Topeng Ulang Tahun – BHVR, Dead by Daylight Twisted Masquerade – Bagaimana untuk mendapatkan semua topeng | Ginx Esports TV

Dead by Daylight Twisted Masquerade – Cara Mendapatkan Semua Topeng

Dari 22 Jun 11 pagi ET hingga 13 Julai 11 pagi ET, penyamaran yang dipintal akan menghiasi alam entiti dengan kemas kini mewah. Fikirkan penjana adalah jentera yang praktikal dan tidak sedap? Anda jelas tidak melihatnya dihiasi dengan pakaian Masquerade. Kami juga menghias cangkuk, loker, dan juga memberikan makeover lengkap kepada kapel Bapa Campbell, jadi perhatikan – pada bahaya anda sendiri, tentu saja.

Topeng ulang tahun

Saya rasa sedih bahawa Thalita dan Renato tidak akan mendapat topeng tetapi sekurang -kurangnya NEA mendapat kulit yang sangat bagus.

Yang mana salah seorang daripada anda juga ingin topeng untuk mangsa lain yang tidak mendapat topeng?

Komen

Jawatan ahli mikaelawantsyourboon: 5,189
Kate. Sekarang saya mesti menunggu ulang tahun yang lain. Sekurang -kurangnya Zarina mendapat satu, saya gembira untuknya
Catatan Ahli Shinobusk: 5,117

Gila saya bahawa Michaela yang tidak sepatutnya mendapat wajah lalai untuk topeng mendapatnya sehingga anda mempunyai topeng padanya dengan topi yang bodoh itu. Bagaimanapun Nea yang mempunyai kepala lalai yang baik, mendapat topeng dengan gaya rambut yang hodoh di atasnya, menjadikannya 2 topeng tidak berguna bagi saya. Masing -masing saya rasa

Posting Ahli Jumaat malam: 539
Mungkin tidak akan berlaku penyebab pelesenan tetapi saya suka untuk Cheryl.
Catatan Ahli Goodboykaru: 22,277

NEA mendapat kulit yang bagus?? Adakah kita melihat kulit yang sama? Juga David King, satu -satunya yang selamat dari tahun 2 DBD tanpa topeng, bahkan tidak mendapatnya. Dia benar -benar terjebak di ruang bawah tanah BHVR.

Chadku

Catatan Ahli Chadku: 709

Sudah 6-7 bulan selepas kulit nutcrackernya. EDIT: Saya terlupa ulang tahunnya semula, iaitu sekurang -kurangnya 1 pakaian yang pemain baru tidak mempunyai terhad kepada ulang tahun.

Catatan Disunting oleh Rizzo pada 16 Jun
Catatan Ahli Goodboykaru: 22,277

Tetapi kulit yang menghidupkan semula tidak sama seperti membuat yang baru, terutama bagi mereka yang sudah memilikinya. Semasa aliran ulang tahun ke -6, mereka menyebut bagaimana mereka cuba melepaskan topeng pada satu watak dari setiap tahun. Tahun 2 merangkumi hanya lullaby untuk kegelapan, mimpi buruk di Elm Street, dan melihat, namun dia tidak mendapatnya. Mereka boleh membetulkannya, memberinya topeng untuk acara tahun ini, terutamanya memandangkan bantahan baru -baru ini mengenai kekurangan kosmetik watak tertentu (Haddie, Yui, Elodie, dan sekarang David) tetapi mereka tidak. Ia hanya menyedihkan.

Catatan Ahli Annso_x: 1,316

. Saya hanya berharap BHVR tidak mengubah fikiran mereka mengenai penyamaran dan mengubah acara itu sepenuhnya sebelum kita mendapatkan topeng untuk semua orang (kerana mereka sangat keren dan saya mahukan mereka semua)

Catatan Ahli Fawiola: 87

Saya gembira kerana anda mendapat topeng untuk semua orang yang selamat.

