Top 10 Kualiti Kehidupan Wow Addons – Berita – Icy Veins, 8 Tambahan Terbaik untuk World of Warcraft – Softonic

8 tambahan terbaik untuk World of Warcraft

Contents

Dilancarkan: April 2009 | Jumlah muat turun: ~ 30 juta | Pautan muat turun: Tomtom

wow 10 kualiti hidup wow wow addons

Odinn

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan: Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

Kakitangan

Kredit Imej: Magdalena.
Blizzard pergi ke perubahan yang akan datang kepada Mistweaver Monks selama 10.2, kerana mereka menangani maklum balas pemain dan membentangkan rancangan mereka untuk spesifikasi. Mereka menyelam ke set peringkat baru, mengusir kemudaratan secara khusus, serta pertahanan pasif musuh spesifikasi.
Mistweaver (Sumber)
Helo Mistweavers!
Kami mempunyai beberapa kemas kini yang dirancang untuk penjaga impian dan kami ingin berkongsi beberapa pemikiran kami di sini.
Kemas kini Elixir Pertahanan dan Penyembuhan
Mistweaver lebih licik daripada yang kita mahukan, terutamanya untuk penyembuh berasaskan huru-hara, dan toolkit pertahanannya didasarkan terutamanya di sekitar penggunaan ejaan aktif. Kami tidak merasakan sesuai untuk meminta Mistweavers untuk mengurus hampir setiap bahagian kit pertahanan mereka untuk bermain di peringkat tertinggi, jadi kami ingin meneroka pasif untuk penyembuhan Elixir.
Kami juga bersetuju ada ruang untuk penambahbaikan dengan reka bentuk pasif terkini yang terkini dan pemain boleh mengharapkan kemas kini dalam binaan PTR yang akan datang yang bertujuan untuk memberikan nilai sementara kesan kesihatan yang rendah tidak diperlukan.
Kemas kini pasif ini juga memberi kami ruang untuk membuat pengubahsuaian tanpa melegakan ruang mengikat utama ke elemen pertahanan peribadi tertentu Mistweaver’s Toolkit yang kini tidak digunakan – iaitu Hancurkan.
Mengusir bahaya
Beberapa perubahan untuk mengusir bahaya telah dibuat untuk meningkatkan daya maju untuk mistweaver dan mengintegrasikan sepenuhnya ke dalam kit. Ini bukan pilihan luar global seperti penyembuhan elixir, jadi sebaliknya boleh menjadi lebih berkesan sambil mengurangkan jumlah APM yang diperlukan untuk bermain mistweaver secara optimum dalam momen tegang. Ini adalah sedikit perdagangan, tetapi kami berharap rasa keseluruhannya seperti penyembuhan elixir tetapi punchier. Di samping.
Kami juga fikir ini boleh membantu pokok bakat kelas berasa lebih memuaskan untuk jalan, kerana membuang bakat bahaya akan menjadi lebih banyak pilihan yang menarik. Mudah -mudahan kemas kini ini secara keseluruhan akan membantu mistweaver defensif sambil menjadikannya lebih memuaskan dan mudah didekati.
Penjaga Tahap Impian
Kami menyedari beberapa isu fungsi termasuk beberapa mantra penyembuhan yang tidak dikira ke arah pengumpulannya. Semua penyembuhan (selain daripada akumulator lain seperti harmoni chi sendiri dan pelajaran kemarahan) bertujuan untuk menyumbang kepada penyembuhan akhir. Kami ingin menangani perkara ini pada masa akan datang PTR membina.
Terima kasih dan kami menantikan maklum balas anda yang berterusan!

Kakitangan

Blizzard telah memberi maklum balas kepada maklum balas mengenai pernak -pernik yang datang dalam Dragonflight Season 3, mengumumkan perubahan yang datang ke gelendong Nymue yang membongkar dan Rashok’s Heart Heart.
Spindle Nymue yang membongkar
(Sumber)
Maklum balas garis bawah untuk saya adalah bahawa perhiasan ini tidak berasa seronok bermain dalam keadaan semasa dan terasa seperti perhiasan kerosakan yang buruk dengan penggemar penguasaan yang kurang bersemangat
Terima kasih atas data maklum balas dan ujian. Terdapat beberapa perubahan dalam binaan seterusnya:
Saluran dikurangkan kepada 3 saat dengan pelarasan yang sepadan dengan kerosakan dan nilai penguasaan tempoh penguasaan buff meningkat kepada 18 saat penguasaan meningkat sebanyak ~ 40% walaupun selepas tempoh dan perubahan saluran; Nilai semasa pada PTR pada dasarnya adalah pepijat yang berkaitan dengan perakaunan untuk kehilangan masa putaran masa yang hilang setiap disalut SEC juga telah ditingkatkan kepada kerosakan bonus yang lebih rendah kepada sasaran berakar meningkat kepada 50% jantung cair Rashok
(Sumber)
Nampaknya kekurangan perhiasan penyembuhan yang baik ini. Kami mungkin masih menggegarkan perhiasan Rashok untuk seketika.
Perhiasan penyembuhan akan melihat penyesuaian penalaan pada minggu -minggu akan datang.
Rashok’s Cair Heart telah memberikan lebih banyak kuasa daripada yang kita suka dan akan memerlukan beberapa perubahan di luar Mana Restore Reduction.

Item akan mempunyai petua yang menunjukkan dari musim mana mereka berada dalam patch 10.2.
Contohnya rompi Kinslayer berikut kini menunjukkan item itu dari Dragonflight Season 2 dengan tahap peningkatan: Juara 3/8, seperti yang anda lihat di bawah.

Mahkamah Ember akan tersedia setiap hari dan bukan sekali seminggu dalam patch 10.2.
Perubahan kecil dalam entri pangkalan data Garrtalent menunjukkan Mahkamah Ember dari Shadowlands akan tersedia setiap hari berbanding sekali seminggu dalam kemas kini yang akan datang.

Crimson Glimmerfur adalah gunung baru yang datang ke pos dagangan dalam patch 10.2!
Fox Mount menyebut musim sejuk ayah yang hebat, jadi kami menganggap ia akan tersedia sebelum Disember.
Crimson Glimmerfur
“Salah satu makhluk kegemaran ayah musim sejuk.”

