Top 10 permainan survival yang akan datang 2022 dan seterusnya, permainan survival terbaik yang akan datang 2023 (dan seterusnya) – Gamingscan

Permainan Survival Terbaik yang akan datang 2023

Seperti banyak permainan survival, cerita itu agak tidak linear tetapi selalu ada cukup untuk mengunyah untuk pemain yang berminat untuk belajar tentang makhluk dan penetapan permainan.

10 permainan survival teratas yang akan datang 2022 dan seterusnya

Sama ada bersendirian atau dengan rakan, permainan survival masih merupakan cara terbaik untuk menguji keberanian anda semasa bermain dengan pantas. Kecuali anda bermain 7 hari untuk mati dan itu bermakna anda bermain pada kadar permainan yang ditetapkan. Bagaimanapun, 2022 kelihatan seperti tahun yang hebat untuk permainan survival jadi inilah senarai permainan survival yang akan datang 2022 dan di luar itu anda harus melihat.

Apakah ciri -ciri yang menentukan permainan survival?

Ciri -ciri yang menentukan yang paling banyak permainan survival adalah rasa kelemahan ini dan bagaimana kita secara naluriah mengetahui bahawa keutamaan kita sering mempunyai perlindungan dan mempunyai sesuatu untuk dimakan dan diminum.

Anda boleh membuang perkara lain seperti musuh untuk bertarung dan unsur -unsur untuk diatasi tetapi selagi kita sentiasa membina, mengumpulkan, dan meneroka, atau sesuatu untuk bekerja, ia boleh berfungsi sebagai permainan survival.

Senarai permainan survival yang akan datang 2022 dan seterusnya

10 permainan survival teratas yang akan datang 2022 dan seterusnya - sehari sebelumnya

Hari sebelum

Tarikh Siaran: 1 Mac, 2023
Genre: Kelangsungan hidup, tindakan, penembak
Platform: PS5, Xbox Series X | S, PC

Secara jujur, permainan ini lebih berhak mendapat tempat teratas dalam senarai tetapi semakin banyak permainan ini akan ditolak, semakin kita tertanya -tanya apakah permainan ini akan dikeluarkan sama sekali. Ia sudah sepatutnya dikeluarkan pada 21 Jun ini dan kini ia telah dipindahkan ke 1 Mac tahun depan. Ini adalah beberapa bendera merah yang serius yang semua orang harus waspada.

Bagi permainan itu sendiri, ia kelihatan seperti salib antara bahagian dan yang terakhir dari kami. Ia kelihatan dan terasa sangat baik tetapi sehingga kita mempunyai lebih banyak jaminan bahawa permainan ini tidak entah bagaimana dalam masalah, kita akan menyimpannya dengan penuh semangat.

Dan itulah senarai kami untuk 10 permainan survival yang akan datang 2022 & seterusnya. Semoga anda menikmatinya. Senarai ini pasti mempunyai banyak permainan dengan tarikh yang tidak disahkan tetapi mengingati betapa sukarnya untuk mengimbangi permainan survival, kami lebih baik jika permainan ini hampir selesai. Tetapi kami masih akan memainkannya tanpa mengira ia adalah.

Sekiranya anda suka senarai ini, periksa:

  • 16 Jiwa yang akan datang seperti permainan 2022 & seterusnya
  • 15 permainan video teratas yang akan datang remake 2022 & Beyond (ditambah remasters)
  • 15 teratas JRPGS 2022 dan seterusnya
  • 10 Permainan Metroidvania yang akan datang 2022 dan seterusnya
  • 12 permainan pertanian yang akan datang 2022 dan seterusnya
  • 12 Permainan Platformer Teratas 2022 dan seterusnya
  • 15 teratas RPG yang akan datang 2022 dan seterusnya
  • 10 Permainan Simulasi Kehidupan Teratas yang akan datang 2022 dan seterusnya

Kami juga menjejaki semua siaran permainan video untuk tahun 2022. Anda boleh menyemaknya di sini:

Dan periksa video ini dari permainan Rye YouTuber di mana dia bercakap mengenai 8 permainan survival teratasnya yang baru pada tahun 2022!

Permainan Survival Terbaik yang akan datang 2023

Mencari permainan survival baru untuk dimainkan pada tahun 2023? Lihat senarai permainan survival yang akan datang untuk PC dan konsol.