1,316

Saya cukup yakin Kate berada di tempat mangsa 5 og teratas yang mendapat kosmetik yang paling, jadi semoga dia dan Thalita akan mendapatnya tahun depan ! Bagi Jill, saya merasakan kesakitan anda haha ​​Saya suka Rebecca & dia tetapi tidak mampu membayar kosmetik mereka: ‘(Saya berharap watak berlesen akan mendapat beberapa kosmetik acara percuma tetapi saya bayangkan ia akan terlalu rumit untuk BHVR meminta Setiap Lesen Setiap Masa. Ghostface Mendapatkan SATU memberi saya harapan tetapi saya percaya itu kerana dia adalah lesen kes khas yang bijak.

Catatan Ahli Fawiola: 87

Kita hanya boleh berharap 🙂 tetapi yang paling penting ialah kita semua sangat teruja dengan ulang tahun. Saya tidak mahu mengadu banyak haha ​​semoga tahun depan 🙂

Catatan Ahli Simfeliz:

Saya telah dimanjakan tahun ini dan dua sesalur saya mendapat topeng. Salah satunya mendapat pakaian keseluruhan. Saya hanya boleh bermain untuk minggu pertama acara ini jadi saya harap saya mendapat masa untuk membuka kunci semuanya!

Jawatan ahli ariel_starshine: 386

My Mains, Claire, Cheryl dan Lisa. Saya tahu mereka dibuang dan dua legenda tetapi seorang gadis boleh bermimpi 🙂

Jawatan ahli glamourousleviathan: 969
Saya hanya berharap topeng kembar dengan topeng kecil untuk pemenang juga.

Emmafrostyeyes

Catatan Ahli Emmafrostyeyes: 638

David sudah mempunyai banyak. Haddie menghisap, tidak ada yang memainkannya. Elodie layak sekurang -kurangnya 1 pakaian yang baik kerana semua miliknya menghisap. Dia sangat cantik tetapi pakaiannya membuatnya kelihatan tua

Catatan Ahli Dwight_fairfield: 6,367
Dweet mendapat tahun lepas jadi saya berpuas hati.
Jawatan ahli mikaelawantsyourboon: 5,189

Kate adalah gadis terbaik DBD tetapi dia kehilangan ulang tahun yang lain. Tidak ada topeng untuknya lagi 🙁 Ini hanya sedih. Mereka perlu memberi lebih banyak kepada Kate.

Emmafrostyeyes

Catatan Ahli Emmafrostyeyes: 638

. Satu tan pembunuh berlesen dengan pakaian hama dan anda mendapat Ghostface mendapatkan dan pakaian ulang tahun. The Can Give Cheryl dan Resident Evil Watak yang berbeza pakaian pada ketika ini

Emmafrostyeyes

Catatan Ahli Emmafrostyeyes: 638
BHVR tidak suka Claire. Itulah sebabnya mereka menjadikannya hanya kulit dan merosakkan wajahnya selama setahun
Catatan Ahli Barnesflam: 609
Saya harap Bill mendapat sesuatu.
Catatan Ahli Goodboykaru: 22,277

David mempunyai banyak, pasti. Anda tahu siapa lagi? Felix, Feng, Dwight, Mikaela, Kate, namun mereka masih mendapat kulit dan mereka mendapat/mendapat topeng. Jadi jika tidak masalah bagi mana -mana daripada mereka, mengapa masalahnya bagi David? Watak yang telah menerima kosmetik yang kurang daripada Elodie tahun ini, selepas koleksi Brazil, yang bermaksud dia mempunyai jumlah kosmetik yang paling rendah dari mana -mana bar yang selamat dari bar yang tidak ada, dan dia juga dipukul oleh beberapa yang berlesen. Sedih.

Catatan Ahli Barnesflam: 609

Nampaknya menambah lebih banyak watak lebih cepat daripada pasukan yang mereka bentuk dan mewujudkan comsetics dapat disimpan mempunyai kelemahan yang besar. Mungkin sudah tiba masanya untuk melambatkan?

