Top 5 Server Minecraft yang paling lucu, Top 15 Minecraft Best Servers yang menyeronokkan | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

Contents

Walaupun pelayan ini mempunyai semua perkara yang sejuk yang anda mahukan dari pelayan minecraft seperti minigames yang menyeronokkan dan peta survival, ia juga mempunyai pixelmon, yang merupakan tambahan yang luar biasa untuk mana -mana pelayan minecraft. Anda boleh menyertai komuniti opblocks yang berwarna -warni dan menyeronokkan dan bermain SkyBlock, survival SMP, penjara, atau pixelmon dengan rakan anda atau dengan orang lain yang anda dapati di pelayan. Dengan membina yang hebat dan sangat indah dan hebat untuk melihat hub, pelayan ini pasti akan membantu anda meluangkan masa sambil bersenang -senang.

5 pelayan minecraft paling lucu

Minecraft telah menyusun dirinya sebagai salah satu permainan yang paling popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan ia mempunyai berikut yang besar dengan berjuta -juta pemain bulanan. Salah satu cara orang menikmati Minecraft adalah dengan bermain di pelayan dengan rakan -rakan mereka. Terdapat banyak pelayan di luar sana untuk pelbagai jenis pemain, tetapi artikel ini akan memberi tumpuan kepada beberapa yang paling lucu.

Beberapa perkara pemain mungkin mendapat lucu di pelayan ini adalah perangkap, gangguan dalam permainan, dan bodoh membina. Pembuat pelayan harus kreatif dan memastikan mereka bersaing dengan apa yang sedang berjalan, atau orang lain akan berhenti kembali bermain.

Disenaraikan di bawah adalah lima pelayan minecraft yang sangat lucu untuk diperiksa.

Nota: Artikel ini subjektif dan semata -mata mencerminkan pendapat penulis.

Pelayan minecraft yang lucu

5) Penjara MC – IP: MC.tahanan.com

Penjara MC adalah pemain pelayan penjara Minecraft yang paling lucu! Pelayan mempunyai PVP yang diaktifkan di luar Spawn, yang merupakan resipi untuk kekacauan lengkap dan membuat detik -detik lucu. Permainan-bijak, pelayan hebat dan menarik ribuan pemain harian dari seluruh dunia.

Penjara MC berkisar menjana wang, dan terdapat pelbagai cara pemain dapat melakukan ini. Beberapa kaedah ini termasuk: Memulakan perniagaan pasaran hitam, membentuk geng bawah tanah, menyelesaikan peta Mazes & Parkour, perlombongan untuk rampasan epik untuk dijual, dan banyak lagi.

4) Hub Roleplay – IP: MC.Roleplayhub.jaring

Hub Roleplay adalah salah satu tempat terbaik untuk roleplay minecraft, dengan dua pelayan roleplay utama yang ditawarkan kepada pemain. Yang paling popular dari dua pelayan roleplay berkisar sekitar suasana sekolah menengah Jepun di dalam bandar yang indah.

Terdapat beratus -ratus pemain sebenar lain di dalam sekolah sepanjang masa, peranan sebagai pelajar dengan interaksi sebenar. Seperti yang diharapkan oleh pemain dengan suasana yang liar, beberapa saat lucu akan terikat.

3) SMP Impian

Walaupun pelayan SMP Minecraft Dream tidak dibuka untuk orang ramai untuk menyertai, sudah pasti salah satu pelayan Minecraft yang paling lucu yang pernah ada.

Dengan beberapa personaliti YouTube Minecraft terbesar seperti Ramboo, Tommyinnit, Tubbo, Purpled, dan Quackity bermain dan merakam pelayan secara berterusan, kegembiraan adalah kejadian biasa.

Pemain boleh bersaing dengan penyinaran SMP Dream SMP melalui saluran YouTube/Twitch yang berkaitan.

2) MC GTA – IP: MC -GTM.jaring

Diilhamkan oleh permainan auto kecurian yang nyata, MC-GTA menyediakan pengalaman permainan yang mendebarkan untuk minecrafters, tanpa mod tambahan yang diperlukan untuk bermain.

Pelayan termasuk replika Los Santos berskala penuh yang dipanggil “Santos Mine.”Menampilkan senjata, kereta, helikopter, jetpacks, dan juga tangki, sama seperti permainan GTA sebenar, kegembiraan dan pembunuhan beramai-ramai boleh didapati dekat dengan. Sesuatu yang benar -benar gila pasti berlaku di peta.

1) Dogecraft – IP: Main.dogecraft.jaring

Dogecraft adalah pelayan survival minecraft yang santai dengan beberapa peningkatan yang berbeza, termasuk mcmmo, pekerjaan, perlindungan tanah, acara, dan banyak lagi.

Pelayan diasaskan beberapa tahun yang lalu, dan seperti namanya, bangga tidak mengambil terlalu serius. Komuniti Dogecraft juga sangat mesra dan mesra terhadap pemain baru. Dengan banter, meme, dan jenaka biasa, pemain pasti akan ketawa dari pelayan yang ringan ini.