8 tambahan terbaik untuk World of Warcraft

8 tambahan terbaik untuk World of Warcraft

World of Warcraft telah lama wujud sekarang. Walaupun permainan, grafik, dan cerita telah dipertingkatkan dari masa ke masa, UI tidak banyak berubah. Beberapa perkara yang mungkin kelihatan seperti item menu yang jelas hanya boleh diakses melalui addons. Addons di World of Warcraft pada dasarnya adalah mod yang memberi anda pilihan menu tambahan dan visual. Ada yang kecil, dan kebanyakannya digunakan untuk mengatur barangan atau menu, sementara yang lain akan memberi anda lebih banyak pilihan dalam pertempuran! Berikut adalah beberapa tambahan terbaik untuk pemain lama dan baru. Majoriti ini dapat dimuat turun melalui kutukan.

World of Warcraft

Bagnon

Salah satu tambahan terbaik untuk organisasi. Fungsi asas Bagnon adalah untuk memasukkan semua beg anda ke dalam tetingkap yang sama. Yang sudah membantu mencari barang dengan lebih berkesan. Di samping itu, ia mempunyai fungsi untuk membantu mengatur bank anda. Ia juga menjadikan carian item dan mengenal pasti kualiti item lebih mudah.

Bartender4

Satu lagi tambahan yang popular untuk organisasi. Daripada digunakan untuk membantu fungsi beg, bartender4 dapat digunakan untuk menyusun semula bar tindakan anda. Ini sangat membantu kerana lokasi asal bar tindakan adalah besar dan tetap. Ini membolehkan anda menyesuaikannya dengan cara yang membantu anda.

Kira semula

Sekiranya anda pernah tertanya -tanya seberapa baik yang anda lakukan dalam keadaan atau semasa pertarungan, pengiraan semula adalah cara untuk memeriksa. Ini memberi anda maklumat mengenai berapa banyak kerosakan, dan menyembuhkan anda dan pihak anda pada masa tertentu.

Healbot

Stabil untuk mana -mana penyembuh. Walaupun tidak setiap penyembuh menggunakan ini, mereka yang bersumpah dengannya. Ia membolehkan anda menetapkan kombinasi ejaan supaya setiap keupayaan yang anda gunakan adalah pada kesan yang optimum. Penyembuh mempunyai pelbagai buffs dan kebolehan penyembuhan, dan healbot membolehkan anda menggunakan yang terbaik yang anda perlukan apabila anda perlu. Ini alat penganjur yang hebat untuk mana -mana penyembuh.

Cara Memilih Kelas World of Warcraft Anda

Mod bos yang mematikan

Sekiranya anda sering menjalankan contoh, maka mod bos mematikan adalah salah satu tambahan terbaik yang mungkin anda dapat. Sebenarnya, Ini adalah addon yang paling dimuat turun untuk wow pada kutukan. Pada dasarnya, ia memberi amaran kepada anda mengenai semua yang anda perlu tahu mengenai penjara bawah tanah semasa anda berada dalam satu supaya anda dapat menjaga diri anda hidup. Ia cukup disesuaikan, dan ia berinteraksi dengan orang lain yang mempunyai addon juga, jadi pergi dengan parti benar -benar dapat membantu menggunakan potensi penuh Addon ini.

Lemah 2

Weaktauras 2 boleh menjadi sangat kompleks dan menakutkan bagi beberapa pemain, tetapi ia adalah satu lagi alat organisasi yang hebat. Ia menyusun semula penggemar dan skrin status dengan cara yang disesuaikan, jadi anda dapat melihat mereka bagaimana anda mahu. Agak sukar dan mengelirukan untuk memulakan penyesuaian ini, tetapi bersyukur ada templat yang sudah ada untuk kebanyakan pilihan penyesuaian asas.

8 World of Warcraft YouTubers Terbaik

Pelelong

Memeriksa lelongan kerap adalah cara terbaik untuk menjana wang di WOW. Pelindung membantu pemain mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai barang apa yang harus dijual. Ini banyak membantu mengatur pemikiran anda mengenai apa yang harus anda jual dan harga yang harus anda lakukan di. Ia juga membantu dengan organisasi lelongan umum.

Elvui

Terdapat tambahan untuk Elvui pada kutukan, tetapi tidak seperti tambahan lain dalam senarai ini, Elvui sendiri boleh dimuat turun secara berasingan. Walaupun begitu, mungkin yang paling berguna dari segi penyesuaian UI. Elvui adalah baik pulih UI yang lengkap yang membolehkan anda menyelesaikan banyak isu penyesuaian asas yang dimiliki oleh Wow UI yang asal. Kelemahan besar ke Elvui adalah bahawa ia adalah sedikit pelaburan masa apabila anda mula -mula memuat turunnya. Ia mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri, dan anda perlu meluangkan masa untuk menyesuaikan UI anda sepenuhnya. Ini boleh terasa jauh berbeza dengan tambahan lain yang kebanyakannya ditetapkan sebaik sahaja anda memasangnya. Sekiranya anda bersedia untuk meletakkan pada masa itu, ini boleh menjadi alat yang sangat berkesan dalam mengatur menu anda dan mempunyai pengalaman visual yang lebih baik bermain wow. Dengan addon ini, anda tidak akan memerlukan beberapa yang lain, seperti Bagnon, yang Elvui sudah terbina dalam.

Lebih dari Softonic

10 mmorpg percuma untuk bermain anda sekarang ►

Wow Best Addons 2018

Takdir terbaik 2 Tetapan

Tetapan Liga Terbaik Legends

Tetapan Rainbow Six Siage terbaik

Kerusi permainan terbaik

Meja permainan terbaik

Komputer riba terbaik untuk sims 4

Permainan Terbuka Dunia Terbaik untuk iOS

Permainan Bethesda Terbaik

Permainan survival terbaik untuk iOS

Siapa Silco di Arcane? - Gambaran keseluruhan watak

Siapa Silco di Arcane? – Gambaran keseluruhan watak

5 busur terbaik di Warframe (2023)

5 busur terbaik di Warframe (2023)

Dark Soul Remastered - Kelas & Bina Pemula Terbaik

Dark Soul Remastered – Kelas & Bina Pemula Terbaik

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Call of Duty: Mobile | 3 beban terbaik M16

Call of Duty: Mobile | 3 beban terbaik M16

Baldur's Gate 3 - Mantra Terbaik untuk Ranger

Baldur’s Gate 3 – Mantra Terbaik untuk Ranger

Wayfinder - Panduan Kerajinan Senjata

Wayfinder – Panduan Kerajinan Senjata

Baldur's Gate 3 - Pencapaian Terbaik Untuk Ranger

Baldur’s Gate 3 – Pencapaian Terbaik Untuk Ranger

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

World of Warcraft Addons telah datang jauh dari permulaan mereka yang rendah pada tahun 2004. Pada masa itu, mereka kebanyakannya pengubahsuaian antara muka kecil – panel tambahan mudah di sini atau paparan kecil di sana. Hari ini, tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands dapat mengubah sepenuhnya bagaimana pemain berinteraksi dengan permainan.

