Top 10 Games Roblox pada tahun 2023 | Bluestacks, Senarai Permainan Roblox yang paling popular sepanjang masa | Roblox Den

Permainan roblox paling popular

Sekiranya anda memilih untuk menjadi tahanan, anda bertelur di dalam sel penjara anda dengan apa -apa dengan cara alat. Anda mesti mendapatkan kad utama untuk membuka pintu penjara dan melarikan diri. Anda boleh memilih pegawai atau membunuh mereka untuk mendapatkan kad kunci. Permainan ini mempunyai beberapa laluan melarikan diri untuk anda gunakan sebagai banduan. Ini termasuk kotak kuasa menumbuk berulang kali untuk membuka pintu, dinding meletup, beberapa pintu yang boleh dibuka dengan kad kunci, dan melarikan diri melalui pembetung dan lubang.

Roblox adalah salah satu permainan yang paling banyak dimainkan sepanjang masa. Ini lebih daripada platform untuk membuat permainan daripada permainan tertentu. Pengguna boleh bermain permainan yang dibuat oleh pengguna lain di Roblox dan akhirnya membuat permainan mereka sendiri. Salah satu sebab Roblox sangat disukai adalah bahawa ia memberikan pengguna kawalan penuh ke atas persekitaran permainan, membolehkan mereka membentuk permainan dengan cara yang mereka lihat patut dan mengakibatkan penciptaan permainan asal yang sangat menghiburkan dan menarik untuk bermain. .

1. PET Simulator x

Pet Simulator X, adalah permainan pertama dalam senarai permainan Roblox teratas kami. . Anda mesti menyediakan untuk haiwan anda untuk mendapatkan wang. . Anda boleh mula menetas telur sebaik sahaja anda membelinya. Sebaik sahaja makhluk anda matang sepenuhnya, anda boleh menggabungkannya untuk mencipta haiwan hibrid dengan menetas telur mereka. Hanya mesin fusing yang boleh memusingkan haiwan bersama -sama, dan setiap haiwan bersatu mempunyai statistik unggul ke makhluk sebelumnya.

. Spesies haiwan yang pelbagai ini boleh dikunci melalui pelbagai portal.

Anda boleh membuka kunci sebilangan tempatan dalam permainan. . Anda boleh bermain permainan sama ada sendiri atau dengan sehingga sepuluh orang lain dalam talian dalam mod multiplayer. Leaderboards dalam talian adalah satu lagi ciri permainan yang menggalakkan persaingan pemain.

2.

Permainan bertemakan polis-dan-robbers, Seterusnya adalah Jailbreak Permainan Roblox yang popular . Jailbreak telah diilhamkan oleh siri auto Grand Theft yang besar, dan pengaruhnya dapat dilihat dalam permainan Jailbreak, dengan pengguna yang mempunyai keupayaan untuk merompak bank, kasino, dan lain -lain.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Dalam jailbreak, pengguna boleh memilih antara tiga jenis watak yang berbeza: penjenayah, polis, dan tahanan. Anda boleh memilih antara polis dan banduan dari menu pemilihan pasukan, tetapi untuk menjadi penjenayah, anda mesti menjadi tahanan terlebih dahulu dan kemudian melarikan diri dari penjara. . Ini termasuk pistol, borgol, taser, dan spiketrap. Pistol boleh digunakan terhadap sesiapa sahaja yang bukan kakitangan polis. Borgol buat sementara waktu melonggarkan penjenayah dan menghantarnya kembali ke penjara. Taser mencetuskan tahanan dan penjenayah dan boleh digunakan bersempena dengan borgol untuk menghantar penjenayah ke penjara. Perangkap Spike digunakan untuk membuat kereta tidak berfungsi dengan muncul tayar mereka.

Sekiranya anda seorang pegawai yang sangat ganas yang membunuh atau menangkap tahanan yang tidak bersalah, maka anda juga boleh dihantar ke penjara dengan sedikit wang yang ditolak dari keseimbangan dalam permainan anda, kerana tahanan hanya dapat ditangkap oleh pegawai polis sekiranya mereka Saya memperoleh kad kunci melalui pengambilan atau keganasan.