Tolong bantu bahagian minecraft Sportskeeda. Ambil tinjauan 30sec sekarang!

[Top 15] pelayan terbaik minecraft yang menyeronokkan

[Top 15] pelayan terbaik minecraft yang menyeronokkan

Oleh: umut c.

Dunia Pelayan Minecraft yang Hebat

Minecraft mempunyai banyak pelayan yang menakjubkan. Beberapa pelayan cukup asas, anda menyertai dan bermain vanila minecraft, hanya dengan orang lain. Pelayan lain termasuk bangunan kapal angkasa bersama dan pergi ke bulan, atau bermain permainan yang sama sekali berbeza untuk minecraft. Ya, sesetengah pelayan benar -benar sukar dipercayai.

Mari kita lihat pelayan Minecraft terbaik yang boleh anda mainkan sekarang, dengan semua butiran dan maklumat mengenai pelayan.

15. Grand Theft Minecart

Sama seperti nama yang dicadangkan, anda boleh menyertai pelayan ini dan bermain Grand Theft Auto Campuran dengan Minecraft. Walaupun bukan satu -satunya pelayan yang melakukan sesuatu seperti ini, ia adalah yang paling popular dan menyeronokkan, dengan banyak perkara yang berbeza untuk dilakukan di seluruh pelayan. Dengan komuniti yang stabil, anda sentiasa dapat mencari sesuatu yang perlu dilakukan.

Apa yang mengagumkan tentang Grand Theft Minecart:

 • Terdapat senjata tersuai di pelayan, 35 tepat. Anda boleh bermain -main dengan senjata ini dan bersenang -senang!
 • Dengan pek sumber yang ditetapkan, permainan bersandar lebih dekat dengan kelihatan seperti Grand Theft Auto berbanding Vanilla Minecraft.
 • Terdapat kenderaan yang boleh dikunjungi, puak -puak untuk bergabung, rumah untuk membeli. Secara keseluruhannya selalu ada sesuatu yang baru untuk dilakukan.
 • Akhir sekali, pelayan dikemas kini dengan kerap; Jadi, apabila anda menyertai kembali ke pelayan, anda mungkin dapat mencari sesuatu yang baru dan menarik.
 • IP: org.gtm.rangkaian
 • Had Pemain: 102
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // grandtheftmc.bersih/

14. Minerival

Pelayan ini benar -benar tertumpu pada kelangsungan hidup dan hidup. Apa itu hidup, saya dengar anda bertanya. Biar saya jelaskan. Anda bermula dengan jumlah nyawa yang sama, dan anda harus membunuh orang lain untuk mengumpulkan seberapa banyak hati yang anda boleh. Terdapat juga puak dan banyak PvP. Bagi orang yang menyukai pengalaman hidup vanila yang sedikit diubahsuai dengan orang lain, ini adalah pelayan yang hebat untuk mencuba.

Apa yang mengagumkan tentang Minerival:

 • Pelayan boleh berfungsi dari 1.18 dan seterusnya, yang bagus untuk memainkan versi baru Minecraft dalam tetapan berbilang pemain.
 • Pelayan juga boleh didapati di Bedrock dan Java, dan anda juga boleh menikmati bermain silang antara versi permainan ini. Oleh itu, anda tidak perlu melepaskan versi kegemaran anda Minecraft jika anda mahu bermain di pelayan ini, yang hebat.
 • IP: MS.Minerival.org
 • Had Pemain: 3000
 • Uptime: 99.4%
 • Lihat laman web mereka di sini: Simpan.Minerival.org

13. Pergaduhan

Dengan membina yang sejuk dan mahir membina di sekeliling, ini adalah salah satu pelayan yang paling indah untuk dimainkan dengan komuniti yang baik, dan banyak minigames yang berbeza untuk boot. Dari Raid, Mc-Warz, untuk menangkap bendera, terdapat banyak minigame yang berbeza untuk semua orang. Walaupun pelayan itu besar, ia tidak sebesar pelayan yang besar yang akan kami dapat, jadi ada kemungkinan pengalaman yang lebih mesra dan intim ketika bermain juga. Pasti cadangan!

Apa yang mengagumkan tentang pergaduhan:

 • Dengan menangkap bendera, Minecraftbuild, Parti Deluxe, Raid, dan MC-Warz minigames untuk bermain dan banyak perkara untuk diterokai dan dicari, anda mungkin tidak akan kehabisan perkara yang perlu dilakukan di pelayan ini.
 • Walaupun ia tidak mempunyai banyak minigames sebagai pelayan lain, minigames dibina dengan rumit dan benar -benar menyeronokkan untuk mengacaukan.
 • IP: Minebrawl.org
 • Had Pemain: 420
 • Uptime: 99.9%
 • Lihat laman web mereka di sini: www.pergaduhan.com/

12. McHub

Pelayan ini memberi tumpuan sepenuhnya kepada penjara, langit dan kelangsungan hidup. Terdapat juga mekanik permainan yang berbeza yang membuat pelayan Minecraft benar -benar ketagihan untuk bermain seperti beg galas, kasino, pelbagai jenis pesona melalui batu permata, dan semua barang yang sejuk itu.