Mahu mengubah reka bentuk UI sepenuhnya? Paparkan semua maklumat tersembunyi dan analisis setiap detail minit? Memberi amaran kepada anda kehadiran satu troglody yang berkhemah anda lima bulan yang lalu supaya anda dapat merampas anggota badan mereka dari badan mereka? Nah, addons boleh melakukan semua itu dan banyak lagi.

Dengan itu, kami akan meneruskan senarai tambahan kami Wow Shadowlands, memecahkannya ke dalam pelbagai kategori agar sesuai dengan apa yang anda cari.

Mari kita mulakan!

Memasang dan Mengurus Addon Terbaik Untuk Wow Shadowlands

Sebelum anda boleh mula memilih dan memilih tambahan kegemaran anda, anda perlu tahu cara memasangnya. Cara yang paling mudah dan ditaja (oleh Blizzard) untuk memuat turun Addons adalah melalui aplikasi Overwolf Client dan CurseForge yang baru.

Anda perlu memuat turun kedua-duanya untuk berfungsi, tetapi programnya mudah diperoleh dan tidak mengganggu. Paling penting, apa sahaja yang anda dapat melalui CurseForge diselidiki dan dijamin selamat untuk dimuat turun – Sumber lain membawa risiko perisian hasad.

Muat turun overwolf

Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk memuat turun Wow Addons:

  1. Klik pada butang “Muat turun Overwolf” di bahagian atas kanan dan jalankan program untuk memasang pelanggan. Setelah selesai, ia akan membuka Overwolf.
  2. Dari pelanggan Overwolf, muat turun aplikasi CurseForge untuk menguruskan anda Wow addons. Klik pada kaca pembesar carian di sebelah kanan atas, dan taipkan “wow” untuk mendapatkannya.
  3. Pasang aplikasinya dan lancarkannya untuk sampai ke pengurus kutukan.
  4. Klik pada “Dapatkan Lebih Banyak Addons” di bahagian atas, dan anda akan dapat mencari dan memasang addon yang anda mahukan.

Anda perlu mengemas kini tambahan anda secara berkala apabila pencipta mereka menambalnya, yang boleh anda lakukan dari tab “Addons saya” di bahagian atas. Pastikan anda menyemak semula dengan kerap untuk memastikannya dikemas kini! Anda juga boleh memadam sebarang tambahan yang anda tidak perlukan dari tab ini.

Kadang -kadang, addon akan ditinggalkan oleh penciptanya dan tidak akan dikemas kini untuk masa depan Wow patch. Anda boleh terus menggunakan addon yang sudah lama dengan mengklik butang “Addons” di sudut bawah kiri skrin pemilihan watak anda dan mengklik “Beban Out of Date Addons” di bahagian atas kanan menu pop timbul.

Menu Addons

Anda juga boleh menguruskan addons mana yang ingin anda muatkan untuk watak anda melalui menu ini. Sekiranya anda ingin melumpuhkan addon buat sementara waktu, hapuskannya. Anda juga boleh mengklik pada menu lungsur di kiri atas dan memilih pilihan tambahan yang anda mahukan aktif setiap aksara, yang sangat baik untuk beberapa addon khusus kelas.

Dengan cara itu, mari kita mulakan senarai yang terbaik Wow addons!

Tambahan terbaik untuk UI di WOW Shadowlands

Addons ini direka untuk meningkatkan antara muka permainan anda, memberikan anda kawalan ke atas susun atur dan operasinya untuk pengalaman yang lebih disesuaikan.

1. Bartender4

Bartender 4

Dilancarkan: September 2008 | Jumlah muat turun: ~ 50 juta | Pautan muat turun: Bartender4

Pertama pada senarai tambahan terbaik kami untuk Wow Shadowlands adalah tambahan untuk membuat semula UI anda. Ini membolehkan anda mengkonfigurasi sehingga sepuluh bar tindakan, penempatan mereka di skrin, dan susun atur bar sendiri. Ia sangat berguna untuk pemain yang ingin mempunyai butang utama mereka berpusat dan berkumpul untuk akses mudah.

2. Elvui

Elvui

Dilancarkan: Ogos 2016 | Jumlah muat turun: ~ 1 juta | Pautan muat turun: Elvui

Elvui adalah pilihan muktamad bagi pemain yang mencari kawalan lengkap dan mutlak ke atas UI mereka. Anda boleh menyesuaikan setiap ciri terakhir, menjadikan UI anda bersih atau terperinci seperti yang anda mahukan.

Diberi amaran bahawa addon ini banyak yang perlu dilalui sebelum UI anda berjalan dan berjalan – anda mungkin mahu menonton tutorial mengenai cara menetapkannya. Anda juga harus bersedia untuk menghabiskan berjam -jam untuk mendapatkannya dengan betul, Singe akan sukar untuk kembali ke UI lalai sebaik sahaja anda meletakkan adat anda bersama.

3. Dominos

Dominos

Dilancarkan: Jun 2008 | Jumlah muat turun: ~ 15 juta | Pautan muat turun: Dominos

Jika anda ingin mengedit sebahagian besar UI anda tetapi tidak mahu memandu diri anda gila di atas Elvui, saya cadangkan Dominos. Ini membolehkan anda memindahkan sebahagian besar UI anda dengan cara yang lebih mudah dan intuitif. Ia mungkin tidak boleh disesuaikan, tetapi ia akan lebih daripada mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

4. Bergerak

Bergerak

Dilancarkan: Oktober 2008 | Jumlah muat turun: ~ 20 juta | Pautan muat turun: Bergerak

Seperti namanya, addon ini membolehkan anda memindahkan apa sahaja pada ui anda. Ia agak mudah digunakan dan ideal jika anda suka UI lalai tetapi ingin memindahkan elemen tunggal, seperti peta mini.

