Top 5 Juara Termudah untuk Bermain di League of Legends – Mobalytics, 5 Laners Terbaik Termudah Bermain di LOL – Mobalytics

5 lorong teratas paling mudah untuk bermain di lol

Tryndamere mempunyai sengkang, sembuh dan dapat menghalang kematian dengan muktamadnya. Tryndamere adalah juara mudah untuk bermain kerana alat yang dibina dalam kitnya untuk memastikan dia hidup.

Top 5 Juara Terbaik untuk Bermain di League of Legends

Top 5 Juara Terbaik untuk Bermain di League of Legends

Top 5 Juara Terbaik untuk Bermain di League of Legends

Sekiranya anda baru ke League of Legends, selamat datang! Nikmati penginapan anda dan semoga berjaya dalam Summoners Rift.

Sekiranya anda seorang veteran League of Legends atau ingin bermain dalam peranan atau juara baru, maka selamat datang juga!

Di sini di Mobalytics, kami sentiasa berusaha memberi nasihat untuk mengoptimumkan permainan anda, mempelajari peranan baru dan membantu anda mendaki.

Dalam panduan ini, kami akan bercakap mengenai 5 juara paling mudah untuk bermain di League of Legends. Mereka tidak berada dalam perintah tertentu, dan senarai ini agak berpendapat.

Anda mungkin menjumpai beberapa juara lebih mudah daripada yang kami senaraikan, atau anda mungkin mendapati juara ini sangat sukar untuk dimainkan- dan itu betul-betul baik-baik saja!

Berikut adalah 5 juara paling mudah untuk bermain di League of Legends.

1. Garen

Garen adalah juara fleksibel yang boleh dimainkan di lorong pertengahan dan atas.

Dia adalah juara pemula yang hebat dan yang pertama dalam senarai kami.

Garen cukup mudah kerana dia tidak mempunyai mana -mana, jadi anda boleh bertarung seberapa kerap yang anda kehendaki, dia tidak mempunyai tembakan kemahiran yang menjadikannya hampir mustahil untuk anda kehilangan kebolehan anda, dan pasifnya menawarkannya banyak tambahan tambahan di lorong yang akan meningkatkan survivabiliti anda.

Belajar kit Garen dengan memeriksa halaman juara Garen untuk petua dan tip pemula dan kerosakan keupayaannya.

Juara serupa dengan Garen adalah Darius, Fiora dan Illaoi.

2. Malphite

Malphite adalah satu lagi juara fleksibel yang boleh dimainkan dalam satu tan peranan.

Secara tradisional dia adalah juara tangki, tetapi dia boleh dibina penuh AP dan satu-shot musuh.

Dia cukup lemah awal, tetapi selagi anda tidak mati, anda akan cepat menjadi tidak boleh dihalang. Di samping.

Malphite juga mempunyai AOE Ultimate yang sangat besar yang boleh digunakan untuk mengetuk seluruh pasukan musuh.

Sebagai pasukan biasanya berkumpul bersama, walaupun Malphite berada di belakang, mendapatkan muktamadnya di pelbagai musuh dapat memenangi pasukannya perjuangan.

Ketahui cara bermain Malphite dengan menyemak halaman juara Malphite. Ia mempunyai banyak petua untuk membantu anda memulakan.

Juara serupa dengan Malphite adalah Amumu, Dr Mundo dan Nautilus.

3. Ashe

Ashe adalah ADC kegemaran peminat. Dia cukup mudah dan tembakan kemahirannya cukup mudah untuk dipukul.

Dia tidak terlalu awal, yang membolehkan pemain mempelajari peranan ADC semasa bermain Ashe.

Pada masa ini, Ashe adalah ADC dan Meta yang kuat, jadi anda akan melakukannya dengan baik tanpa mengira betapa baiknya anda pada dirinya! Dia hanya mempunyai 1 pukulan kemahiran, yang merupakan yang paling utama.

Semasa fasa laning, dia boleh mengganggu musuh dari jauh dengan W sambil tetap agak selamat.

