Treasure Makam Terkutuk – Panduan Legacy Hogwarts – IGN, Bagaimana Mencari Hogwarts Legacy S Treasure Tomba | Radio Times

Cara Mencari Hogwarts Legacy S Treasure Tomba

Sebaik sahaja anda membuka dada, anda akan mempunyai serpihan peta misteri, yang memberitahu anda ke mana hendak pergi seterusnya. Ini menunjukkan kehancuran kuno. Ini adalah Makam pengkhianatan.

Treasure Makam Terkutuk

Dunia

Sekiranya anda meneroka Selatan Highlands Di Hogwarts Legacy, anda mungkin akan menemui manor lama yang dijaga oleh dua musuh terkenal. Manor ini adalah sebahagian daripada Treasure Makam Terkutuk, Dan tidak seperti memburu harta karun lain dalam permainan, ia disambungkan ke pencarian sampingan dan Hotspot Magic Purba.

Di sini anda akan menemui panduan langkah demi langkah untuk menyelesaikan harta karun yang terkutuk, termasuk ganjaran yang anda dapatkan untuk menyelesaikan pencarian.

Treasure Makam Terkutuk

Hogwarts Legacy 225202354424.png

Starter Quest terletak di barat daya Bainburgh Hamlet di Wilayah Manor Cape, di bahagian selatan Highlands. Sebelum meneruskan usaha, tekan West Manor Cape Floo Flame tepat di bawah tebing barat daya manor.

Dari Floo Flame, gunakan penyapu anda untuk terus naik sehingga anda melihat patung Reaper di sebelah beberapa batu nisan. Gunakan Incendio atau Confringo untuk menyalakan mangkuk di bawah patung -ini akan membuka pintu masuk rahsia ke ruang bawah tanah manor di mana anda boleh memulakan usaha, dikutuk harta karun.

Hogwarts Legacy 225202354519.png

Sekali di bawah tanah, bersiaplah untuk melawan dua musuh terkenal; Ailsa Travers dan Lord of the Manor. Ailsa menggunakan gerakan yang sama seperti biasa anda Ashwinder, Kecuali dengan kolam kesihatan yang lebih penting. Bunuh dia, dan ia akan menanam Tuhan manor; Seperti inferius yang lain, anda perlu membakarnya dengan mantra berasaskan api atau laras letupan yang berdekatan sebelum ia boleh merosakkan.

Setelah mengalahkan mereka, gunakan Alohamora di dada untuk mengambil serpihan peta.

Di manakah harta kubur terkutuk

Hogwarts Legacy 225202361302.png

Lokasi di mana anda dapat mencari harta itu dipanggil Makam pengkhianatan, Terletak di sudut barat laut rantau Poidsear Coast. Pintu masuk ke kubur melewati percubaan Merlin, di belakang air terjun.

Di dalam kubur, anda akan menemui pintu terkunci yang memerlukan tiga rama -rama untuk membuka kunci; anda boleh membimbing mereka ke pintu menggunakan lumos.

Hogwarts Legacy 225202362340.png

 • Dua yang pertama berada di dalam bilik ke kanan, dengan satu terperangkap di belakang spiderweb.
 • Yang terakhir berada di platform yang tinggi, dan anda perlu mengangkat kotak berdekatan menggunakan Wingardium Leviosa dan Leviosa untuk mendapatkan diri anda di sana.

Di dalam bilik terkunci, anda perlu melawan beberapa inferius sebelum meneruskan usaha. Syukurlah, anda boleh menemui beberapa tong letupan yang berdekatan untuk membuat kerja ringan musuh.

Sebaik sahaja anda telah membersihkan bilik, buka serpihan peta untuk melihat susun atur teka -teki yang betul di lantai -anda boleh menghidupkan setiap bahagian batu menggunakan flipendo.

Hogwarts Legacy 225202365133.png

 • Melengkapkan teka -teki akan mendedahkan dada harta karun yang terkutuk, yang mengandungi Pakaian pencari harta karun Perubahan kosmetik.

Cara Mencari Treasure Makam Terkutuk Hogwarts Legacy

Anda akan menghabiskan banyak masa anda di Hogwarts Legacy mencari harta karun – dan warisan Hogwarts yang dikutuk harta karun adalah salah satu bahagian yang lebih sukar untuk dicari. Pemburuan harta karun ini perlu diselesaikan jika anda selepas set pakaian pencari harta karun penuh.

Untuk memulakan perburuan harta karun yang dikutuk anda terlebih dahulu perlu menyelesaikan misi cerita utama: Helm of Urtkot. Setelah selesai, anda dapat menemui serpihan peta misteri. Ini memerlukan anda melawan beban musuh dan watak bos. Anda telah diberi amaran.

