Total War: Warhammer 3 mendedahkan pelan web 12 bulan kemas kini & DLC | TechRaptor, Perhimpunan Kreatif mendedahkan Total War: Warhammer III Roadmap untuk 12 bulan akan datang

Perhimpunan Kreatif mendedahkan Total War: Warhammer III Roadmap untuk 12 bulan akan datang

Kami mulakan dengan kemas kini 3.1, yang akan datang pada minggu terakhir bulan ini termasuk yang berikut:

Total War: Warhammer 3 mendedahkan pelan web 12 bulan kemas kini & DLC

Jumlah Perang: Warhammer 3 Chaos Dwarf

Berikutan pembebasan Chaos Dwarfs DLC untuk Jumlah Perang: Warhammer 3, Peminat tertanya -tanya apa yang akan datang seterusnya. Hari ini, perhimpunan kreatif menjawab.

Pemaju mendedahkan pelan tindakan yang luas untuk 12 bulan akan datang, termasuk kedua -dua DLC, kandungan percuma, dan kemas kini, seperti yang anda lihat di bawah.

Jumlah Perang Warhamer 3 DLC & Roadmap Kemas kini

Kami mulakan dengan kemas kini 3.1, yang akan datang pada minggu terakhir bulan ini termasuk yang berikut:

 • Kerdil kekacauan tiba sebagai senario permainan akhir di empayar abadi: Sekarang anda boleh menyebarkan api Hashut, bolehkah anda juga cuaca gelombang cair lewat ..?
 • Rejimen Renown: Tujuh Unit Baru Sertai Line-Up Base Warhammer III Races! Bolehkah anda meneka yang mana tujuh?
 • Hero Legenda Baru: Cari wira legenda terkini untuk menyertai The Fray. Nantikan pengungkapan khas akhir bulan ini untuk pengenalan rasmi!
 • Pelbagai kemalangan dan pembetulan prestasi, pembetulan pepijat, tweak permainan, dan banyak lagi!

Kemas kini 4.0 akan datang pada musim panas bersama DLC “Bayangan perubahan.

 • Shadows of Change: DLC Rasmi Keempat kami meneroka kisah berterusan tiga perlumbaan -Tzeentch, Cathay, dan Kislev -sambil memperkenalkan tiga tuan legenda baru, wira legenda baru, satu ton unit baru, dan banyak lagi!
 • Hero Legenda Percuma: Satu lagi wira legenda menyertai senarai … pejuang barisan hadapan yang dipintal oleh Lord of Change!
 • Pencapaian Empayar Abadi: Permintaan yang popular, masa telah tiba; Lengkapkan pencapaian baru untuk semua kaum yang berbeza di medan perang terbesar yang pernah ada.
 • Kemas Kini Perlumbaan: Tiga perlumbaan yang dilancarkan oleh DLC juga akan menjadi penyokong kemas kini bangsa asas. Oleh itu, untuk semua komander Tzeentch, Cathay, dan Kislev, ini boleh menjadi tempat yang bagus untuk memulakan beberapa perbualan dengan rakan -rakan anda.
 • Kemas kini AI: Mengharapkan tweak dan pembetulan kepada pemain bias dan kempen AI sebagai dunia dan ancaman di dalamnya terus berkembang.
 • Penambahbaikan Pertempuran Penyelesaian: Satu lagi projek yang berterusan, mengharapkan pelarasan terkini, perbaikan pepijat, dan penambahbaikan AI untuk pertempuran penyelesaian.
 • … dan, seperti biasa, lebih banyak pembetulan dan ciri -ciri yang akan datang dalam kemas kini 4.0!

Kemas kini 5.0 datang pada musim sejuk tahun 2023 akan datang bersama DLC “Takhta kerosakan.

 • Thrones of Decay: Nurgle, The Empire, and the Dwarfs mengambil perhatian dengan tuan -tuan legenda mereka sendiri dan kempen baru untuk memperluaskan TW: WH Universe. Ini, sebagai tambahan kepada wira legenda baru, unit baru, dan faedah lain yang akan kami kongsi mengenai DLC terkini.
 • Hero Legenda Percuma: Satu lagi wira legenda menyertai kotak alat. Tidak ada petunjuk mengenai perkara ini … (anda sudah mempunyai semua petunjuk yang anda perlukan!)
 • The Nemesis Mahkota: Artefak Legenda Baru (sama dengan Pedang Khaine) muncul di medan perang. Kami akan menyelam apa yang ditawarkan sebelum penambahannya dalam 5.0…
 • Kemas Kini Perlumbaan: Nurgle, Empayar, dan Kerdil berada di bawah mikroskop, yang menjadikan peluang yang baik untuk mengutamakan idea dan aduan anda sebelum akhir tahun!
 • … dan, tentu saja, lebih banyak lagi, lebih banyak lagi!