Ultimate beliau sangat baik pada pertengahan dan lewat permainan kerana ia mempunyai cooldown pendek dan boleh digunakan untuk menangkap musuh keluar dari kedudukan.

Walaupun dia tidak mempunyai sengkang, muktamadnya boleh digunakan sebagai alat pilihan dan diri.

Ketahui Kit Ashe dengan memeriksa halaman juara Ashe.

Juara serupa dengan Ashe adalah Caitlyn, Senna dan Sivir.

4. Tok Guru Yi

Master Yi adalah salah satu juara paling mudah dalam permainan. Dia adalah juara yang baik untuk mempelajari peranan hutan kerana dia sangat sederhana.

Dia tidak mempunyai tembakan kemahiran, dan semua yang dilakukannya adalah serangan auto. Perkara paling sukar tentang Master Yi adalah masa Q untuk mengelakkan kerosakan masuk.

Master Yi adalah jungler yang hebat untuk belajar kerana dia kurang bergantung pada pasukannya berbanding dengan junglers lain.

Sekiranya dia dapat maju, dia dapat dengan cepat bola salji dan mengambil alih peta.

Menguasai yi dengan menyemak halaman juara master yi yang mempunyai banyak petua untuk membantu anda. Ia juga mempunyai laluan hutan terbaik untuk membantu anda memulakan.

Juara yang sama dengan Master Yi adalah Sejuani, Kayn dan Talon.

5. Janna

Janna adalah sokongan yang sangat mudah dengan kit yang sangat vanila tetapi kuat.

Dia tidak memerlukan pemain untuk menjadi pemain mekanikal terbaik dalam permainan untuk menguasai, dan selagi anda boleh menekan E pada sekutu anda, anda akan dapat bermain dengan baik.

Janna dapat menjaga sekutunya dan dirinya hidup lebih lama dengan perisainya, dan dia boleh menggunakannya yang paling utama untuk menyembuhkan sekutunya.

Belum lagi yang boleh menggunakannya E untuk melindunginya ketika berdagang dengan musuh, dan dia dapat mencucuk dari jauh dengan serangan asasnya dan w.

Dia juga mempunyai banyak alat pelepasan untuk membantu melarikan diri dari musuh.

Tuangkan musuh anda dengan menggunakan halaman Juara Janna untuk membantu anda mendapatkan permulaan yang terbaik untuk Janna!

Juara serupa dengan Janna adalah Sona, Lux dan Soraka.

Kesimpulan

Belajar Bermain Juara Mudah dapat membantu anda belajar memainkan peranan baru dan membantu anda menjadi lebih baik secara keseluruhan. Pilih salah satu juara ini apabila anda ingin mempelajari peranan baru untuk membantu anda beralih dengan mudah.

Untuk lebih banyak petua dan helah, pergi ke Mobalytics!

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui lebih lanjut, lihat aliran PickLePants.

5 lorong teratas paling mudah untuk bermain di lol

5 lorong teratas paling mudah untuk bermain di lol

Apabila mempelajari peranan baru dalam League of Legends, ia akan memberi manfaat kepada anda untuk memainkan juara yang lebih mudah dan bukannya juara keras sehingga anda dapat memberi tumpuan lebih kepada mempelajari peranan daripada juara itu sendiri. Sekiranya anda ingin mempelajari lorong teratas, panduan ini untuk anda!

Dalam panduan Mobalytics ini, kami akan membincangkan 5 juara lorong teratas yang paling mudah di League of Legends. . Anda mungkin menjumpai beberapa juara ini lebih keras daripada yang lain, dan anda mungkin berfikir bahawa ada juara yang lebih mudah di sekitar!

Daftar ke Mobalitik untuk lebih banyak petua untuk meningkatkan pendakian anda!

