Top 6 Idea Rumah Minecraft Simple, 40 Idea dan Reka Bentuk Rumah Minecraft Terbaik Untuk 1.

Idea Rumah Minecraft: 40 Reka Bentuk Rumah Minecraft dari Kabin Sederhana ke Mansions Mewah

Contents

. Rumah moden di atas dibina oleh YouTuber Kam pembina, dan mempunyai lantai permaidani, dan dapur pelan terbuka dan ruang makan, dan banyaknya banyak merah jambu di dalam dan luar.

Top 6 Idea Rumah Minecraft Sederhana pada tahun 2023

Pengarang Avatar

Minecraft tidak mengehadkan pemainnya untuk membina rumah dan tempat lain. Tetapi membina rumah yang besar dan indah memerlukan banyak masa, bahan, dan usaha. Sekiranya anda bermain mod kreatif, maka tidak perlu risau tentang perkara -perkara ini. . Dalam artikel ini, kami akan menyenaraikan Idea Rumah Minecraft Top 6 yang boleh anda gunakan dalam mod Survival. Idea rumah ini mudah dan mudah dibina dan kelihatan menakjubkan dari dalam dan di luar. . Setiap tutorial mengandungi maklumat terperinci mengenai setiap langkah untuk menjadikan proses ini lancar dan mudah difahami untuk anda.

1. Survival Starter House

Survival-Starter-House-Poster

Rumah starter survival ini adalah rumah yang menakjubkan yang boleh dibina dengan mudah. Sekiranya anda seorang pemula di Minecraft dan ingin belajar bagaimana membina rumah, idea rumah Minecraft mudah ini adalah permulaan yang sempurna untuk anda. Ia mudah dan cantik. . Tutorial ini akan membantu anda sepanjang proses ini membina rumah starter survival.

. Rumah persegi mudah

Simple-square-house-poster

Rumah Square Simple adalah rumah paling mudah dan paling mudah yang boleh anda bina di minecraft. Ia hanya memerlukan bahan asas dan boleh dibina tanpa kerja keras dan atau kepakaran. Sekiranya anda mencari idea rumah untuk dilaksanakan semasa membina sebuah rumah dalam mod survival, maka adalah yang boleh dibina dalam masa yang singkat. Rumah ini mengandungi tiga bilik kecil yang ditutup dengan kaca dan ladang. Ikuti tutorial untuk belajar bagaimana melaksanakan idea rumah minecraft yang mudah ini.

3. Rumah dua cerita sederhana

Simple-Two-Story-House-Poster

Rumah dua tingkat ini adalah idea rumah minecraft yang mudah dan sangat mudah dibina. Untuk membina rumah ini, anda memerlukan beberapa bahan asas dan tidak ada pengetahuan sebelumnya untuk membina rumah minecraft. Jika anda adalah pemain Minecraft baru, maka tutorial akan membantu anda sepanjang proses membina rumah ini. Dengan tutorial ini, anda akan mempelajari begitu banyak teknik dan corak yang boleh anda gunakan pada masa akan datang untuk membina tempat lain yang menakjubkan.

4. Rumah 5×5 sederhana

Simple-5x5-House-Poster

Dalam mod survival minecraft, pemain mempunyai bahan dan masa yang terhad untuk membina rumah besar dan melindungi mereka. Ini adalah amalan yang baik untuk membina rumah yang mudah dan mudah untuk membina rumah dalam mod survival. Rumah 5×5 ini adalah idea rumah minecraft yang sangat ideal dan sederhana untuk tujuan itu. Selain menjadi rumah yang sederhana, ia mempunyai penampilan yang menarik dan indah. Ia mempunyai dua cerita, baik dengan pintu masuk yang berbeza. Kisah pertama boleh digunakan untuk menyimpan bahan dan dalam kisah kedua, ada bilik tidur. Ikuti langkah -langkah yang ditunjukkan dalam tutorial untuk hasil yang serupa dan lebih disukai.

5. Rumah Kaca dan Batu

Kaca-dan-batu-Rumah Poster

Adakah anda mahu rumah anda menonjol dari orang ramai? Idea rumah minecraft yang elegan dan hebat tetapi hebat ini akan membantu anda membuat identiti dan penampilan yang unik. . . Sekiranya anda tergesa -gesa atau ingin membina sesuatu dengan bahan yang terhad, rumah ini adalah satu -satunya idea yang perlu anda lakukan.

