Top 15 rumah minecraft yang sejuk untuk dibina., 20 rumah kelangsungan hidup minecraft terbaik

20 rumah kelangsungan hidup minecraft terbaik

. Sekiranya kita menjadi faktor dalam hiasan dalaman, anda perlu bergerak ke beberapa peringkat lanjutan, seperti tanglung, lukisan, dan juga permaidani. Bagi bahagian luar, sebaiknya anda mengumpulkan beberapa papan oak dan daun pokok oak juga untuk hasil yang terbaik.

Mencari rumah minecraft yang sejuk untuk menghiasi dunia anda dengan?

membina hampir apa sahaja mereka mahu. Dari idea -idea barn minecraft terbaik ke reka bentuk istana yang paling menakjubkan, jika anda bermimpi, anda boleh mencapainya dalam ini . Lebih banyak reka bentuk Apabila ada . Pemain sering mahu membina Rumah Minecraft yang sejuk .

Dalam hal ini, kami telah mengumpulkan beberapa berkenaan untuk membuat anda kembali ke bangunan dengan kecondongan penuh.

 • Berlatih dalamkreatif .
 • .
 • Rumah minecraft kecil sejuk : Menduduki kawasan yang kurang dan kelihatan baik.
 • Rumah minecraft sejuk yang mudah : Minimalis dan layak.
 • Rumah Minecraft yang mencolok : Salah satu rumah minecraft yang paling mudah.
 • Rumah moden yang besar .
 • .
 • Rumah Minecraft yang layak : Binaan yang cukup mudah untuk membuat.
 • Rumah Minecraft yang substansial .
 • Rumah kelangsungan hidup Jepun : Mengingatkan kita tentang keanggunan tanah matahari terbit.
 • : Memancarkan getaran sutera, kemewahan, dan kemewahan.
 • .
 • : Butiran yang memukau
 • Rumah minecraft bawah air yang cerah .
 • Rumah gunung yang bergaya Memberi perspektif baru ke bangunan rumah di Minecraft.
 • Mega Minecraft Villa .

. Senarai ini juga terdiri daripada rumah -rumah minecraft yang paling keren yang semestinya membuat anda bermula dengan beberapa yang paling licin membina di sana.

. . .

Yang terbaik

. Anda akan mempunyai lebih banyak pengalaman dengan cara itu dan mempunyai kemungkinan yang lebih besar untuk menunjukkan rumah -rumah yang sejuk untuk dibina di Minecraft.

Untuk senarai ini, kami akan pastikan untuk memasukkan pelbagai jenis rumah dalam permainan, jadi ada yang terlibat untuk setiap jenis pemain yang bercita -cita. .

. Rumah moden yang cukup besar

Sumber: Rizzial

Rumah moden yang cukup besar adalah sentuhan kelas dan bahan. . . Anda tidak akan memerlukan banyak sumber yang sukar diperolehi untuk menjadikan rumah itu hidup. Kumpulkan beberapa batu bata, sekumpulan papan kayu hutan, dan konkrit putih dan anda akan menjadi emas.

Lebih baik anda mengambil sesuatu yang perlahan dan jangan ragu untuk merosakkan dari semasa ke semasa. Kesalahan anda akan menjadikan anda pembina yang lebih baik di Minecraft -itu pasti. Walau bagaimanapun, penting untuk bermula dengan betul dengan mengakui susun atur asas rumah moden yang cukup besar. Parameter yang disyorkan adalah 14 hingga 12 blok panjang dan lebar masing -masing. . Kami mencadangkan mencuba pembentukan ini dengan segera!

2. Rumah minecraft kecil sejuk

rumah minecraft kecil sejuk

Rumah terbaik di minecraft tidak semestinya besar dan tinggi. Sebilangan daripada mereka dapat menarik pandangan yang sangat baik dengan menduduki jejak yang lebih kecil. Itulah yang sebenarnya rumah Minecraft kecil ini yang cuba dilakukan dan cukup berjaya melakukannya. . Apa yang anda perlukan di sini untuk sebahagian besar adalah beberapa konkrit putih, panel kaca, dan konkrit kelabu.

Kebanyakan bahan yang diperlukan pada dasarnya dianggap permainan awal dan tidak menjamin banyak usaha. Sekiranya kita menjadi faktor dalam hiasan dalaman, anda perlu bergerak ke beberapa peringkat lanjutan, seperti tanglung, lukisan, dan juga permaidani. Bagi bahagian luar, sebaiknya anda mengumpulkan beberapa papan oak dan daun pokok oak juga untuk hasil yang terbaik.