Sekiranya anda memilih untuk menjadi tahanan, anda bertelur di dalam sel penjara anda dengan apa -apa dengan cara alat. . . Permainan ini mempunyai beberapa laluan melarikan diri untuk anda gunakan sebagai banduan. .

Permainan ini mempunyai pelbagai senjata untuk anda gunakan termasuk pistol, senapang, bom tangan, peluncur roket, peluncur forcefield, pistol plasma, dan lain -lain. .

3. Kelangsungan hidup bencana alam

Permainan seterusnya dalam senarai permainan Roblox terbaik untuk 2023 dibuat oleh Stickmasterluke dan dipanggil Survival Bencana Alam . Seperti namanya, permainan ini adalah permainan survival di mana pemain mesti mengalami banyak bencana pada pelbagai peta. Setiap tragedi yang anda elakkan memajukan anda ke seterusnya dalam permainan berasaskan pusingan ini.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Pemain memulakan permainan dengan pemijahan di atas menara dan menunggu tragedi seterusnya. Pemain mempunyai tiga puluh saat untuk bersiap -siap sebelum serangan tragedi yang tidak diketahui, dan mereka kemudian harus melakukan segala yang mereka dapat untuk bertahan setelah itu. Dalam permainan, terdapat pelbagai potensi bencana yang boleh berlaku, dan hidup masing -masing berbeza dari yang lain dan memerlukan tindakan yang berbeza. Sebagai contoh, salah satu bencana yang paling sukar dalam permainan dipanggil Flash Flood, di mana pemain menanam di sebuah pulau dan air di sekeliling pulau itu mula bangkit selepas amaran sepuluh saat, memakan segala-galanya di jalannya dan memusnahkan pembinaan yang lemah. Kesihatan pemain mula merosot dan akhirnya mereka lulus jika mereka bersentuhan dengan air banjir.

Mencari struktur yang kukuh pada ketinggian akan membantu anda melarikan diri dari bencana ini kerana anda tidak perlu menghubungi air banjir.

Walau bagaimanapun, pengguna mesti berhati -hati kerana berdiri di atas pembinaan yang sangat tinggi meletakkan seseorang berisiko jatuh, yang boleh membawa maut. Anda boleh bertahan jika bangunan anda berdiri di atas runtuh dengan melompat dan berdiri di atas batu bata terapung sehingga anda dapat mencari permukaan yang kukuh yang lain.

Mandi meteor, api, ribut petir, puting beliung, letusan gunung berapi, dll. adalah contoh bencana lain.

. Bekerja di tempat pizza

Permainan ini berfungsi di tajuk Pizza Place memberikan penjelasan yang jelas mengenai temanya. Permainan yang dicipta pada tahun 2007, membolehkan pemain bekerja di pizzeria dan menerima pembayaran melalui cek. Mempunyai wang membolehkan anda meningkatkan kehidupan watak anda dalam pelbagai cara, termasuk rumah mereka, di mana anda boleh membeli dan menggantikan perabot dan kelengkapan lain. Anda juga boleh bercuti dari tempat kerja untuk melawat rumah rakan atau bahkan membuang pesta di sebuah pulau.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

. Salah satu daripada ini adalah juruwang, di mana anda mesti menerima pesanan dari pengguna, bertanya tentang keutamaan mereka, dan juga mengambil pesanan khas dari mereka. Tanggungjawab tukang masak adalah untuk menyediakan pizza dan meletakkan perintah pada tali pinggang penghantar. Pizza Boxers meletakkan pizza yang dibakar di dalam kotak mereka dan meletakkannya di tali pinggang penghantar, yang membawa kami ke penghantaran, di mana pengguna perlu menyerahkan pizza yang dibakar di dalam kotak mereka kepada pengguna. Kedudukan lain termasuk pembekal, pengurus, dan rehat, yang terakhir menunjukkan bahawa anda tidak bekerja sekarang.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Bekerja di tempat pizza juga mempunyai beberapa struktur yang penting untuk permainan keseluruhan permainan. .