Dengan kiraan pemain yang besar, anda boleh bermain survival dan menjumpai pelbagai pengembaraan yang berbeza dengan orang yang berbeza, SkyBlock juga sangat menyeronokkan untuk bermain dengan orang lain dan orang yang telah dipenjarakan di permainan yang berbeza atau pelayan minecraft lain akan tahu betapa seronoknya menjadi. Pasti memberikan pelayan ini satu pukulan.

Apa yang mengagumkan tentang McHub:

 • Anda boleh bermain Skyblock dengan pemain lain dan dengan bantuan pemain lain di sekeliling anda, anda boleh membina peta Skyblock yang sejuk dengan semua yang anda mahukan di dalamnya.
 • Anda boleh bermain survival dengan penambahan yang berbeza seperti beg galas dan plugin berguna dan menyeronokkan yang lain dan menyertai banyak pengembaraan dengan bantuan mekanik puak.
 • IP: BMC.McHub.com
 • Had Pemain: 3381
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // mchub.com

11. Opblocks

Walaupun pelayan ini mempunyai semua perkara yang sejuk yang anda mahukan dari pelayan minecraft seperti minigames yang menyeronokkan dan peta survival, ia juga mempunyai pixelmon, yang merupakan tambahan yang luar biasa untuk mana -mana pelayan minecraft. Anda boleh menyertai komuniti opblocks yang berwarna -warni dan menyeronokkan dan bermain SkyBlock, survival SMP, penjara, atau pixelmon dengan rakan anda atau dengan orang lain yang anda dapati di pelayan. Dengan membina yang hebat dan sangat indah dan hebat untuk melihat hub, pelayan ini pasti akan membantu anda meluangkan masa sambil bersenang -senang.

Apa yang mengagumkan mengenai opblocks:

 • Anda boleh bermain Pixelmon dan menangkap semua Pokémon yang anda mahukan dengan bantuan pemain lain.
 • Pelayan disokong sepanjang jalan ke 1.19, dan anda boleh memainkannya walaupun pada versi terkini Minecraft, yang membantu banyak pemain yang berbeza bermain pada versi yang berbeza untuk bergabung bersama dan mewujudkan komuniti.
 • Pelayan juga disokong pada versi Bedrock Minecraft, yang merupakan pilihan yang baik untuk orang yang bermain Minecraft di Edisi Bedrock.
 • IP: Hub.opblocks.com
 • Had Pemain: 4228
 • Uptime: 99.5%
 • Lihat laman web mereka di sini: www.opblocks.com

10. Anubismmc

Sedikit berbeza dari pelayan lain, pelayan ini memerlukan anda memuat turun modpack untuk bermain dan menyertai pelayan. Oleh sebab itu, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan dalam AnubismMC berbanding dengan pelayan lain. Anda boleh bermain pixelmon atau membina perkara teknikal dengan orang. Terdapat pencarian, mekanik MMO, acara harian, gimnasium, NPC, dan semua perkara yang lain yang membuat anda ingin bermain lebih banyak lagi.

Apa yang mengagumkan mengenai AnubismMC:

 • Terdapat mekanik RPG seperti pencarian, NPC, dan semua perkara lain yang membenamkan anda untuk bersenang -senang semasa bermain dengan orang lain.
 • Terdapat mod tambahan pelanggan yang perlu anda pasang untuk menyertai pelayan dan kerana ini, terdapat banyak perkara yang berbeza untuk dilakukan yang tidak dapat dijumpai di pelayan vanila.
 • IP: Main.Anubismc.com
 • Had Pemain: 1500
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // anubismc.com

9. Sifar.Minr

Salah satu pelayan tertua di Minecraft, pelayan memfokuskan kebanyakannya di parkour. Walaupun ada perkara lain yang perlu dilakukan seperti survival vanila, peta pengembaraan, dan cabaran, parkour adalah tumpuan utama. Dengan bertahun -tahun untuk membina cabaran parkour, anda dapat memastikan bahawa semua parkour di pelayan ini dibuat dan dibina dengan kualiti dan keseronokan dalam fikiran. Pasti mencubanya jika anda suka pelayan parkour, pastinya pelayan yang anda boleh tenggelam berpuluh -puluh dan berpuluh -puluh jam masuk.

Apa yang mengagumkan mengenai Zero.Minr:

 • Dengan lebih daripada 500 cabaran parkour yang dibina berkualiti, anda tidak akan kehabisan cabaran parkour yang sejuk untuk diatasi untuk beberapa waktu.
 • Tidak ada ciri-ciri membayar untuk bermain atau bayar dan semuanya dibina dengan keadilan; Oleh itu, anda tidak perlu bimbang tentang perkara -perkara itu semasa bermain dan bersenang -senang.
 • IP: Zero.minr.org
 • Had Pemain: 130
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // forum.minr.org

8. HeroBrine.org

Dengan banyak minigames yang berbeza dan mekanik yang berbeza untuk bermain -main dengan, HeroBrine.org memberikan banyak jam dengan banyak keseronokan. Sekarang, jangan biarkan nama menakutkan anda. Ini bukan pelayan yang menyeramkan tetapi pelayan anda boleh bermain survival, skyblock, puak, bandar bandar, peperangan katil, perang langit, dan minigames lain di. Pelayan yang sangat lama yang telah berkembang sepanjang peningkatan dan kemas kini yang berbeza, pasti ada banyak keseronokan untuk dijumpai di sini.

