Osiris hujung minggu ini dan senjata apa yang boleh anda perolehi.

 • Peta: Javelin-4
 • Ganjaran sempurna: Hammer igneus (Adept)
 • Reputasi Kedudukan 4: Menaik taraf Modul
 • Reputasi Kedudukan 7: Peningkatan Prisma
 • Reputasi Kedudukan 10: Cataphract GL3 – Pelancar Grenade
 • Reputasi Rank 13: Menaik taraf Modul
 • Reputasi Kedudukan 16: Hammer Igneous – Cannon Tangan

Tawaran Petikan Ujian juga telah dikemas kini untuk memberikan pengalaman yang lebih baik, bermula dengan laluan kekayaan. Ini sekarang akan memberikan reputasi percubaan +75 untuk setiap kemenangan dan bonus tambahan untuk pangkat utama semasa anda dalam ujian, sehingga +150 jumlah. Petikan rahmat sekarang akan memaafkan dua kerugian jika anda belum sempurna untuk minggu ini, dan setelah pergi sempurna, ia kembali kembali ke negara di mana ia memaafkan satu kerugian pada setiap kad setelah anda menetapkannya semula.

Ujian hidup dari Reset Harian Jumaat pada pukul 10 pagi PT / 1 PM ET sehingga Reset Mingguan pada masa yang sama pada Selasa berikutnya. Pastikan untuk melawat SAINT-14 di menara untuk mengambil kad percubaan, yang akan menentukan bonus tertentu (seperti sama ada anda mendapat ganjaran bonus pada tonggak tertentu atau jika kerugian akan diampuni). Matlamat utama anda dalam percubaan Osiris adalah untuk anda dan dua pemain lain di fireteam anda untuk mencapai larian “sempurna”, di mana anda memenangi tujuh perlawanan tanpa kehilangan sebarang.

Pergi sempurna dan anda akan mendapat perjalanan ke rumah api dan menerima ganjaran khas, termasuk senjata yang mahir. Ini mempunyai bonus statistik tambahan, menjadikannya di antara barang -barang yang paling diingini yang boleh anda dapatkan. Petikan Percubaan Anda-Kad yang anda beli dari Saint-14 yang memberi anda akses kepada mod dan menjejaki kemenangan anda-Do tidak Jejaki kerugian anda, jadi anda boleh terus bermain dan memperoleh ganjaran walaupun anda kalah dalam jangka masa yang sempurna.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Ujian Osiris

Hanya yang layak mungkin menghadapi percubaan Osiris, hanya yang layak cukup kuat untuk menahan apa yang akan datang. Seramai kemenangan akan mendapat ganjaran yang besar – tetapi kehilangan terlalu banyak perlawanan dan anda keluar.” – Penerangan Acara

The Ujian Osiris adalah peristiwa yang boleh dipengerusikan oleh murid-murid Osiris di Destiny 1, dan Saint-14 di Destiny 2. Ini adalah acara endgame crucible yang pertama kali diperkenalkan oleh Rumah Wolves pengembangan. [1] Ia boleh didapati setiap hujung minggu, dari hari Jumaat hingga mingguan pada hari Selasa. Ia kembali ke Takdir 2 semasa Musim yang layak. [2]

Kandungan

Lore [sunting]

Percubaan Osiris dibentuk di bawah nama pertandingan, bentuk yang dipertingkatkan dengan ganjaran eksklusif untuk mengambil bahagian penjaga [3] . Sebabnya ialah Brother Vance telah mendapati bahawa ketika penjaga menderita kematian, pukulan merkuri mengeluarkan nada kembar misterius yang hanya dapat didengar olehnya. Setelah banyak percubaan Thanatonautic, di mana penjaga mengalami kematian berulang, murid -murid Osiris memutuskan untuk mengatur kaedah untuk Vance untuk menyiasat nada ini lebih lanjut. Menggunakan dana yang diperoleh melalui pendaftaran Guardian, murid-murid dapat membiayai penyelidikan mereka, dan memperoleh bahan penyelidikan yang hampir tidak terbatas sebagai penjaga diketahui bersedia melakukan apa saja untuk mendapatkan ganjaran, termasuk membunuh antara satu sama lain.

Satu perlawanan tertentu memberi Brother Vance sebagai wahyu. Hantu penjaga berada dalam bahaya dimusnahkan oleh penjaga yang lain, yang bertindak gila darah dan hilang dalam kegilaan pertempuran. Hantu dalam bahaya melepaskan kilat cahaya, membutakan penyerang, dengan penjaga dipasangkan dengan hantu memanggil pistol emas dan mengambil ancaman dalam satu tembakan bersih [4] . Dari ini, Vance merasakan nada yang berbeza, yang lebih mendalam dan lebih gelap daripada sebelumnya. Vance cuba membawa maklumat yang diperolehnya dari eksperimennya kepada Mara Sov, tetapi dia kelihatan sudah tahu tentang implikasi nada ini, dan bagaimana mereka berubah mengikut keadaan pengeluaran [5] .

