Top 90 Idea Rumah Minecraft Terbaik 2023., Sepuluh rumah Minecraft Easy kami 2023 | Taktik Pocket

Sepuluh rumah Minecraft mudah kami 2023

Contents

Apa yang anda tidak dapat melihat dengan segera dalam gambar di atas adalah lif kerja yang membawa anda dari lantai ke lantai. Cukup kemas, jika anda bertanya kepada saya!

Top 90 Idea Rumah Minecraft Terbaik [2023]

Banyak idea rumah minecraft termasuk jenis mudah, mudah, sejuk, hidup, dan moden bersama dengan kaedah bangunan.

Oleh Matt Hunter 12 Jun, 2023 Terakhir Dikemaskini: 14 Jun 2023

Minecraft adalah salah satu permainan yang membantu anda mendapatkan jus kreatif anda mengalir. Dengan Minecraft, anda boleh membina apa sahaja yang anda mahukan, walaupun perkara pertama yang biasanya dibina oleh setiap pemain adalah sebuah rumah. Oleh itu, penting untuk mengetahui beberapa Idea rumah minecraft terbaik untuk memulakan perjalanan anda dengan cara yang betul!

 • .
 • Mereka terutamanya berfungsi sebagai unit penyimpanan yang besar dan sebagai Ruang selamat terhadap berbahayaperusuh.
 • Anda biasanya boleh membuat rumah dengan hampir semua bahan dalam permainan, tetapi Wood adalah cara pilihan untuk pergi kerana ia duduk dengan baik dengan keindahan semula jadi dunia.
 • Rumah yang paling ideal adalah bersaiz sempurna untuk menyimpan simpanan tan dada, relau, Dan banyak lagi!
 • bunga, tikar berwarna, dan lukisan untuk memberikan pandangan yang menyenangkan.
 • Penting untuk memastikan bilik anda sama rata menyala atau kumpulan bermusuhan mungkin bertelur di kawasan gelap rumah anda!

CATATAN: Kami telah memasukkan beberapa Bahan utama anda perlukan untuk masing -masing rumah Bina untuk menjadikan pengalaman anda lebih lancar di Minecraft!

Idea Rumah Minecraft

Anda boleh mengambil sesuatu ke kedudukan yang baik dengan memasukkan mod kreatif Minecraft. Namun, kami menasihatkan anda untuk mencuba ini Reka bentuk rumah Minecraft dalam mod survival untuk menjadikan pengalaman dan hasil lebih baik! Sebilangan binaan kami, paling baik diselesaikan dengan skuad, walaupun, anda boleh berusaha untuk mendapatkannya sendiri jika anda mempunyai kesabaran untuknya.

Starter Minecraft House

idea rumah minecraft mudah

Memulakan Senarai Idea Rumah Minecraft kami, kami mempunyai rumah starter. Ini adalah satu lagi reka bentuk yang boleh mempunyai pemula yang paling banyak pemain yang mendapat survival yang dibina sepenuhnya dari kelawar. Susun atur asal dari segi panjang dan lebar masing -masing adalah 7 hingga 8 blok, jadi cukup cukup bersaiz dan tidak terlalu humongous.

Varian blok batu diintegrasikan ke dalam rumah ini untuk menjadikannya lebih meriah dan mempesona. Di samping itu, kawasan sekitarnya ditutup dengan blok rempah untuk hiasan. Anda juga boleh menggunakan beberapa batu permata berlumut yang terdapat di Biome Minecraft jika anda berada di sekitar.

Spruce Wood adalah bahan yang menarik yang boleh mengambil rumah dari satu tahap ke tahap yang lain. Anda juga boleh menggunakannya dengan sebaik mungkin di rumah Minecraft starter untuk hasil yang terbaik. Gabungannya dengan batu bata batu menghasilkan lebih banyak dedaunan, jadi itu juga sesuatu yang anda boleh periksa untuk lebih banyak rayuan estetik.

Rumah minecraft kayu yang mudah

Susun atur rumah minecraft kayu yang mudah hanya 6 blok dengan 3 blok panjang dan lebar masing -masing. Walau bagaimanapun, anda perlu menggali blok rumput dan menggunakan blok batu permata untuk membentuk bumbung rumah. Anda kemudiannya akan mengelilingi kawasan ini dengan 3 blok oak di antara satu sama lain.

Sertailah sudut -sudut tersebut bersama -sama dengan kayu kayu oak yang dilucutkan dari tanah untuk bergerak ke hadapan. Langkah seterusnya adalah untuk menyertai blok oak dari bahagian atas menggunakan kayu kayu oak yang dilucutkan yang sama sehingga ada jurang satu blok yang tinggal di tengah.

. Anda kini boleh menghiasi hujung dinding ini menggunakan campuran blok yang berbeza, seperti daun oak, pagar rempah, perangkap, dan juga butang. Jangan lupa untuk meninggalkan satu dinding sisi untuk membangunkan pintu masuk rumah. Anda boleh menggunakan pintu rempah di sana bersama -sama dengan dinding batu permata untuk menghiasi kawasan itu.

Rumah Minecraft yang besar

Sumber: GGSHEEP

Jangan terharu dengan saiz rumah Minecraft yang besar. Ini adalah binaan yang agak mudah yang terdiri daripada parameter asas menggunakan sumber yang tidak mengambil sebulan untuk berkumpul. Bahan terpenting yang anda perlukan adalah kayu oak dan kayu oak. Oleh itu, kebanyakannya memotong pokok dan menanam sumber -sumber tersebut dengan mudah.

Anda boleh mendapatkan kulit, makanan, dan pengalaman pengalaman di antara manfaat lain dari menjaga haiwan di minecraft, begitu juga menyelam dan mendapatkan blok tersebut. Rumah yang besar juga berfungsi sebagai tempat perlindungan yang sangat baik dari gerombolan zombie yang masuk. Ia juga mendapat ruang penyimpanan yang berbeza di mana anda boleh menyimpan sumber yang tidak diingini anda.

Lebih -lebih lagi, ada juga ruang di bawah pangkal rumah. Anda boleh menggunakan tanah tambahan untuk menanam atau membentuk blok air untuk hiasan tambahan. Anda perlu membersihkan ruang yang besar untuk mula bekerja di rumah ini. Bermula dengan blok rumput tanaman dan akhirnya membina jalan ke infrastruktur rumah.

Rumah hidup minecraft yang cukup besar

Sumber: Rainbowgamerpe

Sekiranya anda akan memainkan mod survival Minecraft, pastikan anda mempunyai idea untuk membina rumah penuh yang siap untuk menghasilkan. Oleh itu, kami memberi anda reka bentuk rumah minecraft yang mudah diikuti dengan bahan-bahan biasa sehingga anda dapat memiliki masa yang tidak dapat membinanya.

Anda akan memerlukan:

 • 406 papan oak,
 • 149 Blok Cobblestone.
 • 56 tangga batu besar untuk memulakan.
 • Panel kaca dan pagar juga diperlukan.

Simetri idea rumah survival minecraft ini harus disimpan di dalam pemeriksaan. Anda bebas memperkenalkan variasi dalam binaan dengan menggunakan campuran tangga batu permata dan papan oak.

Pastikan untuk memasukkan fleksibiliti dalam gaya apabila ia beralih ke pedalaman rumah. Anda sebenarnya boleh mengumpulkan pelbagai sumber yang berbeza, seperti campfires, tanglung, dan juga lukisan. Rumah survival minecraft yang mudah adalah salah satu yang terbaik Idea rumah survival minecraft bahawa anda boleh masuk ke bangunan hari ini.

Starter Survival House

The Starter Survival House bertujuan untuk pemain baru untuk cepat mencari jalan ke mod survival Minecraft. Ia boleh menjadi sukar membina apabila anda mempunyai banyak pilihan yang tersedia di pelupusan anda. Di samping itu, bahagian bangunan sebenar adalah di mana ramai pendatang baru mula berjuang juga. Oleh itu, anda pasti memerlukan sesuatu yang cukup asas untuk meningkatkan kemahiran anda dan ini adalah di mana idea rumah minecraft ini masuk.

Anda melihat reka bentuk yang kebanyakannya terdiri daripada sumber kayu seperti

Yang mesti anda lakukan ialah memotong pokok dengan kapak amanah anda untuk mendapatkan blok kayu. Ini cukup mudah dan mudah dilakukan, walaupun untuk pemain baru yang masih meneroka selok -belok minecraft.

Survival Minecraft Beach House

Kami mempunyai idea lain Minecraft Beach House sebagai entri terakhir kedua dalam senarai ini. Kali ini, anda melihat binaan yang lebih mudah yang mempamerkan kesopanan di seluruh tempat. Anda bahkan tidak perlu mencapai berpuluh -puluh bahan yang tidak biasa atau jarang berlaku untuk bermula dengan rumah pantai ini.

Anda akan kebanyakannya memerlukan sumber yang dibuat dari oak, kayu, dan rempah – semuanya tidak dekat. Pastikan anda berkumpul

 • 127 papan oak.
 • 168 tangga oak.
 • 53 balak spruce dilucutkan.

Gunakan campuran kayu kayu oak yang dilucutkan dan log oak biasa untuk mencapai hasil yang terbaik. Anda juga boleh mula memasukkan beberapa hiasan menggunakan api api ketika anda mula selesa dengan reka bentuk. Pastikan anda melakukan penutup anda dengan apa -apa selain perangkap untuk membina rumah pantai ini di habitat semula jadi.

Rumah Survival Asas

Minecraft Basic Survival House adalah idea yang terdiri daripada sumber mudah supaya sesiapa sahaja dapat membinanya dengan mudah. Untuk sebahagian besar, anda akan melihat bahawa ia memerlukan papan batu dan kayu oak untuk majoriti pembinaannya. Bahan tambahan seperti panel kaca juga boleh dilaksanakan untuk pelbagai. Ini adalah beberapa bahan yang boleh anda dapatkan awal dalam permainan tanpa rasa sakit, jadi itu pasti salah satu daripada idea rumah minecraft yang paling mudah Kami mempunyai senarai ini.

Anda boleh memulakan pembinaan dengan tangga oak dan kemudian mula menggunakan batu permata untuk membuat jalan anda naik. Anda juga perlu membuat segi empat tepat dengan bahan yang sama untuk membentuk asas -asas rumah. Ini adalah rumah Minecraft yang sangat asas untuk bertahan hidup dan kediaman yang rendah hati. Kami mengesyorkan memulakan permainan dengan rumah survival seperti ini dan kemudian bergerak ke idea yang lain, lebih kompleks yang kami ada dalam senarai.

Starter Survival House

Idea rumah survival starter membuat anda mudah dimulakan dengan permainan dan membolehkan anda membina rumah yang mudah. Ia juga tidak memerlukan menggunakan bahan yang jarang berlaku dan hanya boleh dibuat dengan oak dan kayu, yang kedua -duanya dapat diperoleh dengan mudah dalam permainan. Anda boleh membentuk susun atur menggunakan papan kayu spruce dan menggunakan kayu oak untuk membangunkan setiap sudut.

Di samping itu, sudut harus dibuat 7 blok tinggi dan kayu oak harus digunakan sebagai blok utama. Sertai lajur blok bersama setelah anda menyelesaikan setiap sudut. Ia dicadangkan untuk menyusun dinding dengan papan kayu rempah pada masa itu untuk membina rumah dengan berkesan.

Cobblestone Minecraft House

Sumber: Heyimrobby

Kami akan bermula dengan sesuatu yang unik di sini. Ini adalah salah satu idea Minecraft yang mudah yang tidak memerlukan banyak dari pemula dan pemain kasual. Kesederhanaan adalah titik membanggakan terbesar di rumah Minecraft Cobblestone. Ia tidak terlalu mewah dan menggunakan oak dan batu permata untuk membentuk majoriti luaran.

Kawasan asas yang perlu anda letakkan terlebih dahulu adalah 9 hingga 5 blok panjang dan lebar masing -masing. Dinasihatkan untuk menggunakan tumbuhan oak untuk lantai sehingga reka bentuk ternyata seperti yang diharapkan pada akhir binaan anda. Sebaik sahaja anda meletakkan asas, langkah seterusnya adalah untuk meletakkan 8 blok di setiap sudut. Ini menetapkan anda untuk menyambungkan blok di atas dan membentuk bumbung rumah.

Idea Minecraft Mudah Terbaik adalah yang dapat ditunjukkan dalam masa dua atau tiga hari bermain permainan. Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa rumah Minecraft Cobblestone adalah penyokong kukuh itu dan merupakan cara yang sempurna untuk memulakan bangunan rumah dalam permainan.

Rumah Minecraft yang comel

idea rumah minecraft comel

Tempat seterusnya di Senarai Idea Rumah Minecraft kami adalah idea rumah Minecraft yang comel yang nampaknya menarik banyak pengguna. Anda mempunyai rumah moden yang mengemas semua pizzazz itu, tetapi ada sesuatu yang berbeza untuk mencari tempat perlindungan di rumah yang comel dan selesa di Minecraft. Itulah yang betul -betul idea reka bentuk yang disebutkan di atas, membiarkan pemain baru membina sebuah bangunan yang menggemaskan untuk kehidupan yang menggembirakan.

Susun susun atur yang sesuai untuk rumah ini untuk memulakan dengan binaan. Potong 7 blok rumput berturut -turut dan gunakan mana -mana blok pilihan anda untuk mengisi 6 daripadanya. Anda kini harus ditinggalkan dengan satu blok yang digali dan 6 yang difailkan. Anda kini berjaya menyelesaikan bahagian pertama susun atur.

Blok pilihan untuk melakukan luaran rumah adalah konkrit putih. Tugas seterusnya setelah menamatkan bumbung adalah mengisi jurang antara dinding yang baru saja anda didirikan. Melaksanakan kotak di bahagian atas dan bawah sambil meninggalkan ruang untuk garis menegak tiga blok di tengah. Kembali ke susun atur blok bawah tanah sekarang dan letakkan 6 lagi blok di atas tiga sudut bahagian bahagian.

Rumah Minecraft Kecil

idea rumah minecraft kecil

Rumah Minecraft kecil sesuai untuk orang yang ingin mendapatkan perkara dengan cepat. Ia logik untuk menganggap bahawa tidak setiap pemain mahu membina rumah bersaiz rumah dan lebih suka kesederhanaan di atas segala yang lain. Yang terbaik kecil Idea Rumah Minecraft adalah mereka yang mengambil sedikit sumber dan terdiri daripada blok yang tidak sukar diperoleh.

Anda boleh mengisi rumah ini dengan cepat dengan barang rawak untuk menjadikannya lebih meriah. Apabila dibandingkan dengan rumah -rumah besar, itu tidak begitu menyakitkan untuk dicapai, jadi ini adalah titik tambah penting. Kebanyakan pemain lebih suka membina kecil dalam mod survival hanya kerana sebab ini juga.

Rumah Minecraft yang sejuk

idea rumah minecraft yang sejuk

Rumah Minecraft Cool terbaik menawarkan sesuatu yang luar biasa berbanding dengan yang lain. Beruntung untuk yang ini, rumah Minecraft yang sejuk bukan sahaja mudah dibina tetapi juga memerlukan sumber asas yang anda dapat tanpa melanggar peluh. Bilangan tanglung yang digunakan akan membuat anda mengejar obor dan nugget besi, tetapi ada alternatif dalam kes itu juga. Keperluan utama bahan di sini adalah oak.

Anda memerlukan tangga, papak, dan papan yang dibuat dari oak. Itu jelas sesuatu yang anda mulakan pada permulaan permainan, jadi anda harus mempunyai kubu ini dan dalam masa yang singkat. Selain itu, sentuhan kayu kayu oak yang dilucutkan juga boleh dilaksanakan untuk lebih mendalam dalam binaan. Rumah Minecraft yang sejuk pada dasarnya memaparkan reka bentuk bulat dan ini tidak biasa dari biasa.

Anda juga tidak dapat mengembangkan reka bentuk lebih jauh daripada susun atur asalnya, tetapi anda harus baik jika anda tidak merancang untuk melakukannya.

Rumah Minecraft moden

Sumber: Rizzial

Sejauh moden Idea Rumah Minecraft Pergi, ini pasti mendahului senarai. Anda melihat reka bentuk yang sangat mampu dalam imej di atas yang membuat kerja pendek dari prospek yang membosankan. Ini adalah untuk penggemar ke hadapan teknologi dalam permainan yang menyukai segala yang diselaraskan dengan kesempurnaan. Rumah itu mempunyai kolam renang sendiri, beranda khusus, dan, tentu saja, saiz yang mengagumkan.

Bermula dengan membina keindahan rumah ini dengan meletakkan asasnya. Anda akan mempunyai masa yang lebih mudah meletakkan seluruh unit bersama dengan cara itu. Parameter Rumah Minecraft moden masing -masing adalah 14 hingga 12 blok panjang dan lebar.

Buat lantai rumah Minecraft moden dengan menggunakan slab kayu hutan. Struktur ini harus berjalan di atas pangkalan yang anda buat dengan bulu kelabu. Teruskan binaan dengan menambahkan papan kayu hutan ke dinding batu luar. Papan harus diletakkan di sebelah kanan atau sudut kiri dinding.