Permainan Survival Skies Selamanya

Sekiranya anda mengalu -alukan cabaran hidup melalui keadaan yang paling teruk, maka anda boleh berharap dapat bermain permainan survival terbaik tahun ini.

Dari kotak pasir terbuka dunia untuk bertahan hidup seram, terdapat banyak permainan survival yang unik untuk teruja pada tahun 2023 dan seterusnya.

Dalam senarai ini, kami akan menyerlahkan Permainan Survival Terbaik Akan Datang Melepaskan platform Steam, PlayStation, Xbox, dan Nintendo Switch.

Kami mencadangkan menyemak semula pada masa akan datang untuk kemas kini dan pengumuman mengenai permainan survival baru terbaik untuk PC dan konsol.

Jadual Kandungan menunjukkan

Pembuatan semula ruang mati

Tarikh Siaran: 27 Januari 2023

Platform: Windows, PS5, Xbox Series X/S

Pertama, kami menyerlahkan pembuatan semula ruang mati asal yang sedang dibangunkan di Motive Studios.

Memandangkan Dead Space 3 dibebaskan pada tahun 2013, kembalinya penembak survival seram ikonik EA telah lama tertangguh.

Pembuatan semula akan menghidupkan kehidupan segar ke dalam asal tahun 2008 dengan aset sepenuhnya, kesan visual, dialog yang diperluaskan, dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, pada terasnya cerita tetap sama: Jurutera Isaac Clarke mendapati dirinya berada di atas kapal perlombongan yang terbiar yang krewnya telah berubah menjadi raksasa yang menakutkan.

Menduduki Marikh: Permainan

Tarikh Siaran: Januari 2023

Sekiranya anda menyukai permainan survival anda untuk mempunyai sistem permainan yang sangat teknikal, Menduduki Marikh mungkin berada di lorong anda.

Permainan ini melihat anda meneroka planet merah dengan harapan dapat menubuhkan koloni untuk generasi akan datang untuk mendiami.

Tugas anda adalah untuk membina dan menaik taraf pangkalan anda, penyelidikan kawasan berdekatan, mengumpulkan sumber, menanam tanaman, menjana oksigen, dan banyak lagi.

Terdapat penekanan terhadap realisme dan simulasi, tetapi tidak sampai ke tahap yang tidak bertanggungjawab; Yang berkata, mengharapkan banyak kematian awal ketika anda datang untuk mengatasi kehidupan di Marikh.

Dinasti Wild West

Tarikh Siaran: 16 Februari 2023

Mengingatkan permainan koboi seperti Red Dead Redemption 2 dengan pengurusan sim surgawi, Dinasti Wild West pasti bernilai menjaga radar anda.

Di dalamnya, pemain ditugaskan untuk membina ladang mereka sendiri sambil bertahan apa -apa halangan yang lama melemparkan jalan mereka.

Permainan ini merangkumi mod cerita khusus dengan beratus-ratus misi untuk menangani dan juga membina bandar yang disesuaikan dan juga kuda yang anda boleh naik.

Walaupun butiran lanjut jarang berlaku pada masa ini, kami boleh bergantung kepada pemaju Magic Magic untuk memberikan lebih banyak maklumat awal tahun depan.

Anak lelaki hutan

Tarikh Siaran: 23 Februari 2023

Bagi mereka yang tidak dikenali, Hutan adalah permainan seram survival yang bercita -cita tinggi yang memberi tumpuan kepada kerajinan dan pertempuran dengan musuh yang mengejutkan AI.

Seperti banyak permainan survival, cerita itu agak tidak linear tetapi selalu ada cukup untuk mengunyah untuk pemain yang berminat untuk belajar tentang makhluk dan penetapan permainan.

Untuk sekuelnya, Pemaju Endnight Games kelihatan mengembangkan alam semesta dengan watak -watak baru dan peristiwa yang berputar di sekitar pulau misteri lain.

Bersama dengan grafik yang lebih baik dan pertempuran lebih cair, anak-anak hutan akan menekankan permainan yang didorong oleh pasukan yang menyokong multiplayer dalam talian.

Sistem kejutan redux

Tarikh Siaran: Mac 2023

Apabila kejutan sistem asal dikeluarkan pada tahun 1994, pengkritik memuji fizik yang agak realistik permainan dan skala persekitaran 3Dnya.