5. Bagnon

Bagnon

Dilancarkan: Disember 2005 | Jumlah muat turun: ~ 70 juta | Pautan muat turun: Bagnon

Biarkan saya terus terang – Pengurusan inventori menghisap lebih daripada mempunyai lubang hitam secara spontan membuka di sebelah anda. UI beg lalai adalah penghinaan terhadap kewujudan itu sendiri. Addon ini memendekkan ruang beg anda ke dalam panel tunggal, baik untuk inventori dan bank anda, dan membolehkan jenisnya cepat pada barang -barang anda. Anda boleh mengedit tetapan untuk mengabaikan beg tertentu dan menentukan bagaimana item anda disusun semula, jadi pastikan anda bermain -main dengan tetapan sedikit.

6. Seksymap

Seksymap

Dilancarkan: Oktober 2008 | Jumlah muat turun: ~ 22 juta | Pautan muat turun: Seksymap

ADDON UI kecil yang bagus yang menggantikan minimap lalai permainan dengan yang lebih bergaya. Pilih dari pelbagai pratetap seperti impian zamrud druid, kemarahan elemen shamanistik, dan banyak lagi.

Yang harus anda lakukan ialah menuju ke antara muka anda dan klik pada menu khusus Addon untuk menyesuaikan sempadan dengan keinginan anda. Sebilangan orang telah menyatakan bahawa ini kadang -kadang bertentangan dengan tambahan minimap lain, tetapi kami secara peribadi tidak menghadapi masalah.

7. Dynamiccam

Cam dinamik

Dilancarkan: Julai 2016 | Jumlah muat turun: ~ 800 ribu | Pautan muat turun: Dynamiccam

Addon kecil yang kemas bagi anda yang ingin menambah sedikit bakat dramatik untuk pengembaraan anda di Wow. Anda boleh bermain -main dengan tetapan di Addon ini untuk menyediakan sudut kamera alternatif. Mereka mungkin tidak begitu ketara pada mulanya, tetapi semasa anda melakukan perjalanan, anda akan melihat bagaimana kamera mengambil pendekatan yang lebih sinematik semasa mengikuti watak anda. Sebagai alternatif, ia juga baik jika anda hanya membenci sudut kamera lalai dan ingin dapat melihat lebih banyak lagi di skrin anda.

Hanya terdapat tiga pratetap secara lalai, tetapi anda boleh mengimport lebih banyak daripada pemain lain dalam talian atau membuat tersuai anda sendiri. Bersedia untuk melakukan sedikit kerja yang adil jika anda merancang untuk membuat sendiri. Kami mengesyorkan pergi dengan pilihan pratetap “immersive” pada mulanya jika anda ingin bermain -main dengan addon.

8. Pelan utama

Pelan utama

Dilancarkan: November 2014 | Jumlah muat turun: ~ 40 juta | Pautan muat turun: Pelan utama

Bagi anda masih menghabiskan masa di garnisun anda dari Warlords of Draenor, Kami mengesyorkan addon ini untuk meremehkan perancangan meja misi anda. Selain memberikan cadangan untuk peluang kejayaan tertinggi, addon ini membolehkan anda segera membentuk satu pasukan dan menghantarnya ke misi hanya dengan mengklik kanan misi.

Di samping itu, ia membolehkan anda melihat semua pengikut anda dengan pandangan mata yang lebih banyak untuk menganalisis ciri-ciri mereka dan merancang kebolehan mana yang perlu dilatih semula.

9. MiniMapButtonbag Reborn (MBB Reborn)

Minimapbuttonbag dilahirkan semula

Dilancarkan: Januari 2007 | Jumlah muat turun: ~ 6 ribu | Pautan muat turun: MBB Reborn

Sekiranya anda telah memuat turun walaupun separuh daripada addons yang telah kami sebutkan dalam senarai ini, maka minimap anda akan kelihatan sangat berantakan dengan pelbagai butang yang bertindih antara satu sama lain. Ridsend Addon ini mengambil semua butang Addon yang berlebihan dan membuat mereka keluar dari pandangan sehingga anda mengklik butang Addon untuk memaparkan semua yang lain dalam barisan kecil yang kemas.

Sekiranya anda menggunakan butang addon tertentu dengan kerap dan tidak mahu selalu mengklik MBB Reborn, anda boleh Ctrl + Klik kanan yang khusus untuk memaparkannya pada minimap anda seperti biasa.

10. Gunung Jurnal dipertingkatkan

Gunung Jurnal dipertingkatkan

Dilancarkan: November 2014 | Jumlah muat turun: ~ 425 ribu | Pautan muat turun: Gunung Jurnal dipertingkatkan

Addon ini mengambil jurnal gunung dan menapisnya menjadi rupa yang lebih bersih dan dengan maklumat lanjut. Pilihan penapis juga dipertingkatkan untuk anda menyusun dengan kriteria tambahan seperti puak, pengembangan, jenis gunung, dll.

Anda juga boleh menjejaki berapa banyak masa yang anda habiskan untuk setiap gunung, apa yang diperlukan untuk mendapatkan masing -masing, dan anda mempunyai pratonton yang lebih baik tentang bagaimana watak anda kelihatan pada setiap gunung, animasi khas mereka, dan lebih banyak pilihan kamera.

Tambahan terbaik untuk PVE Di WOW Shadowlands

Antara tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands, Ini sesuai untuk pertemuan PVE dan memastikan anda mempunyai peluang terbaik untuk mengambil musuh NPC dengan cepat.

11. Mod Bos Deadly (DBM)

Mod bos yang mematikan

Dilancarkan: April 2008 | Jumlah muat turun: ~ 340 juta | Pautan muat turun: Dbm

Sekiranya anda melakukan kandungan PVE, dapatkan addon ini. Sekiranya anda tidak memilikinya, semoga setiap orang yang berkumpulan dengan anda meludah di wajah anda. Ini penyelamat hidup mutlak Addon memberi amaran kepada anda apabila mekanik bos penting berlaku, memberikan pemasa untuk kebolehan musuh supaya anda boleh merancang lebih awal, dan menandakan sekutu apabila anda perlu bekerja sejajar. Saya tidak dapat menekankan betapa pentingnya addon ini untuk disediakan untuk setiap mekanik musuh. Penggunaan yang betul dari addon ini akan menghalang anda daripada terus ditangkap.