6. Rumah padat sederhana

Simple-Compact-House-Poster

. Penting untuk memulakan perjalanan anda dengan sesuatu yang mudah dan mudah. Rumah padat sederhana ini adalah idea rumah minecraft yang mudah yang harus anda cuba. Ini adalah idea rumah yang paling mudah yang boleh anda laksanakan dengan bahan yang terhad dan tanpa banyak kerja keras. Tutorial ini akan membawa anda melalui setiap langkah dengan semua maklumat yang diperlukan.

Kesimpulan

. Pilih mana -mana rumah yang sesuai dengan keperluan dan keperluan anda dan kelihatan mudah dan mudah untuk anda. Tutorial akan membantu anda sepanjang proses membina rumah -rumah ini. .

Muat turun selamat

Untuk macOS 10.12 atau lebih baru

Idea Rumah Minecraft: 40 Reka Bentuk Rumah Minecraft dari Kabin Sederhana ke Mansions Mewah

Sebuah rumah survival kayu yang besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Folli

Mencari idea rumah minecraft? Terdapat banyak ruang untuk membina rumah impian anda di Minecraft, anda benar -benar hanya terhad oleh imaginasi anda dan blok yang anda ada. .

Di bawah ini kami telah menyusun senarai 40 idea rumah Minecraft terbaik yang pernah kami jumpai. Setiap rumah di bawah mempunyai pautan ke video YouTube di mana anda boleh menonton setiap rumah yang dibina dan ikuti untuk membuat sendiri. Atau anda hanya boleh menatal melalui pelbagai rumah di bawah, mulai dari pagodas Jepun untuk log kabin, dari rumah penyihir ke rumah -rumah moden yang anggun, dan dapatkan semua inspirasi yang anda perlukan untuk memulakan kerja di rumah Minecraft seterusnya anda yang seterusnya.

Sebuah rumah paya bakau di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Folli

Sekiranya anda ingin menubuhkan rumah di biome baru Wild Update, maka YouTuber Folli telah mencipta rumah pemula yang indah dari bahan -bahan yang terdapat di biome. Ia adalah rumah kecil, selesa, desa yang menyerang saya sebagai pangkalan ke hadapan yang sempurna untuk membina jauh dari rumah utama anda, untuk menjadikan hidup lebih mudah.

. Rumah hidup kayu yang sederhana

Sebuah rumah survival kayu yang mudah di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Sheepgg

Rumah kayu ini adalah rumah starter yang layak walaupun biji minecraft terbaik. Ia diperbuat daripada kayu oak dan kayu birch yang lebih tradisional, tetapi gabungan pagar, kayu balak, papan, papak, dan perangkap menambah banyak pelbagai dan tekstur untuk membina (walaupun tanpa menggunakan pek tekstur minecraft), dan bertukar Seluruh perkara menjadi rumah starter yang lebih menarik daripada yang lain yang mungkin anda jumpai. Anda boleh mengucapkan terima kasih kepada YouTuber Sheepgg untuk membina ini.

3. Rumah bawah tanah yang mudah

Bahagian atas rumah bawah tanah di Minecraft diatur dalam bentuk tanda tambah, yang dibina oleh YouTuber Folli

Satu lagi binaan padat yang bagus dari Folli, rumah Minecraft ini tenggelam ke tanah, dengan tangga menuju ke permukaan pada setiap arah kardinal. Ia kecil tetapi bergaya, dengan banyak ruang untuk pengembangan ke bawah jika anda ingin mengambil reka bentuk ini sebagai inspirasi untuk rumah yang sedikit lebih besar. Mungkin tangga yang membawa ke kawasan penyimpanan yang lebih luas akan menjadi tambahan yang dialu -alukan?

4. Rumah bawah tanah yang lebih besar

Dalam usaha untuk mewujudkan rumah bawah tanah muktamad, YouTuber Itsmarloe telah mengumpulkan asas berbentuk semanggi yang luar biasa dan menarik dengan bumbung kaca yang terletak di dalam tanah. . Ia juga mempunyai ruang rahsia yang mengandungi portal yang lebih baik.

5. Mansion Fantasy

Sebuah rumah fantasi di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber BigTonymc

Sekiranya anda selepas inspirasi untuk pangkalan yang sedikit lebih besar, maka lihatlah rumah besar fantasi yang mengagumkan ini dari YouTuber BigTonymc. Manor yang dibuat dengan sungguh -sungguh dibuat dari kayu balak dan batu bata, tetapi kekuatan sebenar ada dalam butiran kecil. .

6.