Apa yang mengagumkan mengenai HeroBrine.org:

 • Salah satu minigames yang paling menyeronokkan di pelayan, anda boleh bermain Bed Wars dan juga Sky Wars yang sangat mengagumkan untuk bermain dan melihat Minecraft.
 • Dengan banyak minigame yang berbeza dan hanya banyak perkara yang perlu dilakukan, anda tidak akan kehabisan perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan dalam masa terdekat di pelayan ini.

Maklumat Pelayan:

 • IP: HeroBrine.org
 • Had Pemain: 1095
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // www.HeroBrine.org/

7. Applemc

Salah satu pelayan yang paling terkenal di Minecraft, pelayan ini menyediakan pelbagai perkara yang berbeza untuk dilakukan seperti bedwars, lifesteal, SMP bumi, dan semua perkara lain yang bagus untuk dimainkan dan menghabiskan masa di. Salah satu sifat yang paling terkenal dari pelayan ini adalah bahawa banyak pengaruh yang diketahui juga bermain di pelayan dan mempunyai siri berdasarkan sepenuhnya pada pelayan ini.

Jadi, jika anda ingin memainkan beberapa Minecraft dengan pemain Minecraft yang terkenal sambil bersenang-senang dengan komuniti lebih dari 5000 orang, ini mungkin salah satu pilihan terbaik untuk itu.

Apa yang mengagumkan mengenai Applemc:

 • Terdapat banyak pengaruh yang bermain di pelayan, dan anda mungkin akan berakhir di salah satu video mereka semasa bermain di pelayan.
 • Pelayan menawarkan perkara yang mendalam untuk bermain seperti SMP dan mod yang berkualiti seperti FFA dan Bed Wars.
 • IP: Main.Applemc.menyeronokkan
 • Had Pemain: 5000
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // Discord.GG/APPLEMC

6. HIVEMC

Pelayan ini merangkumi banyak minigames hebat yang belum kita lihat pada pelayan di atas dalam senarai seperti Deathrun dan Sembunyikan dan Cari. Sembunyikan dan Mencari secara peribadi salah satu minigames kegemaran saya untuk bermain di Minecraft dan ia telah mendapat lebih baik dengan lebih banyak kemas kini baru -baru ini.

Pasti memberi pelayan ini bermain, ada sesuatu untuk semua orang di sini untuk menikmati dan menghabiskan masa dengan. Dengan komuniti besar dan pelayan dengan hampir tidak ada downtime dan lebih daripada 1000 pemain, anda boleh memainkan pelayan ini di Java dan Bedrock.

Apa yang mengagumkan tentang HIVEMC:

 • Anda boleh memainkan pelayan di Java dan Bedrock. Oleh itu, anda boleh memilih versi yang anda mahu mainkan di pelayan dengan dan anda tidak perlu menukar pelanggan jika anda terutamanya bermain di batuan dasar.
 • Banyak minigames yang hebat dan menyeronokkan seperti Deathrun dan Sembunyikan dan Mencari yang tidak begitu terkenal di pelayan yang lebih besar. Anda boleh memainkannya dengan banyak orang dan komuniti yang hebat di sekeliling dan bersenang -senang semasa melakukannya!
 • IP: Main.HIVEMC.com
 • Had Pemain: 1030
 • Uptime: 98.9%
 • Lihat laman web mereka di sini: HIVEMC.com

5. Piratecraft

Kita semua suka pelayan dengan tema yang ditetapkan, betul? Baiklah, saya pasti lakukan. Di pelayan ini, anda boleh menjadi lanun dan berusaha untuk memerintah lautan dengan krew anda. Terdapat banyak kapal, dan anda juga boleh membina kapal anda sendiri dan berlayar dengannya ke laut. Saya tidak tahu bagaimana mungkin dalam Minecraft, tetapi saya rasa ia adalah.

Anda juga boleh memasang meriam ke kapal anda dan berjuang dengan kapal lain dan pengalaman pelayan ini pastinya merupakan pengalaman pelayan Minecraft yang paling menyeronokkan untuk saya untuk masa yang lama. Pasti mencubanya.

Apa yang mengagumkan mengenai Piratecraft:

 • Anda boleh membina kapal anda sendiri dan belayar! Adakah perkara lain yang perlu saya tambahkan?
 • Baiklah, jika saya perlu menambah satu perkara lagi, kerana jumlah pemain di pelayan tidak terlalu tinggi, pengalamannya lebih intim, dan saya biasanya cenderung menikmati pelayan yang tidak mempunyai sepuluh ribu pemain di dalamnya masa. Juga, hampir tidak ada downtime untuk pelayan.
 • IP: MC.piratemc.com
 • Had Pemain: 50
 • Uptime: 97.2%
 • Lihat laman web mereka di sini: Piratemc.com

4. Kompleks

Mungkin untuk pelayan terbaik untuk bermain pixelmon reforged, ini adalah pelayan yang hebat dengan senarai panjang pemain dan banyak yang perlu dilakukan. Walaupun anda bosan dengan Pixelmon, terdapat Skyblock, Survival, Fanctions, Creative, Prison, dan More!