 • Mengetahui cara menetapkan semula atau memuat semula ketulan di Minecraft tidak ada yang tidur. Ketahui cara melakukannya di sini.

. Rumah minecraft sejuk yang mudah

Anda tidak boleh salah dengan rumah Minecraft yang tidak melibatkan kerumitan kerumitan. Malah, ramai yang bersetuju bahawa yang terbaik adalah yang paling mudah dalam reka bentuk. . .

Anda boleh menukar perkara dan memperkenalkan serba boleh dalam campuran dengan membuat penambahan anda sendiri ke konkrit. Sekiranya anda ingin menukar konkrit kelabu dengan konkrit putih, anda lebih baik daripada dialu -alukan untuk berbuat demikian. . dalam permainan semuanya dihiasi dengan minimalism dan kesesuaian. .

4. Rumah Minecraft yang mencolok

Sumber: Rizzial

Beberapa idea rumah di Minecraft boleh mempunyai reka bentuk desa tetapi masih berjaya menarik perhatian. Rumah Minecraft yang mencolok adalah sesuatu yang sesuai dengan memo di sini, memberi anda struktur pencakar langit dan secubit fleksibiliti dengan panel kaca untuk menyerap dalam pandangan. Bagi seluruh bahan yang berkenaan, anda perlu menyimpan sedikit di batu permata, papan oak, dan slab batu permata. Anda boleh dengan mudah memulakan dengan susun atur asas menggunakan batu permata sebagai blok bangunan asas.

. Rumah Minecraft yang mencolok mungkin kelihatan sukar untuk dibina, tetapi ia benar -benar salah satu rumah Minecraft mudah yang mudah untuk ditambahkan ke dunia anda. Terdapat banyak ruang untuk berjalan -jalan, meletakkan diri anda dengan katil untuk tidur, dan menghiasi rumah dengan tanglung dan mana -mana untuk menyesuaikan katil ke kesempurnaan. .

.

rumah kelangsungan hidup minecraft sejuk

Sekiranya anda bukan jenis orang yang akan diselesaikan dengan kurang, pertimbangkan untuk melihat idea rumah Minecraft yang besar yang telah kami buat untuk tujuan anda. Ia menggunakan gabungan konkrit kelabu dan putih dan menempatkan kolam renang yang cukup besar, sekiranya anda perlu mandi maya yang cepat. Anda perlu melabur sedikit masa dalam mengumpulkan senarai sumber yang besar yang diperlukan oleh rumah ini jika anda ingin membinanya dalam mod survival. Sudah cukup jelas bahawa beberapa rumah Minecraft yang paling menarik tidak datang yang murah atau mudah.

6.

rumah kelangsungan hidup minecraft sejuk

Sebilangan pengguna mahu masuk dan membina rumah besar yang seumur hidup untuk diri mereka sendiri di Minecraft. Sudah tentu, berbuat demikian secara teknikal akan mendarat mereka salah satu yang terbaik Rumah Minecraft yang sejuk . Reka bentuk yang dipersoalkan mempunyai beberapa ciri cemerlang yang benar -benar meletakkan rumah di tempatnya, dan itu hanya di bahagian atas. Anda mempunyai beberapa tangga besar yang naik ke tengah-tengah rumah di setiap sisi, balkoni penuh bungkus, dan kolam besar. Tambahkan pedalaman pedas dengan lukisan, bingkai item, dan berdiri dan anda melihat berkualiti tinggi di seluruh tempat.

7. Rumah Minecraft yang layak

Sumber: Rainbowgamerpe

. Beberapa rumah terbaik dalam permainan adalah yang mempamerkan hari kelas dalam siang hari tanpa melanggar peluh. Sekumpulan bahan asas seperti konkrit putih, rumput, dan kayu oak harus melakukan tipu muslihat untuk rumah minecraft yang baik, jadi anda pasti harus memberikan reka bentuk yang ditembak dengan kemudahan bangunannya. Anda juga boleh mendapatkan beberapa panel kaca dalam kisah kedua bangunan untuk memperkenalkan lebih jelas dan menjadikan rumah tidak kurang daripada mempesona.