Emmafrostyeyes

Catatan Ahli Emmafrostyeyes: 638

Saya pernah bercakap tentang betapa saya benci feng untuk pakaian cosplay bodohnya dan dia hanya mendapat pakaian secara umum. Saya benci bahawa dia mendapat pakaian ulang tahun. Daripada semua orang yang terselamat yang anda nyatakan, saya hanya suka Kate dan saya juga boleh mengakui bahawa dia tidak memerlukan pakaian lagi selama sekurang -kurangnya setahun. . Semua watak yang anda sebutkan mempunyai perhatian mereka dan waktunya untuk memberikannya kepada watak lain yang tidak dinamakan Haddie. Watak seperti Elodie Zarina Yun Jin adalah watak -watak yang saya mahu mendapatkan pakaian yang lebih baik (pakaian perintis Zarinas bukan hanya untuk saya). Dan sebagai seseorang yang utama adalah watak berlesen yang boleh saya katakan adalah sekurang -kurangnya utama anda mendapat pelbagai sementara saya tidak dapat menggabungkan apa -apa

Dead by Daylight Twisted Masquerade – Cara Mendapatkan Semua Topeng

Cole Podany

Panduan EA FC24

Mati oleh Acara Ulang Tahun 2023 Daylight dipanggil Twisted Masquerade. Pemain dapat memperoleh 12 topeng penyamaran pembunuh dan survivor. Inilah cara untuk mendapatkan mereka semua.

Dead by Daylight Twisted Masquerade - Cara Mendapatkan Semua Topeng

Acara Ulang Tahun Dead by Daylight adalah salah satu acara paling hebat pada tahun ini, dengan pemaju sebelum ini mengatakan tahun lalu bahawa mereka akan meletakkan sebahagian besar tenaga pasukan mereka ke dalam acara yang akan datang. Acara Masquerade Twisted bermula pada 22 Jun 2023 dan akan berlangsung sehingga Julai 2023. Semasa acara itu, pemain dapat mengumpulkan 12 topeng penyamaran unik untuk 12 watak yang berbeza.

Inilah cara untuk mendapatkan semua topeng yang mati oleh acara penyamaran yang dipintal siang hari, jadi anda boleh mendapatkan barang-barang edisi terhad untuk diri anda sendiri.

Kemas kini 22 Jun 2023 - Dead by Daylight's 2023 Twisted Masquerade Acara di sini, jadi kami telah mengemas kini artikel ini untuk mencerminkan bagaimana untuk mendapatkan semua topeng baru tahun ini!

Dapatkan semua topeng – Dead by Daylight Twisted Masquerade

Dead by Daylight Twisted Masquerade Event Generator untuk mendapatkan topeng

Terdapat proses yang berbeza untuk mendapatkan topeng untuk kedua -dua watak pembunuh dan survivor. Cukup lebih mudah bagi pembunuh untuk mendapatkan topeng, tetapi mangsa yang selamat dapat mencari topeng dengan sedikit usaha.

 • Mati oleh kod siang (Jun 2022) – titik darah percuma dan banyak lagi
 • Mati dengan kemas kini siang hari 6.0.0 nota patch
 • Dead by Daylight – Best Dredge Builds (Jun 2022)
 • Dead by Daylight Community Choice Acara – Perayaan, Hasil, Lagi

Watak pembunuh perlu mencari skrol jemputan dalam perbicaraan, dan kemudian menyelesaikan perbicaraan setelah berinteraksi dengannya. Pembunuh tidak perlu mendapatkan sejumlah pembunuhan atau mata tertentu untuk mendapatkan topeng.

Watak -watak yang selamat perlu mencari jemputan dalam perbicaraan, dan kemudian bertahan sehingga pintu keluar dibuka untuk menyimpan jemputan. Yang terselamat kemudian akan mendapat topeng.

Topeng yang diterima oleh pemain tidak bergantung kepada watak yang mereka mainkan; Contohnya, watak yang memainkan onryo dapat menerima topeng untuk ksatria atau legion setelah berinteraksi dengan jemputan.

Adalah idea yang bagus untuk memainkan terrormisu, acara yang ditawarkan semasa acara penyamaran berpintal jika anda cuba mendapatkan topeng. Tawaran ini bukan sahaja memberi semua orang di lobi anda 107% Bloodpoints, tetapi ia juga menunjukkan aura jemputan dalam perbicaraan, memudahkan anda untuk mencari sendiri dan memastikan anda mendapat kosmetik.