Jika anda tidak mahu memasang Pixelmon pada pelanggan anda, terdapat juga versi vanila pelayan dengan banyak jenis permainan dan minigames yang berbeza. Banyak perkara yang perlu dilakukan, jika anda mencubanya, ada peluang yang tinggi bahawa anda akan menemui sesuatu yang akan dilakukan yang akan menjadi sangat menyeronokkan untuk anda!

Apa yang mengagumkan tentang kompleks:

 • Dengan versi terbaru Pixelmon, anda boleh menangkap lebih dari 850 Pokémon dengan rakan dan pemain lain.
 • Jika anda tidak suka memasang Pixelmon, anda juga boleh bermain di pelayan vanila dan bermain permainan seperti puak, survival, penjara, kreatif, langit, dan banyak lagi!
 • IP: org.MC-Complex.com
 • Had Pemain: 1489
 • Uptime: 99.7%
 • Lihat laman web mereka di sini: MC-Complex.com

3. Hypixel

Baiklah, anda telah melihat had pemain. Sekiranya anda tidak mempunyai, sila lihat. Baiklah, nafas dalam. Dengan pelayan yang saiz negara kecil, saya fikir ia adil untuk mengatakan bahawa anda boleh mencari sesuatu yang perlu dilakukan di sini. Pencipta peta pengembaraan kegemaran kami mencipta pelayan ini beberapa tahun yang lalu dan membina banyak, dan saya bermaksud banyak minigame yang berbeza untuknya.

Anda boleh memainkan Megawals, Warlords, Blitz: SG, dan lebih dari 35 permainan unik di pelayan. Salah satu pelayan terbesar di Minecraft, terdapat beberapa minigames yang tidak dapat dijumpai di pelayan yang berbeza. Pasti mencubanya jika anda belum.

Apa yang mengagumkan mengenai hipixel:

 • Dengan lebih daripada 35 minigames, ada banyak perkara yang perlu dilakukan di sini. Untuk beberapa minigames dan permainan, anda tidak dapat mencari mereka di pelayan lain. Sebilangan daripada mereka benar -benar unik untuk hipixel.
 • Dengan had pemain 200000, saya tidak fikir anda akan menunggu dalam barisan dalam masa terdekat. Juga, agak mengagumkan bahawa tidak ada downtime untuk pelayan ini besar. Pasti ditambah!
 • IP: MC.Hypixel.jaring
 • Had Pemain: 200000
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // hypixel.bersih/

2. 2b2t

Berikut adalah pelayan yang menarik. Salah satu pelayan tertua (mungkin juga pelayan Minecraft tertua yang masih berdiri) di Minecraft, pelayan ini sukar untuk masuk. Dengan kiraan 80 pemain, anda akan menunggu dalam barisan untuk beberapa waktu, pelayan banyak, ada peluang yang tinggi, anda tidak akan dapat meninggalkan kawasan permulaan, dan pelayan banyak terhempas.

Baiklah, apa? Kemudian, mengapa ada yang mahu bermain di sini? Baik, kerana kekacauan. Pelayan tidak ada peraturan, semuanya berjalan jenis pelayan dengan peta yang sama yang hampir sedekad lamanya. Di mana -mana ditakdirkan, anda tidak dapat melindungi binaan anda, tidak ada plugin untuk memudahkan permainan anda.

Ini adalah percubaan sosial tentang apa yang dapat dilakukan oleh pemain Minecraft di tempat tidak dalam satu dekad. Baik, ternyata mereka banyak melakukan.

Apa yang mengagumkan tentang 2B2T:

 • Kekacauan dan pengalaman vanila yang paling telanjang, jika anda boleh keluar dari zon bertelur, ini adalah salah satu pelayan minecraft yang paling menarik di luar sana.
 • Dengan pendekatan tanpa peraturan, anda boleh menggunakan skrip, menipu, menipu, melakukan semua yang anda mahukan. Apa sahaja yang berlaku di pelayan. Jadi, bermain dengan risiko anda sendiri.
 • IP: 2B2T.org
 • Had Pemain: 80
 • Uptime: 95,8%
 • Lihat laman web mereka di sini: 2B2T.org

1. MinePlex

Salah satu pelayan paling terkenal dalam sejarah Minecraft, Mineplex adalah salah satu daripada beberapa pelayan yang secara rasmi bekerjasama dengan Mojang Studios. Ya, pemaju minecraft! Gila. Nah, itu adalah untuk alasan yang baik.