5. Dunia // sifar

Seterusnya dalam senarai permainan Roblox terbaik kami untuk 2023 adalah Redmanta’s World // Zero . Dunia // Zero adalah permainan permainan peranan tindakan di mana pengguna mesti berjuang untuk mempertahankan hutan damai hutan damai yang telah diserbu oleh raksasa yang jahat. Banyak lagi bahaya bersembunyi di sekitar sudut, yang bertujuan untuk memusnahkan apa sahaja yang tersisa dari kehijauan hutan.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Permainan ini mempunyai pelbagai kelas untuk anda pilih, masing -masing mempunyai kebolehannya sendiri. Permainan ini mempunyai grafik yang hebat dan watak -wataknya semua dicipta dalam gaya anime, pinjaman dunia // sifar reka bentuk lebih mirip dengan konsol dan rpg pc dan bukan permainan roblox tradisional, blocky. Kelas baru boleh dikunci semasa anda terus ke dalam permainan. Permainan ini juga mempunyai banyak bos penjara untuk anda bertarung, dan pelbagai senjata dan artileri untuk anda melawan mereka. Anda juga boleh menggunakan haiwan peliharaan dan mengembangkannya untuk meningkatkan statistik mereka supaya mereka lebih membantu anda semasa terlibat dalam pertempuran. Bersama ini, anda juga boleh mengambil bahagian dalam serbuan menara.

Permainan ini cerah dengan warna dan kegembiraan untuk dimainkan. .

6. Tycoon taman tema 2

Tycoon Park Tema 2 yang menggembirakan adalah seterusnya dalam senarai kami. Dalam permainan ini, anda mesti menguruskan taman tema dengan menambahkan, membuang, dan menyesuaikan tunggangan dan ciri -ciri taman lain. Pengguna permainan boleh menambah lima jenis tunggangan ke taman tema maya mereka. Ini terdiri daripada tunggangan pengangkutan, tunggangan air, tunggangan lembut, tunggangan yang sengit, dan roller coaster. Terdapat pelbagai jenis tunggangan dalam setiap kategori ini, dan anda boleh menyesuaikan perjalanan ini dengan mengubah warna, harga, atau bahkan bagaimana mereka ditubuhkan.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Matlamat asas permainan adalah untuk menambah pelbagai jenis perjalanan ke taman tema anda untuk menarik seberapa banyak pelawat yang anda boleh, yang akhirnya akan menghasilkan anda memperoleh lebih banyak wang dari taman tema anda. Rides yang lebih besar, lebih baik, dan sejuk yang boleh anda tambahkan ke taman tema anda, lebih banyak wang yang akan anda buat.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Selain menambah tunggangan, anda boleh mengembangkan taman tema anda untuk memasukkan kiosk di mana anda boleh melayani makanan, minuman, dan topi pelanggan. Untuk memastikan pelawat taman tema anda gembira, anda juga mesti memasukkan tandas. Statistik permainan memberitahu anda berapa banyak dan berapa banyak pengunjung menikmati taman tema anda, dan anda boleh menggunakan maklumat ini untuk menentukan penyesuaian yang akan dibuat supaya anda dapat mengembangkan taman tema anda dengan menarik lebih banyak pelawat.

7.

Dibuat oleh Minitoon, Piggy adalah permainan yang bertahan hidup yang sama dengan Granny dengan estetika visual rancangan TV kanak-kanak yang popular Peppa Pig. Di Piggy, anda bermula sebagai pegawai polis yang menyiasat kehilangan George Pig. Walau bagaimanapun, semasa menyiasat tempat kejadian, anda tersingkir oleh piggy yang lain dan mendapati diri anda di dalam bilik di mana anda terperangkap. .

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

. Sekiranya anda seorang yang selamat, anda perlu melepaskan dan mengalahkan Piggy dan mencari jalan keluar dari peta atau menyelesaikan semua tugas yang diberikan kepada mereka secara kolektif. Ini serupa dengan permainan popular di kalangan kita. Sekiranya anda seorang pengkhianat, tugas anda adalah sama ada melarikan diri dari peta atau membunuh semua yang terselamat. Anda juga boleh dibunuh oleh piggy, walaupun sebagai pengkhianat. Tugas Piggy, seperti yang mesti jelas sekarang, adalah untuk membunuh semua orang di peta melalui pelbagai cara. Sekiranya anda memainkan mod permainan jangkitan, menyerang pemain bermakna mereka akan menjadi piggy juga, dan oleh itu permainan akan menjadi sukar bagi semua orang yang selamat.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Survivor, pengkhianat, dan piggy, semuanya mempunyai pelbagai cara untuk mencapai matlamat masing -masing. Ada senjata serta silang silang untuk mangsa yang selamat untuk membunuh pengkhianat atau untuk menikam piggy. Permainan ini mempunyai banyak mod permainan termasuk mod permainan swarm, mod permainan tag, dan, seperti yang dinyatakan sebelum ini, mod permainan jangkitan.