Sepanjang acara tahun ini, kedua -dua mangsa dan pembunuh juga boleh mengaktifkan jemputan mereka untuk menggunakan keupayaan khas dalam perlawanan – yang selamat boleh menyekat lokasi peti besi atau menanam palet, sementara pembunuh dapat dengan serta -merta memecahkan palet atau menyekat lokasi peti besi yang terselamat. Perhatikan bahawa jika anda menggunakan jemputan anda dengan cara ini, walaupun, anda perlu mengumpul yang lain jika anda ingin mengumpulkan ganjaran apabila melarikan diri.

Mati oleh topeng penyamaran siang hari

mati oleh topeng penyamaran siang hari

Dua Belas Watak Berbeza Menerima Topeng Baru dalam Acara Penyusunan Ke-7. Setiap topeng penyamaran bertemakan pada pandangan tandatangan watak atau sifat keperibadian. Sebagai contoh, Jeff, yang terkenal dengan cintanya terhadap anjingnya, mempunyai topeng yang diilhamkan oleh anjing.

Watak -watak berikut menerima topeng penyamaran baru dalam acara Masquerade Twisted 2023:

 • Oni
 • Budak
 • Ksatria
 • Legion
 • Jururawat
 • Singularity
 • Felix Richter
 • Gabriel Soma
 • Jeff Johansen
 • Jonah Vasquez
 • Meg Thomas
 • Zarina Kassir

Untuk keturunan, inilah pandangan topeng penyamaran yang berpintal 2022:

 • Artis
 • Pemburu
 • Semangat
 • The Trapper
 • Penipu
 • The Deathslinger
 • Ace Visconti
 • Dwight Fairfield
 • Elodie Rakoto
 • Jane Romero
 • Michaela Reid
 • Yui Kumura

Ia sememangnya sentuhan yang bijak dari pemaju yang kedua -dua pemain pembunuh dan yang selamat dapat memperoleh ganjaran yang akan menjadikan watak mereka kelihatan bagus dan menonjol.

Dan itu sahaja untuk mendapatkan topeng yang mati oleh acara penyamaran yang dipintal siang hari. Untuk lebih banyak mati dengan petua, panduan, berita, dan kebocoran siang hari, pastikan anda menyemak kategori khusus kami.

Gambar yang diketengahkan dari tingkah laku interaktif.

Untuk lebih banyak Dead by Daylight News pastikan anda menyemak bahagian khusus kami, atau beberapa panduan & tutorial kami, tepat di bawah:

Cole Podany

Ditulis oleh Cole Podany

Cole adalah penulis kakitangan di Ginx Esports TV yang berpusat di Amerika Syarikat. Dia adalah kekasih semua perkara yang seram dan sangat menyukai permainan seram lama seperti Silent Hill dan Resident Evil. Anda juga boleh mendapati dia menulis tentang Dead by Daylight dan membunuh permainan lain. . Anda boleh menghubungi Cole untuk padang di [dilindungi e -mel].

Dead by Daylight’s Twisted Masquerade Event Returns | Butiran lengkap

Dead by Daylight’s Twisted Masquerade kembali, menandakan kembalinya topeng yang boleh dibuka, cangkuk dan penjana bertema acara, persembahan baru, interaksi permainan baru yang menarik, dan juga beberapa pelawat yang lain. Datang satu, datang semua, dan rendam semua kemegahan – anda mungkin tidak mahu pergi.

Jemputan yang mesra

Dari 22 Jun 11 pagi ET hingga 13 Julai 11 pagi ET, penyamaran yang dipintal akan menghiasi alam entiti dengan kemas kini mewah. Fikirkan penjana adalah jentera yang praktikal dan tidak sedap? . Kami juga menghias cangkuk, loker, dan juga memberikan makeover lengkap kepada kapel Bapa Campbell, jadi perhatikan – pada bahaya anda sendiri, tentu saja.

The Bloodweb juga akan diisi dengan beberapa item acara masa terhad, termasuk lampu suluh penyamaran, kotak alat, medkits, dan terrormisu yang lazat, resipi baru yang dipertingkatkan oleh satu atau dua bahan rahsia.