Anda tidak perlu melakukan apa -apa persediaan awal, tetapi anda mungkin mahu menyesuaikan beberapa tetapan. Pelarasan yang paling biasa termasuk bergerak di mana bar pemasa bos adalah (iaitu keluar dari pusat skrin anda), memilih apa yang dimainkan oleh suara untuk amaran anda, dan saiz amaran. Ia akan membawa anda kira -kira lima belas minit untuk menubuhkan semuanya dengan cara yang anda sukai. Jika anda benar -benar tidak mahu berurusan dengan ini, bigwigs adalah addon alternatif untuk dbm.

12. Perincian!

Perincian

Dilancarkan: Julai 2013 | Jumlah muat turun: ~ 90 juta | Pautan muat turun: Perincian!

Ini adalah tambahan untuk menjejaki metrik prestasi anda semasa bertarung. Anda akan mempunyai pop timbul tetingkap bersaiz disesuaikan yang memberitahu anda bagaimana anda dan kumpulan anda melakukan berdasarkan metrik yang dipilih. Penggunaan utama adalah menjejaki DPS atau HPS anda, tetapi anda juga boleh menggunakannya untuk metrik lain, seperti melihat berapa banyak kerosakan yang anda ambil dengan mekanik yang boleh dielakkan.

Ia sangat mudah digunakan, dan anda boleh mengklik pada nama pemain dalam tetingkap Butiran untuk mendapatkan pecahan yang lebih terperinci dengan kemampuan. Anda juga boleh menggunakannya untuk membandingkan prestasi anda terhadap pemain lain dan memeriksa bagaimana anda melakukan pergaduhan tertentu atau secara keseluruhan secara umum.

13. Lemah

Lemah

Dilancarkan: September 2013 | Jumlah muat turun: ~ 100 juta | Pautan muat turun: Lemah

Daripada semua tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands, Ini mungkin satu addon yang paling kuat dalam permainan. Kelemahan dengan berkesan membolehkan anda membuat makluman kepada sebarang kemungkinan gabungan syarat yang boleh anda fikirkan. Mahukan pemberitahuan apabila penggemar penyelenggaraan 30 saat anda hendak jatuh? Tandakan lokasi secara automatik untuk pemain pergi apabila mekanik tertentu berlaku? Addon ini boleh menjaga semua itu untuk anda.

Walau bagaimanapun, menubuhkan kelemahan tersuai anda sendiri sukar. Anda tidak semestinya perlu risau – banyak orang pintar telah membuat kelemahan tersuai untuk dikongsi. Cukup mengimport auras mereka dari panduan dalam talian atau klik pautan lemah yang dikongsi oleh pemain lain dalam permainan.

Sekiranya anda merancang untuk membuat kelemahan tersuai anda sendiri, bersiaplah untuk menghabiskan beberapa jam menetapkannya. Kami sangat mengesyorkan mencari tutorial di YouTube sebelum menyelam ke dalam ini, kerana ia tidak mudah untuk pemula dari.

14. Alat serbuan exorsus (kaedah)

Alat RAID EXORSUS

Dilancarkan: Mei 2014 | Jumlah muat turun: ~ 25 juta | Pautan muat turun: Kaedah

Ini adalah addon yang berguna bagi mereka yang mengurus (atau membantu dalam mengurus) kumpulan serbuan. Ia membolehkan banyak ciri yang mudah, seperti memeriksa semua penggemar pada pemain untuk melihat mana yang hilang, mengekalkan kehadiran RAID, menubuhkan tanda atas permintaan untuk pemain tertentu, dan lain-lain. Seperti yang anda lihat dalam imej di bawah, terdapat banyak tetapan yang berbeza yang boleh anda mainkan untuk menjadikan pengurusan serbuan anda lebih mudah.

15. Decursive

Decursive

Dilancarkan: Januari 2007 | Jumlah muat turun: ~ 20 juta | Pautan muat turun: Decursive

Addon ini adalah untuk kelas dengan kebolehan yang membersihkan penyakit. Ia memaparkan panel sampingan yang kecil dan mudah yang membolehkan anda membersihkan ahli kumpulan dengan cepat. Anda akan melihat panel dataran kecil yang disusun dengan kemas bersama -sama – dataran ahli yang sihat berwarna hijau, sementara yang menderita berwarna ungu. Cukup klik pada dataran ungu untuk membersihkannya tanpa perlu mengklik sasaran semasa anda.

Anda boleh bermain -main dengan tetapan jika anda tidak menganggap debuffs tertentu bernilai pembersihan dan mahu mengabaikannya. Semua dalam semua, itu adalah addon yang sangat bagus untuk membantu penyembuh anda.

16. Alat Dungeon Mythic

Alat Dungeon Mythic

Dilancarkan: Februari 2018 | Jumlah muat turun: ~ 20 juta | Pautan muat turun: Alat Dungeon Mythic

Addon ini membolehkan anda merancang dan menubuhkan pelbagai laluan untuk berjalan mitos+ anda. Anda boleh membuat pelbagai laluan bergantung pada afix dan tetapan mingguan untuk merancang pesanan tarik anda, menetapkan nota untuk tarikan tertentu, dan memudahkan jejak pasukan musuh anda habis.

Jika anda tidak merasa seperti menubuhkan sendiri, anda juga boleh mengimport laluan yang anda dapati dalam talian dari Dungeoneers Mitos Terbaik.

17. Raider.IO Mythic Plus dan RAID Kemajuan

Raider io

Dilancarkan: Oktober 2017 | Jumlah muat turun: ~ 160 juta | Pautan muat turun: Raider.Io

Anda mungkin pernah mendengar frasa, “Apa skor IO anda,” ketika beratur untuk penjara bawah tanah. Nah, addon ini memberitahu anda apa skor itu. Sebagai agregat perkembangan anda dalam serbuan terkini dan dungu+ mitos untuk musim ini, Raider IO adalah sistem pemarkahan yang digunakan untuk mengukur betapa kompeten anda tanpa melihat anda dalam tindakan. Anda boleh melayang ke atas diri anda atau pemain lain dan melihat sejauh mana pemain itu mendapat di peringkat serbuan semasa, berapa banyak kekunci mitos+ yang telah mereka selesaikan, dan apa kesukaran tertinggi yang mereka tamat adalah tamat.

Blizzard merancang untuk memperkenalkan versi mereka sendiri dari Raider.Io dalam patch besar seterusnya, tetapi kami masih mengharapkan ia berbeza dari bagaimana pemain skor addon, jadi mungkin bernilai menjaga satu ini di sekitar.

