Top 10 permainan survival yang akan datang yang kelihatan menyeronokkan | Pemain membuat keputusan, 10 permainan survival yang akan datang di Steam – Cubold Gaming

10 permainan survival yang akan datang di Steam

Dungeons dan juga meratakan sistem berkisar, apa yang dipanggil, api. Anda mendapat api Semasa anda membunuh lebih banyak raksasa dan pencarian lengkap, dan saya tidak tahu sama ada ini pasti tetapi nampaknya anda boleh kehilangan api anda mempunyai, seperti sistem jiwa dalam jiwa gelap.

10 permainan survival teratas yang akan kelihatan menyeronokkan

Permainan survival yang akan datang

Permainan Survival telah berkembang popular pada tahun-tahun kebelakangan ini, sama ada mereka permainan pemain tunggal, permainan survival PVP, atau permainan survival bersama. Walaupun sudah ada banyak permainan survival di pasaran, terdapat lebih banyak lagi dalam perjalanan pada tahun 2023 dan di luar yang kelihatan menyeronokkan dan menakjubkan.

Kami telah menyusun senarai yang merangkumi segala-galanya dari permainan multiplayer ke tajuk pemain tunggal dengan unik mengambil genre. Jangan lagi mencari permainan survival anda yang seterusnya! Berikut adalah sepuluh permainan kelangsungan hidup yang paling menarik.

10. Honeycomb – TBD (PC)

Yang pertama dalam senarai adalah sarang lebah, kotak pasir hidup di mana ciri -ciri utama adalah penerokaan SOTA7, dunia asing dengan pelbagai bioma dan spesies haiwan, dan bangunan asas.

Semasa anda meneroka, anda akan menemui pelbagai sumber dan haiwan yang boleh anda gunakan untuk menguji kebolehan bioengineering anda. Selain itu, rakan anda boleh menyertai dunia anda untuk membantu anda dalam mengumpulkan sumber dan membina pangkalan.

Honeycomb

Jaga pangkalan anda, tumbuh -tumbuhan, dan buat asas yang ideal yang anda suka

9. State of Decay 3 – TBD (PC, Xbox Series X | S)

State of Decay 3 adalah ansuran ketiga dalam siri ini, dan ia mungkin menjadi yang terbesar setakat ini apabila ia dikeluarkan kerana pembelian syarikat Microsoft pada tahun 2018.

Tidak ada yang diturunkan sejak penggoda pengumuman, tetapi memandangkan permainan kedua sudah luar biasa dan mempunyai asas yang kukuh dengan kemas kini yang berterusan hingga ke hari ini, permainan ketiga hanya dapat menjadi lebih baik.

State of Decay 3 akan disenaraikan lebih tinggi jika lebih banyak maklumat mengenai permainan menjadi tersedia, tetapi buat masa ini, ia akan kekal dalam kedudukan ini sebagai salah satu permainan survival yang paling dinanti -nantikan yang akan dikeluarkan.

Keadaan kerosakan 3

Bayangkan melihat “zombie” yang luar biasa di sepanjang jalan

8. Dinasti Wild West – 16 Februari 2023 (PC)

Kami Tidak Melihat Tetapan Wild West dalam Permainan Video Sangat kerap, tetapi nampaknya kami akan mendapat satu tahun ini dengan Dinasti Wild West, yang akan dibebaskan pada 16 Februari 2023.

Penekanan di Dinasti Wild West nampaknya berada di aspek bangunan dan kelangsungan hidup ketika anda membina dinasti anda sendiri dalam permainan. Ini campuran rpg, bangunan bandar, dan simulasi yang boleh menjadi sangat bercita-cita tinggi tetapi akan menjadi hebat jika dilakukan dengan betul.

Terdapat banyak misi untuk diselesaikan, serta penerokaan di dunia yang luas Dinasti Wild West, dan, tentu saja, membina penyelesaian anda, di mana anda boleh menetapkan pekerja untuk melakukan tugas untuk anda.

Dinasti Wild West

Buat bandar anda sendiri, dan pastikan dinasti anda bertahan

7. Palworld – 2023 (PC, Xbox Series X | S)

Palworld adalah permainan kerajinan survival terbuka yang akan datang di mana pemain akan dapat menemui, berkawan, dan juga mengumpulkan pelbagai makhluk yang ditemui di dunia yang luas permainan. Dalam permainan ini, makhluk -makhluk itu disebut sebagai “pal,” yang mempunyai cincin yang bagus untuknya.

Anehnya, ia mempunyai gaya visual yang comel, tetapi ia boleh menjadi kejam ketika anda melawan raksasa untuk bertahan dan meneroka dunia. .