.

. Menara Neraka

Seterusnya dalam senarai kami ialah permainan kursus halangan yang dikenali sebagai Menara Neraka, yang dicipta oleh Yxceptional Studios. . Tujuan utama permainan ini adalah untuk mencapai puncak menara yang dijana secara rawak oleh permainan, dan yang diset semula setiap lapan minit. Oleh kerana menara dijana secara rawak, tidak ada dua menara dalam permainan, yang bermaksud anda perlu menyesuaikan strategi anda setiap kali ada menara baru untuk anda mendaki. Ini menjadikan permainan ini sangat sukar, tetapi juga memberi ganjaran, sejak sampai ke puncak menara itu cukup mencabar.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Permainan ini mempunyai beberapa tahap kesukaran, termasuk sangat mudah, mudah, sederhana, keras, dan gila. Walaupun permainan ini tidak melibatkan lebih banyak daripada memanjat menara yang dijana secara rawak, permainan ini menarik dan sukar, membuat anda ketagih ke menara neraka selama beberapa jam. !

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

. Royale Tinggi

Permainan peranan fantasi Royale High, yang memberi tumpuan kepada berpakaian dan cosplaying, bersebelahan dengan senarai kami. Kerana ia menggunakan ciri dunia platform Roblox untuk membolehkan pemain bermain di beberapa alam, masing -masing dengan suasana sendiri, Royale High menonjol di antara permainan Roblox lain.

Pada dasarnya, permainan ini adalah pengalaman bermain peranan yang dibuat oleh peminat untuk peminat Winx Club. Pemain boleh memperoleh pelbagai ciri permainan untuk menyesuaikan dan berpakaian watak mereka tetapi mereka suka. Pakaian, kasut, aksesori, dll. semuanya termasuk. Seperti yang ditunjukkan sebelum ini, pengguna boleh bermain di pelbagai arena di Royale High, termasuk lobi pangsapuri, pangsapuri, bumi, moonlight Square, Divinia Park, Enchantix High, Fantasia Getaway Resort, New Royale Campus, dan banyak lagi.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

10. !

! . . . Haiwan peliharaan ini juga boleh diniagakan dengan pemain lain.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Haiwan peliharaan dalam mengadopsi saya! menetas dari telur. . Perbezaan ini berdasarkan beberapa haiwan peliharaan ini, bagaimanapun, hanya boleh dibeli hanya melalui Robux, mata wang maya Roblox. Setelah haiwan peliharaan menetas, mereka melalui fasa pertumbuhan yang berbeza. Tahap-tahap ini termasuk bayi baru lahir, junior, pra-remaja, remaja, pasca remaja, dan akhirnya menjadi dewasa. Sekiranya pengguna mempunyai empat haiwan yang dewasa dengan jenis yang sama, mereka boleh digabungkan untuk membentuk “haiwan kesayangan”, dan jika pengguna mempunyai empat haiwan neon tersebut, mereka boleh digabungkan untuk membentuk “haiwan kesayangan mega-neon”.

10 permainan roblox teratas pada tahun 2023

Mengamalkan saya! adalah permainan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang suka roblox, atau peminat tamagotchis!

Permainan roblox paling popular

Pertempuran terhadap Bandit dan Melindungi Tanah Air sebagai Marin di Buah-buahan Blox, atau pergi penyangak dan melawan undang-undang dalam simulator lanun bertemakan anime ini. Sebagai Marin, anda akan mempunyai akses ke kapal perang yang lebih cepat, lebih murah, dan lebih cekap ketika berlayar di lautan. . Mana -mana bahagian yang anda dapati, anda masih perlu meningkatkan statistik anda, termasuk pedang, pertahanan, dan kebolehan huru -hara anda. !