Sehingga permulaan Perang Merah, Vance membuat penemuan selanjutnya, kematian akhir itu mengubah nada lebih jauh ke d# minor [6] . Seorang penjaga dihapuskan sama seperti sangkar pengembara yang digunakan, menghentikan hubungan mereka dengan cahaya, dan hantu mereka dimusnahkan oleh bom tangan nadi. Nada ini biasanya dikaitkan dengan azab, putus asa dan kesedihan. Vance kemudian menyimpulkan bahawa dia tahu cukup dari penyelidikannya untuk mencapai kesimpulan, dan menamatkan percubaan Osiris. Dia kemudian membentangkan penemuannya kepada Osiris, idola beliau, dan ditegaskan dengan tajam untuk campur tangan dengan pasukan yang tidak dapat difahami [7] .

Sehingga musim yang layak, Saint-14 mengambil alih dan usaha untuk memulakan semula percubaan Osiris, menggunakannya sebagai kaedah untuk memberi inspirasi dan melatih penjaga untuk sebarang konflik masa depan, sama seperti skop dengan tujuan Banner Crucible dan Iron. Dia nampaknya tidak mengetahui asal -usul yang lebih gelap dari percubaan Osiris, dan secara tidak sengaja meneruskan acara itu sebagai kejohanan juara. Walaupun kehilangan merkuri, dia mengatur simulasi rumah api yang akan digunakan untuk memberikan hadiah, terus mengekalkan kejohanan itu sebagai bertema Osirian.

Masuk [sunting]

Untuk memasuki percubaan Osiris, pemain mesti memperoleh laluan percubaan dengan melengkapkan cerita House of Wolves. Petikan percubaan bertindak sebagai kad skor pemain dan hanya satu yang boleh dibawa pada satu masa. Petikan tambahan boleh dibeli dari Brother Vance di Outpost Vestian. Di samping. Tiers berdasarkan berapa banyak kemenangan yang diperolehi pada satu petikan. Untuk membeli bahan habis, pemain memerlukan duit syiling laluan dari acara harian yang crucible atau perlawanan rawak yang rawak.

Takdir 2 [sunting]

Dalam Takdir 2, Petikan percubaan sebaliknya diperoleh dari Saint-14 di Hangar Menara apabila pemain mencapai sasaran keberanian seumur hidup tertentu dan sasaran membunuh. Skor yang mengubah saiz digantikan dengan pelbagai petikan ujian untuk dipilih dengan bonus yang dibina. Saint-14 juga menawarkan kelebihan dan keupayaan untuk memfokuskan engram yang diperoleh kepada barang-barang yang telah diterima pada masa lalu. Sehingga Musim Yang Hilang, Pemain juga mesti memiliki pengembangan terkini dan acara itu tidak akan tersedia pada minggu pertama musim, atau sebelum penyiapan pertama dunia serbuan atau pada minggu yang sama sebagai Banner Iron. [8]

GamePlay [sunting]

Percubaan Osiris menggunakan varian jenis permainan yang dipanggil Penghapusan, dengan dua pasukan dari tiga pemain bersaing antara satu sama lain. Kemenangan adalah ketika satu pasukan berjaya membunuh ketiga -tiga pemain di pihak yang lain. Perlawanan terdiri daripada beberapa pusingan 2 minit; Pasukan memenangi pusingan dengan menyapu sepenuhnya pasukan lain, atau menangkap zon yang muncul di tengah -tengah peta. Memenangi Pusingan memperoleh pasukan 1 mata ke arah kemenangan, dan pasukan pertama untuk 5 mata memenangi perlawanan. Pemain boleh dihidupkan semula oleh rakan sepasukan di tapak kematian mereka (Sunsingers juga boleh memulihkan diri mereka). Pasukan pertama yang menghapuskan yang lain memenangi pusingan. Sekiranya perlawanan masuk ke masa lebih masa, pasukan pertama untuk mendapatkan titik penangkapan yang muncul di tengah -tengah peta memenangi perlawanan. Gagal itu, sesiapa yang paling dekat dengan titik penangkapan. Peluru berat hanya jatuh selepas satu pasukan telah memenangi 3 pusingan, dan peluru berat tidak membawa ke pusingan seterusnya. Supers, bom bom bom dan peluru khas dilakukan.