Kemas kini 6.0 akan tiba pada musim bunga tahun 2024 dengan DLC yang lain yang akan mengembangkan tiga perlumbaan permainan dan memperkenalkan Lands Legendary baru, wira legenda baru, dan banyak lagi.

Namun, itu bukan semua, kerana pemaju sudah memikirkan rancangannya untuk sepanjang tahun 2024 dan seterusnya. Dengan bengkel permainan bersedia untuk mengembalikan satu -satunya fantasi Warhammer yang dikira dengan Dunia lama, Ia akan menarik untuk melihat sama ada kita akan melihat sinergi baru antara permainan video dan tablet. Masa Depan nampaknya cerah untuk peminat veteran francais yang tidak benar -benar berminat untuk berpindah dari suasana klasik yang dikasihi.

Jumlah Perang: Warhammer 3 kini tersedia secara eksklusif untuk PC. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda boleh melihat ulasan kami di mana Andrew Otton kami memuji permainan sebagai “Perang Total Terbaik Pernah, Tempoh.”

Perhimpunan Kreatif mendedahkan Total War: Warhammer III Roadmap untuk 12 bulan akan datang

Jumlah Perang Warhammer III

Jika Jumlah Perang: Warhammer III entah bagaimana belum cukup besar, perhimpunan kreatif telah menarik balik tirai pada rancangan mereka untuk sepanjang tahun dan seterusnya. Ia banyak, tetapi saya akan melakukan yang terbaik untuk memberi anda gambaran.

Jumlah Perang Warhammer III Roadmap 2023

Kemas kini 3.1 akan mendahului kemas kini 4.0, yang akan tiba pada musim panas ini. Kemas kini interim termasuk perbaikan pepijat, tetapi juga menambah tuan legenda dan beberapa unit terkenal. Di luar itu, ia juga akan menambah kerdil kekacauan sebagai senario endgame empayar abadi. Patch penuh akan datang bersama pusingan seterusnya DLC berbayar, Shadows of Change, yang akan memberi tumpuan kepada puak Tzeentch, Cathay, dan Kislev. Mereka juga merancang untuk mengemas kini kempen AI dan tweaking pertempuran penyelesaian sebagai sebahagian daripada usaha berterusan mereka untuk mencari medium yang bahagia.

Selepas itu, 4.1 akan melancarkan permaidani merah untuk kemas kini 5.0 Pada musim sejuk 2023. Sekali lagi, Jumlah Perang: Warhammer III Patch interim akan memberi tumpuan kepada pembetulan pepijat. 5.0 akan membawa satu lagi DLC berbayar, takhta kerosakan, yang memberi tumpuan kepada Nurgle, Empayar, dan kerdil. Satu lagi bahagian besar patch adalah satu lagi artifak legenda, mahkota nemesis.

Selepas 5.1 patch, satu lagi kemas kini besar dirancang untuk musim bunga tahun 2024. Ia akan sama dengan kemas kini besar yang lain dan akan memasukkan tumpuan kepada tiga lagi perlumbaan. Oleh kerana tidak ada yang saya suka (elf gelap, vampire, binatang) telah disebutkan, saya berharap dapat melihat mereka pada yang terakhir. Malangnya, itu bermakna saya akan menunggu sebentar.

Sekiranya anda belum bermain Jumlah Perang: Warhammer III Namun, hanya tahu bahawa walaupun permainan asas benar -benar besar. Fakta bahawa mereka melancarkan empayar abadi untuk mana -mana pemilik tajuk (bukannya mengharuskan anda memiliki tajuk sebelumnya, juga) hanya menyoroti betapa besarnya. Kemahiran organisasi yang diperlukan untuk menyimpan semua ini bersama -sama di perhimpunan kreatif mesti luar biasa.

Jumlah Perang: Warhammer III kini tersedia untuk PC.

Penulis Kakitangan – Zoey adalah Gadabout Permainan. Dia memulakan blog dengan masyarakat pada tahun 2018 dan memukul halaman depan tidak lama lagi. Biasanya dijumpai meneroka eksperimen indie dan perpustakaan retro, dia melakukan yang terbaik untuk kekal tidak kronik.