Rumah besar yang sejuk

idea rumah minecraft moden

Entri seterusnya dalam senarai adalah rumah besar yang fenomenal ini yang membuat kerja pendek rumah Minecraft yang membosankan dan cetek. Anda melihat binaan kelas mewah yang memerlukan bahagian sumber yang saksama dan blok yang tidak biasa. Yakinlah sebaik sahaja anda melihat binaan hingga akhir, anda akan gembira anda memasukkan kerja. Bermula dengan rumah besar yang sejuk dengan pertama menubuhkan sempadan daun oak yang panjangnya 54 blok dan 52 blok lebar.

Ini akan menjadi binaan besar sehingga mempersiapkan diri sebelum melompat ke dalamnya. Depan rumah akan mempunyai beberapa perubahan berkenaan dengan lebar 52-blok yang kami sebutkan tadi.

Gabungan konkrit putih konkrit putih dan cahaya kelabu akan membantu anda mencapai hasil terbaik untuk rumah ini. Bahan lain yang boleh digunakan di sini adalah diorit yang digilap untuk bakat tambahan. Luangkan masa anda dengan binaan dan anda pasti tidak akan menyesal semua kerja keras.

Rumah Minecraft pinggir bandar

Hidup di pinggir bandar Minecraft hanya boleh dibenarkan apabila anda mempunyai rumah pinggir bandar yang tinggal. Itu bermaksud bahawa tempat tinggal anda yang rendah hati dihiasi dengan gaya dan semangat dalam ukuran yang sama. Idea Rumah Minecraft moden ini memberi anda manfaat untuk membanggakan reka bentuk voguish dengan banyak ciri utilitarian.

Sumber utama yang diperlukan termasuk:

Anda boleh dengan mudah mula membina rumah ini dengan terlebih dahulu meletakkan asas asas. Ini termasuk menubuhkan 9 hingga 9 blok panjang dan lebar masing -masing menggunakan batu bata batu. Ini sepatutnya memberi anda susun atur persegi, tetapi itu bukan semua yang ada pada asas asas.

Rumah Minecraft yang besar

Yang terbaik Idea Rumah Minecraft Semua mempunyai satu perkara yang sama: mereka sangat menarik. Di samping itu, mereka agak mudah untuk membina juga, melainkan jika anda memilih sesuatu mega. Prospek itu dapat bertahan beberapa hari minecraft, memandangkan anda tahu berapa lama mereka berada di zaman kita. Anda akan memerlukan sumber mudah untuk rumah Minecraft yang besar.

Anda memerlukan bahan seperti:

 • Cobblestone.
 • Slabs Cobblestone.
 • Papan oak.

Bahan -bahan ini akan membantu anda membina sebahagian besar reka bentuk ini tanpa melanggar peluh. Mulakan pembinaan dengan memberi tumpuan kepada bingkai pertama rumah. Gunakan batu permata untuk menaikkan dua struktur tinggi 9-blok dengan jurang tiga blok di antara mereka. Anda boleh menggunakan kayu untuk menandakan jarak dalam kes ini.

Sebuah rumah yang mempunyai pena haiwan dan kandang kuda adalah tanda de facto pemain pintar. Haiwan memberikan makanan dan sumber lain, seperti kulit. Anda bebas untuk kreatif dengan rumah Minecraft yang besar mengikut selera anda. Anda tahu anda tidak pernah keluar dari pilihan dalam permainan seperti Minecraft.

Rumah Minecraft Jepun

Rumah Jepun berfungsi sebagai salah satu inspirasi yang paling mendalam untuk hiasan rumah dan pembinaan. Ini bermakna anda boleh melaksanakan strategi yang sama dalam dunia Minecraft dan dengan itu mewujudkan rumah Minecraft Jepun. Anda akan memerlukan inventori sumber yang besar untuk membina ini, tetapi semuanya akan bernilai dalam jangka masa panjang. Susun atur awal adalah kira -kira 17 hingga 10 blok panjang dan lebar dan ia direka dengan baik menggunakan blok batu.

Anda akan menemui unsur -unsur tanah matahari terbit di seluruh bahagian dalam rumah ini dan itulah yang membezakannya dari seluruh penyertaan. Jeruk laut, tanglung, dan anggrek biru di dalam periuk bunga semuanya lazim di dalam rumah.

Ia pasti dapat mengambil sedikit masa untuk menyelesaikannya tetapi sejauh idea rumah minecraft yang sejuk Pergi, binaan japane-centric ini pasti mengambil kek. Pastikan untuk memasukkan keperluan seperti anvil, meja pesona, dan rak buku untuk yang terbaik dari kedua -dua estetika dan fungsi.

Rumah Minecraft Beach

Sumber: Otama Dunia

Tidak ada cara yang lebih baik untuk berehat daripada berbaring di tempat tidur anda di tepi sungai dengan angin tasik atau laut yang memukul anda secara langsung. Rumah Pantai membantu anda mencapai fanatik, jadi benar -benar tidak ada alasan untuk terlepas membina sesuatu seperti ini untuk pergi bersama. Anda akan mencari rumah pantai yang jauh lebih menarik daripada rumah biasa.

Ini akan disebabkan terutamanya oleh penyetempatan yang mereka tawarkan untuk watak minecraft anda. Bahan yang diperlukan untuk rumah ini tidak sukar dicapai dalam permainan. Anda kebanyakannya memerlukan:

 • Slabs hutan.
 • kayu oak.
 • Papan oak.
 • Panel kaca.
 • Papan hutan.

Sumber yang diperlukan untuk tujuan hiasan termasuk lukisan, perokok, tong, rentetan, bingkai item, tanglung, meja kerajinan, dan sekumpulan orang lain. Daun api unggun dan oak juga diperlukan untuk menjadikan rumah ini kelihatan sangat sesuai untuk rakan -rakan pemain. Anda juga boleh menarik bangunan seperti ini dalam mod survival, jadi ada manfaat tambahan juga.

Melaksanakan ciri -ciri panel kaca di sini secara dramatik akan meningkatkan prospek bahagian ini. Di samping. Setakat idea -idea rumah pantai Minecraft yang terbaik, anda akan menyukai apa yang ditawarkannya dalam jangka masa panjang.

Kampung Minecraft House

Anda sering akan berlari ke kampung -kampung di dunia Minecraft yang luas. Itu boleh berlaku apabila anda sedang menjalankan solo atau bermain di dunia pemain lain. Dalam kedua -dua kes itu, ia berguna untuk mempunyai rumah kampung anda sendiri juga. Kami ada di sini di sini kediaman yang dibuat dengan teliti yang dihiasi dengan kesederhanaan dari kepala hingga kaki, kecuali beberapa kerumitan di sana sini.

Bilik yang cukup jelas sebelum mula mencapai hasil terbaik dengan rumah ini. Susun atur asas adalah kira -kira 12 hingga 11 blok panjang dan lebar masing -masing, tetapi itu adalah kawasan luar dan bukan susun atur sebenar rumah.

Buat persegi 7 hingga 7-blok dalam susun atur asal untuk memulakan dan memulakan perjalanan anda dari sana.

Waterside House Modern

Kemasukan terakhir senarai idea kami adalah milik rumah Minecraft Waterside. Ini adalah reka bentuk yang luas di bahagian dalam dan tampan di hadapan. Ia menyerang kontras hebat hitam dan putih yang pasti akan merayu kepada sesiapa yang paling berminat untuk membina rumah minecraft moden.

Ia juga mengekalkan kesederhanaan ketika membina, jadi anda melihat pembentukan starter yang adil juga. Mulakan dengan meletakkan asas asas masing -masing 10 hingga 9 blok panjang dan lebar. Anda boleh menggunakan papan kayu oak untuk perkara itu.

Selain itu, buat asas asas ini 7 blok tinggi dengan meletakkan blok anda di atas satu sama lain. Buat struktur lain dengan ketinggian 4 blok tepat di sebelah struktur yang terakhir. Adalah dinasihatkan untuk meninggalkan jurang 4 blok antara yang satu ini dan bangunan sebelumnya untuk hasil terbaik. Gunakan tanah liat berkeras kelabu di sebelah membentuk parameter penting di hadapan rumah.

Rumah Minecraft Georgia

Sumber: Keralis

Rumah Minecraft Georgia tidak kurang daripada sebuah rumah yang paling menjulang tinggi yang paling sesuai dengan para elit permainan. Semua projek rumah sejuk mempunyai sesuatu untuk dibanggakan, tetapi reka bentuk yang anda lihat di atas mempunyai banyak ciri yang berlaku untuk dirinya sendiri dan bukan hanya satu kemuncak yang luar biasa. Pintu masuknya sangat dihiasi, dan semua tingkap mempunyai tajuk hiasan.

Kedua -dua ciri ini menjadikan unit itu kelihatan seperti rumah Georgia yang betul yang dibina dari bawah dengan pesona dan keanggunan dalam ukuran yang sama.

Depan rumah juga dihiasi dengan bunga dan taman, tetapi apa yang benar -benar menarik perhatian kita adalah tangga menuju ke pintu depan. Sekiranya anda menganggap diri anda mahir dan sesuai untuk mengendalikan pelbagai projek bangunan, ini Georgia membina bukan orang yang terlepas.

Minecraft Cube House

Minecraft Cube House

Kebanyakannya Rumah moden dalam Minecraft pasti dapat mempamerkan reka bentuk yang menarik, tetapi tidak satu pun dari mereka yang canggih seperti Rumah Minecraft Cube. Reka bentuk rumah ini terdiri daripada lima kiub yang berbeza di mana salah satu daripadanya berfungsi sebagai pintu masuk sementara selebihnya adalah bilik yang berbeza dengan rayuan estetika sendiri.

Ini adalah unik Idea Rumah Minecraft Dengan semua imaginasi, jadi tidak mengejutkan orang telah mengambil reka bentuk ini dan memasukkannya ke dunia ini. Bahagian yang terbaik adalah bahawa tidak sukar untuk membuat sama ada, dan anda pasti melihat salah satu Rumah yang paling mudah untuk masuk Minecraft.

Mansion Minecraft yang cukup besar

Sumber: Folli

Mansion Minecraft yang cukup besar adalah sesuatu yang tidak pernah membolehkan anda menetap kurang. Manor yang penuh ini dihiasi dengan ciri-ciri, dan bahagian yang terbaik adalah bahawa ia juga boleh dibuat Mod survival. Majoriti binaan terdiri dan lain-lain Blok berasaskan kayu, sementara pedalaman akan menjadi lebih maju seperti yang anda mahukan.

Anggaran kasar sumber yang anda perlukan adalah sekitar 2,100 log Secara keseluruhan, dengan kebanyakan mereka Merapikan balak dan Log Oak. Anda juga perlu Spruce Planks Di suatu tempat di sekitar julat itu, jadi luangkan masa untuk melabur dalam inventori anda sebelum memulakan pembinaan humongous ini.

Rumah Minecraft terkecil

idea rumah minecraft comel

Anda tidak perlu membuat unit yang menjulang tinggi untuk menghabiskan malam anda dan bertahan di Minecraft. Reka bentuk yang dapat anda fahami dalam imej di atas sebenarnya adalah salah satu daripada yang boleh benar -benar nyata. Ia berada dalam skala yang cukup kecil tetapi itulah yang menjadikannya yang paling menarik. Di samping.

Sekiranya anda menjadi estetika, anda boleh membina pokok dan sumber air tepat di sebelah rumah untuk menjadikannya kelihatan lebih menarik. Anda boleh mengisi bahagian dalam dengan a Katil, a Meja Kraf, yang cukup penting, Relau, dan barang lain yang anda mahukan kerana akan ada ruang yang tersisa untuk satu lagi blok. Semua yang tersisa adalah membina pintu dan yang boleh dilakukan dengan menggunakan Pintu Oak.

Rumah Minecraft Mountain Underwater

Idea Rumah Minecraft

Ia benar -benar tidak lebih mengagumkan daripada ini. Turun dan ke bawah dan membina diri anda berkualiti tinggi Mountain Minecraft House di dunia anda untuk melenturkan seperti yang lain. Orang ramai boleh menjadi sangat kreatif dalam permainan ini dan reka bentuk rumah bawah air ini adalah bukti itu.

Strukturnya mengikuti campuran bahan yang berbeza, termasuk Blok kuarza licin dan Tangga kuarza licin. Susun atur asas akan dibina menggunakan blok tersebut dan formatnya akan mengikuti susunan 10 hingga 12-blok.

Di samping itu, lantai akan dipenuhi dengan menggunakan Andesit yang digilap dan Spruce Papan. Anda juga perlu membuat platform yang dibangkitkan di dalam rumah dengan tangga yang menuju ke sana. Bukan sahaja ini akan menambah lebih mendalam kepada apa yang sebaliknya salah satu yang paling menarik Idea Rumah Minecraft Bahawa kita jumpa, tetapi ia juga akan menjadikan urusan itu lebih luas.

Lake Minecraft House

idea rumah survival minecraft

Tidak ada yang lebih baik daripada menangkap angin berangin tasik yang berkilau dan mempunyai rumah anda dibina tepat di atasnya di tengah -tengah tempat. Anda boleh menangkap Ikan, Masak makan malam setiap hari, dan tonton matahari terbit dan ditetapkan di dunia Minecraft yang gembira.

Bahkan ada bahagian yang berasingan untuk tanaman yang terletak di belakang rumah untuk menghasilkan sumber. Tahap bahan yang diperlukan untuk Idea rumah tasik minecraft Juga tidak terlalu di atas dan hanya termasuk orang -orang seperti:

 • Log Oak yang dilucutkan.
 • Papan kayu oak, tangga oak.
 • Dilucutkan kayu balak.

Satu lagi kelebihan mempunyai rumah di tasik adalah perlindungan melalui dan melalui perusuh yang bermusuhan, yang pasti sesuatu yang anda perlukan ketika memulakan dengan permainan dan pembelajaran asas mekanik.

Rumah Minecraft moden ultra

Sumber: Jintube

Rasa seperti jutawan dengan buaian yang dihiasi dengan menggunakan idea reka bentuk rumah di tangan. Ini adalah salah satu rumah yang paling terang dalam permainan yang dapat difikirkan seseorang di dunia minecraft mereka. Menyenaraikan skema warna hitam, anda sedang dalam perjalanan untuk memeluk kehidupan Batman dengan Rumah Minecraft moden ultra.

Yang berkata, marilah kita memberi sedikit gambaran mengenai apa yang perlu anda lakukan untuk membina ini. Kawasan yang cukup besar akan diperlukan, terlebih dahulu, belum lagi bahan -bahan yang perlu anda masukkan.

Blok berasaskan batu seperti Licin Papak batu, Batu lancar, Papak batu, dan Batu akan menyusun kawasan pedalaman rumah untuk anda sementara Konkrit kelabu akan melakukan sebahagian besar pekerjaan untuk anda. Selain itu, reka bentuk dalaman adalah apa yang separuh pujian. Struktur yang mengagumkan seperti lampu gantung, dapur teratas, dan blok yang penuh dengan air selaras dengan Lantern Sea akan menyampaikan hari kesan yang menarik.

Mediterranean Minecraft House

idea rumah survival minecraft

Rumah Minecran Mediterranean bukan homestead lama biasa yang sesuai untuk survival. Ini sesuatu yang memancarkan kelas dan memberikan kesan yang membuat anda kelihatan benar-benar tip. Klasik Mediterranean Senibina melibatkan melengkung Pintu dan tingkap dan kawasan luaran yang luas yang akan menjadi sangat baik jika Minecraft membiarkan anda mempunyai kereta. Bercakap di mana, rumah juga terdiri daripada garaj dan jalan masuk, antara ciri -ciri luaran yang hebat.

Ia adalah binaan yang cukup besar dengan beberapa struktur yang berbeza di dalamnya, jadi jangan mengharapkan ini menjadi salah satu daripada mereka idea rumah minecraft kecil. Banyak pengguna telah menubuhkan gaya membina ini dengan penuh ditiup atau koloni. Ini menjadikan aliran rumah minecran Mediterranean dengan baik dengan kawasan lain dan masih berjaya menonjolkan segala yang lain.

Bagi pedalaman, anda akan menemui bilik tidur yang mewah, meja makan yang besar dengan hiasan yang luar biasa, dan reka bentuk hiasan yang tidak baik yang tidak ada apa-apa tetapi mempesona dari perjalanan.

Oak Wood Minecraft House

Oak Wood Minecraft House

Rumah Minecraft Oak Wood adalah kosong dan mudah idea reka bentuk yang membolehkan pemula membina sebuah rumah bertahan penuh di dunia minecraft mereka. Ia menggunakan seni bina padat, mudah dibina, dan terdiri daripada dua tingkat. Ada pilihan juga, sekiranya anda ingin mengambil masa tambahan dan menciptanya di luar rumah.

Susun atur asas terdiri daripada 16 blok dengan format 16 blok, jadi rumah itu tidak terlalu banyak membina besar yang kita lihat. Anda tidak memerlukan apa -apa tetapi bahan asas yang boleh dialihkan dari permainan awal.

Rumah Minecraft yang serba boleh

idea rumah minecraft sederhana

Rumah Minecraft yang serba boleh hanya flat-out efisien. Ia menempatkan ladang berskala kecil di bahagian bawahnya yang dapat mengubah jumlah hasil yang saksama dan sistem perumahan penuh di dalamnya termasuk katil, Meja mempesona, dan barang hiasan lain yang anda akan senang ada.