Perbezaan selanjutnya antara percubaan dan pertengkaran standard termasuk: percubaan berlaku hanya pada satu peta setiap minggu; Kelebihan tahap pemain diaktifkan seperti dalam spanduk besi; Pembuatan jodoh Fireteam dilumpuhkan, yang memerlukan pemain untuk mengumpulkan fireteam penuh secara manual. Akhir sekali, pemain boleh bermain untuk maksimum sembilan kemenangan atau tiga kerugian pada satu petikan, yang mana lebih awal. Berhenti atau dibuang dari perlawanan juga dianggap sebagai kerugian. Kerana mod permainan ini cenderung sangat kompetitif, sesetengah pemain bahkan menggunakan taktik kotor seperti ddosing, doxxing, lag-switching, dan spamming mesej. Sesetengah pasukan cenderung untuk “keju” sistem dengan meninggalkan perlawanan sebaik sahaja mereka menang, memberikan pelayan kepada pelayan bahawa mereka tidak memenangi seberapa banyak yang mereka miliki, dan oleh itu kurang berkemungkinan untuk dipadankan dengan pemain mahir. Walaupun taktik ini tidak menyalahi undang -undang, mungkin pemain tidak suka ketika orang melakukannya kerana mereka mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mendapatkan lawan yang lebih buruk.

Kemenangan sempurna [sunting]

Pemain yang bernasib baik atau cukup mahir untuk mendapatkan kad skor sempurna, yang mempunyai tujuh kemenangan dan kerugian sifar, dapat melawat rumah api di Mercury. Ganjaran termasuk gear bertema percubaan dan lambang eksklusif, terhad masa yang berubah dari semasa ke semasa. Pada pelancaran Rumah Wolves, Lambang itu adalah “Eye of Osiris” eksotik (kini satu-satunya lambang eksotik dalam permainan); Raja yang diambil menampilkan “Hic Jacet”; dan juga Kemas kini April Memperkenalkan “Impian Bastet”. Setelah lambang telah diputar, ia tidak dapat diperoleh lagi.

Takdir 2 [sunting]

Kembalinya Percubaan Osiris di Takdir 2 kebanyakannya tidak berubah permainan-bijak dari lelaran terdahulu, sebelum membaik pulih semasa Musim Yang Hilang. Pemain masih diwajibkan untuk memasang fireteam secara manual, walaupun jumlah kemenangan dimainkan pada petikan dikurangkan menjadi tujuh, dengan bar untuk mendapatkan petikan sempurna dikurangkan dengan sewajarnya. Senjata mahir diperkenalkan semasa Musim memburu, yang boleh disesuaikan dengan mod yang berubah-ubah sebagai ganjaran tambahan untuk pergi sempurna. The Musim Yang Hilang baik pulih datang dengan matlamat menjadikan acara lebih menarik kepada pemain tahap kemahiran yang lebih rendah. Petikan kini mengesan sehingga 20 bulat menang. Pemain kini akan mendapat reputasi untuk menyelesaikan perlawanan, didorong oleh jumlah pusingan dan perlawanan yang dimenangi pada tiket semasa mereka, yang pergi ke arah mendapatkan engram percubaan di SAINT-14. Masih mungkin untuk pergi sempurna, dan berbuat demikian tetap menjadi satu -satunya cara untuk mendapatkan senjata yang mahir, dan diberi ganjaran dengan percubaan untuk kerajinan senjata. Pembuatan jodoh juga telah diaktifkan, masa pusingan telah dikurangkan hingga 90 saat, dan peluru khas dan berat kini ditetapkan semula pada permulaan setiap pusingan, bersama beberapa perubahan lain untuk memperbaiki eksploitasi dan mengurangkan penipuan. Mod makmal untuk perubahan eksperimen ke percubaan, seperti membuat fireteams sepenuhnya pemain solo dalam bentuk ujian bebas, kadang -kadang diperkenalkan semasa hujung minggu terpilih. [8]

Ganjaran [sunting]

Senjata dan perisai ini dapat diperoleh secara rawak dengan menyelesaikan pertandingan percubaan dan pakej pangkat. Mereka juga boleh difokuskan pada SAINT-14 untuk harga percubaan engram, shard legenda, dan berkilau.

 • Whim Whim – Bow Combat Legenda
 • Tugas yang tidak berbelah bahagi – Pistol Mesin Legenda
 • Astral Horizon – senapang legenda
 • Hammer Igneous – Cannon Tangan Legenda
 • Kebangkitan semula yang tidak dijangka – Glaive legenda
 • Kebenaran yang Maha Tinggi – Cannon Tangan Legenda

Senarai Penampilan [sunting]

Rujukan [sunting]

 1. ^Bungie – Bersiap untuk rumah serigala
 2. ^@Bungie:“Ujian Osiris kembali.”
 3. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim Worthy, PlayStation 4, Percubaan dan Kesengsaraan: Bab 4 – Refleksi
 4. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim Worthy, PlayStation 4, Percubaan dan Kesusahan: Bab 5 – [Ambition]
 5. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim Worthy, PlayStation 4, Percubaan dan Kesengsaraan: Bab 6 – Beguiled
 6. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim Worthy, PlayStation 4, Percubaan dan Kesusahan: Bab 7 – Nyctalopia
 7. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim Worthy, PlayStation 4, Percubaan dan Kesengsaraan: Bab 8 – Penyembahan berhala
 8. ^ abBungie – Ujian Osiris: Revamp bermula