18. Maze Helper (Mists of Tirna Scithe)

Pembantu maze

Dilancarkan: Disember 2020 | Jumlah muat turun: ~ 2 juta | Pautan muat turun: Pembantu maze

Ini adalah addon yang sangat khusus yang membantu anda menjejaki dan menyelesaikan bahagian maze di kabut bawah tanah Tirna Scithe. Cukup klik empat imej yang muncul di panel addon, dan ia akan memberitahu anda imej mana yang betul. Berguna untuk apabila anda tidak mahu melakukan ingatan dan masa untuk menyelesaikannya.

Sebagai bonus, ia juga mengenal pasti Mob yang merupakan Boggart di salah satu pencarian dunia Ardenweald dan melangkaui dialog untuk menyelamatkan malam di Spriggan World Quest yang berleluasa.

19. Kunci Astral

Kunci Astral

Dilancarkan: April 2017 | Jumlah muat turun: ~ 4 juta | Pautan muat turun: Kunci Astral

Addon kecil yang bagus untuk segera memeriksa apa yang Mythic+ Keys You, Rakan Anda, dan Ahli Guild boleh mengakses. Jimat masa dan kerumitan bertanya kepada semua orang yang anda tahu apa kunci mitos mereka untuk minggu ini.

20. Simulasi

Simulasi

Dilancarkan: Julai 2014 | Jumlah muat turun: ~ 20 juta | Pautan muat turun: Simulasi

Addon ini sedikit lebih terlibat dan mengharuskan anda menggunakan laman web yang dipanggil raidbots. Dengan addon ini, anda boleh menaip perintah /simc pada bila -bila masa untuk menghasilkan rentetan teks yang mencerminkan watak anda sedang memakai dan mempunyai akses ke dalam inventori mereka. Salin dan tampal teks ini ke laman web Raidbots, di mana anda boleh mensimulasikan gabungan gear terbaik untuk toon anda (sekurang -kurangnya untuk DPS).

Apabila orang mengatakan untuk menyatukan gear terbaik anda, mereka biasanya merujuk kepada ini. Anda mungkin mendapati laman web agak mengelirukan pada mulanya, jadi kami mengesyorkan belajar menggunakan tab “Top Gear” terlebih dahulu. Cukup tampal dalam rentetan SIMC, pilih kepingan gear yang anda mahu bandingkan, dan jalankan simulasi. Sebagai kepala, anda hanya boleh mensimulasikan banyak keping gear sekaligus melainkan jika anda membeli keahlian ke laman web untuk akses premium (yang tidak perlu melainkan jika anda adalah salah satu daripada orang -orang yang menjalankan beratus -ratus Sims sehari).

21. Plat ancaman

Plat ancaman

Dilancarkan: Oktober 2009 | Jumlah muat turun: ~ 10 juta | Pautan muat turun: Plat ancaman

Bersihkan musuh dan nameplates yang ramah sama dengan addon ini. Selain nameplates koordinat warna berdasarkan kelas yang mereka mainkan, mengancam warna nama NPC musuh bergantung pada jumlah ancaman yang anda hasilkan.

Jika anda bermain DPS/Healer, NameLeplates musuh akan berbeza dari hijau ke merah bergantung pada tahap ancaman anda. Tangki akan melihat perusuh longgar sebagai papan nama merah. Anda mempunyai akses kepada semua pilihan penglihatan standard, seperti kelegapan, untuk bermain -main dengan.

22. Apa Perjanjian Anda

Apa

Dilancarkan: Januari 2021 | Jumlah muat turun: ~ 250,000 | Pautan muat turun: Apa Perjanjian Anda

Addon kecil ini membolehkan anda melihat apa perjanjian pemain ketika anda melayang ke atasnya. Walaupun agak mudah, ia masih merupakan salah satu tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands dan sangat berguna apabila meneliti pemain.

23. Healbot berterusan/vuhdo/heatium

Healbot

Dilancarkan: Ogos 2006 | Jumlah muat turun: ~ 50 juta | Pautan muat turun: Healbot berterusan

Untuk penyembuh, pilih dari mana -mana tiga tambahan di atas untuk membantu anda menyembuhkan. UI lalai agak … tidak praktikal untuk memilih sasaran sembuh. Addon ini menyimpan panel kesihatan kumpulan anda dengan cara yang padat dan membolehkan anda menyediakan makro dengan mudah, satu klik penyembuhan pada sasaran anda.

Anda kemungkinan besar perlu mencari tutorial di YouTube untuk mendapatkan perbatuan penuh dari mana -mana tambahan ini, tetapi ia akan menjadikan penyembuhan anda lebih mudah.

Tambahan terbaik untuk PvP Di WOW Shadowlands

Addon terbaik ini untuk Wow Shadowlands baik untuk mengoptimumkan pertemuan anda dengan pemain lain.

24. weizpvp

Weiz Pvp

Dilancarkan: Ogos 2018 | Jumlah muat turun: ~ 100,000 | Pautan muat turun: weizpvp

Addon yang sangat berguna ini memastikan anda tidak akan kehilangan jejak sasaran membunuh keutamaan anda. Sekiranya anda mempunyai papan nama musuh dan klik pada sasaran, ia akan meletakkan penanda silang di sekitar sasaran anda. Ini bagus untuk apabila anda berada dalam pergaduhan besar atau sasaran anda cuba menggunakan persekitaran untuk bersembunyi dari pandangan anda. Ia juga memaparkan musuh PvP yang berdekatan dan boleh memberi amaran kepada anda dengan bait bunyi tersuai apabila sasaran baru mendapat dalam jarak (anda mungkin akan menghidupkannya di bawah tetapan kecuali pemain membunuh-on-sight).

25. Perisik

Perisik

Dilancarkan: Mei 2009 | Jumlah muat turun: ~ 2 juta | Pautan muat turun: Perisik

Tidak seperti WeizPVP, SPY tidak menawarkan kemewahan crosshair. Walau bagaimanapun, ia mempunyai senarai pembunuhan yang lebih baik. Sama dengan Weiz, anda boleh menambah pemain ke senarai, tetapi anda juga boleh menetapkan sebab mengapa mereka berada dalam senarai anda dan melihatnya pada bila -bila masa. Saya cadangkan ini semata-mata kerana saya seorang pemain yang sangat kecil dan senarai pembunuhan saya mungkin berhampiran dengan seribu tanda.

26. H.H.T.D.

HHTD

Dilancarkan: Mei 2009 | Jumlah muat turun: ~ 10 juta | Pautan muat turun: H.H.T.D.