AM4294_EVENT_SCREENSHOTS_HOOK.PNG

AM4294_EVENT_SCREENSHOTS_CHAPEL-SHOT01.PNG

AM4294_EVENT_SCREENSHOTS_GENERATOR.PNG

AM4294_EVENT_SCREENSHOTS_CHAPEL-SHOT02.PNG

Topeng

Menjalankan tradisi dari tahun lepas, jemputan akan diletakkan di seluruh setiap percubaan. Duduklah dengan begitu menggoda di atas tiang hiasan, jemputan ini tidak akan berlama -lama di tempat yang sama untuk jangka masa yang panjang, mencetuskan isyarat bunyi selepas berpindah. Apabila mencari dan mendakwa, kedua -dua pembunuh dan mangsa akan mendapat keupayaan untuk mendapatkan salah satu daripada 12 kosmetik topeng eksklusif apabila keadaan tertentu dipenuhi – lebih banyak lagi.

Setiap jemputan memegang beberapa caj, yang boleh dibelanjakan untuk mendapatkan manfaat cepat dalam permainan. Bagi yang terselamat, belanjakan satu pertuduhan untuk menyekat peti besi tingkap untuk pembunuh atau menanam palet rapuh yang akan pecah apabila digunakan. Bagi pembunuh, caj boleh dibelanjakan untuk memecah palet dari jauh, mengurangkan kesan stun, atau mendedahkan seorang yang terselamat apabila mencapai darah.

Membuka topeng

Jadi bagaimana anda membuka kunci topeng? Gembira anda bertanya. Untuk membuka kunci topeng kerana kedua -dua pembunuh dan mangsa, anda mesti mempunyai sekurang -kurangnya satu caj yang tinggal dalam jemputan anda apabila pintu keluar atau menetas terbuka. Sudah tentu, anda perlu menahan keinginan untuk menggunakan semua caj manis semasa perbicaraan, tetapi itulah keputusan anda untuk membuat.

Siapa yang mendapat topeng?

Tahun ini, kami mempunyai 12 topeng baru untuk pembunuh dan mangsa. Sila ambil perhatian bahawa topeng ini dibuka dalam urutan rawak, tanpa mengira peranan yang anda mainkan.

Pembunuh

 • Jururawat
 • Legion
 • Oni
 • Ksatria
 • Singularity

Survivors

 • Meg Thomas
 • Jeff Johansen
 • Zarina Kassir
 • Felix Richter
 • Jonah Vasquez
 • Gabriel Soma

AM4220_DBD_YEAR7BROADCAST_3D-RENDERS_MASKS-SGRAPIC_V2A_Overall.png

Cabaran Tome & Community Event

Penyamaran yang dipintal sekali lagi menampilkan acara acara, lengkap dengan dua tahap cabaran baru untuk diatasi. Kali ini, tetamu kehormatan Tome kami adalah beberapa kegemaran peminat: Hillbilly dan NEA Karlsson.

Sekiranya anda ingin memastikan mereka mematuhi kod pakaian yang ketat secara brutal, anda perlu membuat jalan anda melalui acara tome dan mendapatkan pakaian mereka dengan cara yang baik lama.

The Hillbilly- Chainsaw Masquerade

AM4264_DBD_YEAR7_EVENT_3DOUTFITS_1920X1080_Option2.jpg

NEA Karlsson – Bayang -bayang Masquerade

AM4264_DBD_YEAR7_EVENT_3DOUTFITS_NEA_1920X1080 OPTION2.JPG

Dan tentu saja, akan ada daya tarikan untuk membuka kunci: menari marionettes, gagak dalam penyamaran, perayaan yang tidak masuk akal, dan air pancut berdarah. Apa cara yang lebih baik untuk mempamerkan bahawa anda berada di sana untuk penyamaran yang kedua-duanya?