Sebaik sahaja anda mempunyai serpihan peta misteri, anda akan dapat pergi dan mencari harta karunnya. Perlu diingat bahawa anda perlu belajar Flipendo dan Alohomora Level 3 untuk menyelesaikan usaha ini.

Untuk meningkatkan mantra Alohomora anda, anda perlu mencari patung -patung demiguise yang tersebar di peta.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Baca terus untuk butiran lengkap tentang cara mencari harta makam yang terkutuk di warisan Hogwarts dan cara menggunakan serpihan peta misteri.

Cara Mencari Hogwarts Legacy Terkutuk Tombol Treasure

Untuk mencari harta makam yang terkutuk di warisan Hogwarts, anda perlu mencari dan mengambilnya Serpihan peta misteri.

Anda akan menemui serpihan peta misteri dan penanda Quest Treasure Treasure yang dikutuk berhampiran Manor West Manor Cape Floo Flames. Kepala tebing hanya ke timur laut Floo Flames dan turun di bawah runtuhan manor lama. Anda juga boleh menyalakan patung di atas bukit di sebelah manor yang akan diangkut di dalam ruang bawah tanah runtuhan manor.

Buka pintu terkunci dengan tahap 3 alohomora dan kepala ke dalam. Terus mengikuti jalan lebih jauh dan akhirnya anda akan berakhir di dalam bilik yang mengandungi dada. Wizard Dark Alisa Travers yang kuat menanti anda di dalam bilik sebelum dada, jadi mungkin lebih baik untuk menangani dia yang pertama. Dia adalah salah satu daripada 21 musuh yang terkenal, membolehkan anda membunuh dua burung dengan satu batu, seperti itu.

Sebaik sahaja anda membuka dada, anda akan mempunyai serpihan peta misteri, yang memberitahu anda ke mana hendak pergi seterusnya. Ini menunjukkan kehancuran kuno. Ini adalah Makam pengkhianatan.

Anda harus mencari makam pengkhianatan di titik utara barat laut Poidsear Coast (tepat di bawah di mana ia mengatakan ‘gua pantai’ di skrin peta). Terbang melalui air terjun dan hanya di luar batu berdiri (seperti yang ditunjukkan dalam serpihan peta) dan anda akan menemui makam yang anda cari (ditambah api api).

Lebih seperti ini

Lihat video YouTube Harryninetyfour untuk melihat lokasi dalam tindakan:

. Gunakan ejaan api untuk membakar web labah -labah dan teruskan ke hadapan. Sekarang anda akan melihat terkunci Pintu teka -teki rama -rama. Anda perlu membebaskan ketiga -tiga rama -rama dan membawa mereka ke pintu dengan lumos. Ikuti langkah -langkah ini untuk berbuat demikian:

 • Kepala ke kanan pintu untuk mencari dua rama -rama:
  • Rama -rama satu: Bebas dari web labah -labah menggunakan ejaan api dan gunakan lumos untuk membawa ke pintu terkunci
  • Rama -rama Dua: Anda harus melihatnya di atas objek di bilik yang sama dengan yang pertama. Gunakan lumos untuk membawa ke pintu terkunci

  Melalui pintu itu, anda harus melihat tiga plat bertanda di lantai (seperti yang dilihat dalam serpihan peta). Cukup tuang Flipendo pada tiga plat yang betul – peta menunjukkan kepada anda bagaimana ia harus kelihatan – dalam apa -apa perintah untuk membuat dada harta karun yang terkutuk muncul.

  Buka dada itu untuk melengkapkan pencarian dan dapatkan pakaian 180 XP dan Pencari Treasure yang sejuk.

  Baca lebih lanjut mengenai Hogwarts Legacy:

  • Kajian Hogwarts Legacy – Keputusan Penuh Kami
  • Ramuan Legacy Hogwarts – Semua Resipi Untuk Tahu
  • Hogwarts Legacy Plants – Apa yang mereka lakukan?
  • Hogwarts Legacy Level Cap – Cara Menghabiskan Mata Bakat
  • Hogwarts Lokasi Daedalian Legacy – Panduan Token Rumah
  • Hogwarts Legacy Best Gear – Pakaian terkuat
  • Hogwarts Legacy Gold – menjadi kaya!
  • Hogwarts Legacy Elder Wand – Bolehkah anda mendapatkannya?
  • Hogwarts Legacy Cast – Simon Pegg dan banyak lagi
  • Hogwarts Legacy DLC – Apa yang Seterusnya?
  • Hogwarts Legacy Mods – Cheats Fan -Buatan Terbaik
  • Hogwarts Legacy New Game Plus – Adakah ia wujud?
  • Hogwarts Legacy Foes terkenal – di mana untuk mencari mereka

  Lapar untuk lebih banyak permainan? Lawati jadual pelepasan permainan video kami, atau swing oleh hub kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

  Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

  Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 12 isu untuk hanya £ 1 dengan penghantaran ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.