Sebuah rumah gaya pagoda Jepun di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Sheepgg

Sheepgg membawa kita gaya rumah yang agak berbeza kali ini, dengan menarik perhatian dan estetika rumah pagoda Jepun yang menyenangkan. Walaupun mengabaikan pokok bunga ceri yang indah di pinggir yang diperbuat daripada bulu merah jambu dan putih, ini adalah membina hebat yang penuh dengan lapisan yang menarik dari papak kayu dan pencahayaan lembut yang disediakan oleh lampu dan lampu merah. Dan pencahayaan kelihatan lebih baik dengan salah satu shaders minecraft terbaik yang dipasang – atau bahkan mengesan sinar, jika PC anda terpulang kepada tugas.

7. Rumah gunung

Sebuah rumah di minecraft yang dibina di sisi gunung, yang dibina oleh YouTuber

Sekiranya anda selepas rumah lain yang menggabungkan tanpa fleksibel ke dalam landskap, maka anda boleh menggunakan rumah gunung yang indah ini oleh juns mab arsitecture tutorial sebagai inspirasi. Kedua -dua bulatan kaca memberikan pandangan yang indah ke rumah kecil yang indah dari luar, serta membenarkan semua cahaya matahari yang indah ke rumah pada siang hari.

8. Rumah kontena putih 3 tingkat

Rumah kontena putih 3 tingkat di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Mandoomin

Reka bentuk rumah moden yang indah dan bergaya ini berasal dari Mandoomin YouTuber, dan sangat sesuai untuk pemain yang menginginkan rumah yang dapat dicapai namun menarik dan indah dengan banyak sentuhan moden untuk membezakannya daripada estetik rumah minecraft desa yang lebih tradisional yang lebih tradisional.

. Rumah moden dengan kolam renang

Sebuah rumah moden yang besar di Minecraft, lengkap dengan kolam renang, yang dibina oleh YouTuber Iriegenie

Untuk rumah gaya rumah moden yang lebih tradisional, YouTuber Iriegenie telah mengumpulkan reka bentuk rumah moden yang indah, lengkap dengan kolam renang di depan. Bahan yang diperlukan adalah jauh dari murah, sebahagian besarnya diperbuat daripada kuarza, konkrit, dan granit serta batu batu dan batu pasir yang lebih murah – tetapi hasilnya sangat indah.

10. Rumah Jepun yang besar

Sebuah rumah Jepun yang besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Folli

Folli kembali dengan video 90 minit yang sangat komprehensif yang menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyusun sebuah rumah yang sangat rumit yang diilhamkan oleh seni bina Jepun. .

11.

Sebuah rumah moden mewah di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Oshacra

Berikut adalah satu lagi reka bentuk rumah moden yang indah oleh YouTuber Oshacra walaupun bahan -bahan utama adalah kuarza dan konkrit, mereka juga telah membuat penggunaan kayu oak gelap, pagar, dan lapisan rumput di atas bumbung untuk menambah tan kedalaman dan watak ke binaan.

12. Rumah pemula kayu

Sekiranya anda mahukan rumah survival pertama anda mempunyai lebih banyak getaran kabin, maka YouTuber Wiederdude telah mengumpulkan rumah starter yang aneh dan padat yang diperbuat daripada kayu oak dan birch. Sungguh mengagumkan betapa kuatnya pagar sederhana dapat meningkatkan rumah yang tidak jelas, bukan?

13. Hobbit Hole

Sebuah rumah di Minecraft yang diilhamkan oleh lubang hobbit dari Lord of the Rings, yang dibina oleh YouTuber Goldrobin

Agung dan skala bukan untuk semua orang, dan rumah hobbit hobbit youTuber Goldrobin pastinya teriakan yang baik untuk pemain yang menginginkan rumah pemula yang padat di mana semuanya dapat dicapai tanpa perlu bergerak sama sekali. Untuk kesan penuh, anda perlu mencari bukit hutan yang baik untuk lubang hobbit untuk mencubit dari, tentu saja.

14.

Kadang -kadang semua yang diperlukan untuk menjadikan rumah kelihatan hebat adalah skema warna bersatu yang baik. Rumah moden di atas dibina oleh YouTuber Kam pembina, dan mempunyai lantai permaidani, dan dapur pelan terbuka dan ruang makan, dan banyaknya banyak merah jambu di dalam dan luar.

