Trump Mains Hanzo Billboard Membandingkan Donald Trump ke Trolls Internet, Billboard membandingkan Trump dengan pemain Overwatch yang dahsyat

Pemain Overwatch akan mendapat Donald Trump Mains Hanzo Billboard

Dan, antara komuniti “overwatch”, mereka yang “utama” Hanzo – atau memainkannya dalam setiap permainan – mempunyai reputasi yang agak negatif. .

Papan iklan anti-Trump baru membandingkannya dengan troll internet yang marah dalam permainan dalam talian yang popular

. Ia menunjukkan keupayaan untuk menghantar e -mel.

Kongsi ikon anak panah melengkung menunjuk ke kanan.
Ikon Twitter Burung yang bergaya dengan mulut terbuka, tweeting.

Twitter LinkedIn Icon Perkataan “In”.

Ikon LinkedIn Fliboard Surat bergaya f.

Flipboard facebook ikon huruf f.

Ikon e -mel facebook Sampul surat. Ia menunjukkan keupayaan untuk menghantar e -mel.

Ikon pautan e -mel gambar pautan rantai. Ia menyegarkan url pautan laman web.

. Ia berbunyi, “Donald Trump Mains Hanzo dan mengadu tentang Team Comp In Chat.”

Tetapi bagi mereka yang memainkan penembak berbilang pemain Blizzard “Overwatch,” frasa itu akan segera difahami – dan terus terang, lucu.

Inilah yang panjang dan pendek, kerana yang tidak dikenali: “Overwatch” adalah penembak kompetitif berasaskan pasukan yang dibuat oleh Blizzard di mana pasukan enam pemain bertarung antara satu sama lain. Pemain boleh memilih dari jadual 22 aksara, masing -masing mempunyai peranan yang berbeza, dengan kekuatan dan kelemahan yang menjadikannya berharga dalam beberapa situasi dan bukan pada orang lain.

Agar pasukan menang, pemain harus fleksibel dan sanggup menukar watak dengan cepat jika komposisi pasukan semasa tidak berfungsi.

Salah satu yang paling popular-tetapi juga salah satu yang paling mencabar-pilihan watak ialah Hanzo, pemanah loni-serigala yang sombong, sedih, archetypal. Lelaki ini:

Dan, antara komuniti “overwatch”, mereka yang “utama” Hanzo – atau memainkannya dalam setiap permainan – mempunyai reputasi yang agak negatif. Dia boleh menjadi lawan yang dahsyat di tangan kanan, tetapi dia tidak selalu menjadi pilihan terbaik – terutama ketika ada lubang besar dalam komposisi pasukan.

Oleh itu, pada dasarnya, Billboard menegaskan bahawa Trump adalah jenis lelaki yang akan memilih Hanzo tidak kira apa, walaupun komposisi pasukan itu memerlukan berbeza Peranan yang akan diisi, dan kemudian akan menyalahkan seluruh pasukan apabila perlawanan tidak berjalan lancar – itulah “compains mengenai pasukan comp in chat” sebahagian daripada persamaan.

Laman web The Billboard menghubungkan ke, TrumpisnotateamPlayer.com menggandakan perbandingan ini.

. Contohnya, iklan di bawah – “Pengawal rosak!” – adalah alasan yang sama Trump telah digunakan; dalam kes ini, menyalahkan mikrofon untuk prestasinya pada perdebatan pertama melawan Hillary Clinton.

Papan iklan ini dan laman webnya yang sepadan berasal dari PAC super yang dipanggil Jawatankuasa Gangguan, yang dibiayai sepenuhnya oleh orang -orang yang membuat kad terhadap Kemanusiaan, yang popular dan sangat .

“Kami cuba mengingatkan pelajar kolej, golongan muda, pemain yang mereka perlukan untuk berdiri dan dikira,” kata Jurucakap Jawatankuasa Penggelaran Melissa Harris, kepada Slate melalui e -mel melalui e -mel. “Dan [‘Overwatch’] adalah permainan ‘It’ sekarang.”

! Tinggal up to date dengan apa yang anda ingin tahu.
Melanggan pemberitahuan menolak

Dapatkan sudu di dalam cerita terbesar hari ini dalam perniagaan, dari Wall Street ke Silicon Valley – Dihantar setiap hari.

Memuatkan sesuatu sedang dimuat.
Terima kasih kerana mendaftar!
Akses topik kegemaran anda dalam suapan yang diperibadikan semasa anda dalam perjalanan. Muat turun aplikasinya

Tonton: ‘Adakah mereka pernah memeriksa latar belakang wanita ini?’: Melania Trump mengatakan tidak ada fakta dalam tuduhan terhadap Donald

Tutup ikon Dua garisan silang yang membentuk ‘x’. Ini menunjukkan cara untuk menutup interaksi, atau menolak pemberitahuan.

Pemain Overwatch akan mendapat papan iklan ‘Donald Trump Mains Hanzo’ ini

Seolah -olah kitaran pilihan raya ini tidak cukup pelik, papan iklan telah muncul di Florida yang serius dan benar -benar membandingkan Donald Trump, calon Republikan, kepada seorang yang buruk Overwatch pemain. Dan itu bukan hanya beberapa kejadian rawak, sama ada. Ini adalah usaha yang diselaraskan dari satu super PAC yang disasarkan.

The Billboard berbunyi, “Donald Trump Mains Hanzo dan mengadu tentang Team Comp In Chat.”Terdapat juga pautan ke DonaldtrumpisNotateamPlayer. Kad Terhadap KemanusiaanMax Temkin antara lain. Lokasi fizikal papan iklan nampaknya berhampiran dengan University of Central Florida, yang bukan kebetulan.

“Donald Trump Mains Hanzo dan mengadu tentang Team Comp In Chat”

Titik pembuatan Billboard agak mudah, dan URL laman web itu menyatakannya dengan jelas: Donald bukan pemain pasukan. Menyamakannya dengan “hanzo” – salah satu daripada banyak Overwatch Pemain watak boleh memilih – yang mengadu tentang “pasukan comp” dalam sembang pada dasarnya mengatakan dia sanggup mengadu tentang sesuatu yang dia terlibat tetapi tidak mahu benar -benar melakukan sesuatu mengenainya. Hanzo teoritis di sini adalah sebahagian daripada masalah.

Laman web itu sendiri berjalan lebih jauh. Ia menghubungkan tindakan Trump untuk pelbagai alasan (dengan beberapa seni yang sangat pandai oleh Daniel Warren Johnson yang berpangkalan di Chicago) yang biasanya dibuat oleh pemain dalam talian untuk membebaskan diri dari apa-apa kesalahan. “Penggodaman pasukan lain!..? Di mata jawatankuasa gangguan, ia tidak terlalu jauh dari apa yang sebenarnya dikatakan dan dilakukannya berkaitan dengan pilihan raya.

Dalam permainan seperti Overwatch, Pemain biasanya boleh melaporkan satu sama lain untuk tingkah laku toksik seperti itu dan pentadbir permainan memutuskan apa yang perlu dilakukan dari sana. .