Ubisoft mendedahkan Musim Dua Rainbow Six Seige S Tahun Lapan – Gametyrant, Worthplaying | Tom Clancy S Rainbow Six Siege Tahun 8 Musim 2 bermula pada bulan ini, menambah pengendali baru, peta semula dan kemas kini permainan – treler

Bilakah Tahun 8 Musim 2 bermula

Sebagai rakan sekutu Amazon, kami mendapat komisen daripada pembelian yang layak.

Ubisoft mendedahkan Musim Dua Rainbow Six Seige’s Tahun Lapan

Pemaju dan penerbit Ubisoft mendedahkan musim kedua Rainbow Six Siege’s Tahun 8, Operasi Faktor Dread. Faktor Dread Operasi akan dilengkapi dengan banyak penambahan dan perubahan seperti; pengendali baru, peta semula, kemas kini permainan penting, senarai main tetap baru, dan banyak lagi!

Musim baru akan mengalu -alukan pertahanan taktikal baru ke dalam tindakan, Fenrir. Fenrir adalah pengendali Sweden yang dilengkapi dengan MP7 atau SASG-12 dengan bailif 410 sebagai senjata sekunder. Alat uniknya yang dibawa ke meja dipanggil lombong d-natt dread, alat bayang-bayang yang melepaskan gas kesan ketakutan yang akan mengehadkan medan seseorang. Sekiranya digunakan dengan betul dengan penempatan strategik, anda benar -benar boleh mengimbangi serangan atau menghentikan sayap sebelum ia bermula.

Peta Rework untuk Konsulat adalah membina semula sepenuhnya pengalaman untuk pemain. Mereka mengubah semua lantai dan tapak untuk menjadikannya lebih seimbang dan bermanfaat untuk bermain. Mereka membuat perubahan kepada penyerang menanam untuk mengurangkan kekecewaan dan meningkatkan keselamatan, jadi terdapat lebih sedikit lokasi yang terdedah di luar rumah dan penyerang dapat lebih mudah sampai ke bangunan tanpa mendapat spawn memuncak atau bergegas keluar. Dengan kerja semula konsulat, mereka berhasrat untuk memberi inspirasi kepada pemain untuk membangunkan taktik baru untuk menguasai pendekatan mereka.

Bersama -sama dengan peta semula dan pengendali baru, mereka membuat beberapa penambahbaikan kepada julat penembakan dan menjadikannya ujian utama dan latihan untuk pemain dengan pengenalan lorong yang baru. Ini membolehkan anda menguasai sebarang senjata dengan menyediakan latihan tersuai dengan beberapa jenis sasaran, kelajuan pergerakan, jarak, dan banyak lagi. Terdapat juga cara untuk mempelajari kerosakan pemusnahan senjata anda dengan dinding pecah baru. Setelah memanaskan Lane Aiming, lompat ke mod arked kekal sekarang untuk beberapa perlawanan yang cepat dan unik.

Terakhir tetapi tidak kurang, permainan akan menerima beberapa kemas kini mengimbangi. Dalam kemas kini ini termasuk alat baru, penyekat pemerhatian. Alat ini direka untuk menjadi penafian Intel, alat ini memproyeksikan penghalang digital yang menghalang garis penglihatan pesawat lawan. Akan ada juga peningkatan yang suram dengan meningkatkan alatnya dengan membenarkan gatal -gatalnya untuk melepaskan caj kawanan mereka lebih cepat.

Rainbow Six Siege kini tersedia di PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, dan PC melalui Steam, Epic Games Store, dan Windows PC. Faktor Dread Operasi akan dilancarkan pada 30 Mei untuk semua konsol yang sama. Anda boleh menonton treler Musim 2 di bawah!

Bilakah Tahun 8 Musim 2 bermula

Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X
Genre: Tindakan
Penerbit: Ubisoft
Pemaju: Ubisoft Montreal
Tarikh Siaran: Dec. 1, 2015

Mengenai Rainier

PC Gamer, Worthplaying EIC, Globe-Trotting Couch Potato, Patriot, ’80s Heidbanger, Watcher Movie, Lover Music, Foodie and Man in Black-Squirrel!