15. Rumah moden merah jambu 2

Rumah moden merah jambu di Minecraft, yang dibina oleh permainan YouTuber

Mari kita hadapi, merah jambu panas. Terutamanya apabila digabungkan dengan putih, kaca, dan kayu dalam kuantiti corerct. Ini mengambil rumah moden merah jambu datang kepada anda dari permainan YouTuber, dan video tutorial mereka menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana untuk menyatukan setiap blok rumah kecil yang indah ini, dari kawasan tumbuhan yang dibangkitkan ke depan ke ruang tamu dan bilik mandi yang direka dengan hebat yang terdapat di dalamnya.

16. Survival Starter House

Rumah starter di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Zaypixel

Rumah Starter Little Little Zaypixel dibuat dari apa -apa yang lebih rumit daripada kayu rempah dan kayu oak, kaca, dan sedikit deepslate (yang anda boleh dengan mudah menggantikan batu permata jika anda lebih suka). Produk siap adalah rumah yang mudah dibina tetapi sangat indah yang kelihatan sempurna di tengah -tengah hutan bunga yang subur.

17.

Rumah kelangsungan hidup yang besar di Minecraft, dibina oleh YouTuber

Berbeza dengan rumah padat sebelumnya, seterusnya adalah rumah yang menjulang tinggi ini yang dibina oleh Juns MAB Architecture. Rumah ini kelihatan seperti ia dibina untuk menjadi asas survival utama operasi, dengan pelbagai lantai untuk semua keperluan anda, dan tingkap yang dibuat dengan teliti dan bersempadan yang memastikan binaan adalah imej yang menarik di kaki langit untuk mana -mana pemain yang mendekati rumah anda.

18. Rumah ladang besar

Rumah ladang yang direka dengan indah ini, sekali lagi yang dibina oleh Juns Mab Architecture, adalah pemotongan di atas kebanyakan rumah ladang minecraft yang lain berkat reka bentuk modular yang indah di ladang persegi kecilnya. Terdapat juga banyak ruang di dalam asas untuk pengembangan kemudian jika anda berharap. Bahkan dapat menempatkan mineshaft sepanjang jalan ke tahap berlian jika anda inginkan.

19. Rumah ladang besar 2

Sebuah rumah ladang di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Zaypixel

Zaypixel hebat dalam mewujudkan adegan yang sangat indah, dan rumah ladang dua tingkat yang besar ini kini pengecualian. Gabungan bulu putih, kayu, dan batu bata membuat ini membina yang agak mudah dari segi bahan, tetapi butiran seperti anggur yang tumbuh di sisi, bunga di sekitar pangkal rumah, dan tanglung yang tergantung dari tepi Bumbung semua menjadikan rumah ladang ini menjadi yang paling pasti bernilai tinggal di.

20. Kotej dongeng

Sebuah pondok dongeng di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber BigTonymc

Kotej dongeng bata yang indah ini dari BigTonymc benar. Binaan ini memberikan pesona yang mudah, dan merupakan inspirasi yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang ingin memberikan rumah mereka lebih banyak dari rasa dongeng.

21. Rumah Red Roof

Rumah bumbung merah di Minecraft, dibina oleh YouTuber

Dengan rumah seterusnya ini, Yalchu YouTuber menggunakan bata nether untuk mewujudkan rumah bumbung merah yang indah dan menarik yang terikat untuk memberikan inspirasi yang hebat untuk banyak pembina yang bercita-cita. Ini adalah ciptaan padat yang dikelilingi oleh pagar batu dan bar besi, dengan taman kecil tetapi perkasa dan kawasan yang padat tetapi bergaya.

22. Oak Treehouse

Sebuah rumah pokok besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Shock Frost

. Binaan ini memerlukan anda untuk membuat bukan sahaja rumah tetapi juga pokok dari awal, tetapi hasilnya adalah rumah yang berstruktur dan estetika yang menyenangkan dengan banyak ruang di dalam untuk semua keperluan anda.

23. Rumah pokok hutan

Sebuah rumah pokok hutan yang besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Diddihd

Diddihd telah menyusun rumah pokok lain, yang satu ini lebih besar dan terletak di tengah -tengah hutan. Ia jauh lebih sporadis dengan penempatan ruang tamu, yang memberikannya rupa organik yang sangat bagus, seolah -olah rumah itu telah berkembang dari masa ke masa bersama dengan pokok itu.

24. Rumah lanun

Sebuah rumah yang diilhamkan oleh kapal lanun di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Diddihd

Satu lagi rumah kreatif yang dibina oleh Diddihd, yang satu ini terbang tengkorak hitam dan putih yang terkenal dan tulang silang cetak rompak. Pangkalan lanun ini dibuat hampir sepenuhnya dari pelbagai jenis kayu, tetapi kerumitan susun atur dan strukturnya memberikan banyak kedalaman dan kerumitan tersembunyi.