Penyembuh mesti mati. Ini adalah undang -undang pvp, dan addon ini akan menegakkan undang -undang itu. Penyembuh musuh akan mempunyai simbol Palang Merah yang besar dan menonjol di atas kepala mereka, dan anda boleh membiarkan sekutu anda tahu untuk menyasarkan mereka. Ini penting dalam kebanyakan situasi PvP. Saya cadangkan masuk ke dalam tetapan dan pastikan anda mengecualikan kelas penyembuhan diri seperti Death Knights daripada dipanaskan sebagai penyembuh.

27. Gladius – Shadowlands

Gladius

Dilancarkan: Ogos 2013 | Jumlah muat turun: ~ 5 juta | Pautan muat turun: Gladius

Addon ini membolehkan anda menjejaki cooldowns besar musuh anda, tahu siapa yang mereka targetkan, dan masa ketika memukul mereka dengan CC yang lain untuk mengelakkan pulangan yang berkurangan. Gladius adalah addon utama jika anda melakukan apa -apa bentuk PvP tegar, seperti arena. Sesuaikan maklumat relevan yang anda mahukan dan potong musuh anda sebelum mereka dapat bertindak balas.

28. Pemasa Battleground

Pemasa Battleground

Dilancarkan: Julai 2009 | Jumlah muat turun: ~ 5 juta | Pautan muat turun: Pemasa Battleground

Gunakan addon ini untuk mengetahui dengan tepat berapa lama sehingga anda menutup asas/titik di medan perang, ketika kenderaan/bendera respawn, dan berapa lama sehingga kemenangan dicapai berdasarkan objektif yang diadakan semasa.

29. BG Defender

Pertahanan BG

Dilancarkan: Ogos 2007 | Jumlah muat turun: ~ 500,000 | Pautan muat turun: BG Defender

Ini adalah addon yang mudah untuk cepat dan langsung memanggil berapa banyak musuh yang masuk menyerang titik anda dan sama ada keadaan telah ditangani. Tidak ada yang mempunyai masa untuk menaip bantuan, jadi ini sangat besar dalam mengekalkan maklumat di medan perang rawak.

Tambahan terbaik untuk kualiti hidup Di WOW Shadowlands

Ini tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands sangat penting untuk meningkatkan permainan keseluruhan anda. Sekiranya tidak ada yang lain, pilih tambahan ini untuk membuat pengalaman sehari-hari Wow Hanya sedikit lebih mudah.

30. Tomtom

Tomtom

Dilancarkan: April 2009 | Jumlah muat turun: ~ 30 juta | Pautan muat turun: Tomtom

Daripada semua tambahan terbaik untuk Wow Shadowlands, Ini adalah pilihan untuk membolehkan koordinat. Kami tahu bahawa Blizzard telah melaksanakan sistem pinning dalam permainan, tetapi masih agak bodoh. Addon ini membolehkan koordinat ketepatan dan menubuhkan a Teksi gila-Sistem anak panah esque membimbing anda ke titik jalan. Satu -satunya kelemahan adalah jika anda mempunyai senarai koordinat, anda perlu memasukkannya satu demi satu, yang membawa kami ke addon seterusnya kami.

31. Tampal

Tampal

Dilancarkan: November 2012 | Jumlah muat turun: ~ 1 juta | Pautan muat turun: Tampal

Addon ini hanya membolehkan anda memasukkan beberapa arahan konsol sekaligus. Ia biasanya digunakan selaras dengan TomTom untuk memasuki pelbagai titik jalan koordinat sekaligus, seperti ketika anda menyalin dan menyisipkan senarai koordinat dari Wowhead.

32. CovenantmissionHelper

Pembantu Misi Perjanjian

Dilancarkan: Januari 2021 | Jumlah muat turun: ~ 1 juta | Pautan muat turun: CovenantmissionHelper

Sekiranya anda mahukan jadual misi perjanjian anda untuk berjaya sebahagian besar masa dengan pemikiran dan kerosakan yang minimum yang dilakukan pada unit anda, anda akan mahukan addon ini. Ini membolehkan anda mengoptimumkan penempatan unit anda dan mengira kemungkinan kejayaan anda.

33. Silverdragon

Mod Silverdragon

Dilancarkan: Mac 2008 | Jumlah muat turun: ~ 10 juta | Pautan muat turun: Silverdragon

Ini adalah addon tracker yang disyorkan kami. Ia menjejaki mana anda masih boleh dijarah, apa yang unik jatuh dari setiap jarang, di mana anda dapat menemuinya, dan memberitahu anda ketika seseorang berada dalam jarak pengimbasan.

34. Jarang

Jarang

Dilancarkan: Ogos 2011 | Jumlah muat turun: ~ 10 juta | Pautan muat turun: Jarang

Addon ini menjejaki berapa banyak percubaan yang telah anda buat untuk mendapatkan mount, haiwan kesayangan, atau mainan drop off mob. Ia juga membantu anda mengenal pasti perusuh mana yang boleh menggugurkan item yang anda lakukan jika anda melayang ke atasnya.

35. WorldBosstimers

Pemasa bos dunia

Dilancarkan: Julai 2018 | Jumlah muat turun: ~ 1 juta | Pautan muat turun: Pemasa Worldboss

Ini adalah addon kecil yang membantu anda menjejaki masa yang diluluskan sejak bos dunia meninggal dunia dalam ekspansi lama seperti Mists of Pandaria, Oleh kerana mereka semua berada di pemasa bertelur 15 minit.

36. Ratchating

Ratchating

Dilancarkan: September 2013 | Jumlah muat turun: ~ 5 juta | Pautan muat turun: Ratchating

Ini adalah rahmat addon yang mendesain semula seluruh ui peliharaan pertempuran. Selain memberi anda lebih banyak maklumat mengenai haiwan kesayangan anda, ini membolehkan anda menubuhkan dan menyelamatkan pasukan untuk pertarungan haiwan kesayangan yang anda merancang untuk melakukan lebih dari sekali dalam hidup anda.

37. Battle Pet Breedid

Id baka haiwan kesayangan

Dilancarkan: Oktober 2012 | Jumlah muat turun: ~ 5 juta | Pautan muat turun: Battle Pet Breedid

Addon ini secara automatik mengenal pasti garis statistik haiwan peliharaan tanpa memerlukan matematik yang menjengkelkan atau memeriksa. Ia sangat berguna jika anda sedang mencari baris stat tertentu untuk haiwan kesayangan.