Hari ini, siri ini diingati kerana meningkatkan genre orang pertama walaupun kejayaannya sudah singkat.

Nasib baik, pemaju Night Dive Studios sedang mencari untuk membawa kembali kehidupan yang asal dengan pembuatan semula yang dibiayai oleh backer yang kini dalam kerja-kerja.

Pembuatan semula akan sekali lagi melihat kami mengawal penggodam yang bijak ketika mereka meneroka stesen angkasa yang penuh dengan makhluk yang menakutkan dan AI bermusuhan bernama Shodan.

Voidtrain

Tarikh Siaran: TBA

Peminat Permainan Kerajinan Survival Terbuka Dunia Boleh Menetapkan Pandangan Mereka Di VoidTrain, permainan indie yang akan datang oleh Hypetrain Digital.

Direka untuk kedua-dua co-op dan pemain tunggal, permainan ini telah menjadi anggota krew kereta api ekspres interdimensional.

Misi anda? Untuk menemui dunia baru yang penuh dengan makhluk, musuh, dan lokasi yang pelik.

Sumber -sumber ini dapat dikumpulkan untuk menaik taraf dan menyesuaikan kereta api anda, membolehkan anda melawat tempat baru dan membina senjata yang lebih baik.

Nightingale

Tarikh Siaran: TBA

Nightingale adalah satu lagi permainan kerajinan survival dunia terbuka yang tugas anda dengan terus hidup di dunia bermusuhan yang terdiri daripada alam fantastik yang berbeza.

Ini boleh dilakukan solo atau bekerjasama dengan rakan.

Ini membolehkan anda menemui lokasi baru, termasuk bandar ajaib Nightingale, yang berfungsi sebagai benteng terakhir manusia.

Menjaga alam ini dengan semua kekuatan anda, anda perlu mencari bahan untuk mencipta senjata dan gear yang lebih kuat untuk membantu anda dalam pertempuran.

Honeycomb

Tarikh Siaran: TBA

Seterusnya, Honeycomb adalah satu lagi permainan survival eksklusif PC yang dijangka akan dibebaskan pada tahun 2023 oleh pemaju/penerbit Frozen Way.

Menggabungkan Tema Ruang, Alam, dan Eksplorasi, permainan yang menjana untuk “membangkitkan bioengineer dalaman anda,” dengan anda menyiasat planet berbahaya.

Digelar SOTA7, dunia asing ini masak dengan bahan -bahan berguna yang dapat dibuat ke dalam barang -barang untuk mengembangkan pangkalan anda dan menangkis ancaman.

Terdapat penekanan yang besar untuk bereksperimen untuk melihat bagaimana bahan dan objek yang berbeza berinteraksi dengan dunia semasa bermain bersendirian atau bersama rakan.

Wildmender

Tarikh Siaran: TBA

Platform: Windows, PS5, Xbox Series X/S

Mempunyai rupa bergaya yang sama bahagian yang comel dan menawan, Wildmender adalah permainan survival baru dari permainan Muse dan Kwalee.

Di dalamnya, sehingga empat pemain mendapati diri mereka menyatukan dunia yang rosak yang persekitarannya telah lama layu.

Untuk membawanya kembali, mereka perlu meneroka dunia untuk mencari benih untuk memupuk kebun dan memulihkan alam semula jadi kepada bekas kecantikannya.

Berdiri di jalan adalah pelbagai makhluk yang lebih besar daripada kehidupan yang hanya dapat dikalahkan dengan mantra sihir arcane.

Lord of the Rings: Kembali ke Moria

Tarikh Siaran: TBA

Peminat Middle-Earth berada dalam merawat ketika Lord of the Rings: Kembali ke Moria dibebaskan pada tahun ini.

Diberi sebagai permainan kerajinan survival yang ditetapkan pada usia keempat bumi tengah, ia melihat anda dan sahabat anda mengambil peranan orang kerdil.

Bersama -sama, anda akan memulakan pengembaraan baru untuk menuntut semula dan memulihkan tanah air Dwarven Moria.

Ini memerlukan anda mengumpulkan bahan, membina dan mengembangkan pangkalan, dan membina alat dan senjata baru untuk mempertahankan rumah anda dari penceroboh.