Pelayan telah wujud sejak tahun 2013 dan mempunyai berjuta -juta pemain unik setiap bulan. Senarai minigames terlalu banyak untuk masuk. Sekiranya anda suka, anda boleh melihat senarai minigame sendiri. Secara keseluruhannya, wajarlah untuk mengatakan bahawa anda pasti, dan maksud saya pasti, cari sesuatu yang perlu dilakukan di sini yang sesuai untuk anda. Atau mungkin anda akan menemui beberapa dozen dari mereka, yang tahu. Inilah senarai:

Apa yang mengagumkan mengenai MinlePlex:

 • Anda boleh bermain berpuluh -puluh dan berpuluh -puluh minigame yang berbeza di MinePlex. Dengan minigame yang berbeza yang memerlukan kemahiran dan perkara yang berbeza, ada sesuatu untuk semua orang di sini.
 • Dengan berjuta -juta pemain yang berbeza, komuniti sangat besar dan ada juga wikis yang ditetapkan untuk pelayan. Mungkin pelayan Minecraft terbesar yang pernah ada, ini adalah tempat terbaik untuk bermula, pasti.
 • IP: kami.MinePlex.com
 • Had Pemain: Terlalu Banyak
 • Uptime: 100%
 • Lihat laman web mereka di sini: https: // www.MinePlex.com/main/

Anda juga mungkin berminat:

 • [Top 10] Peta Seram Minecraft Terbaik
 • [Top 10] Benih Seram Minecraft
 • [Top 10] Minecraft Seram Terbaik Membina
 • [Top 10] pelayan seram minecraft yang menyeronokkan
 • [Top 15] kulit seram minecraft yang kelihatan hebat!
 • [Top 10] Mod Minecraft Mod Seram Terbaik
 • 10 biji minecraft yang lebih hebat yang perlu anda periksa
 • Top 10 Ultimate Modpack Minecraft Terbaik
 • Top 15 kulit minecraft terbaik yang kelihatan hebat
 • 10 pelayan minecraft terbaik dengan kebanyakan pemain
 • [Top 10] pek tekstur minecraft terbaik yang hebat
 • [Top 10] pesona perisai minecraft terbaik
 • Pesona busur minecraft terbaik
 • [Top 10] Mod Dimensi Terbaik Minecraft
 • Pesona Salib Minecraft Terbaik
 • Pesona dada minecraft terbaik
 • [Top 10] Minecraft Shaders Terbaik
 • [Top 10] Minecraft Tahap Berlian Terbaik
 • [Top 10] Minecraft Tempor Helmet Terbaik
 • [Top 10] pelayan anarki terbaik minecraft yang menyeronokkan
 • [Top 10] Minecraft Benih Jungle Terbaik
 • [Top 10] Minecraft Benih Berlian Terbaik
 • [Top 15] Minecraft Reka Bentuk Dalaman Terbaik Yang Hebat
 • [Top 10] Minecraft Benih Kampung Terbaik

Minecraft pelayan lucu

Rated Best Minecraft Server 2023 Server kami tidak syak lagi salah satu pelayan Minecraft terbaik yang pernah ada, untuk menunjukkan kepada anda apa yang kami maksudkan, berikut adalah senarai perkara yang kami berikan di atas pelayan lain untuk menunjukkan kepada anda mengapa kami adalah yang terbaik: plugin tersuai – Token perlombongan dan kedai token besar! Dropparties yang kerap – Setiap 30 undi! Ganjaran pangkat adat! Kekunci peti yang memberikan rampasan yang dijana secara rawak! Kedai plot supaya anda boleh menyediakan kedai dalam permainan anda sendiri! Pengesanan hit yang luar biasa dan tidak ada regul ekonomi yang sangat seimbang

Dinding menyertai jam lucu selamat datang

Dinding menyertai jam lucu selamat datang

Acara lucu

Acara lucu

Mengadakan acara hanya untuk bersenang -senang di Minecraft. Sila sertai supaya kami dapat bersenang -senang. Pelayan retak. Acara ini adalah permainan mini dan lain-lain. Hos acara adalah filoya_yt jadi jangan dengar orang lain yang memberitahu anda untuk melakukan sesuatu. Sekiranya anda mati, anda pergi ke penjara tetapi setiap pusingan atau dua ada pusingan kebangkitan yang akan memberitahu anda tentang. Berseronok!

Funnyfiloya.PLOUDOS.saya

Bermain.Ofunny.Dunia – Survival SMP Citybuild Minigames – Pelayan ini Absol

Pelayan Baru-Pemain Mencari-Cubalah kami menawarkan beberapa jenis permainan yang hebat dalam rangkaian pelayan yang besar melalui silang untuk pelanggan Java dan Bedrock-bermain di PC, konsol atau telefon bimbit! Kami tidak seperti pentadbir pelayan lain, kami tidak merendahkan anda dan tidak mengharamkan apa -apa yang menyeronokkan – pelayan kami dibuat oleh pemain untuk pemain, jadi idea -idea baru sentiasa boleh dicadangkan secara langsung pada pelayan Discord kami: https: // perselisihan.Ofunny.Perlindungan tanah gametypessurvival dunia termasuk peperangan tanah, semula

FunnyEmpire

Wil Jij Op Een Leuke Minecraft Server Spelen Met Minigames, Survival En Nog Veel Meer? Dan adalah FunnyEmpire.main-kreatif.com de pelayan voor jou!