25.

Rumah Menara Wizard di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Zaypixel

Zaypixel kembali, kali ini dengan rumah yang ideal. Rumah Menara Wizard ini yang terbuat dari batu bata, kayu rempah, dan bumbung bata merah kelihatan seolah -olah ia telah berdiri untuk Millenia. Binaan yang sempurna untuk seseorang yang mahukan menara yang tinggi, keras, menara untuk memanggil rumah mereka.

26. Witch House

Peralihan dari Wizardry ke Sihir, YouTuber Platinumthief telah menyatukan rumah penyihir yang berjongkok dan hebat untuk pemain yang ingin memeluk okultis dalaman mereka dan melakukan tempat pembuatan bir Minecraft. Bumbung Prismarine boleh memberi pemain survival sedikit masalah, tetapi jika tidak, ini adalah rumah yang sangat mudah untuk pemain yang ingin memulakan pengembaraan Minecraft mereka sendiri di dunia baru. Pastikan anda mencari paya yang bagus untuk menyediakan kedai.

27. Rumah Jepun

Seni bina gaya Jepun sangat mengagumkan dan menarik perhatian mata, tidak hairanlah begitu banyak pemain yang ingin tinggal di rumah-rumah seperti ini. YouTuber Bluebits telah diliputi dengan rumah gaya Jepun yang indah yang menggunakan pelbagai jenis blok yang menarik dan doodad, dari slab akasia hingga tanda-tanda oak gelap, untuk mewujudkan rumah yang sangat terperinci dan tampan untuk mana-mana pemain minecraft untuk mencontohi.

28. Rumah Fantasi

Rumah fantasi di Minecraft, dibina oleh YouTuber

Minecraft Fantasy yang bernama Aptly Builds Channel mengumpulkan video mengenai cara membina rumah fantasi mereka dari awal hingga akhir. Bumbung sangat baik pada binaan ini pada pendapat saya. Saya suka balkoni gerbang mengintip ke atas taman teratas. Nampaknya tempat yang sempurna untuk berehat seketika dan menatap landskap di sekeliling anda.

29. Rumah kelangsungan hidup yang besar

Sebuah rumah survival kayu yang besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Folli

Bagi mereka yang menginginkan sebanyak mungkin ruang untuk asas operasi utama mereka tanpa mengubah bangunan rumah mereka menjadi tugas yang tidak dapat diatasi, Folli telah mencipta rumah survival gergasi terutamanya dari kayu oak dan lain-lain yang mudah untuk mengumpulkan bahan-bahan, sementara masih menguruskan untuk membuat Ia kelihatan seperti mercu tanda yang mengagumkan dan mewah yang terikat untuk menarik perhatian semua orang di pelayan berbilang pemain.

30. Rumah pinggir bandar

Sebuah rumah gaya pinggir bandar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Rizzial

Rizzial Mudah untuk Mengikuti Walkthrough Video Menunjukkan Anda Cara Menyatukan Rumah Suburban yang indah, Lengkap dengan Garaj yang Dilampirkan. Ini mengingatkan saya sedikit rumah Simpsons, yang saya bersungguh -sungguh untuk menambah adalah pujian. .

31. Rumah moden yang bergaya

Sebuah rumah moden di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Jintube

Rumah gaya moden yang luas ini dari Jintube kelihatan hebat bukan hanya dari luar tetapi juga dari dalam. Banyak kerja telah jelas menyatukan setiap bilik individu, jadi inspirasi hebat baik untuk arkitek dan pereka dalaman.

32.

Sebuah rumah kayu dua tingkat di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Sheepgg

Log yang dilucutkan adalah antara bahan binaan kegemaran saya pada hari ini, dan mereka digunakan untuk memberi kesan yang besar untuk membuat rumah yang luar biasa ini di rumah gaya moden, yang dibuat terutamanya dari kayu yang berbeza-beza. Penciptaan yang indah ini oleh Sheepgg hanya mempunyai jumlah ruang, pencahayaan, dan sentuhan flora yang tepat untuk mengubahnya menjadi tempat tinggal yang mengagumkan.