Ia tidak sukar untuk dibina kerana anda hanya memerlukan sumber permainan awal seperti:

 • Log kayu oak.
 • .
 • Tangga kayu oak.
 • Spruce Wood Slabs.

Terdapat juga kotak tetingkap yang boleh dibual oleh rumah ini. Mereka terdiri daripada bunga di Pasu bunga dan menjadikan keseluruhan unit kelihatan mesra. Bagi pedalaman, anda bebas mengaturnya tetapi anda suka. Ia cukup cekap, semuanya, untuk saiznya, dan pada dasarnya ada semua yang anda perlukan untuk memulakan dan menggegarkan dengan permainan Mod survival.

Susun atur asas adalah kira -kira 11 hingga 16 blok untuk rumah ini, jadi pastikan anda mendapat hak itu. Berbuat demikian akan memastikan bahawa anda mencatatkan selebihnya dengan mudah. Salah satu yang paling berkesan Idea Rumah Minecraft Pas yang pasti tiada.

Fantasy Minecraft House

idea rumah minecraft yang sejuk

The Fantasy Minecraft House adalah, baik, terus dari novel fantasi dengan semua elemen fanatik pada steroid. Binaan ini pastinya bukan untuk pengsan hati dan paling baik dibina pertama dalam permainan Mod kreatif. Anda perlu 7 susunan biasa Batu dan kepelbagaian bahan lain untuk menjadikan rumah ini hidup.

Susun atur awal akan dibina menggunakan yang terakhir tetapi anda tidak lama lagi perlu dilaksanakan Tangga tangga, Spruce Trapdoors, dan Spruce papak untuk meneruskan. Anda akan sampai di sana akhirnya diberikan sedikit masa dan usaha, tetapi jangan mengharapkan segala -galanya untuk terus menerus dalam percubaan pertama anda.

Ia diambil pemain satu tan hari minecraft untuk membina binaan ini Mod survival, Tetapi tunggu, anda tahu berapa lama hari minecraft pada masa kita, betul? Lihatlah panduan ini jika anda belum sedar.

Bagaimanapun, satu lagi perkara yang perlu anda ketahui mengenai binaannya ialah penggabungannya Licin Batu pasir merah untuk mengembangkan satu bahagian bumbung rumah. Sekiranya anda mendapati bahan ini sukar untuk dikumpulkan dalam permainan Mod survival, pengganti yang sempurna untuk digunakan sebaliknya Batu hitam.

Minecraft Winter Mansion

Minecraft Winter Mansion

Bosan bertahan dalam a Biome musim sejuk dalam permainan tanpa rumah yang menampar? Merangkul reka bentuk Minecraft Winter Mansion dan membina buaian yang mempesona dari kelawar. Raksasa mutlak binaan ini adalah salah satu yang terbaik Rumah Survival bahawa anda boleh membuatnya Merayap dan co kelihatan lemah untuk berurusan. Ia meyakinkan untuk mengetahui bahawa kebanyakan binaan terdiri Papan oak, Kira -kira 858 daripadanya, tepat, dan Papan oak gelap juga.

Besar, selesa rumah dengan pedalaman yang sangat terperinci adalah semua yang anda perlukan untuk lulus sejuk merangkul musim sejuk dengan gaya dan keselesaan dalam ukuran yang sama. A Reka bentuk simetri diikuti di seluruh rumah dan anda juga akan menemui tingkap yang cukup besar yang membolehkan anda mengintip ribut dan salji di luar.

Walau bagaimanapun, jangan hadkan diri anda untuk membina rumah itu di sebuah Biome musim sejuk hanya. Sekiranya reka bentuk itu menarik minat anda, api jauh juga dalam biomes lain, dan nikmati permainan seperti yang anda mahukan.

Rumah minecraft oak besar

idea rumah survival minecraft

Rumah Minecraft Oak yang besar adalah salah satu penyertaan yang paling mengagumkan yang kami ada dalam senarai ini. Ia pasti tidak dipanggil besar untuk apa -apa kerana ia menggunakan a 31 oleh 31 asas awal yang akan dibina. Walau bagaimanapun, bahagian yang menggalakkan mengenai binaan ini adalah bahawa ia boleh dibina dalam Mod survival, Hanya jika anda sanggup berjalan lebih jauh.

Anda memerlukan kira -kira:

Sebilangan besar sumber cahaya juga diperlukan. Dinasihatkan untuk digunakan Suar untuk tujuan ini, tetapi Glowstones juga akan baik -baik saja. Sejauh yang paling kukuh Idea Rumah Minecraft Pergi, anda tidak boleh tidur di Rumah minecraft oak besar.

Rumah Minecraft biasa

Rumah Minecraft biasa

Rumah Minecraft Plain adalah binaan yang bersih yang tidak teragak-agak untuk menonjol apabila diadakan terhadap rakan-rakan yang mudah dicipta. Ini adalah langkah dari reka bentuk starter biasa, memandangkan fakta bahawa ia dihiasi dengan baik dan mempunyai luaran dan dalaman yang teratur.

Lanterns digantung di luar Pastikan anda dapat mencari jalan pulang pada malam yang gelap semasa hidup anda dalam permainan. Ia tidak dapat dimasukkan dalam senarai secara khusus Rumah Minecraft yang sejuk, Tetapi apabila kita faktor dalam keramahan pengguna dan keperluan sumber yang memikat, anda boleh dengan mudah memikirkannya sebagai salah satu yang terbaik idea rumah minecraft mudah sebaliknya.

Petani Minecraft House

Petani Minecraft House

Sekiranya anda telah menubuhkan sebuah kampung yang cemerlang di dunia Minecraft anda dan fikiran anda menuju ke arah memenuhi keperluan penduduk yang tidak pernah terjejas dalam binaan anda, anda pasti tidak dapat mengabaikannya Petani Minecraft House. Rasanya sesuai untuk meletakkan petani di dalamnya Homestead yang menghina kincir angin betul di mana dia berada. Bukan sahaja ini dapat menjadikan kampung anda lebih sahih, tetapi juga dapat menambahkan lebih mendalam dengan cara yang mengagumkan.

Bercakap tentang kampung, tidak pernah menjadi idea yang tidak baik untuk menarik inspirasi dari yang lain pencipta Sekiranya anda berfikir untuk membuat yang baru dari awal. Rujuk Panduan Idea Kampung Minecraft terbaik kami untuk beberapa petunjuk yang paling menjatuhkan rahang dan membantu reka bentuk untuk pergi bersama.

Rumah pantai minecraft eksotik

idea rumah pantai minecraft

Mari kita shifkan tumpuan kepada sesuatu yang berbeza untuk perubahan sekarang. Membina Rumah Dapper tepat di sebelah tasik atau sumber air yang besar tidak boleh salah, dan rumah pantai Minecraft eksotik adalah tentang membuat perkara yang betul. Bahan utama yang diperlukan untuk reka bentuk rumah ini adalah:

 • Tangga batu.
 • Blok batu.
 • Slab kayu hutan.
 • Kaca berwarna.
 • Pagar birch.

Anda bebas untuk menambah lebih banyak hiasan untuk menaikkan panorama pantai dan keindahan mutlak ini, tetapi bersiaplah untuk menyelam ke dalam barang-barang hiasan jika anda berhasrat untuk membina rumah di Mod survival. Semua yang terbaik Rumah Minecraft Pantai Dalam pek permainan semua kilat yang mereka dapat, tetapi masih belum ada yang mendahului Pantai eksotik rumah Apabila ia beralih ke saiznya yang sempurna, reka bentuk yang subur, dan kemudahan keseluruhan.

Survival Minecraft Beach House

idea rumah minecraft kecil

Tidak masuk ke seluruh idea untuk membuat pantai kelas mewah yang memerlukan kepakaran bangunan terdahulu? Tiada masalah. Dapatkan pembaikan reka bentuk berkualiti tinggi dengan bantuan Survival Minecraft Beach House-Packing hanya dengan perpaduan yang tepat dari kemudahan dan kemudahan.

Di samping itu, bumbung selesai dengan Kaca berwarna putih hanya kelihatan sangat menyenangkan untuk bersemangat dari atas sementara selebihnya membina flexes sebuah pembinaan sederhana yang rata-rata. Malah ada dua kerusi lounge kayu untuk berjemur dengan keseronokan di tepi pantai dan menikmati suasana matahari seperti tidak pernah sebelum ini. Pasti salah satu yang paling banyak idea rumah minecraft sederhana dengan satu tan ciri untuk membual.

Rumah Minecraft Krismas

idea rumah moden minecraft

Ini lebih daripada entri bertema tetapi sangat bernilai. Krismas sedang menghampiri pada masa pening ke bawah artikel ini, dan tidak boleh menjadi cara yang lebih baik untuk menjalani kegembiraan acara perayaan ini di dunia Minecraft dan dunia nyata. Rumah Minecraft Krismas mengikuti asas yang mudah tetapi dihiasi dari atas ke bawah dalam warna Krismas tradisional.

Bahkan ada pokok Krismas yang besar di sebelah rumah yang mengejutkan. Seluruhnya disatukan dengan sangat baik dan benar-benar merupakan penghormatan yang tulen untuk episod yang disatukan tahun. Walau bagaimanapun, anda akan memerlukan beberapa bahan lanjutan, seperti:

Rumah cendawan estetik

idea rumah minecraft comel

Ingin memeriahkan dunia minecraft anda dengan rumah yang comel? Mendahului senarai semua Rumah Minecraft yang comel idea, Lihatlah Rumah cendawan estetik dan tentukan sendiri jika usaha itu berbaloi. Reka bentuk rumah yang menggembirakan ini Cendawan merah Sebagai salah satu bahan utama, bersama dengan:

Ia juga tidak bersemangat dalam apa jua cara dalaman. Ia dihiasi dengan lampu gantung yang licik, Mempesonakan Jadual, dan a Meja Kraf-Den yang sangat penting untuk kelangsungan hidup anda dalam permainan. Rumah mengikuti format 4 by 4 dengan empat blok tambahan yang diletakkan secara menyerong di setiap sudut. Rumah boleh diwujudkan di mana -mana biome. .

Rumah Minecraft yang santai

idea rumah minecraft kecil

Rumah Minecraft yang santai menggunakan skema warna yang unik dan reka bentuk yang lebih jelas. Ia disertai dengan pokok sakura Jepun dan juga sedikit dibongkar dengan pintu gerbang. Ia berat pada hiasan dan mempunyai llamas yang berjalan di sekelilingnya dalam keharmonian yang sempurna. Reka bentuk mengikuti format 10 by 8, jadi pastinya tidak ada skala besar.

Selain itu, pedalaman penuh dengan pelbagai jenis barangan estetika. Anda mempunyai bilik tidur yang indah, bilik bacaan, dapur dengan lampu berdinding, dan banyak lagi. Sekiranya anda bermain Minecraft untuk berehat selepas hari kerja yang panjang, ia pasti bernilai mempertimbangkan ini hebat Idea Rumah Minecraft untuk dunia anda.

Ravine Minecraft House

Sumber: Zaypixel

Rumah Minecraft Ravine meminjam ciri -ciri ciri rumah kayu yang cukup luas dan cukup selesa untuk menghabiskan hari anda dalam permainan. Ia dibina di atas jurang, secara eponim, yang pada dasarnya adalah lembah yang mendalam yang meluas ke bawah dengan sisi curam.

Ini adalah salah satu yang paling kreatif Idea Rumah Minecraft Bahawa kita ada dalam senarai ini, jadi pasti, sesuatu untuk ditembak jika ia sesuai dengan dunia minecraft anda. Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia tidak menjamin bahan yang sukar. Seperti yang diulang sebelum ini, ia menggunakan blok berasaskan kayu seperti:

 • Spruce Planks.
 • Papan oak.
 • Log Oak yang dilucutkan.

Anda juga perlu Tangga tangga dan Dilucutkan kayu balak untuk menambah kedalaman ke binaan. Bagi pedalaman, anda memerlukan barang seperti Lilin hitam, Beri cahaya, Perisai berdiri, dan Lanterns.

Beach Minecraft Mansion

idea rumah pantai minecraft

Kami tidak boleh berhenti meleleh di atas rumah pantai yang memukau ini. Ini adalah reka bentuk rumah yang melengkapkan semua binaan pantai yang lain, semata-mata kerana betapa menakutkannya dan terasa. Bahan utama yang anda perlukan adalah:

 • Konkrit putih.
 • Batu pasir.
 • Panel kaca berwarna hitam.
 • Papan oak.
 • Slab kuarza.

Kabin Log Musim Sejuk

idea rumah survival minecraft

Kabin Log Musim Sejuk adalah rumah yang luas dan selesa yang terdiri daripada bahan binaan asas tetapi banyak kemudahan. Menyenaraikan luaran yang minimum namun indah, ini adalah salah satu starter terbaik Rumah Minecraft yang boleh membuat anda pergi dengan binaan yang cukup hebat sebaik sahaja anda memulakan permainan.

Ia mendapat Pasu bunga dan Lanterns di bahagian luar dengan Panel kaca Berkhidmat sebagai tingkap berskala kecil untuk anda menangkap salji di luar. Ringkasnya, binaan yang bersih dan segar dengan asas yang mudah tetapi output hasil tinggi.

Rumah Minecraft yang berkilau

idea rumah minecraft yang sejuk

Adakah anda pernah melihat seperti itu luar biasa reka bentuk rumah seperti ini sebelum ini? Rumah Minecraft yang berkilau memang salah satu daripada kelihatan paling tajam membina kami pernah mendapat kegembiraan menyaksikan tangan pertama. Ia menggunakan reka bentuk ultra moden yang secara automatik menjadikannya salah satu yang terbaik moden Rumah untuk membina Minecraft.

Ia terbaik dibina berhampiran lautan di Minecraft, jadi anda boleh memamerkan kapal layar dengan betul yang datang dengan Rumah Minecraft yang berkilau. Sayang sekali anda tidak boleh memandu mesin yang indah atau kami akan melayan secara besar -besaran sebaliknya.

Rumah minecraft kayu moden

idea rumah survival minecraft

Yang mengatakan rumah moden hanya boleh terdiri daripada bahan mewah seperti Konkrit dan Batu? Rumah Minecraft kayu moden di sini membuktikan seperti juara yang boleh anda buat kelihatan licin rumah dengan apa-apa tetapi bahan berasaskan kayu, dan ini adalah berita luar biasa untuk tetapan permainan awal. Kelihatan hebat pada siang hari, dan berkilau seperti bintang pada waktu malam -selalu di kalangan Idea rumah moden minecraft Keluar di Internet.

Anda akan memerlukan kawasan 62 hingga 68 besar untuk Moden Rumah Minecraft kayu, Oleh itu, lebih baik dapat membersihkan rumput itu dengan segera. Bahan utama yang diperlukan ialah:

 • Spruce papak.
 • .
 • Log oak gelap.
 • Log Oak yang dilucutkan.
 • Dilucutkan kayu balak.

Swamp Minecraft House

idea rumah survival minecraft

Rumah Minecraft Swamp sangat sesuai untuk bertahan hidup dan menjaga mobil-mobs yang bermakna mati dan pada jarak yang diinginkan. Jadikan rawa sekutu dan meraih faedah persahabatan anda yang baru. Binaan ini dapat hidup walaupun di Mod survival kerana kebanyakannya terdiri daripada blok kayu.

Anda boleh melompat dari satu cuti ke seterusnya untuk membuat air membina ini. Di samping itu, cuba cari sumber air yang kira -kira dua blok dalam supaya anda dapat membina Swamp Minecraft House tanpa rasa sakit.

Mossy Minecraft House

Mossy Minecraft House

Bosan melaksanakan blok yang sama di anda Rumah Minecraft berkali-kali? Cuba sesuatu yang berlumut untuk perubahan. Eksterior Rumah Minecraft Mossy ini terdiri Mossy Cobblestone Dan keseluruhan unit menggunakan asas 7 by 9, sangat sesuai untuk rumah survival starter untuk dunia minecraft anda.

Ia menggunakan katil, a Kerajinan, An Meja mempesona, dan Anvil Terlalu – secara keseluruhannya semua yang anda perlukan untuk menghabiskan malam anda dalam permainan Mod survival dan pulang ke struktur kemegahan setiap kali.

Rumah moden minecraft moden

idea rumah moden minecraft

Tarik nafas dalam dan merangkul betapa hebatnya reka bentuk rumah ini kelihatan. Lagipun, ia tidak dipanggil Rumah Moden Minecraft Top-end tanpa apa-apa. Mempunyai kolam bulat yang cukup besar dengan Panel kaca berwarna di tengah dan rumah bulan membina di latar belakang, ini adalah salah satu yang terbaik Minecraft Houses Modern Kami pernah menemui.

Mungkin kelihatan seperti tempat Elon Musk akan tinggal. Bahagian depan dibatasi dengan Jubin Deepslate yang boleh diperoleh sama ada dengan membuat kerajinan atau dengan perlombongan blok dengan pickaxe. Tambahan pula, kolam yang disebutkan di atas juga mempunyai Lantern Sea di dalamnya menjadikan semuanya bersinar pada waktu malam.

