Total War Warhammer 3 Diskaun Memimpin Sega Steam Sale | PCGamesn, Beli Total War: Warhammer III Steam

Jumlah Perang: Warhammer III – Eropah

Total War: Warhammer III untuk PC adalah strategi berasaskan giliran dan permainan video masa nyata, berdasarkan permainan meja dengan nama yang sama, dan yang ketiga dalam siri permainan video. Pemain bergilir -gilir menggerakkan kepingan/ watak mereka di sekitar peta dan belajar cara terbaik untuk menguruskan penempatan mereka untuk mencapai matlamat mereka, mengalahkan musuh mereka dan bersama -sama dengan mereka yang tidak dapat dikalahkan!

Jumlah Besar Perang Warhammer 3 Diskaun Memimpin Sega Steam Sale

Total War Warhammer 3 dan semua DLCnya boleh menjadi milik anda dengan murah dalam jualan Sega Steam yang besar, dengan bayang -bayang perubahan yang paling terkini untuk pengecualian tunggal.

Jumlah Perang Warhammer 3 Steam Sale - Azazel, setan berkulit pucat dengan dua tanduk besar, tersenyum secara meluas

Diterbitkan: 15 Sep 2023

Jumlah Perang Warhammer 3 dijual bersama dengan DLC dan semua kandungan untuk seluruh trilogi, memberi anda peluang untuk merapatkan beberapa kotoran yang hebat yang murah dan melengkapkan kempen empayar abadi seterusnya anda dalam permainan strategi yang luas. Tawaran itu adalah sebahagian daripada penjualan Sega Steam yang lebih luas termasuk permainan lain dari Total War’s Past, walaupun Total War Warhammer 3 terbaru dan paling kontroversial DLC merindui diskaun.

Perhimpunan Kreatif Pemaju Membuat Kempen Empayar Abadi yang tersedia untuk semua pemilik Total War Warhammer 3 awal tahun ini, tanpa mengira sama ada anda memiliki permainan lain dalam siri ini. Walau bagaimanapun, jika anda mahu bermain sebagai puak -puak dari dua perlawanan terakhir, atau mana -mana penambahan DLC, anda perlu merebutnya, dan sekarang adalah masa yang tepat.

Sekiranya anda belum memainkan Warhammer 3 Total War, ia tetap menjadi salah satu karya terbaik perhimpunan kreatif dan duduk dengan selesa di kalangan permainan Warhammer yang terbaik. Mod empayar abadi yang luas, yang menggabungkan peta ketiga-tiga perlawanan ke dalam satu kempen epik, mungkin salah satu projek yang paling bercita-cita yang kita lihat dalam mana-mana permainan, dan mesti mencuba strategi dan peminat Warhammer.

Malangnya, jika anda berharap untuk mendapatkan diskaun pada jumlah perang Warhammer 3 Shadows of Change DLC, yang telah menghadapi tindak balas selepas pernyataan Perhimpunan Kreatif bahawa harganya harus naik untuk memerangi kenaikan kos, anda tidak beruntung di sini. Shadows of Change adalah satu pek yang mengelak diskaun, tetapi anda akan mendapati 50% dari kedua -dua permainan terdahulu dan semua ekspansi mereka, manakala Warhammer 3 sendiri adalah 40% dan tiga DLCnya berkisar antara 20% hingga 33%.

Thumbnail YouTube

Sega Wonderland Steam Sale

Jika anda suka sesuatu yang sedikit berbeza, jualan Sega Wonderland yang lebih luas termasuk banyak permainan yang lebih hebat untuk murah, termasuk orang-orang seperti Persona, Yakuza/seperti siri naga, sonik, tamadun seperti manusia, syarikat pahlawan, dan lidah-in -Saya Pengurusan Permainan Two Point Hospital dan Kampus. Berikut adalah beberapa tawaran terbaik yang boleh anda temui:

 • Jumlah Perang Warhammer 3 adalah 40% – Berharap untuk membayar $ 35.99 / £ 29.99
 • Jumlah Perang Tiga Kerajaan adalah 66% – Berharap untuk membayar $ 20.39 / £ 15.29
 • Seperti Naga: Ishin! adalah 40% – diharapkan untuk membayar $ 41.99 / £ 35.99
 • Sonic Frontiers adalah 50% OFF – Berharap untuk membayar $ 29.99 / £ 24.99
 • Hospital Dua Point adalah 75% – Berharap untuk membayar $ 7.49 / £ 6.24
 • Kampus dua titik adalah 55% – diharapkan untuk membayar $ 13.49 / £ 11.24
 • Syarikat Heroes 3 adalah 20% – Berharap untuk membayar $ 47.99 / £ 39.99
 • Manusia adalah 80% – Berharap untuk membayar $ 9.99 / £ 7.99
 • Persona 5 Royal adalah 40% – Berharap untuk membayar $ 35.99 / £ 29.99
 • Penyerang Persona 5 adalah 70% – diharapkan untuk membayar $ 17.99 / £ 16.49

Jualan Sega Wonderland berjalan sehingga Khamis 21 September, jadi pergi ke halaman acara di Steam untuk semua tawaran sepenuhnya.

Kami telah memilih Total War Warhammer 3 DLC terbaik jika anda belum membuat keputusan mengenai apa yang anda mahu ambil. Masih sedikit diikat dengan wang tunai? Tidak bimbang; Terdapat keseronokan yang hampir tidak terbatas untuk dijumpai di antara permainan stim percuma yang terbaik, dan mereka tidak akan membebankan anda.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Jumlah Perang: Warhammer III – Eropah

Jumlah Perang: Warhammer III

Total War: Warhammer III untuk PC adalah strategi berasaskan giliran dan permainan video masa nyata, berdasarkan permainan meja dengan nama yang sama, dan yang ketiga dalam siri permainan video. Pemain bergilir -gilir menggerakkan kepingan/ watak mereka di sekitar peta dan belajar cara terbaik untuk menguruskan penempatan mereka untuk mencapai matlamat mereka, mengalahkan musuh mereka dan bersama -sama dengan mereka yang tidak dapat dikalahkan! Mengenai pemilik permainan dua perlawanan sebelumnya dalam siri ini akan dapat mengakses semua peta yang mereka .