Ikon Buah Blox

Galeri Blox FruitsGaleri Blox Fruits

. Kedengarannya mudah, betul? . Seorang ahli kumpulan diberikan peranan “pembunuh”. Jika anda tidak dapat meneka dari nama, pemain ini mempunyai satu objektif: *untuk membunuh *. Semua pemain yang tinggal harus bekerjasama untuk mengetahui siapa pembunuh sebelum terlambat..

Pembunuhan Misteri 2 GaleriPembunuhan Misteri 2 Galeri

Mulakan dan tumbuh Swarm Lebah Anda Sendiri di Bee Swarm Simulator. Tuntut sarang dalam permainan dan mula menaik taraf dan meningkatkan kawanan anda dengan mengumpul debunga dan mencipta madu. Pilih dari pilihan lebah untuk ditambah ke koleksi anda yang semakin berkembang, semuanya dengan warna dan kebolehan yang unik. Sekiranya anda berasa seperti lebih banyak cabaran, anda boleh berani memanjat beberapa gunung yang tinggi dalam permainan untuk melawan bos yang kuat untuk rampasan dan debunga yang lebih sejuk. Terdapat juga harta karun tersembunyi di seluruh peta, yang boleh digunakan untuk membantu anda dengan kawanan anda yang semakin berkembang!

Galeri Simulator Swarm BeeGaleri Simulator Swarm Bee

Royale Tinggi

Ikuti impian anda di Royale High, permainan peranan berasaskan fantasi di mana anda boleh merancang watak anda sendiri dan mendapat ganjaran semasa anda bermain. Terokai pelbagai lokasi ajaib semasa anda melintasi peta besar yang ditetapkan sebelum anda, dan bermain permainan yang berbeza ketika anda mencapai kawasan baru peta. ! !

Ke -3 dalam RPG ke -9 yang terbaik

Galeri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi RoyaleGaleri Tinggi Royale

Walaupun tidak sepenuhnya berpusat di sekitar bangunan, selamat datang ke Bloxburg menggabungkan suasana kejiranan yang unik dengan kreativiti yang anda harapkan dari permainan berasaskan pembinaan lain. Bermula tanpa status pekerjaan, anda mempunyai keupayaan untuk mengambil pekerjaan anda sendiri, dan mendapat wang tunai yang cukup untuk membeli rumah pertama anda. Melalui proses ini, anda boleh merancang dan membina rumah anda sendiri dari bawah. Anda juga boleh menjemput rakan -rakan untuk melawat dan memamerkan rumah anda yang baru dibina dan menunjukkannya di sekitar bilik yang berbeza yang anda buat. Apa jenis dinding, pintu, dan perabot yang anda gunakan di tempat anda sendiri terpulang kepada anda – dengan beratus -ratus item yang berbeza untuk dipilih dari sana ada kemungkinan yang tidak berkesudahan!

Selamat datang ke ikon Bloxburg

Selamat datang ke Galeri BloxburgSelamat datang ke Galeri BloxburgSelamat datang ke Galeri Bloxburg

Menara Neraka

Tidak seperti banyak obbi lain di luar sana, Menara Neraka bukan sahaja mencabar anda dengan kursus parkour yang sukar, tetapi juga meletakkan anda menentang setiap pemain lain dalam permainan. Ditugaskan sebagai yang pertama untuk mencapai akhir kursus, anda mesti pastikan anda melihat anda melangkah jika anda ingin menuntut kemenangan. Jika anda fikir itu cukup sukar, Menara Neraka memberi anda had masa yang ketat untuk melengkapkan OBBY, dan juga tidak membenarkan titik pemeriksaan ditetapkan di sepanjang jalan. Ini bermakna tidak kira sejauh mana anda menyelesaikan kursus, yang diperlukan adalah satu langkah yang salah untuk meletakkan anda kembali ke tempat terakhir!