Nordic Minecraft Mansion

Nordic Minecraft Mansion

Mansion Minecraft Nordic adalah seorang lelaki besar yang menakutkan. Sekiranya kelihatan boleh membunuh, anda tidak akan mempunyai satu Creeper Berjalan di mana -mana berhampiran rumah ini di dunia Minecraft anda. Ia kembali ke zaman yang menakutkan Viking berkenaan dengan reka bentuk, jadi anda pasti dapat menghargai usaha yang telah dimasukkan ke dalam binaan humongous ini.

Anda boleh menggunakan pelbagai kombinasi tangga dan blok lain untuk menjadikan rumah itu lebih serba boleh. Memandangkan jumlah masa dan usaha yang baik, anda boleh membina diri anda sebagai salah satu yang paling menakjubkan Idea rumah survival minecraft dalam permainan dan membuat rakan anda iri kraf anda.

Pink Minecraft House

Minecraft Survival House

Ini pastinya salah satu rumah yang paling hebat dalam senarai rumah Minecraft terbaik kami. Rumah merah jambu telah mendapat populariti yang besar di seluruh komuniti Minecraft semua terima kasih kepada tiktoks pencipta yang memamerkan rumah merah jambu mereka.

Setiap orang mempunyai sendiri di rumah merah jambu. Sesetengah pemain suka memastikan ia mudah dan menggabungkan blok tanah liat terracotta atau merah jambu yang berwarna merah jambu untuk melicinkan kuarza. Walau bagaimanapun, anda boleh mengakses blok konkrit merah jambu hanya dalam versi 1.18+.

Walau bagaimanapun, sesetengah pemain mengambil langkah ke depan dan membuat pangkalan survival yang besar semuanya diperbuat daripada blok minecraft merah jambu! Idea rumah minecraft moden ini mengenai estetika.

Rumah moden di dalam air

Rumah moden

Kami sudah melalui beberapa reka bentuk moden yang unik di senarai idea rumah Minecraft kami, tetapi yang satu ini mendahului semuanya. Bukan sahaja mudah dibina, tetapi bahagian terbaik mengenainya adalah bahawa ia dikelilingi oleh air!

Rumah moden saiz sederhana yang dibina oleh Random Steve Guy adalah yang terbaik untuk pemain yang tidak mahukan rumah mewah yang besar. Terutamanya apabila anda bermain dalam mod survival, anda mungkin mahu menyimpan sumber dan menjadikan rumah anda sebagai padat seperti yang anda boleh. Kerana rumah ini dikelilingi sepenuhnya oleh air, anda akan mendapat perlindungan dari perusuh juga.

Skema warna rumah ini mempunyai ciri hitam, putih, dan neutral. Kuarza licin hitam dan putih benar. Satu lagi tambahan hebat ke rumah ini akan menambah perabot pelengkap.

Rumah bawah air yang cerah

Rumah Terbaik di Minecraft

Ini adalah salah satu idea rumah paling gila dalam senarai rumah terbaik kami di Minecraft. Sebabnya adalah bahawa rumah ini cerun dan di bawah air juga. Tetapi cerun dramatik ini menjadikan rumah kelihatan lebih menakjubkan. Sekarang buat rumah ini di bawah air, dan anda akan mempunyai reka bentuk rumah minecraft yang paling sejuk.

Mandoomin menjadikan reka bentuk canggih ini dengan indah dan tidak lupa untuk memanfaatkan lokasi. Dia memastikan bahawa terdapat banyak kehijauan di sekitar untuk mendapatkan perasaan yang selesa. Walaupun anda akan melihat sebahagian besar rumah cerun ditinggikan atau digabungkan dengan bukit, Mandoomin menjadikannya di bawah tanah dan tenggelam di dalam air.

Spruce Treehouse

Minecraft Survival House

Sekiranya anda adalah salah seorang pemain yang mendapat keselesaan dalam tinggal di biomet hutan, maka idea pokok pokok minecraft ini adalah binaan yang sempurna untuk anda. Daripada membersihkan pokok di dalam hutan untuk membina rumah, menjadikan rumah pokok tinggi ini lebih sejuk daripada rumah kayu biasa.

Rumah pokok ini juga membantu menjauhkan orang ramai. Rumah pokok khusus yang akan kita bicarakan dibuat oleh Gorillo. Sebab kami sangat menyukainya ialah ia menggunakan bahan yang mudah didapati jadi jika anda membina rumah pokok ini dalam mod survival, anda tidak perlu menghabiskan berjam -jam mencari dan membuat bahan mewah.

Gorillo menggunakan bahan berikut:

 • Spruce papak.
 • Pagar Spruce.
 • Spruce Trapdoors.

Untuk menghiasnya, dia menambah tanglung yang digantung dari rantai dan juga beberapa periuk bunga yang indah dengan poppies dan orkid biru. Tetapi jika anda ingin mengambil langkah ke depan, maka anda harus mempertimbangkan untuk membina lif kerja untuk rumah pokok! Anda boleh membuatnya dengan mudah menggunakan Redstone. Untuk membuat lif, anda boleh menyemak beberapa tutorial di YouTube.

Rumah Rakit Survival

Rumah Terbaik di Minecraft

Sekiranya anda mencari rumah yang merupakan satu jenis, maka rumah rakit oleh Gorillo adalah pilihan yang bagus. Ini pada dasarnya adalah rakit di tengah -tengah laut yang berfungsi sebagai rumah survival juga.

Kelebihan terbesar dari rumah rakit hidup epik ini adalah bukan sahaja anda boleh mengelakkan perusuh dengan rumah ini, tetapi anda juga boleh menghalang kesedihan dan pencuri daripada mencuri barang berharga anda. Rumah rakit adalah pilihan yang bagus jika anda memerlukan tempat untuk menyimpan barang dalam permainan anda.

Ia juga mesti membina untuk anda sekiranya anda adalah pengembara yang kerap di Minecraft dan tidak menikmati melekat pada satu tempat sahaja. Anda juga boleh menjemput rakan anda untuk pesta rakit yang sejuk di tengah -tengah laut.

Rumah khemah hidup perkhemahan

Minecraft Survival House

Gambar ini, anda keluar mengembara di Minecraft jauh dari rumah anda dan malam jatuh. Anda akan mendapati diri anda berada dalam bahaya dengan perusuh di seluruh tempat yang menunggu untuk menyerang anda.

Dalam situasi seperti ini, anda memerlukan rumah sementara yang akan memberi anda perlindungan dan membantu anda berehat selepas anda melawan perusuh di kawasan itu. Inilah sebabnya perkhemahan kecil dan sederhana ini telah menjadikan senarai idea rumah minecraft terbaik kami. Di dunia minecraft di mana anda sentiasa keluar dari pengembaraan, anda harus tahu bagaimana membina tapak perkhemahan.

Gorillo menjadikan khemah itu sendiri dengan menggunakan bulu putih dan hitam. Dia kemudian menggunakan pagar rempah untuk meniru sokongan untuk khemah dan merapikan trapdoors di setiap hujung khemah. Ini mewujudkan asas yang kuat untuk anda menjaga perusuh di teluk. Untuk katil, dia menggunakan katil survival merah sederhana yang sudah ada di minecraft.

Rumah Desert

Rumah hidup minecraft terbaik

Rumah starter ini adalah binaan yang hebat untuk anda jika anda ingin membuat rumah di gurun biome minecraft. Membina rumah di gurun biome minecraft adalah satu cabaran itu sendiri kerana mencari blok bangunan seperti kayu, rempah atau oak boleh menjadi sukar.

Satu -satunya blok yang anda dapati dengan mudah di sini adalah batu pasir yang licin, jadi dengan menggunakannya, anda boleh membuat struktur asas rumah. Gorillo membina rumah ini pada skala 7 × 5 tetapi anda boleh mengembangkannya mengikut keinginan anda. Gunakan perangkap hutan untuk membuat bingkai pintu untuk perincian tambahan. Tambah beberapa kaktus di sekitar rumah untuk memuji biome padang pasir.

Pondok pantai

Minecraft Survival House

Sekiranya anda selalu bermimpi memiliki rumah di pantai tetapi tidak dapat melakukannya, jangan risau kerana Minecraft dapat membantu anda menjalani impian ini. Idea rumah minecraft pantai ini berfungsi sebagai rumah tasik epik juga dan sempurna jika anda ingin berehat selepas sehari penuh pengembaraan.

Bukan sahaja binaan ini sangat sejuk, tetapi kerana ia dikelilingi oleh air, ia dapat membantu mencegah perusuh juga. Blok bangunan utama untuk rumah pantai yang mudah ini adalah blok rempah berjalur dan slabs rempah dan oak. Untuk teduh menggunakan permaidani putih dan sepanduk putih.

Apabila anda selesai, jangan lupa untuk menambah beberapa kerusi santai yang diperbuat daripada rempah dan beberapa orkid biru untuk melengkapkan tasik di sekitar rumah. Walaupun binaan ini mungkin membawa anda sedikit masa, ia pasti berbaloi kerana hasil akhir adalah epik.

Gua Dripstone

Rumah Terbaik di Minecraft

Sekiranya anda pernah menjumpai gua Dripstone di Minecraft, anda akan menyedari bahawa gua -gua ini boleh menjadi tempat bersembunyi yang baik sekiranya terdapat serbuan filem yang berdekatan. Mia Bloom menjadikan rumah kelangsungan hidup yang menakjubkan ini di dalam gua Dripstone dalam proses langkah demi langkah yang sangat mudah.

Pertama, anda perlu mencari gua dripstone dan kemudian menyembunyikan sumber cahaya di pelbagai sudut gua. Sekarang cari kawasan di mana anda mahu pintu masuk anda menjadi dan membina bingkai 6 × 7. Apabila anda selesai, tambahkan pintu dan mula menggali. Anda boleh menggali seberapa banyak yang anda mahukan bergantung pada seberapa besar anda mahu ruang menjadi.

Sebaik sahaja anda selesai dengan reka bentuk rumah Minecraft ini, anda boleh menggunakan ruang ini untuk memegang barang berharga anda seperti peninggalan atau perisai anda. Dengan cara ini, anda boleh memastikan mereka selamat dari pendatang dan pencuri. Rumah gua ini boleh berfungsi sebagai rumah sekunder anda juga ketika anda ingin bersembunyi dari perusuh.

Air Terjun Rumah Moden

Rumah Terbaik di Minecraft

Satu perkara yang baik tentang shaders di minecraft adalah bahawa mereka boleh membuat binaan anda hidup dan benar -benar mengubah cara ia akan kelihatan jika anda membuatnya dalam versi biasa minecraft. Sekiranya anda menyukai air terjun di dunia minecraft maka anda boleh membawanya ke rumah anda.

Idea rumah minecraft ini sederhana namun sangat sejuk. Ini adalah rumah yang tinggi dan ia dibina tepat di luar tebing. Bahagian luar rumah air terjun ini adalah kira -kira 7 blok tinggi. Gunakan blok kuarza, tangga, dan papak lancar untuk membina bingkai kemudian tambahkan air.

Walaupun binaan ini dinaikkan, anda juga boleh membuatnya di tanah. Buat lantai dengan konkrit kelabu muda dan tambahkan perabot mengikut citarasa anda. Anda boleh menggunakan kuarza licin putih dan hitam untuk menjadikan bahagian pedalaman. Setelah selesai, jangan lupa untuk menambah beberapa spanduk berbingkai untuk lukisan dan beberapa periuk bunga.

Rumah Fox yang comel

Rumah Terbaik di Minecraft

Adakah anda peminat Fox seperti kami juga? Kemudian anda berada dalam merawat sebagai Mandoomin YouTuber datang dengan idea Minecraft Fox House yang sangat comel ini yang semata -mata merawat mata! Foxes sangat jarang ditemui di Minecraft tetapi mereka pasti yang paling hebat.

Rumah Orange Fox ini sangat mudah dibuat dan anda tidak memerlukan banyak sumber untuk menyatukannya. Gunakan konkrit oren, putih, dan hitam untuk menjadikan pangkal rumah.

Sebaik sahaja anda selesai membuat struktur asas untuk rumah, buatkan bahagian dalaman oren yang sepadan.

Anda boleh menambah beberapa anggur hijau kerana mereka akan kelihatan hebat dalam kombinasi dengan oren. Simpan gabungan warna putih dan oren untuk memberikan rasa terang ke rumah.

Rumah gua yang subur

Rumah Terbaik di Minecraft

Terima kasih kepada tebing dan gua 1.18 kemas kini, kami mempunyai banyak gunung dan gua yang indah di minecraft. Sevaris menunjukkan kepada kita idea yang indah bahawa kita boleh mencuba di kawasan baru ini. Sekiranya anda berjaya mencari gua yang subur di Minecraft, anda boleh membina sebuah rumah yang indah di sini. Anda juga boleh membuat gua anda sendiri dengan menambahkan bunga yang paling anda sukai di mana -mana gua.

Sebaik sahaja anda mempunyai gua yang rimbun, anda hanya perlu membina sebuah rumah di sini. Untuk rumah ini, Sevaris menggunakan gabungan blok kalsit dan diorit sebagai struktur asas dan dinding. Untuk hiasan, gunakan kayu rempah. Gunakan tangga berlumut sebagai bumbung rumah supaya ia bergabung dengan indah dengan gua. Akhirnya, menyalakan seluruh gua menggunakan tanglung atau batu permata di trapdoor.

Rumah dada harta karun

Minecraft Survival House

Ini pasti binaan paling gila dan paling unik dalam senarai rumah minecraft terbaik kami. Greg Builds adalah salah satu daripada YouTubers yang selalu datang dengan idea -idea membina paling gila untuk minecraft. Sekiranya anda memutuskan untuk membina rumah dada harta karun ini, satu perkara pasti tidak ada yang akan mempunyai rumah yang sama seperti anda.

Rumah dada harta karun yang comel ini di Minecraft mempunyai dua cerita. Greg Build menggunakan aras tanah untuk bengkelnya dan meletakkan barang -barang pentingnya seperti meja kerajinan, pendirian perisai, dan senjata di sini.

Dia juga membuat perpustakaan sehingga anda dapat melihat bahawa sementara rumah ini kelihatan seperti dada harta karun, ia pasti dapat memegang banyak barang. Bumbung rumah ini diperbuat daripada kaca. Lantai atas adalah bilik tidur dan kerana sempadan kaca, ia juga berfungsi dengan pemandangan yang sangat indah.

Cliffside Starter House

Mojang melakukan pekerjaan yang luar biasa dengan semua tebing yang indah yang kita dapat pengalaman dalam versi terkini. Ini memerlukan sebutan rumah tebing yang layak dalam senarai rumah minecraft terbaik kami. Rumah tebing ini sangat mudah dibuat dan sementara ia kelihatan kecil dari pintu masuknya, ia sebenarnya jauh di dalam gunung yang memberi anda banyak ruang.

Pastikan anda membina platform di hadapan pintu masuk juga untuk memastikan semuanya. Sebilangan besar binaan memerlukan kayu rempah yang cukup mudah dicari jadi jika anda membina ini dalam mod survival, anda dapat mencari bahan yang diperlukan dengan mudah. Oleh kerana pada dasarnya di bawah paras tanah, anda akan dapat menjaga diri anda selamat dari perusuh juga.

Rumah Menara Pengawal

Minecraft Survival House

Satu lagi binaan hebat oleh Sevaris adalah rumah Menara Menara Epik ini. Gabungan kayu kalsit dan meledingkan menjadikan ini sangat indah dan menarik. Warna teal banyak menonjol dan dengan menggunakan shaders, rumah pengawal ini akan kelihatan lebih baik.

Bumbung Deepslate memberikan menara itu kelihatan sangat abad pertengahan dan ia dapat berfungsi sebagai pos gunung kerana ia mempunyai banyak balkoni. Anda boleh menggunakan menara ini untuk mengawasi perusuh juga.

Rumah Kayu Bukti Mob

Epic Minecraft House

Apabila anda bermain dalam mod survival dan anda tidak mahu menyiram masa anda untuk membuat rumah besar, anda boleh membuat yang mudah. Tetapi rumah kayu biasa boleh terdedah kepada perusuh, jadi kami berada di sini dengan reka bentuk rumah kayu mod-bukti ini dari Wieder Dude.

Pertama, buat rumah kayu biasa dengan bahan yang biasanya anda gunakan. Kemudian menggunakan blok magma, rod akhir, dan redstones membuat sempadan di sekitar rumah anda. Dengan cara ini, anda boleh mengelakkan perusuh dan keledai memasuki kawasan anda.

Rumah kaca

Rumah Terbaik di Minecraft

Rumah kaca ini tidak kelihatan kurang dari mimpi. Anda memerlukan bahan asas untuk membina ini seperti blok kuarza putih licin dan papak dan tentu saja blok kaca. Anda boleh menambah banyak cerita yang anda mahukan di rumah kaca ini.

Apabila anda selesai dengan struktur asas, tambahkan beberapa anggur dan tumbuhan memanjat untuk menjadikannya kelihatan sedikit estetik. Untuk sumber cahaya, anda boleh menggunakan batang akhir. Pastikan anda memberi tumpuan dengan baik pada pencahayaan dan dekorasi kerana seluruh bangunan dilihat melalui.