Kiwismp 1.19.2 Bumi – SurvivalSmp – OneBlock!

Selamat datang ke Rangkaian Kiwismp! Kiwismp adalah pelayan Minecraft Bedrock & Java Crossplay supaya sesiapa sahaja boleh menyertai! [PC, mudah alih, konsol sesiapa sahaja!] Kami mempunyai tiga mod permainan yang berbeza!, Bumi, kelangsungan hidup, dan OneBlock! Peristiwa! Di Kiwismp, kami sangat peduli dengan komuniti, dan matlamat kami adalah untuk menjadikan semua pemain kami bersenang -senang, pada Kiwismp kami menganjurkan acara mingguan, dari aman ke acara pvp beberapa acara kami, perang klan, fesyen kulit Menunjukkan, terakhir, meninggalkan bulatan, sim

[Steeltonmc] Hard – Sandbox – Survival

Ciri -ciri sekilas: *Kesukaran yang sukar *survival *tidak ada p2w / kosmetik sahaja *tidak ada hab *ekonomi + rumah lelong + bank *mcmmo / memancing / overhaul perlombongan *family friendly / matang *pemain warps *tuntutan / bandar *headdatabase *hoppers tanpa wayar * *Pangkat sederhana *peta dunia 3d *Integrasi Discord Selamat Datang ke Steeltonmc. Pelayan ini diasaskan sendiri, klasik. Pelayan ini adalah percubaan untuk menyediakan persekitaran permainan percuma, menyeronokkan, dan boleh dipercayai untuk orang -orang dari mana -mana demografi. Pelayan ditetapkan dengan keras

Polocraft

Polocraft

Main minigames asli dan unik dan beberapa klasik yang dirombak @ mc.Polocraft.Net meneroka salah satu hab terbesar yang pernah anda temui, dibuat oleh blockworks pasukan bangunan profesional yang cemerlang, dan bermain di peta hebat dan minigames lucu! Kami mempunyai banyak minigames dan banyak lagi yang akan datang! —

Rekalan semula Voicechat SMP

Dalam lifesteal yang dibentangkan, kita benar -benar mengulangi semula apa yang boleh dilakukan oleh pelayan seumur hidup! Dalam pelayan Lifesteal Asas anda bermain survival minecraft dengan sentuhan tambahan! Apabila anda membunuh pemain salah satu hati mereka menjadi milik anda secara kekal. Begitu juga, apabila anda dibunuh oleh pemain lain, anda kehilangan hati. Sekiranya keadaan menjadi sangat buruk dan anda memukul hati sifar anda diharamkan dari pelayan! Walau bagaimanapun, anda boleh menjadi tidak teratur jika pemain membuat buku menghidupkan semula dan memilih anda mempunyai peluang lain dalam dunia kejam ini! SA

Lionkraft

Lionkraft

Pelayan hidup/kreatif baru dengan banyak binaan, komuniti yang bersemangat dan lucu, dan sikap yang lembut mengenai peraturan (yang merupakan nafas udara segar dari aduan umum pelayan lain yang mempunyai mod yang terlalu berwibawa).

Sidang kemuncak 1.20! | [Hanya tetapkan semula! ] | [23W13A] | [Vanilla] |

Sidang Kemuncak 1.20! | [Hanya Reset! ] | [23W13A] | [Vanilla] |

Selamat datang ke Sidang Kemuncak! IP Pelayan: 69.30.254.210: 25565 Pelayan Discord: Perselisihan.GG/GHYBAFZ8E8 – – – – – – Peraturan pelayan kami! – – – – – – [1] Tidak menipu. Ini bermaksud tidak ada X-ray dan PVP Cheats. Ini adalah peraturan yang paling dikuatkuasakan dan tidak akan diterima sedikit pun. [2] Tidak mencuri. Ini bermakna apa -apa bentuk mengambil barang yang anda tidak mempunyai kebenaran untuk mengambil. [3] Tiada kesedihan. Ramai orang tidak fikir ia lucu bahawa anda meletupkan pangkalan yang telah mereka kerjakan selama seminggu yang lalu. [4] Tiada S

[Steeltonmc] Hard – Sandbox – Survival

Ciri -ciri sekilas: *Kesukaran yang sukar *survival *tidak ada p2w / kosmetik sahaja *tidak ada hab *ekonomi + rumah lelong + bank *mcmmo / memancing / overhaul perlombongan *family friendly / matang *pemain warps *tuntutan / bandar *headdatabase *hoppers tanpa wayar * *Pangkat sederhana *peta dunia 3d *Integrasi Discord Selamat Datang ke Steeltonmc. Pelayan ini diasaskan sendiri, klasik. Pelayan ini adalah percubaan untuk menyediakan persekitaran permainan percuma, menyeronokkan, dan boleh dipercayai untuk orang -orang dari mana -mana demografi. Pelayan ditetapkan dengan keras d

