Tujuh Outpost VII | Fortnite Wiki | Fandom, di mana tujuh pos di Fortnite? | PC Gamer

Ia adalah salah satu daripada tujuh pos. Tidak seperti tujuh tempat lain, ia tidak dilindungi oleh tujuh penjaga. Peti besi terletak di ruang bawah tanah salah satu pondok. Tiga keretakan akan selalu bertelur di lokasi ini.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! ! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

 • Mercu tanda
 • Lokasi (Battle Royale)
 • Tujuh pos

Tujuh Outpost VII

.

Tujuh Outpost VII

 • Lokasi
 • Pandangan atas

Lokasi

Pandangan atas

Pulau

Pembebasan

Ia adalah salah satu daripada tujuh pos. Tidak seperti tujuh tempat lain, ia tidak dilindungi oleh tujuh penjaga. . Tiga keretakan akan selalu bertelur di lokasi ini.

Kandungan

 • 1 Sejarah
  • 1.1 Bab 3: Musim 1
  • 1.2 Bab 3: Musim 3
  • 1.3 Bab 3: Musim 4

  Sejarah []

  • Kemas kini v19.00: Ditambah Tujuh Outpost VII.

  Ulasan Pakar Gamespot

  Di mana untuk mencari monumen yang hebat, tempat perlindungan, dan tujuh pos di Fortnite

  Fortnite Seven Outpost Lokasi

  Yayasan, aka The Rock, akhirnya tiba di Fortnite, tetapi anda perlu menyelesaikan cabaran asas jika anda benar -benar ingin mendapatkan kulit dan pakaian alternatif, ditambah dengan kosmetik yang membunuh.

  Yang pertama dari cabaran -cabaran ini meminta anda untuk melawat Muge Monument, Sanctuary, dan Tujuh Pos. Dua lokasi ini cukup mudah untuk ditemui -satu adalah patung gergasi selepas semua. .

  Terdapat banyak tujuh lokasi pos yang boleh anda lawati sebaik sahaja anda mendapat dua tempat yang jelas. Di bawah ini anda akan menemui panduan untuk setiap tujuh lokasi pos, dan yang paling mudah untuk sampai ke jika anda ingin menyelesaikan cabaran secepat mungkin.

  Tujuh lokasi pos

  Cukup tepat, terdapat tujuh lokasi Tujuh Outpost di Fortnite Bab 3. Anda akan mengenali mereka sebagai bangunan bumbung (biasanya) kubah yang dipatenkan oleh NPC yang mesra. Bangunan itu mengingatkan saya banyak bangunan Star Wars Tatooine yang Fortnite mempunyai beberapa musim yang lalu.

  Yang terbaik untuk dikunjungi? Nah, untuk memulakan, anda ingin melawat Sanctuary, yang dinamakan POI di sebelah timur peta. Dari sana, pergi ke patung gergasi Yayasan, yang hanya berenang singkat. Ambil terowong angin ke udara dan kemudian gunakannya untuk terbang ke tujuh pos terdekat hanya satu pulau. Inilah gambar:

  Yang perlu anda lakukan ialah mendekati tujuh pos untuk mencetuskan akhir cabaran. . Untuk itu, anda perlu menyelesaikan cabaran asas lain.

  Buletin PC Gamer

  Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

  .

  Joseph Knoop adalah seorang penulis lepas yang mengkhususkan diri dalam semua perkara di Fortnite di PC Gamer. Sarjana Kod Kreatif dan Misi Mingguan Fortnite, Joe sentiasa bersedia dengan sudu di Boba Fett atau John Wick atau sesiapa yang datang ke Fortnite minggu ini. Ini dengan campuran pelega dan kekecewaan bahawa dia belum lagi menjadi kulit Fortnite sendiri. Selalu ada musim depan.

  Cyberpunk 2077 Cheats belum wujud untuk 2.0 Kemas kini atau Phantom Liberty

  Cyberpunk 2077 Petua: 12 perkara yang perlu diketahui untuk cyberpunk 2.0 dan Phantom Liberty