Rumah Survival Tembaga

Minecraft Survival House

Adakah anda mempunyai banyak tembaga dan tidak pasti di mana anda boleh menggunakannya? Maka tembaga dan azalea yang indah ini meninggalkan idea rumah minecraft yang sesuai untuk anda! Buat struktur asas menggunakan log oak dan kemudian campurkan dengan blok tembaga. Gunakan daun azalea sebagai hiasan dan anda akan mempunyai rumah bertahan tembaga steampunk yang indah.

Untuk hiasan Gunakan dalaman gaya kontemporari yang diperbuat daripada kayu dan tambahkan beberapa tanglung juga. Sekiranya anda ingin menjadikannya kelihatan lebih baik, tambahkan sedikit kolam koi di hadapannya.

Deepslate House Penjara

Minecraft Survival House

DeepSlate adalah blok yang sangat popular di Minecraft kerana mana -mana pembentukan deepslate kelihatan sangat sejuk dan gothic. Dalam idea rumah Minecraft tertentu ini, Sevaris menunjukkan kepada kami bagaimana membuat rumah penjara yang mendalam. Seluruh pangkalan dibuat dari Deepslate dan Sevaris menggunakan batu bata, tanda, dan sepanduk untuk menambah sedikit warna kepadanya.

Jailhouse ini adalah membina yang hebat terutama jika anda merancang untuk membuat sebuah bandar di Minecraft. Tangkap beberapa perusuh dan simpannya di rumah penjara ini dan jaga bandar anda dengan selamat.

8 × 8 Redstone House

Minecraft Survival House

Jika anda bukan peminat binaan besar, maka anda boleh mencuba rumah 8 × 8 Redstone ini. Reka bentuk padat ini sangat selesa untuk dibina dan boleh didekati untuk pemain peringkat pemula atau orang baru.

bahan Hanya banyak:

 • Batu Merah.
 • Kuarza licin.
 • Konkrit.

Hiaskannya dengan beberapa anggur dan tumbuh -tumbuhan memanjat sehingga tidak kelihatan membosankan dan biasa.

Survival House Underground

Ini adalah salah satu rumah terbaik yang boleh anda bina untuk bermula sebagai pangkalan anda di dunia survival minecraft. Ia adalah pemula yang mesra dan mengandungi kawasan untuk hampir semua yang anda perlukan di rumah minecraft. Sebahagian daripadanya termasuk kawasan untuk peleburan atau kerajinan portal yang lebih baik, bilik tidur, kawasan yang mempesonakan, dan banyak ruang untuk menyimpan barang -barang berharga anda.

Sekiranya anda seorang pemain pemula yang ingin menjadi lebih baik di Minecraft, maka ini adalah rumah yang sempurna untuk anda. Bukan itu sahaja, walaupun beberapa pemain yang berpengalaman yang menginginkan rumah bawah tanah yang lebih kecil daripada pangkalan mewah dapat mencari binaan ini cukup berguna.

Yang tepat bahan Diperlukan untuk membina rumah ini adalah seperti berikut:

 • X370 Spruce Planks
 • X276 Spruce Slabs
 • Blok kaca x200
 • X160 Oak Planks
 • X138 Dark Oak Planks
 • X113 dilucutkan log oak gelap

Futuristik Cyberpunk House

Sekiranya anda ingin pergi untuk lebih banyak rumah futuristik yang berbeza dengan membina rumah moden anda, maka ini adalah satu untuk anda. Ia mempunyai estetika cyberpunk yang dibuat dengan cemerlang yang sukar ditewaskan. Ia menjadikan estetika bukan hanya di bahagian luar, tetapi juga di pedalaman.

Penampilannya bukan satu -satunya perkara mengenainya walaupun, kerana ia mempunyai semua elemen kelangsungan hidup yang diperlukan dan bahkan bunker bawah tanah untuk anda melakukan segala macam perkara.

Untuk membina rumah ini, anda memerlukannya Bahan:

 • X256 Cyan Terracotta
 • X192 Grey Concrete
 • X49 Slab Quartz Smooth
 • x71 kaca berwarna biru muda

Rumah lava

Ini mesti menjadi salah satu rumah paling keren yang boleh anda bina di minecraft. Seperti yang anda tahu, idea -idea rumah minecraft ini dibina secara harfiah di tengah -tengah kolam lava. Oleh itu, anda memerlukan beberapa ramuan tahan api untuk dapat masuk ke dalam kolam lava dan memulakan binaan yang tidak masuk akal ini. Anda juga harus memastikan bahawa kolam lava yang anda ingin gunakan untuk binaan ini sekurang -kurangnya sejauh 5 blok. Walaupun kelihatan seperti ini, rumah lava masih berfungsi sepenuhnya sebagai asas kelangsungan hidup dan mempunyai semua elemen yang diperlukan.

Ini penuh bahan Senarai:

 • Sebanyak mungkin pasir.
 • x200 kaca berwarna merah
 • X36 dilucutkan batang Crimson
 • X35 Crimson Planks
 • X34 Tangga Crimson

Survival Ultimate & Rumah Moden

Bukan sahaja rumah moden ini kelihatan sangat menakjubkan, tetapi ia juga berfungsi dengan cara yang sangat optimum untuk dunia kelangsungan hidup. Anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk bertahan hidup di tempat yang indah ini, termasuk penyimpanan, katil yang selesa, relau untuk peleburan, dan banyak lagi. Di samping.

Sudah tentu, jika ia adalah penggambaran moden rumah maka ia tidak boleh kekurangan kolam renang, yang menambah ceri di atas rumah Minecraft ini. Anda memerlukan banyak bahan untuk struktur ini dan selalu merupakan idea yang baik untuk menyimpan sedikit tambahan dengan anda sekiranya anda kehabisan.

Bahan:

 • Batu x320
 • X192 Slab Batu
 • x161 papak batu lancar
 • X114 Glass Pane
 • X174 Konkrit Putih
 • X146 Grey Concrete
 • X80 Tangga Batu

Rumah pokok besar

Sekiranya anda selalu menjadi peminat rumah pokok, maka rumah pokok minecraft yang besar ini akan menjadi perkara yang paling menyeronokkan untuk dibina untuk anda. Walaupun kelihatan agak rumit untuk membina, ia agak mudah dan boleh dibina oleh kebanyakan pemain Minecraft, pemula, dan veteran.

Anda tidak perlu mencari pokok besar seperti ini untuk membina rumah pokok anda, kerana anda boleh membina pokok itu sendiri terlebih dahulu dan kemudian memulakan pembinaan rumah. Melakukannya dengan cara ini akan membolehkan anda membina rumah pokok ini hampir di mana sahaja di dunia minecraft anda.

Bahan:

 • X384 Spruce Log
 • X272 Spruce Plank
 • X152 Spruce Stair
 • tangga batu bata x129
 • X192 daun spruce
 • x120 pagar oak gelap

Rumah Lumberjack

Rumah Lumberjack ini sesuai untuk pemain yang ingin menjalani impian mereka sebagai tukang kayu jauh di dalam hutan. Walaupun rumah itu tidak menampilkan hiasan glamor atau reka bentuk mewah, ia masih kelihatan estetika menyenangkan untuk tukang kayu. Rumah ini dikelilingi oleh buasir kayu balak, yang tipikal dari tukang kayu dan memberikannya pandangan khusus.

Bahan:

 • x59 dilucutkan log oak gelap
 • x56 bata
 • x31 papak oak gelap
 • X19 Spruce Stairx24 Spruce Trapdoor
 • X20 Spruce Plank
 • X30 Rail

Rumah pantai kayu besar

Adakah anda ingin menghabiskan masa di pantai yang indah di rumah kayu? Maka anda mesti memberikan pukulan ini. Rumah kayu ini di pantai jauh lebih besar daripada yang kelihatan, sementara ia mempunyai reka bentuk dengan hanya 2 tingkat, mereka besar dan cukup luas. Ia juga mempunyai banyak ruang terbuka, yang memberikannya rasa segar yang anda mahukan lebih dekat ke pantai dan lautan.

Lanterns tambahan di luar rumah memberikan sentuhan penamat dan melengkapkan penampilannya. Untuk membinanya, anda memerlukan semua ini Bahan:

 • x289 dilucutkan log oak
 • X237 Oak Plank
 • X284 Oak Slab
 • X190 Oak Stair
 • X186 Birch Plank
 • X126 Spruce Plank
 • X106 Birch Stair
 • X98 Spruce Stair
 • X126 Spruce Slab
 • X44 Birch Fence
 • x92 panel kaca kelabu muda

Rumah hidup starter sederhana

Anda akan mendapati rumah starter ini menjadi tempat selamat yang sempurna jika anda seorang pemain pemula yang baru saja mula meneroka aspek kelangsungan hidup minecraft. Ia mempunyai butiran mengejutkan yang kelihatan estetika sementara tidak begitu sukar untuk dibina. Sekiranya anda ingin menarik perhatian rakan anda dengan binaan anda maka tidak ada rumah yang lebih baik daripada rumah survival starter ini.

Ia penuh dengan semua keperluan kelangsungan hidup asas dan bahkan termasuk portal yang lebih baik. Di samping itu, pedalaman menyimpan kawasan yang berasingan di mana anda boleh menanam apa sahaja yang anda mahukan. Pintu luaran dihiasi dengan cemerlang dengan beberapa bunga, sementara sisi rumah dibungkus dengan daun untuk menyelesaikan rupa.

Bahan:

 • X514 papan kayu oak
 • X180 Spruce Slab
 • X88 Glass Pane
 • X70 Cobblestone

Rumah moden kecil

Sekiranya anda tidak menyukai rumah besar tetapi masih mahukan sebuah rumah yang memelihara estetika moden, maka ini adalah satu untuk anda. Rumah ini hanya saiz yang betul, tidak terlalu kecil sehingga anda akan merasa sempit, tetapi tidak terlalu besar. Ia direka dengan sempurna untuk estetika moden, yang jelas dengan tingkap kaca besar yang membolehkan anda mengintip di dalam rumah.

Seperti biasa, bukan sahaja rumah moden ini secara estetika tepat, tetapi anda boleh menggunakannya sebagai asas kelangsungan hidup yang berfungsi sepenuhnya juga. Ia juga mengandungi ruang bawah tanah kecil yang membolehkan anda melakukan yang mempesona dan segala macam barang lain.

Bahan:

 • X60 White Concrete
 • X58 Grey Concrete
 • X30 Cyan Concrete
 • X56 SNOW
 • x52 papak kuarza licin
 • tangga kuarza lancar x27

Rumah kapal layar

Rumah kapal layar ini mesti menjadi salah satu rumah yang paling kreatif dan paling gila dalam senarai ini. Seperti yang anda tahu, rumah ini dibentuk seperti kapal layar literal, di tengah -tengah lautan. Perkara terbaik mengenai binaan ini ialah anda tidak memerlukan banyak bahan untuk membuatnya. Walaupun kelihatan agak rumit, anda masih tidak akan menghadapi masalah membinanya. Rumah itu sendiri agak kecil dan kebanyakan pemula dapat membinanya dengan mengikuti arahan mudah.

Perhatian terhadap perincian di rumah kapal layar ini luar biasa, kerana ia berbentuk seperti kapal layar sebenar walaupun di bahagian bawah. Bagi pemain yang ingin mempunyai rumah kreatif yang akan meniup fikiran semua orang, rumah kapal layar ini adalah pilihan yang sempurna.

Bahan:

 • X192 Grey Concrete
 • X128 Slab Quartz Smooth
 • tangga kuarza lancar x16
 • x64 kaca berwarna kelabu muda
 • X64 Spruce papak
 • X20 Spruce tangga

Rumah bertema nelayan

Rumah bertema nelayan ini tanpa keraguan pilihan yang sempurna untuk pemain yang peminat memancing atau nelayan secara umum. Walaupun seluruh rumah tidak terlalu besar, binaan itu membentuknya dengan menghias seluruh pedalaman dengan estetika nelayan yang indah. Anda akan menemui pelbagai jenis ikan sebagai hiasan pada bingkai item dan dinding. Bagi bahagian luar, anda akan menemui kawasan kolam yang sangat kecil di bahagian belakang struktur untuk memberikan sentuhan nelayan itu sentuhan penamatnya.

Perhatikan bahawa rumah ini mungkin bukan untuk anda jika anda lebih suka ruang yang lebih luas, kerana ia dapat merasakan sedikit sempit ketika berada di dalam.

Bahan:

 • X60 White Terracotta
 • X51 tangga oak
 • X40 Tangga Oak Dark, Darl Oak Slab, dan Oak Plab
 • x28 kayu oak gelap
 • X10 Oak Plank, Cobblestone, Batu Batu, Batu Batu Retak, dan Andesite
 • X36 Oak Log
 • X16 Pagar Oak

Gereja besar -besaran

Binaan ini cukup serba boleh untuk digunakan dengan banyak cara yang berbeza, tetapi cara yang paling popular menggunakannya sebagai hiasan di kampung Minecraft anda. Bukan sahaja ia kelihatan luar biasa, tetapi ia juga agak mudah untuk dibina. Anda tidak perlu terintimidasi oleh ketinggian struktur atau ciri -ciri kompleks. Satu -satunya bahagian yang sukar adalah mengumpulkan bahan yang diperlukan untuk membinanya kerana memerlukan banyak kayu. Anda mesti lombong kayu untuk masa yang lama untuk mempunyai cukup.

Walaupun, ia berbaloi kerana gereja mempunyai bahagian dalaman yang kompleks lengkap dengan elemen gereja yang realistik. Untuk menambah sentuhan penamat, ia juga termasuk loceng sebagai sebahagian daripada reka bentuknya.

Bahan:

 • X384 Oak Log
 • X320 Spruce Stairs
 • X128 dilucutkan log rempah dan papan rempah
 • X96 tangga oak
 • X64 Spruce Slab, Oak Trapdoor, Oak Trapdoor, Oak Slab, dan Log Oak Dilucutkan
 • X32 Oak Plank
 • X23 Pagar Oak

Ultimate Survival House

Rumah kelangsungan hidup ini adalah salah satu binaan terbesar di seluruh senarai. Bukan sahaja struktur itu sendiri besar -besaran, tetapi ia juga dikelilingi oleh ladang dan tanaman. Lingkaran luaran dibahagikan kepada medan dalaman dan luaran, yang kemudiannya dibahagikan kepada bahagian -bahagian di mana anda boleh menyimpan apa sahaja yang anda mahukan. Anda boleh menanam tanaman atau menjaga haiwan kegemaran anda.

Rumah utama terdiri daripada dua cerita dan juga loteng untuk penyimpanan. Seperti yang anda tahu, ia kelihatan hebat walaupun humungous. Sudah tentu, kerana ia adalah rumah survival, ia penuh dengan semua elemen kelangsungan hidup yang diperlukan. Satu -satunya kelemahan yang berpotensi adalah bahawa beberapa pemain pemula mungkin berjuang dengan mengumpulkan begitu banyak bahan yang diperlukan untuk membina ini.

Bahan:

 • X293 Batu
 • X290 Spruce Slab
 • x259 doles andesite
 • x206 papak andesite digilap
 • x147 andesite
 • X146 Spruce Planks
 • X133 dilucutkan kayu
 • x125 kerikil
 • X110 Log Spruce
 • X108 Slab Batu
 • X103 Spruce Trapdoor

Rumah Kotej Raksasa

Berlanjut dengan membina besar -besaran, kami mempunyai rumah pondok raksasa ini. Struktur ini mungkin merupakan rumah terbesar dalam senarai ini setakat ini. Anda juga boleh membina kandang atau roda air jika anda mahukan. Seperti biasa, anda akan memerlukan sebilangan besar bahan untuk membina seperti ini, yang tidak begitu mesra pemula.

Bahan:

 • X1088 Tangga DeepSlate berbatu.
 • X1012 Spruce Plank.
 • X744 Oak Log.
 • X768 White Terracotta.
 • X608 batu batu batu.
 • X274 Spruce Stairs.
 • x264 batu batu batu pahat.
 • X348 Spruce Slab.
 • X236 Spruce Trapdoor.
 • X256 Spruce Slab.
 • X181 Spruce Fence.

Rumah gaya Sepanyol/Itali kecil

Tidak seperti rumah -rumah besar yang telah disebutkan sebelumnya, ini adalah rumah kecil yang menarik yang menarik inspirasi dari estetika Itali dan Sepanyol. Anda dapat melihatnya dihiasi dengan pelbagai jenis bunga di sekeliling, dengan pintu masuk yang indah yang dinyalakan oleh tanglung. Walaupun kecil, rumah ini menghairankan mempunyai tingkat dua. Ia mencapai semua ini tanpa merasa terlalu sempit dari dalam. Semua perkara ini digabungkan menjadikannya salah satu rumah minecraft terbaik untuk pemain yang lebih suka tempat yang lebih kecil dan lebih estetik.

Bahan:

 • X26 Oak Log.
 • x64 terracotta kuning, papak granit, dan tangga granit.
 • X33 Spruce Trapdoor.
 • X20 Papak Granit dan Bata Digilap.

Istana Survival Ultimate

Istana besar ini akan menjadi asas yang sempurna untuk pemain yang ingin merasa seperti raja atau ratu. Walaupun rumah ini mempunyai ciri -ciri mewah dan kelihatan luar biasa, tumpuan utamanya masih hidup. Ia mengandungi segala yang diperlukan untuk bertahan di Minecraft, termasuk ruang penyimpanan pusat dengan katil, halaman dengan tanaman dan haiwan yang berbeza, persediaan yang mempesona, relau, dan banyak lagi. Di samping itu, hampir mustahil bagi perusuh yang pernah menyerang tempat ini.