Pelayan Pvp/Survival/SkyBlock G

Untuk Minecraft 1.20.1 (serasi dengan Java dan Pojavlauncher) pelayan survival/pvp yang sangat asas dengan pusat kedai/perdagangan untuk membantu anda dalam perjalanan. Peta SkyBlock juga ditambah melalui portal Warp. Peraturan (tidak banyak): -No menipu yang berlebihan, jika anda akan menipu, jangan biarkan mod melihatnya. -Kesedihan dibenarkan, jadi jangan membina sesuatu yang berhampiran dengan spawn yang anda mahukan. -Tinggalkan tanda “Steve” jika anda boleh, lucu di dalam jenaka. -Lebih banyak peraturan di Spawn.

semiofficialcvgserver.saya.kerikil.Tuan rumah

Brut.Saya survival minecraft

Slovak/Multilanguage Oldschool Survival Friendly Server untuk menikmati untuk setiap jiwa dengan hati yang besar dan mood lucu 🙂 Maklumat Lanjut: http: // mc.Brut.saya

Akhir minecraft

TIADA PERATURAN! (Selain daripada tidak membiayai admin) pergi ke laman web kami untuk memulakan. Anda boleh memasang pada mod yang anda perlukan dalam snap dengan pelancar teknik, bahkan terdapat pautan video tutorial (maklumat lanjut di bawah)! Sekarang dalam 1.12.2, akhir Minecraft menyediakan cara yang menyeronokkan dan mudah untuk bermain minecraft modded dengan rakan anda! Pelayan utama kami dibina di sekitar dunia apokaliptik. Dengan fungsian WorldGen dan Inter-Mod Custom, semuanya dimasukkan ke dalam modpack untuk pemasangan mudah, dan komuniti yang hebat, di sana saya

theendofminecraft.McServer.kita

Minecurse

Minecurse

~ Minecurse ~ “Bagaimana anda akan bertahan?” * Apa yang kita cari * Minecurse sedang mencari penonton dengan mana -mana/semua pembina matang mencari pelayan untuk menghubungi rumah. Minecurse tidak mempunyai lag dan naik 24/7, dan anda boleh membina apa yang anda mahukan di mana anda mahukan. Semuanya kelangsungan hidup 100%dan pemainnya mesra seperti anda. Pelayan baru -baru ini telah ditetapkan semula sehingga semuanya baru. Kami berharap dapat membina komuniti individu yang matang, kreatif, lucu dan aktif. Kedudukan semasa

Apakah pelayan minecraft?

Pelayan Minecraft adalah tempat di mana orang boleh bermain minecraft dalam talian bersama. Pelayan ini boleh dihoskan oleh pemain sendiri atau disediakan oleh pihak ketiga. Sebaik sahaja anda disambungkan ke pelayan Minecraft, anda boleh bermain dengan sekumpulan pemain lain di dunia yang sama.

Pelayan minecraft menyeronokkan dan merupakan salah satu cara terbaik untuk menikmati minecraft. Anda boleh membina ciptaan anda sendiri, bermain minigames atau menjadi sebahagian daripada komuniti. Laman Web Senarai Pelayan Minecraft kami didedikasikan untuk membantu anda mencari pelayan Minecraft terbaik untuk anda dan rakan anda.

Bagaimana saya mencari pelayan minecraft untuk dimainkan?

Mencari pelayan Minecraft yang hebat untuk dimainkan semudah mencari melalui senarai pelayan Minecraft seperti yang satu ini. Sekiranya anda mencari jenis pelayan tertentu, anda boleh menggunakan tag untuk menyempitkan carian anda.

Sebagai contoh, jika anda mencari pelayan dengan arena PVP, anda boleh mencari melalui senarai sehingga anda dapati yang sesuai dengan keperluan anda. Di samping mencari pelayan, senarai pelayan Minecraft kami akan menunjukkan maklumat berguna mengenai setiap pelayan seperti jumlah pemain dalam talian, uptime pelayan, gamemod pelayan, dan banyak lagi.

Bagaimana saya menyertai pelayan minecraft?

Untuk menyambung ke pelayan Minecraft, anda harus terlebih dahulu mencari alamat IP Server Minecraft dari senarai kami yang ingin anda sertai. Setelah memilih pelayan yang anda suka, masukkan alamat IP di kotak “Alamat Pelayan” di klien Minecraft anda dan sambungkannya.

Untuk mencari kotak “Alamat Pelayan” ini klik pertama “Multiplayer” dalam menu permainan Minecraft dan klik “Tambah Server”. Sekarang anda boleh menaip alamat IP pelayan di kotak “Alamat Pelayan”. Klik “Selesai” dan kemudian klik “Sertai Pelayan”. Sekiranya anda melakukan semuanya dengan betul, anda harus disambungkan ke pelayan dan dapat bermain dengan orang lain.

Pelayan Minecraft teratas

 • Ip pelayan penjara ungu
 • IP pelayan blockSMC
 • IP Pelayan Hypixel
 • IP Pelayan Sekolah
 • IP Server Craftyourtown
 • IP Pelayan Rangkaian Advancius
 • IP pelayan Forevleplay