Tambahan pula, multiplayer boleh didapati di Palworld, membolehkan anda meneruskan pengembaraan dengan rakan -rakan anda atau berperang dengan mereka.

Palworld

Jinak dan jaga “sahabat” anda di palworld

6. Wanderlost – TBD (PC)

Wanderlost mungkin tidak kelihatan sebagai permainan survival zombie pada pandangan pertama, tetapi ia adalah, dan berdasarkan apa yang kita ketahui sekarang, ia boleh menjadi sangat menyeronokkan.

Bermula, dunia dijana secara prosedur, yang menambah elemen roguelite ke permainan yang telah terbukti berfungsi dengan baik dalam permainan survival kerana ia tidak menjadi berulang -ulang cepat. Pemain akan ditugaskan untuk mengumpulkan sumber, membuat senjata, dan juga membina pangkalan untuk mempertahankan serangan zombie.

Penjarahan, pertanian, dan memancing adalah antara aktiviti lain yang terdapat dalam permainan ini. Selain itu, ia mempunyai mekanik RPG, yang bermaksud bahawa semasa anda memotong jalan anda melalui permainan dengan melakukan tugas dan membunuh zombi, anda akan mendapat tahap dan membuka kunci faedah.

Wanderlost

Mengumpulkan sumber, dan menghasilkan barang -barang yang akan membantu anda bertahan dalam pertempuran anda terhadap zombi

5. Nightingale – TBD (PC)

Nightingale pada dasarnya adalah permainan survival dunia terbuka yang ditetapkan dalam dunia fantasi, yang bermaksud anda akan menghadapi makhluk yang pelik. Anda boleh mengembara melalui pelbagai alam sehingga anda sampai ke bandar malam.

Sebagai permainan PVE penuh, pemain akan dapat menikmati permainan ini sendiri atau bersama bersama rakan. Semasa anda menemui skema, anda boleh mengumpulkan sumber, senjata kraf dan barang, dan juga menaik tarafnya untuk mempunyai elemen terpesona. Satu lagi aspek penting dalam Nightingale ialah bangunan dan pengurusannya. Semasa anda membina struktur untuk mewujudkan sebuah bandar, anda akan dapat mengupah pekerja untuk mengautomasikan pengeluaran semasa anda memberikan tugas mereka, semuanya meneroka lebih banyak dunia.

Selain itu, anda boleh mengembara alam dengan dunia, dan anda boleh sedikit mempengaruhi bagaimana ia dihasilkan berdasarkan kad alam anda, yang merupakan faktor besar dalam penjelajahan permainan.

Nightingale

Melawan makhluk ajaib dan mencari jalan untuk pulang

4. FrostPunk 2 – TBD (PC)

Frostpunk 2 adalah sekuel permainan survival yang diiktiraf secara kritikal, dan jika anda sedang mencari pembina bandar yang keras dengan cabaran yang sukar, permainan ini adalah untuk anda.

Cabaran baru menanti anda semasa anda berusaha untuk menguruskan metropolis anda dan mengurangkan penderitaan masyarakat anda. Ini semua tentang membuat keputusan dan memikirkan bagaimana untuk membantu cuaca bandar anda ribut.

Frostpunk 2

Selalunya musim sejuk, dan ia akan menjadi lebih teruk di frostpunk 2

3. Lord of the Rings: Kembali ke Moria – Q2 2023 (PC)

Mana -mana permainan walaupun jauh dari Lord of the Rings akan selalu dipenuhi dengan harapan yang tinggi. The Lord of the Rings: Kembali ke Moria, permainan yang sangat unik yang terikat dengan media berlesen, harus memenuhi gembar -gembur.

Permainan ini memberi tumpuan kepada orang kerdil, dan anda boleh bermain dengan rakan -rakan untuk membuat sumber pengumpulan, membina pangkalan anda, dan melawan musuh yang akan anda hadapi semasa anda meneroka persekitaran yang dihasilkan secara prosedur.

The Lord of the Rings: Return to Moria adalah permainan survival dengan fokus pada bangunan asas dan pengurusan sumber, serta keupayaan untuk membuat barang -barang terpesona dan, tentu saja, mencipta watak unik anda sendiri dalam permainan.

Tuan cincin kembali ke Moria

Bermain sebagai orang kerdil dan bertahan di Lord of the Rings: Kembali ke Moria

2. Anak -anak Hutan – 23 Februari 2023 (PC)

SONS OF THE FOREST adalah permainan survival dunia terbuka dengan sentuhan seram, kerana musuh utama permainan adalah kanibal dan raksasa yang mengasyikkan.