Bahan:

 • X1216 batu batu batu.
 • X448 Batu Bata Tangga dan Papan Oak.
 • x320 batu permata, batu batu batu retak, batu, dan andesite.
 • X304 Spruce Fence.
 • X256 Slab Batu Batu.
 • X224 Spruce Slab.
 • X208 Log Spruce dilucutkan.
 • X128 Wall Brick Stone, Spruce Trapdoor, Ladder.
 • x64 batu bata batu, bar besi.
 • X80 Spruce Planks.

Kaca Igloo House

Sangat sedikit rumah adalah unik seperti rumah igloo kaca ini, yang pasti akan membuatkan anda terkejut jika ini adalah kali pertama anda melihatnya. . Pastikan untuk mencari permukaan rata di biome bersalji dan kemudian mulakan binaan anda dari sana.

Bahan:

 • x119 kaca.
 • x79 dilucutkan log oak gelap.
 • 64 blok salji dan salji.
 • x36 dilucutkan kayu oak gelap.
 • X24 Log Spruce dilucutkan.
 • X41 Spruce tangga.
 • X24 Spruce Slab.
 • .

Rumah jambatan

Bercakap tentang membina unik, rumah ini di senarai idea rumah minecraft kami adalah satu lagi contoh kreativiti manusia yang hebat. Binaan ini bertindak sebagai jambatan dan rumah pada masa yang sama, memberikan anda cara untuk melintasi badan air dengan selamat sambil bertindak sebagai rumah survival yang berfungsi. Rumah jambatan ini datang dengan semua yang anda perlukan untuk bertahan, termasuk penyimpanan yang murah hati, mempesonakan, dan katil.

Ambil perhatian bahawa anda mungkin memerlukan beberapa balak oak gelap yang dilucutkan tambahan dan pagar oak gelap sekiranya air yang anda bina rumah itu agak mendalam.

Bahan:

 • x256 dilucutkan log oak gelap.
 • X176 Spruce Slab.
 • X85 tangga oak gelap.
 • .
 • x64 pagar oak gelap dan tangga rempah.
 • X60 Spruce tangga.
 • X52 Wall Brick Stone.
 • X47 Spruce Planks and Spruce Trapdoor.

Anda mungkin lebih suka perasaan yang lebih selesa di rumah anda. Jika ya, maka tidak ada yang mengalahkan perasaan yang selesa di kabin kayu bersalji, terutama di tengah -tengah musim sejuk yang beku. Oleh itu, anda harus membina rumah ini di biome Taiga bersalji, yang penuh dengan salji.

Bahan:

 • X64 String.
 • x55 log oak gelap.
 • X45 Spruce Trapdoor.
 • X34 Spruce tangga.
 • X31 Spruce Planks.
 • .
 • x21 dilucutkan log oak gelap.

Rumah Hobbit Hole

Terdapat rumah untuk semua orang dalam senarai ini, termasuk pemain tertentu yang merupakan peminat hobbit. Perkara terbaik mengenai rumah ini adalah bahawa ia agak mudah untuk dibina, yang menjadikannya salah satu rumah yang paling mesra pemula. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga berfungsi untuk bertahan hidup kerana ia penuh dengan perkara -perkara yang paling asas yang diperlukan untuk bertahan. Anda juga akan menemui ruang untuk penyimpanan di lantai untuk barang -barang berharga anda.

Pastikan lokasi yang anda pilih untuk membina rumah Hobbit ini sekurang -kurangnya 4 blok tinggi dan 11 blok lebar.

Bahan:

 • X67 Log Spruce dilucutkan.
 • x41 dilucutkan log oak gelap dan dilucutkan log oak.
 • X29 Spruce Trapdoor.
 • X22 Spruce tangga.

Rumah Pulau Cendawan

Rumah Pulau Cendawan Minecraft

Bagi pemain yang mencari binaan yang benar -benar unik dan tidak masuk akal, janganlah lebih jauh daripada rumah cendawan ini. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa pedalaman dapat merasa sedikit sempit, dengan sedikit ruang untuk berjalan -jalan. Walau apa pun, rumah ini mempunyai kebanyakan bahan yang anda perlukan untuk memastikan kelangsungan hidup anda. Belum lagi senarai bahan pendeknya menjadikannya sangat mudah untuk dibina. Pemain dari semua tahap kemahiran harus memberikan ini menembak, terutama jika anda mencari pengalaman yang cepat namun tidak dapat dilupakan.

 • .
 • tangga kuarza lancar x19.
 • blok kuarza lancar x13.
 • x8 papak kuarza licin.
 • X6 Barrel.
 • X4 Spruce Trapdoors.
 • X3 tangga.

Petua dan cara untuk rumah terbaik di Minecraft

Untuk membantu anda mengumpulkan beberapa rumah minecraft terbaik yang telah kami sebutkan di bawah beberapa petua dan cara yang boleh anda gunakan untuk membuat binaan sejuk seterusnya untuk mod survival minecraft.

 • Pertama, kami cadangkan anda menambah lorong luas dan pondok kecil di sisi rumah anda. Juga, idea yang bagus adalah membuat dua rumah berasingan dan bergabung bersama mereka menggunakan jambatan.
 • Pastikan anda sentiasa mempunyai pelan tindakan semasa anda membina rumah Minecraft anda, terutamanya dalam mod survival di mana sumber anda rendah. Ini akan membantu anda mengelakkan menggunakan bahan tambahan dan membantu anda menggunakan ruang dan bahan dengan cara yang lebih mudah.
 • Juga, apabila anda mula membina sebuah rumah, bagus untuk mengambil cadangan dari Google dan dari rumah-rumah sebenar dan membina. Contohnya, jika anda meneruskan dan mencari gereja gaya Viking di google, ia akan menunjukkan banyak imej dan anda boleh mempunyai idea yang lebih baik tentang bagaimana anda mahu membina selesai untuk kelihatan seperti.
 • Sentiasa gunakan palet pelengkap. Warna neutral atau warna bersemangat mungkin tidak kelihatan baik bersama. Walau bagaimanapun, jika mereka digabungkan dengan palet warna yang serupa mereka reka bentuk siap, akan kelihatan lebih canggih dan menarik.
 • Petua terakhir kami adalah bahawa anda harus sentiasa menyimpan siling anda sekurang -kurangnya empat blok tinggi supaya rumah Minecraft anda tidak kelihatan sempit dan terdapat banyak ruang untuk menambah perisai dan peralatan lain di sana.

Sekiranya mana -mana reka bentuk yang disenaraikan telah memberi inspirasi kepada anda atau mendorong anda untuk membuat idea rumah anda sendiri, beritahu kami di bahagian komen. Seperti biasa, permainan gembira!

Perkataan terakhir

Minecraft menghairankan termasuk untuk permainan yang memberi tumpuan kepada blok untuk membina. Anda sebenarnya boleh membina pelbagai barangan dalam simulasi kotak pasir ini. Dari Istana dan Idea Bangunan, Langit adalah had ketika Minecraft dipersoalkan. Yang mengatakan, permainan itu boleh mendapat cukup menuntut dalam mod survival. Anda perlu mempunyai rumah atau tempat perlindungan untuk membuatnya sepanjang malam dan terus meneroka.

Ramai pemain bosan hidup dan bertahan di rumah yang sama berulang kali. Sekiranya anda ingin menukarnya, kami telah menyusun senarai yang terbaik Idea Rumah Minecraft untuk anda membina dan menikmati. Senarai luas ini akan terdiri daripada beberapa jenis Idea rumah, seperti yang moden, sejuk, kecil, dan comel. Kami juga akan meninggalkan arahan mengenai cara membina rumah -rumah ini ketika kami melalui panduan.

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! . ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Sepuluh rumah Minecraft mudah kami 2023

.

Rumah Minecraft Mudah - jalan yang penuh dengan bangunan Minecraft yang tinggi

Diterbitkan: 2 Ogos 2023

Adakah anda cuba membina Rumah Minecraft yang mudah, tetapi terjebak bagaimana untuk memulakan? Maka panduan ini sesuai untuk anda! Ia mengandungi semua jenis rumah mudah, dari rumah moden hingga pangkalan starter dan rumah yang sepadan dengan biome mereka. Bangunan boleh menjadi satu cabaran, tetapi panduan ini membantu menavigasi anda ke jalan untuk cemerlang dalam seni bina dan reka bentuk di dunia minecraft.

Untuk lebih banyak kandungan seperti ini, kami mengesyorkan anda menyemak rumah minecraft kami, pesona minecraft, dan panduan berlian minecraft. Kemudian jika anda memerlukan sesuatu yang baru untuk dimainkan, pergi dan lihat panduan kami untuk permainan survival yang terbaik dan ambil beberapa Spins Free Master Coin.

Thumbnail YouTube

Ini adalah jenis rumah yang anda ingin bina pada awal, semuanya benar -benar memerlukan ruang adalah asas -asas, seperti katil anda, meja kerajinan, relau, dan pilihan penyimpanan. Walau bagaimanapun, hanya kerana ia kecil tidak bermakna ia harus membosankan! Menggunakan pelbagai blok yang lebih menarik seperti kayu balak atau warna kayu yang berbeza memberikan bangunan yang lebih mendalam.

Thumbnail YouTube

Rumah Gua Minecraft

Rumah gua adalah rumah mudah yang hebat untuk dibina di minecraft kerana ruang dalaman anda secara semula jadi dihasilkan ke dunia. Yang perlu anda lakukan ialah menyekat pintu masuk dan menghiasi pedalaman dengan keinginan anda. . Anda juga boleh memperibadikannya, seperti menjadikannya rumah gaya hobbit dengan dalaman kayu yang selesa dan berliku dan pintu masuk bulat.

Thumbnail YouTube

Minecraft Cobble Castle

Apabila anda memulakan dunia Minecraft dan mula perlombongan, anda akan dengan cepat menyedari betapa cepatnya inventori anda diisi dengan batu permata dan jenis batu lain. Daripada membuangnya, anda boleh menggunakannya dengan mudah dengan membuat istana yang dibina dari batu permata. Selesaikan dinding anda dengan pengawas supaya anda dapat terus mencari serangan dari perusuh atau rakan anda.

Thumbnail YouTube

Rumah Minecraft Kampung yang ditukar

Ini sangat mudah. Yang perlu anda lakukan hanyalah memilih bangunan di sebuah kampung dan menambah beberapa pengindahan anda sendiri. Mungkin anda boleh membina tingkat dua, halaman belakang, atau katil bunga di sekitar tingkap. Anda akan dapat menyelesaikan kehidupan kampung dengan betul dengan cara ini, dan menggunakan ladang kampung, perdagangan, dan sumber lain untuk membantu anda mendapatkan.

Thumbnail YouTube

Minecraft House on Stilts

Sekiranya anda mahukan pelarian mudah dari perusuh, maka rumah ini boleh menjadi satu untuk anda. Cukup, cari badan air, bina dok kecil dengan bot, kemudian bina platform untuk membina rumah anda di atas, jauh dari mana -mana tanah. Selagi anda menyimpan ini dengan terang dan cukup jauh dari tanah besar, maka anda harus lebih selamat dari mana-mana perusuh.

Rumah yang anda bina di sini terpulang kepada anda, tetapi anda boleh cuba menyesuaikan diri dengan tema maritim, seperti mempunyai lantai kaca melalui ke air. Ia juga boleh merangkumi gelongsor air jika anda mencari sesuatu yang lebih menyeronokkan.

Thumbnail YouTube

Minecraft Hilltop House

Satu lagi cara untuk kekal selamat dari perusuh adalah dengan membina di atas bukit yang curam, seperti dataran tinggi savana. Anda boleh membina beberapa dinding untuk melindungi dan menuntut tanah anda, dan menggunakannya untuk apa sahaja yang anda mahukan. . .

Thumbnail YouTube

Minecraft Treehouse

Idea rumah sederhana yang hebat adalah membina rumah pokok! Sekiranya anda berada di dalam hutan ini mudah kerana tidak ada kekurangan pokok besar. Namun, jika anda mahukan lebih banyak cabaran, anda sentiasa boleh membina pokok tersuai anda sendiri. Sebaik sahaja anda mempunyai pokok, bina cara untuk mendaki ke puncak, maka anda boleh membina rumah pokok anda. Ia dapat disamarkan di daun untuk menyembunyikannya dan menjadikannya kelihatan semulajadi.

Thumbnail YouTube

Perkara lain yang menarik ialah membuat ladang anda sendiri. Tanaman dan haiwan adalah sumber makanan yang sangat berharga bagi anda. Perkara yang baik mengenai ladang ialah anda boleh menambahkannya ke mana -mana rumah yang disebutkan dalam senarai ini. Sekiranya anda lebih mahir, anda juga boleh menggunakan Redstone untuk membantu anda menuai tanaman anda dengan cepat.

Thumbnail YouTube

Rumah Bunga Minecraft

Sekiranya anda ingin membina sebuah pondok yang selesa di Minecraft, maka gunakan beberapa blok seperti papan bunga ceri atau azaleas berbunga. Bahagian yang paling penting adalah menggunakan seberapa banyak warna dan dedaunan yang boleh dikumpulkan setiap kali anda keluar meneroka. Anda boleh mempunyai daun memanjat dan menyebarkan dinding, apa sahaja untuk menjadikan rumah kelihatan seperti dongeng seperti.

Thumbnail YouTube

Rumah Minecraft moden

Terakhir tetapi tidak kurang, anda boleh membina rumah moden yang mudah. Gunakan lebih banyak blok biasa dengan tekstur yang kurang untuk ini untuk membuat rupa yang ramping. Petua terbesar adalah menggunakan bentuk yang lebih kotak dan berani dan mempunyai tingkap besar dan perkara yang menarik perhatian anda. .

Itu melengkapkan senarai sepuluh rumah minecraft yang mudah dibina. Sekiranya anda boleh membina mana -mana ini dengan mudah, maka anda pasti dalam perjalanan untuk menjadi pembina pro di minecraft. Dari sini anda harus membaca senarai permainan kotak pasir terbaik dan permainan mudah alih terbaik pada tahun 2023 untuk sesuatu yang baru dimainkan.

Leon Binns destinasi anda untuk semua perkara Mobile & Nintendo Switch Gaming. Menyediakan panduan untuk iOS terbesar dan terbaik, Android, dan menukar permainan, ulasan semua tajuk terkini, dan berita untuk membuat anda terkini. ?

50+ Idea Rumah Minecraft Terbaik – Senarai Terbaik (2023)

Terakhir dikemas kini: 2023/08/10 jam 2:29 petang

Mari kita hadapi, mudah untuk mengkonseptualisasikan idea -idea rumah minecraft untuk membina, tetapi tidak banyak untuk membuatnya dari awal.

Nasib baik, Internet adalah kompendium yang luas yang mempunyai beribu -ribu rumah Minecraft yang sejuk. Dengan kehebatan kreatif pembina terbaik Minecraft, saya telah menyusun senarai 50 idea rumah terbaik untuk memberi anda inspirasi yang anda perlukan untuk membuat rumah Minecraft seterusnya.

Ucapkan selamat tinggal kepada kotoran yang tidak bersemangat, batu permata, dan rumah log membina, dan hello kepada idea -idea rumah besar minecraft yang hebat dan rumah minecraft yang comel.

Senarai kami dikemas kini secara bulanan jadi pastikan anda menyemak semula idea -idea baru dengan kerap, anda dapat melihat beberapa idea rumah Minecraft yang lebih tua di bahagian bawah artikel.

Ingin melihat rumah anda dipaparkan di senarai kami? Tinggalkan kami komen di bawah

Rumah Survival Cherry Blossom

Minecraft-House-Ideas-1

The Cherry Blossom Biome adalah salah satu penambahan terbesar untuk Minecraft 1.20. Sekiranya anda menyukai biome baru dan ingin menyediakan pangkalan, anda boleh menyemak rumah survival ini dari Zaypixel.

Rumah bertema ceri adalah salah satu idea reka bentuk terbaik dalam 1.20 kerana blok baru yang memberikan aksen merah jambu ke rumah anda.

Zaypixel memberikan contoh yang sangat baik tentang cara memanfaatkan blok merah jambu ini ketika merancang rumah kami. Satu perkara yang akan anda perhatikan dengan segera ialah tangga merah jambu yang membawa anda ke pintu masuk utama.

Rumah dengan kolam renang

Rumah minecraft dengan kolam renang

Sekiranya rumah moden yang besar terlalu bercita-cita tinggi untuk anda, rumah bersaiz sederhana ini dengan kolam renang dengan halny boleh membuat kompromi yang indah. Kediaman berbentuk sarang lebah ini adalah ciptaan artistik yang menyenangkan yang mudah dihargai. Ia mempunyai tiga petak berasingan, taman bunga merah jambu yang aneh, dan pagar dua tingkat yang menjerit rupa suburbia. Dengan shaders yang betul, anda boleh membuat kolam kelihatan telus juga – yang melengkapkan reka bentuk binaan dengan cukup baik.