38. Pelelong

Pelelong

Dilancarkan: Mei 2008 | Jumlah muat turun: ~ 40 juta | Pautan muat turun: Pelelong

Ini adalah addon yang mudah dan mesra pemula untuk menjejaki beberapa statistik barang lelong rumah. Penggunaan utamanya ialah mendapatkan anggaran bola mata tentang berapa banyak item yang akan berlaku di pasaran, walaupun ia boleh digunakan untuk ciri -ciri yang lebih canggih jika anda memilih untuk dimasukkan ke dalam masa.

39. Tradeskillmaster

Tuan kemahiran perdagangan

Dilancarkan: Oktober 2010 | Jumlah muat turun: ~ 30 juta | Pautan muat turun: Tradeskillmaster

Ini adalah addon yang anda mahukan dan perlu belajar jika anda merancang untuk bermain rumah lelongan. Dari menyediakan graf dan analisis trend pasaran untuk menubuhkan harga jualan automatik berdasarkan jangkaan, addon ini dapat melakukan semuanya. Anda perlu melalui pelbagai tutorial untuk mendapatkan penggunaan penuh dari addon ini, tetapi ia adalah Addon Rumah Lelong yang paling berguna.

40. Lawatan Tomcat

Tomcat Tours

Dilancarkan: Oktober 2018 | Jumlah muat turun: ~ 15 juta | Pautan muat turun: Lawatan Tomcat

Lebih banyak lagi addon Master Hub, ini memerlukan anda juga memuat turun modul addon tertentu untuk tugas yang anda minati. Contohnya termasuk laluan pertanian untuk acara percutian, lokasi kristal pencapaian tersembunyi, laluan pertanian untuk item khusus reputasi, dll.

41. Semua perkara

Allthethings

Dilancarkan: Mei 2017 | Jumlah muat turun: ~ 9 juta | Pautan muat turun: Semua perkara

Bagi anda yang ingin mengumpulkan segala -galanya dalam permainan, ini adalah tambahan terbaik untuk tugasnya. Selain memberikan maklumat mengenai semua lokasi dan kaedah mendapatkan item atau objektif, ia juga akan menyenaraikan semua pilihan alternatif/kepingan gear yang mencapai matlamat yang sama.

Sekiranya anda bosan tertanya -tanya jika anda mempunyai penampilan transmog untuk kelas perisai yang berbeza, maka addon ini akan menjaga masalah itu untuk anda. Ia juga akan memberi anda idea betapa jarangnya penampilannya, jadi anda tidak secara tidak sengaja membuat vendor beberapa transmog yang jarang berlaku.

42. Gathermate2

Gathermate

Dilancarkan: September 2010 | Jumlah muat turun: ~ 25 juta | Pautan muat turun: Gathermate2

Addon ini menjejaki semua nod perhimpunan untuk pelbagai sumber dalam permainan seperti nod herba dan dianggap sebagai addon terbaik untuk mengumpulkan. Anda boleh memilih sama ada memilikinya secara semula jadi semasa anda menemui dan berinteraksi dengan nod atau segera isi peta anda dengan mengimport set data dari dalam talian.

Oleh kerana hampir semua sumber telah menetapkan mata spawn yang dikodkan ke dalam permainan, ia membantu anda menjimatkan masa dari mengembara tanpa tujuan mencari nod aktif. Anda juga boleh menyiapkan sumber -sumber mana yang anda ingin lihat dan sejauh mana anda harus hadir di minimap anda.

43. SavedInstances

Contoh yang disimpan

Dilancarkan: September 2008 | Jumlah muat turun: ~ 7 juta | Pautan muat turun: SavedInstances

Addon yang sangat berguna bagi mereka yang menjalankan pelbagai alts. Ingin mudah menjejaki kejadian RAID yang telah anda jalankan selama seminggu tanpa bertukar ke setiap toon untuk memeriksa? Mahu dapat melihat berapa banyak mata wang tertentu yang anda ada di akaun anda? Baik addon ini membolehkan anda melakukannya dari satu menu kemas.

Cukup taipkan “/SavedInstances Show” tanpa tanda petikan dan menu akan muncul terbuka mempamerkan semua toon anda dan apa sahaja kriteria yang anda buat. Bergegas ke atas setiap pilihan untuk pecahan yang lebih terperinci jika anda ingin tahu, seperti melihat bos yang anda telah terbunuh secara khusus dalam serbuan.

44. Azeroth Auto Pilot

Azeroth Auto Pilot

Dilancarkan: November 2017 | Jumlah muat turun: ~ 13 juta | Pautan muat turun: Azeroth Auto Pilot

Ini adalah addon terbaik untuk meratakan, jika anda ingin mempercepatkan proses meratakan secepat mungkin untuk alts anda. Menggunakan data yang disediakan oleh pemain yang merancang laluan yang paling efisien untuk meratakan dengan cepat, addon ini memberikan anda senarai aktiviti dan perintah untuk melakukannya untuk mencapai 60 dalam jumlah yang paling sedikit.

Sebilangan besar daripada anda akan berpuas hati dengan hanya menggunakan fungsi Helper Auto Path dan memilih Speed ​​Run. Walau bagaimanapun, jika anda ingin merancang laluan yang berbeza melalui zon tertentu, anda hanya boleh menyeret dan menjatuhkan zon mana yang anda berminat dengan laluan laluan tersuai anda untuk mendapatkan laluan yang cekap.

45. Handynotes

Handynotes

Dilancarkan: Ogos 2008 | Jumlah muat turun: ~ 31 juta | Pautan muat turun: Handynotes

Dianggap sebagai addon hub induk, handynotes betul -betul apa namanya namanya, memberikan nota berguna pada pelbagai khazanah, rega, dan pertemuan di dunia. Anda biasanya mencari CurseForge untuk modul handynote tertentu seperti “handynotes (Shadowlands) “.

Nota-nota ini dapat menjimatkan banyak masa dari mencari barang di wowhead dan tidak cukup mengganggu untuk tidak menyeberang fikiran sehingga anda memerlukannya.

Highgroundgaming_highgroundview_br

Menjadi Grounder Tinggi

Dan itu sahaja untuk senarai tambahan kami untuk Wow Shadowlands! Sekiranya ada addon di luar sana yang anda fikir kita harus menyebutkan pada masa akan datang, pastikan anda meninggalkannya dalam komen di bawah. Jangan lupa melanggan surat berita kami untuk lebih banyak kandungan seperti ini! Permainan gembira!