.

rumah kelangsungan hidup minecraft sejuk

Salah satu cara terbaik untuk memamerkan kemahiran reka bentuk kreatif anda di Minecraft adalah untuk mewujudkan rumah yang besar yang membuat pemain sekitar tidak melakukan apa -apa kecuali memuji itu. . . . Jalan masuk boleh ditambah di hadapan garaj dan lebih banyak pencahayaan boleh digunakan di hadapan rumah.

9. Rumah kelangsungan hidup Jepun

Rumah Minecraft yang sejuk

Rumah Jepun adalah urusan yang mengagumkan yang mengingatkan dunia keanggunan tanah matahari terbit. Anda boleh mempunyai semua Rumah Minecraft yang sejuk . .

10.

. . . . .

. Vogue Minecraft House

reka bentuk rumah minecraft sejuk

. Rumah Minecraft Vogue adalah binaan yang sangat bergaya yang menggunakan gabungan mewah warna gelap dan cahaya untuk menyerang kontras yang sempurna. Terdapat garaj, pintu masuk penuh, dan reka bentuk tiga tingkat untuk membantu pemain memuaskan keinginan mereka untuk mempunyai salah satu rumah minecraft yang terbaik yang pernah ada. Sukar untuk melewati binaan yang hebat untuk dunia minecraft seseorang.

12. Desert Minecraft House

Sumber: Minecraft A1mostaddicted

? . . .

.

. . Ia cukup jelas dari imej di atas yang mencipta Builds Underwater adalah konsep yang agak segar yang masih belum diambil sebahagian besar pangkalan pemain Minecraft. . Pastikan anda tahu bagaimana membuat span dalam permainan kerana anda memerlukan mereka untuk mengalirkan air keluar dari kawasan bilik tidur.

14. Rumah gunung yang bergaya

Sumber: Iriegenie

Melarikan diri dari norma Minecraft dan bangunan rumah tradisional dan menembak untuk pendekatan yang berbeza. . Jika anda bosan dengan reka bentuk rumah yang biasa, biarkan rumah Minecraft yang bergaya memberikan perspektif baru. Sejauh rumah sejuk untuk dibina di Minecraft Go, yang satu ini mudah mendahului senarai. . Anda tidak boleh salah dengan sebuah rumah yang secara literal diletakkan di atas gunung -swag yang dipamerkan hanya dari carta.

. Mega Minecraft Villa

Sumber: Permainan Akila

Untuk mengatasi senarai ini, kami mempunyai idea rumah Minecraft yang menarik untuk anda pergi untuk mencuba di dunia Minecraft anda. Mega Minecraft Villa yang benar. . .

. Anda akan memerlukan banyak daripada mereka, jadi pastikan anda mempunyai sekitar 200-300 unit bahan ini untuk menjamin kejayaan anda. . Lebih mudah dikatakan daripada dilakukan, tetapi rupa kepuasan di wajah anda pada masa anda selesai dengan binaan ini akan menjadi sesuatu yang lama dihargai.

 • . Menyelaraskan proses dengan menggunakan baldi sebaliknya sambil mengetahui cara membuatnya di sini.

Petua dan cara untuk membina rumah minecraft yang sejuk

Tanpa menggunakan shaders, mods, atau pek tekstur yang membina rumah minecraft yang sejuk mungkin sukar terutama ketika anda bermain minecraft dalam mod survival. ! .

Petua pertama adalah menggunakan . . Selain itu, anda juga akan mendapat idea untuk menambah ciri-ciri sejuk dan mudah dibina yang akan menjadikan rumah minecraft anda menjadi hidup.

Petua seterusnya ialah menggunakan a pelbagai . Contohnya, bukannya menggunakan sahaja , blok konkrit juga. Tambahan pula, Blok anggur Permaidani juga.

Petua yang baik adalah menggunakan Lampu dongeng dan Glowstones Sebagai sumber cahaya anda. Untuk membuat barang sejuk seperti lampu di rumah minecraft anda.

er. Untuk teleport di rumah minecraft anda jika anda mempunyai siling tinggi rumah anda akan memberi gambaran tentang rumah Minecraft yang sejuk.

boleh bertukar kepala, memandangkan anda membinanya dengan betul dalam mod kreatif atau survival. Anda boleh mendapatkan semua hak membual di dunia jika anda berjaya mengukir sebuah rumah yang kelihatan moden yang meninggalkan tidak kurang daripada kesan yang menarik secara boleh dipercayai. .