5 × 5 rumah moden

Sekiranya anda sangat pendek di ruang angkasa, membina rumah Minecraft yang cantik mungkin kelihatan seperti prestasi yang mustahil. Terdapat satu penyelesaian untuk kesengsaraan anda, bagaimanapun, dan itu adalah untuk membina rumah anda ke atas!

Rumah moden yang sangat moden dan minimalis oleh juns mab arsitektur tutorial hanya 5 blok lebar dan panjang, tetapi tiga cerita tinggi dan penuh dengan semua keperluan yang menjadikan rumah sebagai rumah.

Dengan kekurangan ruang, setiap lantai mempunyai tujuan tersendiri. Sebagai contoh, lantai bawah boleh digunakan sebagai dapur dan kawasan dada, lantai tengah boleh berfungsi sebagai tempat tinggal, dan lantai atas boleh menjadi kawasan pesona ramuan anda sendiri.

Rumah moden

Rumah moden Sheepgg

Melangkah mundur dari pergi ke laluan teras pondok semata-mata, izinkan saya memperkenalkan kepada anda salah satu idea rumah moden minecraft Minecraft pertama dalam senarai-Rumah Moden ini oleh Sheepgg.

Ia menipu menggunakan blok kuarza yang normal dan gelap untuk menutup blok kayu yang mudah dicari yang digunakan secara meluas di rumah Minecraft ini. Itu bukan untuk mengatakan bahawa balak itu membuat binaan kelihatan buruk. Ia hanya menunjukkan bahawa anda boleh membuat apa sahaja kelihatan baik dengan perancangan dan penempatan yang betul. Dan blok yang betul juga, tentu saja!

Rumah pokok bunga ceri

Minecraft-House-Ideas-4

Sekiranya anda menyukai pokok bunga ceri, mengapa tidak tinggal di dalamnya? Idea Treehouse ini dari Sheepg menawarkan cara yang bijak untuk merancang rumah anda yang seterusnya.

Pangkalan rumah pokok kelihatan seperti pokok biasa, selain tangga dan pintu utama di bahagian bawah. Apabila anda mengalihkan tumpuan anda ke bahagian atas, anda akan melihat bilik kaca yang memberikan pandangan 360 di sekitar kawasan sekitarnya.

Jangan bimbang untuk mencari pokok ceri yang betul kerana seluruh rumah pokok dibuat dari bawah ke atas.

Rumah Aquarium

Minecraft Aquarium House

Sekarang mari kita menendangnya dan melihat sesuatu Mega Creative. Rumah Aquarium ini oleh Sheepgg mempunyai akuarium dua tingkat yang luas-dipenuhi dengan ikan, tumbuh-tumbuhan, dan kehidupan laut sejauh mata dapat dilihat!

Akuarium sesuai dengan estetika rumah. Tangga pintu depan yang menaik, tumbuh-tumbuhan taman yang subur dan teratur, kontras yang luar biasa antara hitam, putih, dan kelabu-semuanya datang ke rumah di rumah akuarium moden ini.

Bercakap tentang akuarium, berikut adalah idea sekeping perabot lain yang boleh anda tambahkan untuk menghidupkan rumah anda.

Rumah kaca dengan kolam renang

Rumah kaca dengan kolam renang

Berikut adalah reka bentuk rumah yang unik dari Mandoomin yang dapat menghirup udara segar ke dalam pengalaman permainan anda.

Untuk reka bentuknya, rumah kolam ini kelihatan seperti dua bulan setengah ditumpuk antara satu sama lain atau bulatan berpecah separuh. Ini memberikan rumah reka bentuk yang unik yang akan mencetuskan rasa ingin tahu pada sesiapa sahaja yang melihatnya.

Bahagian atas rumah berfungsi sebagai tempat tinggal, sementara bahagian bawah adalah kolam renang yang mendalam.

Dinding seluruh rumah dibuat dari kaca, memberi anda pandangan yang jelas di dalam dan luar.

Rumah terapung

Rumah terapung

Idea rumah terapung ini oleh Zaypixel adalah salah satu yang terbaik yang boleh anda lakukan dalam versi 1.20. Tinggi dari tanah hanya memberi anda ketenangan fikiran dalam minecraft.

Dengan rumah terapung ini, anda mempunyai kelebihan pertahanan terhadap perusuh bermusuhan pada waktu malam. Anda juga mempunyai pandangan yang lebih baik tentang persekitaran, menjadikannya lebih mudah untuk melihat ancaman atau sumber.

Apa yang unik mengenai reka bentuk rumah ini ialah setiap kiub dipisahkan sepenuhnya antara satu sama lain. Satu -satunya cara untuk mengelilingi rumah adalah untuk keluar dari kiub dan menggunakan tangga terapung yang menghubungkan bilik.

Satu cadangan, walaupun. Cuba meletakkan beberapa landasan untuk mengelakkan diri secara tidak sengaja jatuh.

Rumah pokok moden

Minecraft Modern Treehouse

Daripada membersihkan pokok di biome hutan anda, mengapa tidak membina dan mengembangkan ruang hidup anda ke atas?

Rumah pokok moden ini oleh 6tenstudio menggabungkan keindahan alam semula jadi landskap hutan dan keindahan mewah dan kemewahan kehidupan moden. Dari lampu gantung, bumbung semula jadi, dan perabot kontemporari, anda mendapat pakej keseluruhan dengan membina rumah minecraft ini.

Apa yang anda tidak dapat melihat dengan segera dalam gambar di atas adalah lif kerja yang membawa anda dari lantai ke lantai. Cukup kemas, jika anda bertanya kepada saya!

Rumah kayu dua tingkat

Untuk memberitahu anda kebenaran, saya penyedut sebenar untuk membina log berkulit. Ia mempunyai kemasan yang bersih dan berbulu yang menggaru gatal minimalism saya. Rumah kayu dua tingkat ini oleh tutorial seni bina Juns mab (ya itu nama pencipta) dengan mengagumkan menggunakan blok dalam percubaan mereka untuk mewujudkan rumah dua tingkat yang rendah hati-dan dengan segala cara, mereka melakukannya betul.

Dari tingkat dua luaran, pagar silang silang di pintu masuk tingkat pertama, ke lampu jarak yang baik, unsur-unsur rumah ini hanya memancarkan kemahiran. Cukup untuk mengatakan, saya agak kagum dengan yang satu ini.

Rumah pangsapuri

Dikelilingi oleh pokok -pokok yang menjulang tinggi dan dedaunan yang subur adalah reka bentuk rumah pangsapuri besar yang dibuat oleh tutorial seni bina Juns mab. Kompleks empat tingkat ini kelihatan cantik dan anggun, dengan dinding luaran kelabu gelap, tingkap berbentuk L yang besar, dan perhiasan berlumut semua bersatu untuk membuat fasad yang indah.

Reka bentuk rumah pangsapuri boleh diletakkan di mana sahaja anda mendapat selesa. Sekiranya anda ingin membinanya sebagai rumah rehat sekunder di hutan, anda benar -benar boleh. Dan jika anda mahu mengubahnya menjadi asas operasi utama pemain anda, tidak ada berhenti

Rumah permainan sotong

Idea Rumah Minecraft Squid Game

Di luar, penciptaan Minecraft ini berfungsi sebagai hiasan untuk mengingatkan anda tentang hit Netflix Smash. Di bahagian dalam, baik … katakan saja anda boleh memanggilnya pulang.

Rumah Permainan Squid ini oleh Halny menampilkan lingkaran ikonik, segitiga, dan simbol persegi yang banyak dianggap sinonim dengan reka bentuk siri. Walaupun anda tidak akan berjalan ke arah gadis kecil robot atau melompat di jambatan kaca mematikan di dalam struktur padu ini, anda boleh membuat bahagian dalam ruang ini tetapi anda mahu!

Istana ceri kecil

Istana ceri kecil

Adakah anda ingin membina sebuah istana di kawasan dengan ruang yang terhad? Lihatlah lagi! Idea rumah istana ceri kecil ini dari Sheranom adalah salah satu yang terbaik yang kita lihat setakat ini.

Tidak seperti istana yang menjulang tinggi, istana ceri ini masih sesuai di kawasan kecil. Blok ceri digunakan dengan bijak dalam reka bentuk rumah ini. .

Gabungan warna merah jambu dan putih dari istana padat ini mencipta estetika yang menawan yang menggabungkan kesucian putih dengan kelembutan merah jambu.

Rumah moden kayu

Kayu dan rumah moden

Rumah moden kayu ini oleh Sheepgg menunjukkan reka bentuk kotak yang melintasi getaran moden dan kabin. Rakan sebaya di dalam, dan anda melihat setiap bilik dihiasi dengan pelbagai bunga liar dan tumbuh -tumbuhan – dibahagikan dengan kemas dan setiap bilik.

Anda dapat melihat surga tumbuhan hanya dari melihat bahagian luar juga. . Dan izinkan saya memberitahu anda: ia kelihatan baik.

Tertanya -tanya jika tetikus rig anda baik untuk minecraft? Semak senarai tetikus Minecraft terbaik ini.

Rumah bawah tanah

Kebesaran tidak terhad kepada istana tinggi yang melambung tinggi atau menara menara yang menjulang langit. Binaan satu lantai yang rata juga boleh menjadi hebat-seperti yang dilihat di rumah bawah tanah yang mulia oleh Spudetti.

Dibahagikan kepada empat ruang yang sama, kubu bulat ini dibina sepenuhnya di bawah tanah bertukar-tukar dari rumah Minecraft rumah dua tingkat biasa yang dibina. Seperti yang dilihat dari langit, keajaiban bulat simetri adalah penglihatan untuk dilihat. Dan kita dapat membayangkan betapa baiknya ia menatap langit pada waktu malam dari sana.

Smiley House

Getaran yang baik hadir selama -lamanya dalam reka bentuk rumah minecraft yang kemas oleh Mandoomin! Kejahatan sfera ini-dibuat dengan rupa wajah tersenyum yang terkenal di internet-dibuat dengan sempadan hitam untuk memancarkan rupa pixelated dan pelbagai blok kaca berwarna berwarna legap sebagai dinding.

Bahagian yang paling menarik dari seni bina fasad adalah bagaimana penampilannya berubah dengan cahaya hari. Pada siang hari, ia kelihatan agak memaksimumkan, tetapi tidak sedap.

Namun pada waktu malam, warna-warna sebenarnya akhirnya hidup, kerana dinding legap dan sumber cahaya bersinar dari dalam rumah menerangi luar untuk membuat reka bentuk rumah yang menakjubkan.

Rumah telur sniffer

Rumah telur sniffer

Reka bentuk telur sniffer ini dari Mandoomin menawarkan pendekatan yang berbeza untuk reka bentuk rumah dengan menggalakkan pemain tinggal di dalam telur sniffer besar -besaran. Konsep luar biasa ini memberikan pengalaman hidup yang luar biasa yang tidak diragukan lagi unik di kalangan rumah zaman pertengahan dan moden Minecraft yang terkenal.

Dari luar, rumah ini hanya menyalin penampilan telur sniffer biasa. Walau bagaimanapun, tarikan sebenar terletak di dalam cangkang.

Salah satu ciri terbaik rumah ini adalah ruang dalaman yang besar. Jumlah ruang yang anda telah membolehkan pelbagai kemungkinan dalam memberi dan menyesuaikan diri.

Rumah Telur Sniffer juga mempunyai kawasan loteng yang berfungsi sebagai ruang peribadi untuk meletakkan katil, perisai, dan sumber yang berharga anda.

Rumah pantai

Rumah pantai

Sekiranya ada satu perkara yang saya sayangi lebih daripada memiliki rumah minecraft yang comel, ia akan berenang di pantai. Dengan rumah pantai ini oleh Zaypixel, impian saya untuk pemulihan di pantai dipenuhi ..

… adalah apa yang saya akan Seperti Untuk mengatakan jika keinginan itu tidak dikunci di belakang permainan video. Tetapi anda tahu apa, itu permulaan.

Secara keseluruhan, ini adalah salah satu reka bentuk rumah Minecraft yang membuat untuk membina tropika yang baik, jika anda begitu bertelur oleh perairan terbuka. Lakukan penyelidikan, memasang beberapa mod yang baik, dan tidak akan sukar untuk merasa kagum dengan keindahan laut Minecraft yang luas.

.

Rumah Cliffside 3 Cerita

3 tingkat rumah tebing

Rumah tebing ini oleh Mandoomin memberi anda idea tentang cara membuat beberapa keajaiban seni bina di Minecraft.

Rumah ini mempunyai tiga lapisan, dan masing -masing dikelilingi oleh dinding kaca besar yang membolehkan cahaya matahari masuk. Ini juga memberikan pemandangan indah di mana anda memutuskan untuk meletakkan rumah anda.

Untuk aktiviti, anda boleh mencelupkan kolam infiniti tebing yang bagus atau menikmati pemandangan matahari terbenam yang santai dari dek bumbung.

Rumah bandar moden

Rumah bandar

Daripada kabin minimalis atau binaan bertema fantasi, ada lebih banyak cara untuk mendapatkan funky dengan rumah minecraft anda. Rumah bandar moden ini oleh Jintube menyuntik bakat moden ke dunia-lengkap dengan perabot yang baik, dedaunan pasu, lindung nilai, kolam renang, dan dua tingkat kebaikan kontemporari.

Kualiti seperti harta pusakanya boleh dikaitkan dengan penggunaan yang baik jarak dan dinding putih terima kasih kepada blok konkrit. Sekiranya anda merancang untuk membina sebuah bandar, ini adalah salah satu idea rumah Minecraft yang pasti memberi anda inspirasi.

Gracium House Modern

Dunia minecraft besar dan luas. Sebaik sahaja anda telah mengumpulkan semua sumber anda dan mengumpulkan kesabaran yang cukup, anda boleh membina rumah anda sebesar yang anda mahukan.

Rumah moden Gracium ini oleh Jintube adalah salah satu rumah besar yang besar di Minecraft yang anda boleh menarik inspirasi dari. Selain dari struktur menegak dan struktur seperti bangunan utama, ia juga mempunyai kolam infiniti yang cantik yang menghadap ke tebing tepi pantai dan kawasan sun lounge di mana anda dan rakan-rakan anda boleh berehat di.

Oh, dan kita tidak boleh melupakan kolam dalaman juga. Kerana tidak boleh ada juga banyak air, betul?

Rumah moden

Rumah moden

Penampilan yang bersih dan anggun dari rumah moden ini oleh Detsnow adalah contoh yang sempurna tentang bagaimana idea -idea mudah dilaksanakan dengan baik masih boleh kelihatan hebat. Reka bentuk rumah minecraft ini memberikan pandangan yang sangat bersih dan kontemporari – tanpa satu ton hiasan atau reka bentuk mewah.

Rumah itu sendiri terasa seperti tempat tinggal yang sederhana namun selesa dapat kembali setelah seharian meneroka. Berceling di kolam infiniti atau menjauhkan diri di lounge luar – sama ada cara, anda pasti merasa terletak di salah satu reka bentuk rumah minecraft yang paling bersih yang anda akan lihat.

Rumah moden air

Rumah moden air

Kita semua memikirkan papan log dan tumbuhan yang sejuk ketika merancang membina – tetapi adakah anda mempertimbangkan untuk membuat air menjadi sebahagian daripada rumah minecraft anda? Rumah moden air ini dengan rawak Steve Guy mempunyai reka bentuk yang bergantung pada air.

Apabila memasuki tempat itu, anda mesti melayari platform yang tinggi untuk membuatnya melalui rumah. (Jika tidak, anda akan basah!) Reka bentuk rumah adalah sederhana dan rata, tetapi ia mengeluarkan wajah yang tampan dengan kombinasi warna dinding hitam dan putih yang ramping.

Rumah Treehouse

Rumah pokok

Bayangkan bangun untuk melihat cakrawala kanopi. Tidak melebihi anda, tetapi tersebar di semua empat sudut tepat di kaki anda!

Rumah Treehouse ini dengan typface membolehkan anda menikmati impian itu dengan vista 360 ° di sekitar hutan di sekitarnya. Kerja kayu itu indah, bumbung adalah tematik, dan tahap yang tinggi memberikan anda ketinggian yang sempurna untuk melihat ke bawah semua orang yang menjengkelkan yang menganggap mereka dapat mendapatkannya!

Rumah pokok ini boleh menjadi bahan sumber yang sempurna untuk rumah di suku desa sementara. Mudah dan selesa.

Rumah bawah tanah mini

Rumah kelangsungan hidup ini oleh Sheepgg menawarkan rumah hidup yang menarik dan selesa di rumah survival di minecraft.

Ia memerlukan banyak kreativiti dan minimalisme untuk memanfaatkan ruang kecil itu dan menjadikannya kelihatan baik juga. Dan lihatlah, reka bentuk ini berjaya melakukannya!

Ia mempunyai papak batu, kayu berkulit, panel kaca, daun pokok, dan keperluan pertama untuk membuat anda bersedia untuk pengembaraan anda yang seterusnya. Bagi saya, saya tinggal di tempat seperti ini atau sekurang -kurangnya menukarnya ke kawasan penyimpanan.