AM4265_EVENT_3DRENDERS_CHARMS_1920X1080.PNG

Ganjaran Log Masuk Harian

Masquerade Twisted adalah salah satu masa kegemaran kami sepanjang tahun, dan kami ingin membayarnya ke hadapan. Untuk tempoh acara tersebut, kami menawarkan ganjaran log masuk harian mata wang dalam permainan, dengan setiap tempoh hadiah bermula pukul 11 ​​pagi ET dan berjalan selama 24 jam.

Ganjaran Log Masuk Harian termasuk pelbagai bentuk mata wang dalam permainan, termasuk sejumlah 400,000 titik darah, dan 4000 shard iridescent. Untuk maklumat lanjut, lihat jadual lengkap kami untuk memberi hadiah kepada Twisted.

 • 22 Jun: 50k Bloodpoints
 • 23 Jun: 250 Shards iridescent
 • 25 Jun: Titik darah 25k
 • 26 Jun: 500 Shards iridescent
 • 27 Jun: Titik darah 50k
 • 28 Jun: 500 Shards iridescent
 • 29 Jun: Titik darah 25k
 • 30 Jun: 250 Shards iridescent
 • 1 Julai: Titik darah 25k
 • 2 Julai: Titik darah 25k
 • 3 Julai: 500 Shards iridescent
 • 4 Jul: Titik darah 50k
 • 5 Julai: 500 Shards iridescent
 • 7 Julai: 500 Shards iridescent
 • 8: 25k Bloodpoints
 • 9 Julai: Titik darah 25k
 • 10 Julai: 500 Shards iridescent
 • 11 Julai: Titik darah 50k
 • 12 Julai: 500 Shards iridescent

Ca-567_dbd_0523_login_reward_calendar_16_9.png

Koleksi baru

The Twisted Masquerade adalah masa untuk memakai pakaian paling elegan anda, dan koleksi masa terhad baru memperkenalkan pakaian baru untuk wajah hantu dan feng min. Kedua-dua pakaian boleh didapati di kedai dalam permainan-periksa mereka di bawah.

AM4346_DBD-STORE-UBBRA_TWISTEDMASQUERADECOLLECTION_BANNER_V2_1920X1080.JPG

Kami juga membawa kembali pakaian penyamaran yang berpintal dari bash tahun lepas, warna penyamaran pengorekan dan pakaian penyamaran Haddie Kaur. Setiap topeng yang boleh diperoleh dari tahun lepas juga boleh didapati untuk pembelian. Pergi ke kedai dalam permainan untuk menambahkannya ke almari pakaian anda dan ingat-pakaian ini hanya tersedia semasa musim ulang tahun.

AM2930_DBD_YEAR6_DREDGE_1920X1080_V3.PNG

AM2928_DBD_YEAR6_3D_RENDERS_MASKS_1920X1080_ALL_MASKS_V2.PNG

Jualan Ulang Tahun

Adakah kita menyebut bahawa ia adalah masa untuk meraikan? Nikmati beberapa jualan besar -besaran pada pakaian dan watak, termasuk sehingga 50% hampir semua watak yang dikeluarkan sebelum alat siksaan, dengan beberapa pengecualian. Dan kerana kita tahu bagaimana bahagian -bahagian tertentu komuniti kita dapat, kita merasakan keperluan untuk menjelaskan – pakaian adalah 30% dari semua harga. Walaupun jelas, “Felix tanpa baju” yang lama dimaksudkan adalah sebahagian daripada perjanjian itu.

 • 30% off
 • potongan 50
 • 30% off Nemesis, Leon s. Kennedy, Jill Valentine, Mastermind, Ada Wong, Rebecca Chambers, The Shape, Laurie Strode, The Ghost Wajah, Onryo, dan Yoichi Asakawa.
 • 25% off

AM4357_UMBRA_ANNIVERSARY-SALE_STAND-1920X1080_V5.PNG

Kami harap anda menikmati masa anda dengan penyamaran yang berpintal, dan kami ingin mengucapkan terima kasih kerana menghabiskan masa bersama kami di kabut. Pastikan untuk melepaskan dan menikmati pesta, jurang dengan banyaknya, dan barang -barang yang almari pakaian dengan lebih banyak topeng daripada sesiapa yang boleh dipakai dalam satu hayat.