Selamanya langit

Tarikh Siaran: TBA

Platform: Windows, PS5, Xbox Series X/S

Dimainkan dari POV orang pertama, Forever Skies adalah permainan survival baru yang ditetapkan di bumi pasca apokaliptik yang dilanda bencana ekologi.

Menganggap kawalan seorang yang terselamat, pemain akan bekerja terbang, menaik taraf, dan menyesuaikan pangkalan udara canggih.

Untuk terus bertahan, anda perlu membuang sumber dengan perjalanan ke kawasan yang berlainan di permukaan, yang kebanyakannya ditimpa dengan hidupan liar dan patogen virus yang bermusuhan.

Hanya melalui penyelidikan dan penerokaan anda akan dapat maju dan akhirnya mencari ubat untuk penyakit misteri yang menghapuskan manusia.

Wanderlost

Tarikh Siaran: TBA

Yang diberikan dalam seni piksel 2D yang berwarna -warni, Wanderlost adalah kotak pasir survival yang akan datang dengan sim pertanian dan unsur -unsur roguelike.

Fokus permainan ini membuat jalan anda di sekitar dunia yang dipenuhi zombie untuk mengumpulkan bahan-bahan, membuat pelbagai senjata dan alat, dan membina tempat perlindungan yang diperkaya.

Dunia agak besar dan merangkumi sembilan bioma yang berbeza dengan bahaya dan sumber yang unik untuk mengawasi.

Apabila anda tidak sibuk melawan zombi, anda bebas untuk ladang, ikan, dan membina kandungan jantung anda.

Dissident: Frostland Escape

Tarikh Siaran: TBA

Platform: Windows, Mac, Linux

Akhirnya pada tahun 2023, Dissident: Frostland Escape adalah permainan survival baru mengenai tahanan yang melarikan diri dari kem buruh paksa.

Menggabungkan pasukan dengan rakan -rakan mereka yang dipenjarakan, pemain akan menetas pelan melarikan diri dan berani banyak bahaya di sekitar kawasan tanah beku.

Berharap untuk menangani cabaran seperti frostbite, kelaparan, dan dahaga, serta kewarasan watak dan pemangsa semulajadi seperti serigala.

Ini semua bersatu dalam pengalaman terbuka dan boleh dimainkan semula dengan peta modular yang dihasilkan secara prosedur dan pelbagai watak untuk dimainkan.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Tarikh Siaran: TBA

Platform: Windows, Xbox Series X/S

S.T.A.L.K.E.R. Permainan terkenal kerana mendapat pendekatan mereka untuk bertahan dalam dunia terbuka pasca apokaliptik.

Walaupun mereka selalu mengingatkan permainan seperti Metro dan juga RPG Fallout sedikit sebanyak, siri ini tiba -tiba hilang selepas hanya tiga siaran.

S.T.A.L.K.E.R. 2 akan melihat pemain meneroka “zon”, sebuah padang pasir yang disinari di sekitar tapak bencana nuklear Chernobyl.

Kawasan ini menonjol untuk tahap radiasi yang tinggi, yang menyebabkan pemancing membangunkan kebolehan ghaib yang mempengaruhi traversal dan pertempuran.

Simulator survival musim sejuk

Tarikh Siaran: TBA

Sekiranya anda seperti kami, maka anda suka menyelam ke dalam permainan simulasi yang paling aneh yang ditawarkan oleh PC permainan.

Ini termasuk simulator survival musim sejuk, sim survival yang akan datang yang melihat pemain cuba berani persekitaran yang keras di Gunung Washington State Park.

Hilang dan dengan sedikit bekalan, anda perlu bekerja tanpa mengenal penat lelah untuk bertahan hidup hidupan liar yang sejuk dan bermusuhan dengan kelaparan dan dahaga yang berterusan.

Walaupun pemaju Drago Entertainment belum memberikan tarikh pelepasan, kini ada demo yang boleh anda periksa sekarang di Steam.

Frostpunk 2

Tarikh Siaran: TBA

Memandangkan Frostpunk adalah hit besar untuk studio 11-bit, hanya masalah masa sehingga kami mendapat sekuel untuk permainan survival pembina bandar.

Tetapkan 30 tahun selepas badai salji apokaliptik yang mendorong kemanusiaan ke dalam kesusahan, Frostpunk 2 melihat anda bermain sebagai pemimpin metropolis baru di ambang keruntuhan.