Senarai rumah dalam panduan terdiri daripada yang sukar untuk reka bentuk yang lebih mudah, jadi pilih mengikut tahap kemahiran anda untuk hasil yang terbaik. . Nasib baik di luar sana!

?

! .

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami.

Rumah kelangsungan hidup minecraft terbaik

Di mana -mana dunia Minecraft, pada satu ketika, anda perlu membina sebuah rumah. .

. Malangnya bagi saya, saya menghisap menerjemahkan idea membina saya ke format blocky minecraft.

Nasib baik, hari ini, internet dipenuhi dengan pelbagai idea rumah minecraft yang berbeza. Sebaliknya, ini bermakna bahawa menyaring semua tutorial yang berbeza boleh menjadi proses yang panjang.

Oleh itu, kami telah mengumpulkan beberapa yang terbaik di bawah! .

Adakah anda mempunyai reka bentuk rumah survival minecraft yang hebat? Adakah anda menyusun tutorial mengenai cara membinanya, atau video YouTube yang menunjukkannya? Hantarkan kami pautan ke bahagian komen di bawah dan kami akan mempertimbangkan memaparkannya dalam siaran ini! Juga, sila pertimbangkan untuk melanggan saluran YouTuber ini kerana mereka telah membuat beberapa usaha yang nyata dalam membawa anda Minecraft yang sejuk ini membina.

1.

Pertama adalah kegemaran peribadi saya -rumah gunung bawah air oleh Zaypixel. Saya selalu menyukai kesederhanaan gunung yang membina, melihat kerana mereka cenderung sedikit lebih daripada “lubang di dinding.”Melakukan perkara yang sama tetapi di bawah air mungkin kelihatan agak menakutkan, tetapi saiznya kecil membuatnya mudah. .

.

. Walaupun Sheepgg berjaya mencatatkan rupa, binaannya kecil dan cukup mudah sehingga ia juga boleh menjadi rumah starter anda.

. Rumah Villa Moden untuk bertahan hidup

Saya bukan peminat terbesar rumah minecraft gaya moden (saya cenderung menikmati estetika Cottagecore dan Fantasy), tetapi reka bentuk ini oleh Akila Gaming adalah sesuatu yang istimewa. Ia memberi tumpuan kepada menegak, dan hasilnya adalah rumah gaya moden yang kelihatan seperti ia datang terus dari novel sci-fi.

4. Rumah besar untuk bertahan hidup

Reka bentuk ini oleh Sevaris berada di sisi yang lebih besar, tetapi bernasib baik, bahan -bahan yang digunakan cukup mudah diperoleh. Penggunaan blok diorit yang berbeza memberikan rumah semacam rupa zaman pertengahan, atau rumah yang lebih moden yang hanya jatuh ke haus dan lusuh.

5. Reka Bentuk Mansion Suburban

Walaupun tajuk itu mengatakan “rumah”, reka bentuk ini oleh Rizzial benar-benar lebih banyak rumah gaya pinggir bandar yang besar. Walau bagaimanapun, keperluan sumber (yang bernasib baik disenaraikan dalam video) kelihatan lebih tinggi daripada binaan lain dalam senarai, jadi pastikan anda boleh mengambil hit sebelum memulakan yang satu ini.

6. Rumah ladang hidup yang sempurna

. Pelan lantai yang tinggi adalah perbezaan yang bagus dari binaan lain, dan reka bentuk ladang termasuk dalam tutorial menawarkan sumber awal makanan juga.

7.

Entri lain untuk kediaman gaya moden, reka bentuk rumah ini oleh Minecraft A1mostaddicted adalah reka bentuk terbesar setakat ini. Bukan sahaja ia mempunyai panel solar yang ditubuhkan di atas bumbung (sebahagiannya terima kasih kepada pek tekstur), ia juga mempunyai kolam renang tanah. Binaan ini memerlukan banyak kuarza walaupun, jadi saya harap anda menikmati berada di tempat yang lebih baik.

8. Reka bentuk survival dua pemain

Jangan biarkan watak -watak Korea dalam tajuk menakutkan anda -ini dibina oleh Iriegenie mempunyai sari kata bahasa Inggeris, menjadikannya sangat mudah untuk diikuti. Ia juga salah satu daripada beberapa yang dibina di luar sana yang khusus memenuhi pengalaman berbilang pemain – yang merupakan cara yang lebih disukai untuk bermain banyak di luar sana.