Ke -2 di Best 1st di OBBY

Ikon Menara Neraka

Galeri Menara Neraka

Livetopia

Roleplay dan berteman di Livetopia, permainan di mana anda dapat memiliki rumah, mempunyai pekerjaan, dan bergaul dengan pemain lain! Untuk memulakan pekerjaan pertama anda, anda perlu menuju ke menu pemilihan pekerjaan, di mana anda akan dapati semua pekerjaan yang ada sekarang. Sama ada anda ingin menjadi tukang roti, penjahit, atau pengeluar filem, anda pasti akan mencari pekerjaan yang sesuai dengan anda dengan sempurna. Sebaik sahaja anda menerima gaji pertama anda, anda perlu melayari barang -barang yang berbeza untuk membelanjakan wang anda. . Pesta dengan rakan -rakan di tempat panas yang berbeza di sekitar bandar, dan meneroka pelbagai lokasi rahsia yang ditawarkan oleh permainan!

Ikon Livetopia

Galeri LivetopiaGaleri LivetopiaGaleri LivetopiaGaleri LivetopiaGaleri LivetopiaGaleri LivetopiaGaleri Livetopia

Club Roblox

Hangout dan Roleplay dengan rakan-rakan di Club Roblox, permainan Roblox Terbuka Terbuka Terbuka. Dari mengadopsi haiwan kesayangan dan bayi untuk mereka bentuk dan membina rumah anda sendiri, Club Roblox memberikan kemungkinan yang tidak berkesudahan dengan ciri -ciri yang berbeza yang disediakannya. Lengkap permainan mini di mana anda boleh pergi ke kepala terhadap rakan dan pemain lain untuk mendapatkan duit syiling, yang boleh dibelanjakan untuk pelbagai barang yang sejuk dan unik dalam permainan. Jemput orang ke rumah anda untuk memamerkan kemahiran seni bina anda, atau hanya untuk melepak dan membuat senario peranan anda sendiri. Dengan acara baru dan menarik yang ditambahkan pada permainan mingguan, anda pasti tidak akan pernah tayar kelab roblox dan pengalaman yang disediakannya.

Ikon Roblox Club

Galeri Roblox ClubGaleri Roblox ClubGaleri Roblox ClubGaleri Roblox ClubGaleri Roblox ClubGaleri Roblox Club

Letakkan hidup anda di barisan di Piggy, misteri dan permainan seram berasaskan survival di mana anda mesti mengikuti satu set petunjuk tersembunyi untuk bertahan. Diletakkan di dalam lokasi terpencil tanpa sebarang cara untuk menghubungi, anda dan beberapa pemain lain mesti mencari sepanjang peta dengan harapan dapat mencari jalan keluar. Sekiranya anda tidak berfikir bahawa itu cukup tertekan, anda mesti melakukan semua ini semasa berlari dari babi yang mematikan dan dahaga. Dengan pencahayaan terhad dan jarak tontonan yang terhalang, anda tidak akan tahu berapa lama sehingga anda menjadi mangsa seterusnya Piggy.

Ikon piggy

Galeri Piggy

Bina bot untuk harta karun membolehkan anda merancang dan belayar kapal anda sendiri, dengan matlamat mencari *dada harta karun yang didambakan *, yang dipenuhi dengan emas. Menguatkan bot anda dengan bahan yang lebih kuat untuk bertahan dalam persekitaran yang berbeza yang akan anda hadapi, dengan emas yang diperoleh dari misi sebelumnya. Anda juga boleh membuat satu pasukan dan membina bot anda dengan rakan dan pemain lain, yang membolehkan anda menggabungkan barang untuk membuat kapal yang lebih diperkaya. !

Pertama dalam membina ke -3 dalam Best

Bina kapal untuk galeri harta karunBina kapal untuk galeri harta karun

Pertahanan Menara Semua Bintang

All Star Tower Defense menyediakan permainan baru dalam permainan strategi klasik, menggabungkan cabaran pertahanan menara dengan pelbagai watak anime yang berbeza. Sama seperti minigame pertahanan menara yang lain, anda ditugaskan untuk mempertahankan pangkalan anda terhadap gelombang musuh yang tidak berkesudahan. . . . Dengan pelbagai mod, pertahanan, dan barangan di kedai untuk mencuba, anda pasti tidak akan pernah menjatuhkan pertahanan menara semua bintang!