Mengiklankan

Sebagai rakan sekutu Amazon, kami mendapat komisen daripada pembelian yang layak.

‘Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’ Tahun 8 Musim 2 bermula akhir bulan ini, menambah pengendali baru, peta semula dan kemas kini permainan – treler

oleh Rainier pada 14 Mei 2023 @ 2:11 p.m. Pdt

Diilhamkan oleh organisasi kaunter pengganas dunia sebenar, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege meletakkan pemain di tengah-tengah konfrontasi dekat maut.

Buat pertama kalinya di a Tom Clancy’s Rainbow Six permainan, pemain akan terlibat dalam pengepungan, gaya serangan baru di mana musuh mempunyai cara untuk mengubah persekitaran mereka menjadi kubu kuat moden manakala Rainbow Six Teams memimpin serangan untuk melanggar kedudukan musuh. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Memberi kawalan kepada pemain yang belum pernah terjadi sebelumnya ke atas keupayaan mereka untuk menguatkan kedudukan mereka – dengan mengukuhkan dinding dan lantai, menggunakan dawai berduri, perisai dan lombong yang boleh digunakan, dan banyak lagi – atau melanggar musuh ‘menggunakan pesawat pemerhatian, caj lembaran, rappelling, dan banyak lagi. Kadar pantas, kekejaman dan keunikan setiap pengepungan menetapkan bar baru untuk pertempuran yang sengit, permainan strategik dan permainan yang kompetitif.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege juga mempunyai kejayaan teknologi yang mentakrifkan semula cara pemain berinteraksi dengan persekitaran permainan. Memanfaatkan enjin realblast proprietari Ubisoft Montreal, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Menggabungkan kemusnahan prosedur yang realistik dan tidak disatukan, yang bermaksud alam sekitar bertindak balas secara sah, tersendiri dan dinamik, berdasarkan pembolehubah seperti kaliber peluru atau jumlah bahan letupan yang digunakan. Pendahuluan ini membolehkan pemain memanfaatkan kemusnahan dengan cara yang bermakna. Dinding boleh hancur, membuka barisan api baru. Siling dan lantai boleh dilanggar untuk membuat titik akses baru. Keupayaan untuk mengubah suai reka bentuk tahap secara real time membolehkan pemain membuat peluang permainan baru secara langsung dalam tahap permainan.

Ubisoft mendedahkan musim kedua Rainbow Six Siege’s Year 8, Operasi Dread Factor, akan dilancarkan pada 30 Mei 2023.

Musim ini memperkenalkan Fenrir, pengendali Sweden baru, kerja semula peta konsulat, dan kemas kini permainan penting termasuk lorong yang bertujuan untuk menembak, senarai main arked tetap baru, dan banyak lagi.

Operasi Dread Factor memanggil Fenrir, pertahanan taktikal baru, beraksi dengan alat lombong d-nattnya. Gadget bayangan ini mengeluarkan gas kesan ketakutan yang membataskan bidang pandangan seseorang. Akibatnya, penempatan strategik peranti akan mengganggu serangan, membolehkan pemain menonton titik masuk, dan menutup sayap mereka buat sementara waktu. Fenrir adalah dua kelajuan, dua pengendali kesihatan, dan bebannya mempunyai MP7 atau SASG-12 sebagai senjata utama dan bailif 410 sebagai senjata sekunder.

Peta semula untuk konsulat sepenuhnya membina semula pengalaman pemain, mengubah semua lantai dan tapak untuk menjadikannya lebih seimbang, kompleks, dan bermanfaat untuk bermain. Perubahan kepada penyerang menanam bertujuan untuk mengurangkan kekecewaan dan meningkatkan keselamatan, jadi terdapat lokasi yang kurang terdedah di luar rumah dan penyerang dapat lebih mudah membuatnya dari lokasi bertelur ke bangunan. Peta Konsulat yang Diberkati membawa pelbagai dengan setiap perlawanan, pemain inspirasi untuk membangunkan taktik baru untuk menguasai pendekatan mereka.

