Top 6 Paling Digunakan Fortnite Skins Sepanjang Masa, Watak Fortnite Paling Digunakan.

Watak Fortnite yang paling banyak digunakan

Memandangkan keunggulannya dalam masyarakat, tidak menghairankan bahawa Darth Vader telah menjadi salah satu pilihan cosplay yang paling biasa. Dia berharga 950 V-bucks dan tidak mempunyai gaya yang boleh diedit seperti kulit lain dalam senarai.

6 teratas kulit Fortnite yang paling banyak digunakan sepanjang masa

Fortnite Skins agak popular dan pemaju Epic Games telah mengeluarkan lebih daripada 1,500 dari mereka sejak permainan dikeluarkan pada September 2017. Dalam tempoh ini, beberapa kosmetik telah menjadi begitu popular sehingga mereka dapat dilihat dalam hampir setiap perlawanan. Menariknya, kulit Fortnite yang paling banyak digunakan adalah wanita, kerana ramai pemain percaya bahawa mereka mempunyai kotak hit yang lebih kecil.

Artikel ini akan menyenaraikan enam kulit Fortnite yang paling banyak digunakan sepanjang masa. Maklumat ini berdasarkan lebih daripada 220 juta dianalisis semula oleh Fortnite-Replay.maklumat.

Senarai kulit Fortnite yang dapat dilihat dalam hampir setiap perlawanan

6) Lara Croft

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok?

Lara Croft, pengembara ikonik dan protagonis siri permainan video Tomb Raider, menjadikan penampilannya di Fortnite sebagai watak yang boleh dimainkan dengan kulitnya sendiri yang unik.

Malangnya, dia tidak lagi tersedia kerana dia adalah sebahagian daripada Bab 2 Musim 6 Battle Pass. Menurut data ulangan, 6.9 juta pemain telah menggunakan pakaian, menjadikannya kulit yang paling banyak digunakan dalam permainan.

5) JOLTARA

Apa yang menjadikan Joltara begitu popular adalah keupayaan untuk menyesuaikannya sepenuhnya. Dia adalah sebahagian daripada set superhero, yang membolehkan pemain mengubah hampir setiap perincian kulit.

Joltara kelihatan hebat dan ramai pemain tryhard memilih untuk menggunakannya. Sejak pembebasan kosmetik, ia

telah digunakan lebih dari 7.1 juta kali, yang cukup baik untuk tempat kelima dalam senarai.

4) Fokus

Fokus pertama kali dikeluarkan ke Fortnite dalam Bab 1 Musim 9, namun ia masih sangat popular. Apa yang menjadikannya salah satu kulit Fortnite yang paling banyak digunakan adalah gaya tambahan yang baru diterima.

Dalam lebih daripada 220 juta replay dianalisis, kulit Fortnite digunakan 7.6 juta kali. Memandangkan ia telah ditambah ke kedai barang berkali-kali dan hanya berharga 1,200 V-bucks, ini tidak mengejutkan.

3) tindak balas

Permainan epik memukul jackpot dengan melepaskan kulit superhero kembali di Fortnite Bab 2 Musim 4. Mereka sangat popular sejak mereka

ditambah ke kedai item, dan tindak balas adalah bukti lain.

Seperti Joltara, ia mempunyai berjuta -juta kombinasi yang berbeza yang dapat dicipta oleh pemain. Ini adalah kulit ketiga yang paling banyak digunakan dalam permainan video lebih dari 7.7 juta pemain telah menggunakannya.

2) penyihir melayari

Surf Witch adalah kulit lain yang menerima gaya baru. Asal kelihatan cukup baik, tetapi permainan epik menjadikan watak itu menjadi salah satu kulit Fortnite yang paling banyak digunakan dengan reka bentuk segar, yang keluar pada tahun 2021.

Bukan sahaja penyihir melayari kos hanya 1,200 V-bucks, tetapi dia juga dilengkapi dengan bling belakang reaktif. Oleh kerana itu, dia telah digunakan 8.6 juta kali, lebih banyak daripada kulit sebelumnya dalam senarai.

1) aura

Aura telah menjadi antara kulit Fortnite yang paling popular untuk masa yang lama. Dia hanya berharga 800 V-bucks, yang menjadikannya kulit termurah dalam permainan. Walau bagaimanapun, dia datang dalam tiga gaya yang berbeza.

Tambahan pula, Aura adalah kulit “tryhard” yang terkenal, dan itulah sebabnya mengapa ramai pemain menggunakannya dalam mod kompetitif. Menurut data ulangan, dia telah digunakan sekurang -kurangnya 9.7 juta kali, yang memberikannya menjadi petunjuk besar ke atas kulit lain dalam senarai.

Memandangkan betapa popularnya aura, dia mungkin akan tinggal di bahagian atas untuk masa yang lama.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Watak Fortnite yang paling banyak digunakan

Watak Fortnite

Plot Fortnite dan Expansiveness dari “Omniverse” permainan, yang merangkumi pelbagai jenis kulit, membezakannya daripada permainan video pertempuran Royale yang lain. Watak Fortnite dalam permainan yang dikenali sebagai “kulit” adalah penting untuk pengalaman keseluruhan dan sumber pendapatan yang signifikan untuk permainan epik.