Ikon Pertahanan Menara All Star

Galeri Pertahanan All Star TowerGaleri Pertahanan All Star Tower

Simulator pejuang pedang

! . Tahap kuasa anda memberi kesan kepada berapa banyak kerosakan yang anda hadapi, jadi semakin banyak yang anda peroleh, semakin banyak kerosakan yang akan dapat ditimbulkan pada musuh yang bermusuhan! Apabila anda fikir anda cukup kuat, anda akan dapat maju melalui peringkat permainan yang berbeza, di mana anda akan mendapati musuh yang lebih kuat untuk dikalahkan. Untuk membantu anda di beberapa peringkat yang lebih sukar, anda akan dapat membeli haiwan peliharaan. Ini boleh dibeli di kawasan bertelur, dan akan memberi anda sokongan dan sokongan ketika dalam pertempuran. !

Ikon Simulator Pedang Pedang

Kehidupan Shindo

. . . !

! . Buka kunci kawasan baru pokok kemahiran dengan membelanjakan titik kemahiran anda pada pelbagai kebolehan baru, termasuk peningkatan HP, kelajuan pecut lebih cepat, serta kelajuan regen kesihatan yang lebih baik. Apabila anda fikir anda sudah bersedia, anda boleh mengambil beberapa pemain peringkat yang lebih tinggi, dan perlahan -lahan bekerja dengan cara anda menjadi pejuang terbaik dalam permainan!

Ikon pengembaraan pelik anda

Galeri Pengembaraan Pelik AndaGaleri Pengembaraan Pelik AndaGaleri Pengembaraan Pelik AndaGaleri Pengembaraan Pelik Anda

Bekerja di tempat pizza

. Mulakan Perjalanan Pizza Anda dengan Mendapatkan Diri Anda di Restoran Pizza Tempatan, dan bekerjasama dengan pemain lain untuk memastikan anda memenuhi semua pesanan yang ditempatkan oleh pelanggan. Untuk semua kerja keras yang anda masukkan ke dalam anda akan menerima cek gaji bulanan, yang boleh dibelanjakan di kedai dalam permainan. Anda juga mempunyai keupayaan untuk memiliki rumah anda sendiri yang boleh ditingkatkan dan dilengkapi lebih banyak anda bermain, di mana anda boleh menjadi tuan rumah pesta dan juga meluangkan masa!

Ke -2 pada ke -4 yang terbaik

Bekerja di ikon tempat pizza

Tycoon pengedar kereta

Reka bentuk, membina, dan menguruskan pengedar kereta anda sendiri dalam hartawan pengedar kereta! . . Apabila anda mula menjual lebih banyak kereta, anda akan dapat mengembangkan pelbagai produk anda melalui memperkenalkan sukan dan kereta hiper, yang akan menjana hartawan anda lebih banyak wang tunai. Tonton Perniagaan Anda Mendaki papan pendahulu kerana pendapatan anda perlahan -lahan meningkat, dan bersaing dengan rakan -rakan untuk melihat siapa yang dapat menguruskan pengedar yang paling berjaya!

Ikon hartawan pengedar kereta

Galeri Tycoon Pengedar KeretaGaleri Tycoon Pengedar KeretaGaleri Tycoon Pengedar KeretaGaleri Tycoon Pengedar KeretaGaleri Tycoon Pengedar Kereta

Restoran Tycoon 2

Di Restoran Tycoon 2, anda bertanggungjawab ke restoran anda sendiri. Dengan pelbagai pilihan masakan untuk dipilih, terpulang kepada anda untuk membina dan merancang restoran anda dari bawah. Tentukan apa dari jenis perabot yang paling sesuai dengan menu anda, ke tumbuh -tumbuhan dan lukisan yang anda ingin menghiasi tempat dengan. Sewa pekerja anda sendiri untuk menunggu pelanggan dan memasak makanan anda, dan laksanakannya dari masa ke masa untuk meningkatkan pengalaman pelanggan anda. !

10 permainan roblox terbaik 2023

Jessica Kormos adalah penulis dan editor dengan pengalaman menulis, salinan, dan kandungan UX pengalaman selama 15 tahun untuk TECCA.com, media rosenfeld, dan banyak lagi.

 • Konsol & PC
 • Perkhidmatan permainan
 • Permainan permainan & streaming
 • Permainan mudah alih

. Kami telah memainkan begitu banyak kami yakin anda akan menyukai beberapa perkara yang kami fikir adalah permainan roblox terbaik pada tahun 2023.