Ulasan Steam Terkini:
Kebanyakannya negatif (4091)

Edisi

Jumlah Perang: Warhammer III

Edisi Standard – Eropah

Jumlah Perang: Warhammer III

Edisi Piawai

Tambah sambungan

Jumlah Perang: Warhammer III - Memalsukan kerdil kekacauan

Jumlah Perang: Warhammer III – Memalsukan kerdil kekacauan

Ditambah ke senarai hajat anda

Jumlah Perang: Warhammer III - Juara Kekacauan

Jumlah Perang: Warhammer III – Juara Kekacauan

Ditambah ke senarai hajat anda

Jumlah Perang: Warhammer III - Kerajaan Ogre

Jumlah Perang: Warhammer III – Kerajaan Ogre

Ditambah ke senarai hajat anda

Visual

Jumlah Perang: Tangkapan Warhammer III 1

Jumlah perang: tangkapan skrin Warhammer III 2

Jumlah Perang: Tangkapan Warhammer III 3

Jumlah perang: tangkapan skrin Warhammer III 4

Jumlah Perang: Tangkapan Warhammer III 5

Penerangan

Total War: Warhammer III untuk PC adalah strategi berasaskan giliran dan permainan video masa nyata, berdasarkan permainan meja dengan nama yang sama, dan yang ketiga dalam siri permainan video. Pemain bergilir -gilir menggerakkan kepingan/ watak mereka di sekitar peta dan belajar cara terbaik untuk menguruskan penempatan mereka untuk mencapai matlamat mereka, mengalahkan musuh mereka dan bersama -sama dengan mereka yang tidak dapat dikalahkan!

Mengenai permainan

Pemilik dua perlawanan sebelumnya dalam siri ini akan dapat mengakses semua peta yang telah mereka buka kunci di arena tersebut, serta semua kawasan baru ditambah untuk permainan ini. Permainan ini ditetapkan di dua lokasi: alam kekacauan dan tanah di timur, untuk sentuhan misteri dan eksotik oriental!

Peta permainan sangat besar dalam permainan ini, jadi anda mempunyai banyak untuk meneroka, walaupun ketika anda bertarung ke lokasi sasaran anda dengan melawan gerombolan hampir tidak pernah berakhir dengan musuh yang haus dan darah yang haus! Peta ini melibatkan diplomasi serta perang dengan musuh AI (kecerdasan buatan) – dan hanya anda boleh memutuskan sama ada pasukan anda cukup kuat untuk mengalahkan mereka, atau jika anda perlu bersikap sopan untuk sedikit lebih lama!

Cara bermain

Kerana permulaan kehidupan sebenar permainan, pertempuran bermain dalam masa nyata, jadi anda dapat menikmati setiap detail setelah anda mengawasi sejauh memerhatikan tindakan itu – pertempuran pertama anda akan terbang melewati kekeliruan, gore dan persenjataan!

Terdapat pelbagai cara untuk bermain, termasuk mod pertempuran tersuai di mana anda boleh merancang tindakan untuk keinginan anda sendiri dan bukannya bermain melalui pertempuran pra-set permainan.

Terdapat juga mod pertempuran multiplayer di mana anda dan pasukan anda mesti menangkap semua mata cek untuk memanggil bos untuk pertarungan yang memuaskan.

Pemain mendapat manfaat daripada benteng, penggemar berguna, dan pasukan tetulang yang dapat dipanggil dengan mudah selagi anda telah memenangi bekalan lebihan yang cukup untuk dihantar dalam pembayaran untuk bantuan ini. Sekiranya anda bukan pemain yang berjaya, anda akan mempunyai masa yang jauh lebih menarik apabila anda berebut untuk mengatasi kekurangan sumber anda!

Siapa yang di zoo?

Dalam permainan terdapat dua populasi manusia: kislev (yang berdasarkan pada zaman pertengahan Rusia dan yang menampilkan kavaleri beruang (yang tepatnya anda berharap!) serta sihir yang dipanggil Lore of Ice) dan Grand Cathay (yang berasal dari China Imperial Lama, kerana sesiapa yang pernah terbang Cathay Airlines akan tahu). Mereka disertai oleh empat puak berdasarkan dewa -dewa kekacauan yang ia ambil:

Konfigurasi

minimum *

 • OS: Windows 7 64-bit
 • Pemproses: Siri Intel I3/Ryzen 3
 • Memori: 6 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GTX 900/AMD RX 400 Series | Grafik intel iris xe
 • DirectX: Versi 11
 • Penyimpanan: 120 GB ruang yang ada
 • Nota tambahan: Permainan ini boleh dikemas kini dari masa ke masa dan telah membayar dan percuma. Kandungan tambahan yang dikeluarkan untuknya. Harap maklum bahawa ini boleh meningkatkan keperluan minimum untuk menjalankan permainan di atas spesifikasi yang dinyatakan di sini.

disyorkan *

 • OS: Windows 10 64-bit
 • Pemproses: Siri Intel I5/Ryzen 5
 • Memori: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GEFORCE GTX 1660 TI/AMD RX 5600-XT
 • DirectX: Versi 11
 • Penyimpanan: 120 GB ruang yang ada
 • Nota tambahan: Memori 8GB jika menggunakan GPU Bersepadu.