. Rumah moden yang besar

Sebuah rumah moden yang besar di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Iriegenie

Apa yang boleh saya katakan; Orang suka gaya perumahan moden. Semua sudut yang bersih dan susun atur yang tidak simetri membuat tempat yang menarik dan menyenangkan untuk memanggil seseorang sendiri. Sekiranya anda mahukan inspirasi untuk rumah moden yang memberi anda ruang yang cukup untuk setiap keperluan anda dan banyak lagi, maka rumah ini oleh Iriegenie (lengkap dengan kolam) adalah titik permulaan yang hebat untuk inspirasi.

34. Rumah kampung Jepun

Sebuah rumah kampung Jepun yang mudah di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Cortezerino

Dari YouTuber Cortezerino datang reka bentuk yang indah ini bersahaja untuk rumah kampung Jepun. Kecil dalam kedudukan, gabungan bumbung bata yang lebih baik, kayu balak yang dilucutkan, dan pagar gelap menjadikannya tempat tinggal yang menarik walaupun saiznya, dan tambahan yang dialu-alukan ke mana-mana kampung Minecraft.

35. Kabin kayu

Sebuah kabin kayu di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Greg membina

Yang tidak merasakan keinginan untuk tinggal di kabin log di tengah -tengah mana -mana sekali dalam hidup mereka? . Ia sememangnya kelihatan hebat dan menarik, dan apa lagi – ia hanya memerlukan kayu, batu permata, dan beberapa kaca untuk mencipta semua yang anda lihat di atas.

36. Rumah kayu dan batu bata

Rumah kayu di minecraft, dibina oleh YouTuber

Rumah lain yang mudah dibina untuk mana -mana pemain Minecraft mod survival, di atas anda dapat melihat rumah kecil tetapi menarik yang dibuat dari kayu dan batu batu oleh satu pasukan di YouTube. Tidak ada yang sangat mewah di sini – hanya rumah kecil yang direka dengan baik dengan pesona. Kadang -kadang kurang lebih banyak.

37.

Sebuah rumah survival kayu di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber Folli

Pembentukan Folli terakhir yang dipaparkan dalam senarai ini adalah, menghairankan, kegemaran saya. Jauh jauh lebih besar daripada banyak rumah di atas, tetapi saya hanya suka reka bentuk rumah kayu yang luas ini dengan tangga yang menuju ke tengah -tengah, memisahkan separuh yang lebih tinggi dari yang lebih pendek dan menggandakan sebagai balkoni yang bagus di tingkat atas. Saya mencuri reka bentuk ini untuk rumah Minecraft saya yang seterusnya.

38. Rumah moden yang tinggi

Rumah moden 4 tingkat di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber

Tutorial Senibina Juns Mab juga mendapat satu shoutout terakhir untuk reka bentuk rumah moden yang mudah tetapi berkesan, dengan garis konkrit yang ular berulang -ulang di sisi rumah, memisahkan dinding kaca setiap lantai dan menjadikan semuanya kelihatan jauh lebih jauh menarik daripada jika semuanya hanya kaca.

39. Rumah bawah tanah yang mudah

Sekiranya semua binaan ini agak ostentatious untuk anda dan anda hanya mahu sesuatu yang kecil dan berfungsi yang tetap kelihatan menarik kepada orang yang lewat, maka lihatlah rumah bawah tanah ini yang dibina oleh YouTuber Spudetti. Ia menyerang saya sebagai rumah yang sempurna dari rumah, pangkalan cepat dan mudah untuk membina ketika rumah sebenar anda terlalu jauh.

40. Rumah pokok moden

Rumah pokok gaya moden di Minecraft, yang dibina oleh YouTuber

Berakhir dengan tinggi literal, kami mempunyai reka bentuk rumah pokok yang menjulang tinggi oleh YouTuber 6tenstudio. Apa yang berbeza tentang rumah pokok ini adalah sentuhan modennya, dengan lantai putih dan panel kaca yang digunakan sebagai pengganti pagar untuk menjadikan unsur -unsur buatan benar -benar menonjol dari asas semula jadinya. Jika kontras menarik perhatian anda, maka ikuti tutorial video untuk mencipta rumah yang indah dan luar biasa ini untuk diri sendiri.

. Sekiranya anda mahukan lebih banyak blok dan bahan binaan untuk dimainkan, lihat panduan kami mengenai mod Minecraft terbaik. Sekiranya anda ingin membina mod kreatif, gunakan senarai arahan Minecraft kami untuk membantu usaha bangunan anda. Dan jika anda lebih berminat untuk meneroka dan mengembara, lihat panduan kami tentang cara mencari Netherite dan mengalahkan Warden.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Blockbuster Ikut
  • Microsoft Ikut
  • Minecraft Ikut
  • RPG Ikut
  • Simulasi Ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.