Untuk menjaga penduduk anda hidup, anda perlu memburu sumber kuasa baru dalam bentuk minyak sambil menavigasi bahagian politik dalam komuniti anda.

Sama seperti yang asal, pemain boleh mengharapkan untuk membuat pengorbanan yang sukar di sepanjang jalan semua demi menyediakan manusia dengan masa depan yang lebih baik.

Mesin survival

Tarikh Siaran: TBA

Satu lagi permainan survival ko-op yang menunjukkan janji adalah mesin survival, permainan dunia terbuka orang ketiga dari pemaju anggur pemaju indie.

Di dalamnya, anda dan rakan-rakan anda melintasi tanah yang sentiasa berubah melalui kenderaan besar-besaran yang juga berfungsi sebagai asas operasi anda.

Gameplay berkisar di sekitar bangunan, menaik taraf, dan memperkuat mesin untuk menangkis zombi yang cuba mengatasinya pada waktu malam.

Bersama dengan mesin anda dengan meriam, pancang, dan perangkap lain, anda boleh membuat senjata dan perisai untuk mempertahankan diri semasa anda keluar meneroka dunia.

Kecil

Tarikh Siaran: TBA

Seperti yang kita suka berasaskan, ada ruang yang cukup untuk dua permainan survival berskala kecil yang membolehkan kita menjalani fantasi (dan mimpi buruk) yang akan merosot dan longgar di kotak pasir belakang rumah yang luas.

Walau bagaimanapun, untuk melihat dunia kecil yang terbaik yang ditawarkan, anda perlu berani keadaan cuaca yang brutal dan bertahan dengan pelbagai musuh termasuk labah-labah, burung, tikus, kadal, dan banyak lagi.

Mujur.

Anda juga boleh menyesuaikan pakaian untuk memperoleh rintangan dan kebolehan khas menggunakan pelbagai bengkel di kem anda yang boleh ditingkatkan dari masa ke masa.

Keadaan kerosakan 3

Tarikh Siaran: TBA

Platform: Windows, Xbox Series X/S

Entri ketiga dalam siri seram survival zombie keadaan kerosakan kini sedang dibangunkan untuk Xbox dan PC.

State of Decay 3 berhasrat untuk menawarkan simulasi survival zombie ‘muktamad’ dan berdasarkan treler pengumuman, Undead Labs dimulakan dengan permulaan yang hebat.

Peminat dapat menantikan lebih banyak manusia undead bersama -sama dengan pesaing baru: rusa zombie.

Kami menjangkakan grafik permainan mendapat banyak manfaat dari perkakasan seterusnya dan keseluruhan masa beban yang lebih pendek.

Palworld

Tarikh Siaran: TBA

Toeing garis antara pelik dan benar-benar menarik, Palworld adalah RPG dunia terbuka yang akan datang dari PocketPair Games, yang paling terkenal dengan Craftopia.

Ia meletakkan putarannya sendiri pada genre kerajinan survival dengan melemparkan pengumpulan makhluk yang diilhamkan oleh Pokemon, dengan pelbagai “teman” untuk anda menjinakkan.

Monsters yang anda kumpulkan mempunyai kuasa khas yang boleh berguna semasa pertempuran, pertanian, bangunan, memancing, dan banyak lagi.

Walaupun agak goyah untuk melihat makhluk -makhluk yang comel itu muncul bersama senapang patah, senapang serangan, dan peluncur roket, ada sesuatu yang begitu menarik mengenai konsep Palworld.

Tahap Zero

Tarikh Siaran: TBA

Diilhamkan oleh permainan seperti Alien: Isolasi, Level Zero adalah permainan seram survival multiplayer dalam talian yang mengikat manusia terhadap makhluk yang menakutkan.

Objektif utama bagi manusia adalah untuk mencuba dan membaiki stesen angkasa yang sedang mereka lakukan sementara raksasa tanpa henti mengejar dan cuba membunuh mereka.

Kedua -dua pihak dilengkapi dengan kemahiran dan peralatan yang unik yang boleh menjadi berguna untuk menyelesaikan misi mereka dan terpulang kepada pemain untuk memutuskan kapan dan di mana untuk menggunakannya.

Sekiranya anda menikmati permainan multiplayer pantas dengan banyak tindakan dan persaingan, pastikan untuk menyimpannya di radar anda sebelum ia dikeluarkan pada tahun ini.