Berikut adalah 5 lorong teratas yang paling mudah untuk bermain di League of Legends

1. Garen

Garen adalah salah satu juara lorong teratas yang paling mudah dalam permainan. Pasifnya sangat berguna untuk pemula kerana ia menawarkan dia lebih lestari di lorong yang meningkatkan survivabilitynya. Syukurlah, tidak mempunyai sebarang tembakan kemahiran, yang menjadikannya sempurna untuk mempelajari peranan. Keadilan Demacian, Garen’s Ultimate, cukup kuat kerana ia adalah pelaksanaan yang titik dan klik.

Garen juga dapat melarikan diri dari pertengkaran atau mudah dengan Q kerana ia menawarkan kepadanya peningkatan laju! Secara keseluruhan, Garen adalah juara yang sempurna untuk pemula dan merupakan salah satu juara paling mudah dalam tempoh permainan.

Ketahui cara bermain Garen dengan memeriksa halaman juara Garen.

2. Dr Mundo

Dr Mundo adalah juara yang cukup mudah untuk belajar kerana dia adalah juara tangki. Semasa fasa laning, semua yang anda lakukan adalah perdagangan dan ladang. Dr Mundo’s Q boleh membantunya melanda terakhir dalam perlawanan yang paling sukar, yang akan membantu anda menjadi ancaman di peringkat akhir permainan.

Dia hanya mempunyai 1 pukulan kemahiran di Q, yang mempunyai julat yang besar dan agak mudah dipukul. Selain daripada itu, kitnya dan barang -barang Dr Mundo membeli akan meningkatkan pertahanannya sepanjang permainan untuk membantunya terus hidup.

Ketahui Cara Bermain Dr Mundo Dengan Memeriksa Halaman Juara Dr Mundo.

3. Nasus

Nasus hanya menekan q. Tamat. Saya diberitahu bahawa saya tidak boleh meninggalkannya pada masa itu, jadi … Nasus tidak banyak melakukan permainan awal. Dia hanya perlu memberi tumpuan kepada minions yang masih hidup dan terakhir dengan Q untuk mendapatkan susunan. Dia cukup tangki dan mempunyai banyak survivabiliti di lorong.

Perkara paling sukar mengenai Nasus adalah beberapa pertandingan dan pengurusan gelombang. Secara umumnya, memberi tumpuan kepada menjaga gelombang dekat dengan menara anda awal meningkatkan survivability anda dan akan memudahkan anda untuk melanda terakhir dan mendapatkan susunan.

.

4. Teemo

Teemo adalah satu -satunya juara yang berkisar dalam senarai kami. Dia adalah juara pemula yang sangat baik kerana dia dapat membuli musuh dari jauh, dan sebagai kebanyakan juara berada di atasnya- dia mempunyai banyak potensi pembuli.

Nya nya dapat melindunginya dari musuh semua kerana dapat menghalang mereka daripada menyerang secara automatik. W anda adalah rangsangan kelajuan yang membolehkan anda melarikan diri dengan cepat. Akhirnya, muktamad anda boleh digunakan untuk menghalang gank dan menjaga musuh ditolak. Semuanya, Teemo adalah juara pemula yang hebat dan senang dimainkan. Saya ingin membuatnya diketahui, mungkin dia adalah salah satu juara yang lebih sukar untuk menguasai senarai kami.

Ketahui cara bermain Teemo dengan menyemak halaman juara Teemo.

5. Tryndamere

Tryndamere mempunyai sengkang, sembuh dan dapat menghalang kematian dengan muktamadnya. Tryndamere adalah juara mudah untuk bermain kerana alat yang dibina dalam kitnya untuk memastikan dia hidup.

Dia juga juara super agresif, dan satu cara belajar bagaimana untuk menguasai juara adalah dengan sentiasa berjuang. Jadi jika anda suka berjuang, dia boleh menjadi juara untuk anda.

Ketahui cara bermain Tryndamere dengan menyemak halaman Champion Tryndamere.

Kesimpulan

Itu Mengenai Jumlahkan 5 Laners Teratas Teratas kami di League of Legends. Adakah anda bersetuju dengan senarai kami? Beritahu kami!

Untuk lebih banyak petua dan helah, pergi ke Mobalytics!

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui lebih lanjut, lihat aliran PickLePants.