9. Rumah bertahan gaya Cottage

Semasa berada di sisi yang lebih besar, reka bentuk ini oleh BigTonymc masih sederhana dan cukup kecil sehingga ia tetap menjadi binaan yang agak mudah untuk dilakukan. Pilihan warna mungkin kelihatan agak ganjil pada mulanya, tetapi membolehkan produk siap bercampur dengan pemandangan hutan di sekitarnya.

10. Rumah hidup kayu besar

Rumah ini, yang direka oleh Rainbowgamerpe, mengikuti beberapa amalan standard, tetapi juga menggabungkan susun atur yang sangat unik. Sebahagian besar ruang tamu berada di atas besar, sambil menggali sebahagian tanah untuk menggunakan sebanyak mungkin ruang. Hasilnya kelihatan sangat sejuk, dan anda boleh menggunakan blok pilihan anda sendiri untuk menyesuaikan diri dengan estetika apa pun yang anda inginkan.

11. Rumah kayu untuk bertahan hidup

Rumah Kayu ini oleh Brandon Stilley Gaming terbukti begitu besar sehingga ia sebenarnya berpecah kepada pelbagai video. Ini adalah pemergian yang menyenangkan dari rumah gaya yang lebih futuristik, dan sementara anda mungkin perlu memotong hutan (atau dua), ia bernilai usaha dan sumber daya.

12. Rumah survival minecraft muktamad

Judul itu hanya menyampaikan aspirasi yang tinggi, tetapi rumah ini, yang direka oleh Folli, tinggal di sana. Walaupun anda mungkin perlu memotong hutan atau dua lagi, penggunaan batu permata dan varian mossynya meminjamkannya dengan sedikit abad pertengahan dengan susun atur yang lebih moden.

13. Reka bentuk rumah oak besar

. Ini dibina oleh tutorial seni bina Juns mab mempunyai skim lantai yang tinggi, meninggalkan banyak ruang untuk dimasukkan ke dalam apa sahaja yang anda mahukan.

14. Kabin kayu untuk bertahan hidup

Walaupun kabin ini yang direka oleh Greg Builds terasa lebih kecil daripada yang lain, itu mungkin perkara yang baik. Walaupun saiznya yang kecil, susun atur yang bergaya dan koleksi helah kecil menjadikan produk siap kelihatan sangat halus.

15. Idea rumah gaya zaman pertengahan

Ini dibina oleh Bluenerf Minecraft adalah yang pertama bergaya abad pertengahan. Penggunaan blok tulang adalah cara yang baik untuk memberikannya bersama -sama dengan rasa, dan keputusan untuk membina asas untuk rumah itu sendiri adalah sentuhan yang bagus.

16. Rumah gaya pantai untuk kelangsungan hidup tegar

Walaupun reka bentuk ini diambil dari Let’s Play Waxfraud, bukannya video tutorial, ia pasti bernilai menonton. Palet warna merah membezakannya daripada yang lain, dan penggunaan helah usia baru (dan blok) seperti api api benar-benar membuatnya menonjol.

17. Idea rumah bertema fantasi

Dibina bertemakan fantasi ini oleh Minecraft Fantasy Builds yang sesuai ini pasti lebih aneh daripada yang lain dalam senarai ini. Penggunaan dedaunan dan blok lumut lain menjadikannya kelihatan seperti ia keluar dari hutan elven.

18.

Yang terakhir dari rumah gaya moden, tutorial ini oleh Jintube bukanlah yang terbesar di luar sana, tetapi ia mengikuti tema reka bentuknya sendiri yang saya rasa sangat keren. Daripada sel -sel sudut reka bentuk moden yang lain, yang satu ini dibina dalam bulatan, dengan dinding lantai pertama dibuat sepenuhnya dari kaca.

19. Tutorial rumah oak besar

. Ia masih akan mengambil sedikit kayu, jadi saya harap masih ada beberapa hutan yang tersisa di dunia anda.

20. Rumah hidup estetika/selesa

Terakhir tetapi sudah tentu kita tidak mempunyai reka bentuk Cottagecore yang disusun oleh Tootsie. Dengan susun atur yang mudah dan reka bentuk yang anggun, kontras batu permata kasar dan terracotta licin menjadikan campuran yang bagus dari estetika desa dan baru umur.

Robert Brandon

Robert Brandon

. Ketika dia tidak sibuk merendam dirinya dalam pengajiannya, dia menghabiskan waktunya membaca, menulis, dan menghidupkannya dengan orang lain dalam pelbagai permainan multiplayer.