Membina pertahanan dan perangkap untuk menjaga kanibal di teluk, kemudian kraf senjata untuk membantu dalam pembinaan kabin, senjata, dan barang -barang lain. Musim berubah di anak -anak hutan, menjadikannya perlu untuk menyimpan daging dan sumber.

Sekiranya anda merasa sukar untuk bertahan, jemput rakan anda untuk menyertai anda kerana ia juga menyokong permainan co-op.

Anak lelaki hutan

Kanibal berbahaya dan licik

1. Stalker 2: Heart of Chornobyl – Disember 2023 (PC, Xbox Series X | S)

Nombor satu tidak lain daripada s.T.A.L.K.E.R. 2: Hati Chornobyl, yang merupakan puncak permainan survival yang memberi tumpuan kepada ketegangan pasca apokaliptik semasa cuba memenuhi keperluan asas seperti kelaparan, tidur, dan kesan radiasi.

Cerita ini tidak linear, jadi setiap cerita adalah unik ketika anda maju melalui itu, dan mereka berbangga dengan sistem AI yang canggih yang akan mencabar kedua-dua pemain baru dan veteran. Mereka juga menjanjikan sokongan mod untuk memperluaskan alam semesta permainan, serta mod multiplayer yang akan ditambah sebagai kandungan pasca pelancaran, yang membolehkan playthroughs solo sebelum akhirnya bermain dengan rakan-rakan.

Stalker 2: Hati Chornobyl

Terdapat banyak raksasa yang mengerikan di Stalker 2: Heart of Chornobyl

Anda juga mungkin berminat:

  • 31 permainan survival terbaik untuk PC
  • 10 permainan survival zombie terbaik teratas
  • 11 Permainan Survival Terbuka Dunia Terbaik 11 Terbaik

10 permainan survival yang akan datang di Steam

Sekiranya anda seperti saya, anda sentiasa mencari Pengalaman permainan survival terbaik seterusnya, Tetapi tidak pernah ada cara yang pasti untuk mengetahui sama ada permainan survival yang akan datang adalah baik. Nah, inilah 10 permainan kelangsungan hidup yang akan datang yang saya rasa kelihatan cukup menarik untuk mengawasi.

. Pokok Kehidupan: Oddria

Jadi, Pokok Kehidupan: Oddria adalah permainan pertama yang saya ingin tunjukkan dan sebenarnya ia adalah susulan kepada permainan lain yang dipanggil Tree of Life.

Permainan ini menempatkan anda di pulau Dan anda perlahan -lahan membina sendiri . Sekarang, bersama -sama dengan dapat membina kampung anda sendiri, anda boleh bermain dengan pemain lain dan sama ada membuat Perikatan dengan mereka atau anda boleh musuh dengan mereka.

Saya rasa yang paling banyak Menarik Sebahagian daripada permainan ini adalah jenis Rasa lanun. Anda boleh meneroka dan Runtuhan emas dan harta.

Permainan ini dirancang untuk dibebaskan pada suatu ketika lewat 2020 Dan ini pasti permainan yang anda harus perhatikan dan ia adalah permulaan yang hebat untuk senarai.

9. Kecil

Sekiranya anda pernah melihat rakaman permainan Berasaskan, maka permainan ini akan Lihat Dan saya mengandaikan walaupun rasa Betul serupa untuk itu.

The premis pada dasarnya sama seperti berasaskan. Anda bermula shrunken turun dan matlamat anda adalah untuk dan cari Apa yang berlaku kepada anda dan mengapa anda menyusut.

Yang utama Saya lihat di sini adalah bahawa ia kelihatan seperti anda terjebak dalam hutan Dan anda berinteraksi dengan lebih banyak haiwan Seperti tupai dan burung.

Saya suka konsep yang berasaskan dan jika Smallland menariknya, . Ini juga akan dibebaskan pada suatu ketika di 2021.

8. Red Frost

Jadi, ketika saya sedang meneliti Red Frost, permainan ini mengingatkan saya banyak Hutan. Sebab saya fikir itu kerana ada elemen survival Tetapi cerita yang mendasari juga.

Permainan ini adalah Permainan survival orang pertama itu didorong cerita dan ada unsur -unsur seram . Anda diletakkan di a Musim sejuk yang keras persekitaran dalam a Rusia pasca apokaliptik.

Permainan ini mempunyai kerajinan Tetapi seperti yang saya katakan sebelumnya, ada aspek seram ke permainan. Dari apa yang dapat saya kumpulkan di sana juga mutant atau makhluk seperti zombie yang berkeliaran di dunia.

Ini ditetapkan untuk dibebaskan pada suatu ketika di 2021.

7. Planet liar

Planet liar Betul menarik perhatian saya kerana permainan ini bertujuan untuk menjadi agak Pengalaman hidup yang santai.