Lebih dari 1,400 item kosmetik boleh didapati pada musim 4, bab 3 dari Fortnite. Memandangkan kepentingan, ia menjadi alasan bahawa beberapa kulit akan melakukan lebih baik daripada yang lain dan mendapat lebih banyak kebaikan yang sangat baik. Pada masa yang sama, setiap pakaian mempunyai keperibadiannya yang berbeza dan beberapa gaya pakaian meningkat menjadi terkenal kerana faktor -faktor di luar merit mereka yang melekat.

Beberapa pilih kulit popular ini telah menjadi ujian masa dan terus menjadi pemain untuk pemain dari semua tahap kemahiran. Menurut senarai ini, kulit yang paling popular dalam permainan adalah pada tahun 2022.

1. Midas

Tidak syak lagi, Midas adalah watak Fortnite yang paling disukai. Dalam Bab 2, Musim 2, dia memulakan kerjayanya sebagai kulit 100 Tier dengan lapan inkarnasi yang berbeza (tanpa gaya edit). Ini adalah pencapaian yang jarang berlaku untuk barangan kosmetik permainan.

Sejak Midas adalah sebahagian daripada Pass Battle, anda perlu mengeluarkan 950 V-Bucks untuk mendapatkannya. Walaupun saman asal tidak lagi tersedia, banyak variasi wujud.

2. Evie

Antara kulit awal di Fortnite, Evie adalah yang paling popular, dan dia boleh didapati di Pass Battle musim ketiga. Akibatnya, komuniti segera melimpah dengan seni penggemar Evie.

Ahli Syndicate Peace yang sukar difahami mempunyai keperibadian yang licik. Harga sebelumnya untuk ensemble ini menampilkan beberapa suntingan dan gaya super, adalah 950 V-bucks.

3. Spider-Man

Spider-Man lebih popular daripada mana-mana superhero lain kerana dia begitu mudah didekati. Di Fortnite, anda boleh bermain sebagai salah satu daripada tiga watak, masing -masing dengan kulitnya dan pelbagai suntingan.

Memandangkan rayuan lelaki labah-labah yang luas, pencipta permainan sedang berusaha untuk memasukkan watak-watak lain dari labah-labah-ayat. Miles Morales mungkin menyertai dia, juga.

4. Peely

Peely, pada asalnya meme, telah berkembang menjadi watak paling hebat. Anda mendapat lebih daripada pisang dengan lengan dan kaki ketika anda menambah semua dia.

Ini adalah ukuran populariti Peely yang dia muncul dalam tujuh bentuk yang berbeza sepanjang permainan. Kulit OG, yang pertama kali muncul dalam Bab 1 Musim 8, umur dan perubahan sebagai tindak balas kepada pembunuhan. Barisan semasa ciri Kawspeely.

5. Manik

Salah satu penampilan paling popular dalam permainan adalah manik. Musim X memperkenalkannya kepada orang ramai, menjadikannya boleh dibeli selama hampir tiga tahun; beberapa garis kosmetik lain boleh menuntut umur panjang seperti itu.

Pemaju kadang -kadang menerbitkan kulit baru, dengan yang paling baru muncul dalam musim ketiga bab 3. Foxfire, setara lelaki Manic, menyerupai SYPHERPK dalam penampilan.

6. Bait

Ia adalah kulit yang paling popular di Fortnite sekarang, dan dia seorang lelaki misteri yang mungkin bekerja dengan apa -apa.

Bytes, yang pertama kali muncul dalam Musim 4, Bab 3 dari Fortnite, ditandai dengan lambang sindiket damai. Kostum boleh disesuaikan dan dilengkapi dengan emote khas. Kulit ini tersedia untuk 950 V-bucks, tetapi hanya jika anda mempunyai pas pertempuran terkini.

7. Darth Vader

Apabila Musim 3 berguling, Sith Lord membuat pintu masuknya. Selepas memulakan debut sebagai kulit 100, identiti sebenar Darth Vader adalah sebagai bos mitos yang kuat.

Memandangkan keunggulannya dalam masyarakat, tidak menghairankan bahawa Darth Vader telah menjadi salah satu pilihan cosplay yang paling biasa. Dia berharga 950 V-bucks dan tidak mempunyai gaya yang boleh diedit seperti kulit lain dalam senarai.

8. The Reaper

The Reaper, sebahagian daripada set pistol yang disewa, telah lama wujud. Tahap 100 Battle Pass Prize, pakaian legenda ini diperkenalkan dalam Bab 1, Musim 3.

The Reaper kelihatan seperti wira filem John Wick. Kos 950 V-bucks, kostum adalah dering mati untuk peranan terkenal Keanu Reeves.

Saya seorang penulis kandungan peringkat pakar dengan pengalaman lebih dari lima tahun.