Penambahbaikan baru ke julat menembak menjadikannya ujian utama dan latihan untuk pemain dengan pengenalan lorong yang baru. Lorong baru ini membolehkan anda menguasai sebarang senjata dengan latihan tersuai termasuk beberapa jenis sasaran, kelajuan pergerakan, jarak dan banyak lagi. Juga termasuk dalam kemas kini ini adalah dinding pecah, membiarkan pemain menguji kerosakan pemusnahan senjata yang berbeza. Tahun 8 Musim 2 juga membawa senarai main tetap baru yang membiarkan pemain melompat ke mod arked untuk perlawanan cepat dan unik apabila mereka lebih suka; Mod permainan yang kembali termasuk headshots sahaja, penembak tepat sahaja, pistol emas, dan deathmatch. Senarai main baru juga akan memperkenalkan mod permainan baru yang dipanggil percuma untuk semua.

Kemas kini mengimbangi yang tiba musim ini termasuk alat baru, penyekat pemerhatian. Alat penafian intel ini memproyeksikan penghalang digital yang menghalang garis penglihatan drone lawan dan alat pemerhatian sehingga mereka tidak dapat melihat pengendali dan peranti di sisi lain. Halangan ini hanya dapat dilihat dari drone atau alat pemerhatian dan tidak akan dapat dilihat oleh pengendali. Musim ini memperkenalkan bahagian pertama mengimbangi Grim dan bertujuan untuk memperbaiki alatnya, Pelancar Kawan Hive: Membiarkan Hives melepaskan pertuduhan mereka lebih cepat dan meningkatkan peluang untuk menangkap pemain pertahanan berdekatan. Swarm kini lebih besar dan tinggal lebih lama, tetapi mereka menjejaki pertahanan untuk masa yang lebih sedikit selepas mereka keluar dari kawanan.

Operasi Dread Factor menambah susun atur pengawal baru dengan input alternatif untuk menembak, berjongkok, dan bersandar untuk membuat pengepungan pengalaman permainan yang lebih selesa untuk semua orang. Juga musim ini adalah kamera percuma dalam replay perlawanan, membolehkan pemain menggunakan kamera percuma sambil menonton replay mereka dan membiarkan mereka melihat rakaman yang direkodkan dan membuat kandungan dari mana -mana sudut. Di samping.

Ciri-ciri utama

  • Koperasi pengganas kaunter dilatih untuk mengendalikan situasi yang melampau, seperti penyelamatan tebusan, dengan ketepatan pembedahan. Sebagai pakar “jarak pendek”, latihan mereka tertumpu pada persekitaran dalaman. Beroperasi dalam formasi yang ketat, mereka adalah pakar pertempuran rapat, perobohan, dan serangan yang diselaraskan.
  • Buat pertama kalinya di Rainbow Six, pemain akan terlibat dalam pengepungan, gaya serangan baru. Musuh kini mempunyai cara untuk mengubah persekitaran mereka menjadi kubu kuat: mereka boleh memerangkap, menguatkan, dan mewujudkan sistem pertahanan untuk mencegah pelanggaran oleh pasukan pelangi. Untuk menghadapi cabaran ini, pemain mempunyai tahap kebebasan yang tidak dapat ditandingi oleh mana -mana permainan Rainbow Six sebelumnya. Menggabungkan peta taktikal, drone pemerhatian, dan sistem rappel baru, pasukan pelangi mempunyai lebih banyak pilihan berbanding sebelum ini untuk merancang, menyerang, dan meresap situasi ini.
  • Kemusnahan adalah di tengah -tengah permainan pengepungan. Memanfaatkan enjin realblast proprietari Ubisoft Montreal, pemain kini mempunyai keupayaan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk memusnahkan persekitaran. Dinding boleh hancur, membuka garisan api baru, dan siling dan lantai boleh dilanggar, mewujudkan titik akses baru. Segala -galanya di alam sekitar bertindak balas secara realistik, dinamik, dan unik berdasarkan saiz dan kaliber peluru yang anda gunakan atau jumlah bahan peledak yang telah anda tetapkan. Di Rainbow Six Siege, kemusnahan bermakna dan menguasai ia sering menjadi kunci kemenangan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege kini boleh didapati di PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S dan PC.