Getaran yang saya dapat dari permainan ini adalah satu yang saya dapat dari Astroneer. Saya selalu bermain permainan survival yang membolehkan anda pengalaman santai yang menyeronokkan.

Jadi, anda Kemalangan kapal angkasa di planet dan anda perlahan -lahan menemui tradisi di belakang planet ini, bukan hanya ini, tetapi planet ini ditetapkan pada Kitaran 90 hari.

planet akan merosot dan berubah dan apabila kitaran 90 hari habis, dunia akan berubah. Menambah Dungeons baru dan Seluruh landskap akan berubah juga.

Walaupun ia tidak mempunyai tarikh pelepasan muktamad Pada masa ini, ini pasti saya akan menonton.

6. Endling

banyak berbeza daripada yang lain dalam senarai. Pasca apokaliptik dunia, dengan matlamat melindungi anak anda.

The kelihatan sangat Menarik dan saya rasa premis itu jauh berbeza daripada apa yang akan dilakukan oleh permainan lain.

Awak boleh meneroka Bunuh haiwan Untuk membawa mereka ke cubs anda dan dari apa yang saya baca, anda melintasi dunia akhirnya membawa cubs anda ke satu -satunya di mana mereka tidak boleh dirugikan.

Permainan kelihatan sungguh menarik Dan saya fikir ia bernilai menyimpan tab.

5. Liar di hati

Liar di hati, bagi saya, kelihatan seperti gabungan dari dan pergerakan, Tetapi juga jika anda pernah bermain lama Permainan Pikman Nintendo, nampaknya ia mempunyai beberapa elemen Mengawal pikmin kecil Seperti makhluk untuk mengembangkan permainan.

Liar di hati juga bertujuan untuk melepaskan diri 2021 Dan jika permainan itu seperti tidak kelaparan dengan penambahan mekanik permainan dari Pikmin, maka ini .

4. Kampung Bulan

Jadi, Kampung Bulan adalah permainan simulasi ruang, dan tidak banyak yang diketahui tentang permainan tetapi pemaju mengatakan bahawa anda boleh Membina Roket Pelancaran, Bina Tanah dan Stesen Orbital Anda Sendiri, untuk melintasi bulan.

Seperti yang saya katakan, tidak banyak yang diketahui mengenai permainan sekarang dan itu , Tetapi dari apa yang kita tahu setakat ini, ini berpotensi menjadi pengalaman hidup yang sangat keren.

3. Api beku

Api beku ialah Multiplayer RPG, di mana anda boleh barang kraf, melawan makhluk, Dan tentu saja, Bina Pangkalan Anda Sendiri.

makhluk bos yang lebih besar kelihatan sangat sejuk dan anda mesti mempunyai pendekatan yang berbeza kepada setiap bos.

Disana ada Dungeons dan juga berkisar, apa yang dipanggil, . Anda mendapat api Semasa anda membunuh lebih banyak raksasa dan pencarian lengkap, dan saya tidak tahu sama ada ini pasti tetapi nampaknya anda boleh kehilangan api sistem jiwa dalam jiwa gelap.

Saya hanya tahu bahawa saya pasti akan memerhatikan yang satu ini, oh dan ia sepatutnya dibebaskan pada masa ini lewat 2020.

2. Tinkertown

Saya sangat teruja dengan yang ini. Jadi Tinkertown ialah Permainan Survival Sandbox Multiplayer. Ada kerajinan, bangunan, Dungeon menjelajah, dan Membongkar banyak tradisi.

Permainan ini juga mempunyai Underworld di mana anda menghadapi pelbagai jenis bos Dan permainan kelihatan seperti itu akan sama dengan Terraria, dengan rupa dan mekanik yang berbeza.

Permainan sepatutnya melepaskan beberapa waktu tidak lama lagi, mungkin tidak lama lagi, dan ada juga demo percuma bahawa anda boleh memuat turun, jadi anda boleh mencubanya. Ini adalah salah satu yang saya akan mengawasi saya pasti.

1. Icarus

Icarus. Ini adalah permainan berbilang pemain di mana anda diletakkan di Planet Alien.

Ada Bangunan asas dan kerajinan, Dan kerajinan itu nampaknya sangat luas. Anda membina teknologi Dan saya rasa matlamat akhir anda adalah untuk melarikan diri dari planet ini.

Saya fikir ia juga sangat penting untuk menyebut bahawa permainan akan menjadi Percuma untuk bermain. Di sana belum ada yang ditetapkan dalam tarikh pelepasan batu, Tetapi permainan kelihatan sangat menjanjikan dan saya tahu saya akan bermain ini ketika keluar.