Rumah moden epik

Parti Rumah Moden

Anda mungkin bosan dengan semua rumah moden ini-tetapi mereka dianggap baik dengan alasan! Rumah moden epik ini oleh lubovlc mempunyai struktur dua tingkat dengan sentuhan. Dinding bergaya ungu dan reka bentuk dinding kayu dengan jalur di sudut menawarkan sedikit kreativiti berbanding rumah moden lain yang dipaparkan dalam senarai.

Rumput yang lengkap dengan taman dan lounge matahari menjadikan perjanjian itu lebih manis juga jika anda perlu bertanya kepada saya. Tembok putih yang sangat penting memberikan kontras yang menarik terhadap latar belakang hutan yang dominan, yang cukup bagus untuk dilihat.

Rumah moden terkecil

Rumah Minecraft Kecil

Rumah moden terkecil ini oleh lelaki steve rawak sangat kecil sehingga praktikal dapat memadankan saiz pondok kotoran!

Kebanggaan dan kegembiraan rumah ini adalah hakikat bahawa ia dibina dengan hanya blok kuarza dan beberapa elemen hiasan. Tidak lain hanyalah keperluan untuk menjaga orang -orang yang keluar pada waktu malam. Walaupun kedudukannya yang kecil, ia masih tidak kelihatan seperti bintang.

Sekiranya anda ingin menguji kaki reka bentuk yang menarik, memiliki rumah terkecil adalah peniaga kening pasti, terutamanya dalam mod PVP.

Rumah gunung

Idea Rumah Minecraft Mountain Face Home

Adakah anda pernah mahu membina sebuah rumah di gunung yang masih dapat kelihatan baik sebagai idea rumah minecraft? Tutorial Gunung Rumah ini oleh Juns Mab Architecture boleh dikatakan sebagai salah satu yang paling menarik di luar sana.

Tingkap bulat menawarkan cahaya matahari semula jadi dan pemandangan penuh di luar rumah yang hebat. Pandangan melihat pedalaman kelihatan menakjubkan juga, dari siling-siling yang terang dan beberapa kepingan perabot kabin untuk merapikan tempat.

Sama ada anda bermain di Minecraft 1.18 atau beberapa versi lain, mereplikasi ini unik mengambil pelbagai idea rumah Minecraft Minecraft pasti menarik perhatian orang ramai.

Rumah Vine Mountain

Idea Rumah Minecraft Mountain Vine Home

Rumah Vine Mountain ini oleh Zaypixel adalah satu lagi reka bentuk cemerlang yang menggunakan gunung yang dihasilkan oleh Minecraft.

Penggunaan pokok anggur dan papan kayu di sekitar tempat memberikan suasana yang sangat indah yang sesuai dengan rumah yang terdapat di dalam jarak gunung. Patch padang gandum berfungsi dengan indah dengan dek dan reka bentuk binaan keseluruhan juga, membolehkan pemain menikmati penglihatan yang bergaya dan praktikal walaupun mereka berada di dalam tempat tinggal mereka.

Sesungguhnya salah satu idea rumah minecraft yang sejuk yang membuatkan saya ingin mengambil banyak gambar!

Rumah Jepun

Idea rumah minecraft rumah Jepun

Jangan cuba menyembunyikannya, kita semua dilukis oleh seni bina yang menakjubkan secara semula jadi di Jepun. Rumah Jepun ini oleh Bluebits dengan sempurna mencipta rumah yang kelihatan seperti ia telah diangkut terus dari kawasan jantung dan ke dunia digital minecraft.

Dari dedaunan yang sesuai dengan sumber cahaya gaya Jepun, Minecraft ini membina inspirasi adalah salah satu yang pasti akan menjadi keseronokan tentang.

Rumah Mansion Moden

Idea rumah rumah moden minecraft rumah

Membina tanah rata? PSSH, ada di sana, buat itu.

Membina di sebelah tebing yang kelihatan sangat dekat dengan terjun? Sekarang Anda bercakap bahasa saya.

Jika anda suka menjalani kehidupan di tepi (pun benar -benar dimaksudkan), rumah rumah moden ini oleh rawak Steve Guy adalah salah satu idea rumah minecraft yang anda akan nikmati.

Ia menggunakan blok konkrit dan beberapa blok dalaman hitam. Ia juga kecil juga, tetapi tidak ada yang menghalang anda daripada meletakkan spin kreatif anda sendiri di salah satu idea rumah moden minecraft yang paling mendebarkan.

Rumah Mountain Underwater

Idea rumah minecraft rumah bawah air

Kami telah menampilkan rumah gunung. .

Inilah idea yang membawa kepada anda yang terbaik dari kedua -dua dunia: Rumah Mountain Underwater ini oleh Zaypixel.

Sama dengan rumah gunung yang ditunjukkan sebelum ini, rumah ini dibina dengan menggali lapisan batu. Hanya kali ini, ia terletak di bawah air.

Untuk perlindungan tambahan, idea membina ini adalah cara yang menyeronokkan untuk membuat sarang rahsia atau dek tontonan yang selesa. Anda boleh menonton ikan berenang atau memandu tenggelam dari mengetuk tingkap anda. Pilihan anda!

Air Terjun Rumah Moden

Air Terjun Rumah Minecraft Minecraft Idea House

Dengan shaders Minecraft yang betul, anda boleh membuat hampir semua reka bentuk rumah Minecraft kelihatan sama sekali berbeza daripada yang dilakukannya dalam permainan asas. Mungkin juga seratus kali lebih sejuk daripada rumah moden air terjun ini oleh Steve Guy secara rawak.

Reka bentuk ini adalah struktur seperti kiub dengan air yang jatuh di dinding luar, meninggalkan aliran biru gelap di jalannya. .

Walaupun binaan kelihatan seperti udara terapung (atau menjenguk dari tebing), anda boleh mencipta semula binaan ini di atas tanah atau ruang yang ditetapkan seperti yang anda lihat sesuai.

Spruce House

Merapikan rumah

Rumah Spruce ini oleh Reimiho adalah sebatian yang luas dengan dos yang sihat dari getaran lama.

Dari papak kayu meremajakannya ke atas bumbung batu bumbungnya, reka bentuk ini mudah ditiru selagi anda mempunyai bahan yang betul.

Sudah tentu, jika anda bukan penggemar rempah, anda boleh terus maju dan menggantikannya dengan keutamaan peribadi anda seperti Acacia atau Oak sebaliknya!

Rumah Desert Pekerja Kulit

Rumah kulit

Kadang -kadang, kita bertelur di berus padat dengan pokok dan sungai yang berdekatan. Pada masa yang lain, tengah -tengah padang pasir adalah titik pemijahan kita.

Rumah padang pasir pekerja kulit oleh bluebits menganggap yang terakhir. Ini adalah reka bentuk mudah yang dibina dengan pagar kayu, batu pasir, dan papan akasia, tetapi bahagian -bahagian ini boleh diganti bergantung pada apa yang ada.

Di padang pasir, mempunyai oren akasia memberikan kontras terhadap pasir kuning pucat adalah sentuhan yang menarik dan canggih. Pasti berdegup tinggal di bawah panas matahari sepanjang hari.

Rumah merah jambu moden

Rumah minecraft merah jambu yang cerah

Sekiranya anda bosan dengan pengalihan antara blok kuarza dan papan kayu, anda beruntung. Rumah merah jambu moden ini oleh Kam the Builder adalah rumah moden dengan warna yang paling menarik dan paling menarik.

Reka bentuk ini dapat dibuat dalam 1.18 dengan blok konkrit merah jambu. Anda boleh teruskan dan menggantinya dengan jenis warna konkrit pilihan anda (dengan andaian anda mempunyai bahan yang betul), tetapi kami yakin kebanyakan kami akan bersetuju bahawa reka bentuk ini adalah cantik.

Rumah biru moden

Rumah minecraft biru sejuk

Rumah berwarna lain menjadikan senarai. Kali ini, Rumah Biru Moden ini oleh Lubovlc menunjukkan reka bentuk persegi bersilang yang mengagumkan dan kolam yang selesa untuk R & R lama yang baik.

Campuran biru dan putih yang sederhana namun berkesan menjadikan reka bentuk ini muncul. Ia juga membantu beberapa elemen hiasan seperti kerusi dan meja kolam renang membantu mengeluarkan yang terbaik dalam reka bentuk minecraft ini.

Bagi mereka yang mencari lebih banyak idea rumah Minecraft untuk ditambahkan ke senarai mereka, ini pasti menjadi hit.

Rumah kabin tundra bersalji

Snowy Minecraft Home

Membina biome bersalji? Rumah Kabin Tundra Snowy ini oleh InfinitedRift dapat membantu.

Binaan ini adalah salah satu yang mempunyai luaran berbentuk piramid batu bata dan kelihatan selesa dan hangat di bahagian dalam.

Di bahagian dalam, beberapa balang jerami, semak belukar manis, dan tumbuhan pasu mengeluarkan watak Krismas perayaan untuk idea rumah Minecraft ini.

Pasti membuat saya mahu mencipta beberapa koko panas dan selesa di bawah penutup katil saya.

Rumah Dok Memancing

Suka idea untuk mencambuk tongkat memancing yang dipercayai dan cuba menangkap ikan setiap kali anda suka? Sekiranya ya, Reka Bentuk Rumah Dok Memancing ini oleh Tutorial Senibina Juns Mab mungkin hanya apa yang anda perlukan.

Rumah yang indah ini terletak di biome berpasir yang menghadap ke laut terbuka yang luas. Tidak ada lagi keperluan untuk berjalan jauh ke ikan, kerana rumah berwarna pasir ini tidak ada tempat tidur. Ini adalah struktur dua tingkat yang luar biasa yang praktikal untuk mencari sumber dan tempat yang baik yang anda boleh panggil di rumah.

Ke kiri rumah adalah dok di mana anda boleh membuang batang anda dan menyimpan sebarang tangkapan. Dan jika anda telah membosankan aktiviti memancing untuk hari itu, anda sentiasa boleh berehat dan meneroka seluruh persekitaran anda, sama ada dengan berjalan kaki atau dengan bot.

Rumah merah jambu yang indah

Pink Minecraft Home

Revolusi merah jambu belum berakhir. Rumah merah jambu yang indah ini oleh permainan adalah satu lagi seni bina yang hebat yang menggunakan warna kegemaran kami dengan blok konkrit merah jambu.

Selain itu, panel kaca, blok konkrit putih, tumbuh -tumbuhan, dan beberapa elemen atas bumbung kayu melengkapkan rupa binaan ini. Anda boleh menggantikan blok merah jambu ke dalam warna yang anda mahukan.

Ingin menambah rasa visual ke permainan anda? Baca lebih lanjut mengenai pek tekstur plastik minecraft.

Rumah moden yang besar

Kelabu Minecraft Home

Tidak ada yang hidup seperti rumah moden yang besar ini yang dibina oleh iriegenie. Rumah agam yang menakjubkan ini mempunyai semuanya di dua tingkat – dari kawasan kolam yang berdedikasi, ruang tamu, beberapa lounge dalaman, dan bilik tidur.

Di samping itu, seni bina di dalamnya direka dengan profesionalisme dan pemikiran seperti itu, ia kelihatan seperti tangkapan skrin diambil dari permainan yang sama sekali berbeza!

Mencari binaan ini mungkin memerlukan anda untuk mencari sekumpulan mod dan shaders juga. Tetapi walaupun anda mengambil masa berjam -jam, karya yang anda akan berakhir dengan akan menjadikannya lebih bernilai daripada usaha.

Rumah Villa Luxury

Estet Villa Minecraft

Reka bentuk lain yang baik-menjatuhkan adalah rumah villa mewah ini oleh lubovlc.

Rumah Villa kontemporari ini cukup baik untuk menjadi destinasi percutian. Dengan bilik yang disambungkan, kolam renang, dan lounge matahari yang sempurna, tidak hairanlah mengapa reka bentuk ini dianggap sangat sebagai salah satu idea rumah minecraft terbaik di luar sana.

Walaupun skema warna telah dicuba dan diuji untuk melupakan banyak kali, yang satu ini masih sangat layak untuk berada dalam senarai.

Rumah Kompaun Jepun

Rumah minecraft kompaun Jepun

Rumah Kompaun Jepun ini oleh Bluebits adalah reka bentuk yang mengagumkan yang mereplikasi seni bina Timur.

Sebelum memasuki pertubuhan itu, anda perlu melalui struktur dengan curvy, bumbung bumbung yang panjang – sudah menarik anda dengan udara ikonik budaya Jepun.

Kemudian anda memasuki halaman di mana anda boleh meneroka sebatian bertema Jepun seperti yang anda suka. Sekiranya anda ingin berehat, anda boleh melangkah keluar dan memasuki taman buluh yang tenang di mana anda boleh bermeditasi atau bersiar -siar.

Rumah bangunan moden

Minecraft rumah besar

Sekiranya anda tidak dapat hidup atau melawat rumah dalam kehidupan sebenar, pelajari bagaimana untuk membinanya dengan salah satu idea rumah besar minecraft jawdropping! Rumah bangunan moden ini oleh Iriegenie kelihatan seperti impian mutlak untuk dikunjungi. Selain dari taman dan kolam renang yang baik dan simetri, rumah itu tidak menghindar dari mana-mana tetamu yang melangkah kaki di tempat sama ada.

Satu perkara yang pasti: ini bukan rumah starter.

Rumah Istana Mountainside

Istana rumah

Istana di langit? Tidak cukup; Ia adalah istana gunung!

Rumah istana gunung ini oleh BigTonymc adalah struktur yang diperbuat daripada batu bata dan blok batu hitam. Ia menyerupai istana dengan dinding tinggi dan menara tinggi.

Walaupun bumbung mungkin bukan apa yang anda gunakan dari istana, binaan ini mempunyai unsur-unsur lain yang menjadikannya layak berada di senarai ini: taman yang bagus, beberapa bilik besar, dan pertahanan yang lebih baik terhadap ancaman dengan gunung di seluruh negara.

Rumah Cottage Fairytale

Fairy Minecraft Home

Rumah Kotej Dongeng ini oleh BigTonymc adalah idea rumah minecraft yang sangat baik untuk pemain yang menginginkan sesuatu yang sederhana namun menawan.

Kotej itu sendiri dihiasi dengan palet merah jambu bertema, beberapa tumbuh -tumbuhan yang terlalu banyak, dan juga pengawal menara. Hutan sekitarnya di luar menambah rasa pedesaan rumah kecil yang comel ini.

Sekiranya anda suka bermain -main di luar rumah dengan beberapa bunga atau di atas jambatan, ini dianggap sebagai salah satu idea rumah Minecraft terbaik untuk kembali selepas hari yang baik meneroka.

Rumah Gurun Pustakawan

Pustakawan Minecraft Home

Rumah padang pasir pustakawan ini oleh bluebits adalah rumah yang unik membina dengan seni bina yang berbeza yang dapat menempatkan pustakawan kampung anda.

Anda akan memerlukan 188 keping terracotta, 168 batu pasir potong, 103 papan spruce, dan 80 papan oak gelap untuk membuat rumah ini. Tonton video yang dipautkan di atas untuk senarai penuh item.

Jika anda mencari sesuatu yang kreatif seperti ini, anda juga boleh menarik beberapa inspirasi dari artikel kami di rumah Minecraft yang sejuk untuk haiwan Minecraft anda.

Rumah Mansion Spruce Besar

Rumah besar Spruce

Ada sesuatu yang ajaib tentang mewujudkan rumah dengan bahan yang paling mudah dan menjadikannya luar biasa.

Rumah Rumah Remaja Besar ini oleh Folli berjaya mencapai prestasi seperti itu-menggunakan bahan-bahan yang paling biasa permainan dan mewujudkan rumah dua tingkat yang indah. Selain bahan kayu dan batu permata, lampu menyalakan kawasan itu untuk menjadikannya lebih menarik.

Woodland Mansion House

Woodland Minecraft Home

Adakah anda pernah mahu membina sebuah istana, tanpa semua komitmen untuk membuatnya?

Rumah Mansion Woodland ini oleh BigTonymc dengan teliti meniru sebuah istana dengan turet yang keluar dari bumbung kayu rumah.

Walaupun sesetengah mungkin berpendapat bahawa ini kelihatan seperti barangan daripada istana, saya masih fikir ini kelihatan seperti mini-cendawan macam.

Tetapi apa pendapat anda? Hantarkan pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Rumah hidup oak besar

Rumah hidup oak besar

Anda sekarang berada di endgame, dan ingin membuat kubu terbaik untuk melindungi anda daripada spawners dan perusuh.

Rumah survival oak yang besar ini oleh Folli dapat membantu anda memenuhi objektif anda, dengan dinding di semua empat sudut, pengawal, pintu masuk berpagar, dan pangkalan tinggi di atas panggung di tengah -tengahnya semua. Tidak ada idea rumah minecraft lain yang dapat meninggalkan anda seperti yang dijaga seperti ini.

Walaupun saya berfikir bahawa beberapa ciri ini mungkin terlalu di atas, ketika sekumpulan zombi mula berlari amok, yang benar -benar akan menjadi yang membuatnya hidup?

Bonus Minecraft House Ideas – Halaman Seterusnya

Senarai kami dikemas kini secara teratur sehingga kami sentiasa menambah idea -idea baru dan menghapuskan yang lebih tua, senarai kecil ini di bawah ini adalah yang hanya dibuat tanpa dikeluarkan.