Dungeon Quest

 • Gaya artistik yang unik dan animasi yang anggun.
 • Pengalaman pemain tunggal dan multiplayer yang sama menyeronokkan.
 • Permainan koperasi ketagihan.
 • Bukan konsep yang paling asli.
 • .
 • .

Dungeon Quest Adakah RPG dalam talian multiplayer secara besar -besaran yang diilhamkan oleh crawler penjara seperti permainan Diablo dan Gauntlet. Formula ini cukup mudah: meneroka penjara bawah tanah, mengumpulkan harta karun, menaik taraf inventori anda, kemudian lakukan sekali lagi. Walau bagaimanapun, apa yang membezakan MMO ini adalah gaya grafiknya yang mengagumkan.

menawarkan pelbagai peralatan dan peta, tetapi ia tidak menakutkan pendatang baru sebagai tajuk seperti World of Warcraft. Permainan ini menyerang keseimbangan yang ideal antara tindakan dan strategi untuk merayu kepada pemain kasual dan veteran hack-and-slash.

Simulator Pertahanan Menara: Permainan Strategi Multiplayer Terbaik

Simulator Pertahanan Menara

 • .
 • Memerlukan strategi yang baik.
 • Campuran unit musuh dan sekutu yang baik.
 • Sangat serupa dengan permainan pertahanan menara lain.
 • Kandungan kadang -kadang akan dikeluarkan dari permainan.
 • Tahap pemain tunggal yang maju menjadi sukar.

Simulator Pertahanan Menara . Tumbuhan vs. Zombi, Pemain mesti melindungi wilayah mereka daripada gerombolan penceroboh. Dalam permainan ini, bagaimanapun, anda boleh bekerjasama dengan rakan atau bersaing dengan pemain lain. .

. Untuk bertahan, anda memerlukan gabungan kelajuan, pemikiran strategik, dan kesabaran. Jangan biarkan tajuk generik menipu anda; Simulator Pertahanan Menara menawarkan permainan yang sangat mendalam yang menggalakkan pemain untuk saling terlibat.

Tycoon Park Tema 2: Bina taman hiburan anda sendiri

Tycoon taman tema 2

 • .
 • Banyak elemen sosial yang kemas.
 • Bina tunggangan bawah tanah dengan alat pembentukan terra.
 • Semua pilihan sedikit overwelming pada mulanya.
 • Beberapa arahan dalam permainan.
 • Tidak seperti banyak pilihan rollercoaster.

Sekiranya anda ingat bermain Tycoon rollercoaster, Anda akan merasa betul di rumah dengan . Dalam simulator taman hiburan ini, anda membina dan menguruskan taman anda, dari tunggangan ke tandas. Walaupun anda bermula dengan sumber yang terhad, anda boleh menambah kemudahan apabila anda menarik lebih banyak pelawat.

. Pemain boleh melawat taman masing -masing dan juga bekerjasama, membuat beberapa kawan dan mendapatkan idea baru untuk projek mereka.

Jailbreak

 • .
 • .
 • .
 • .
 • .

Dalam Jailbreak, Pemain mula memilih antara kehidupan jenayah atau bersumpah untuk menegakkan undang -undang dan perintah. . Sekiranya anda berada di sisi penguatkuasaan undang -undang, tugas anda adalah untuk menjaga tahanan di penjara dan mengejar pelarian.

Kedengarannya seperti konsep yang mudah, tetapi permainan ini lebih mendalam daripada yang anda mungkin mengesyaki. Sebaik sahaja anda meneroka dunia terbuka dan melakukan jenayah mengikut kehendak, Jailbreak . Empat tahun selepas pembebasannya, Jailbreak .

Tentera Phantom: Penembak Orang Pertama Terbaik untuk Roblox

 • Beberapa kelas yang berbeza untuk dipilih.
 • Senjata dan mekanik baru diperkenalkan secara berkala.
 • Mod multiplayer menambah pelbagai ke permainan.
 • Mengandungi keganasan senjata.
 • Grafik kasar dan model watak.
 • .

, Kuasa hantu siri. . Permainan ini setanding dengan setiap fps lain, tetapi itu tidak menjadikannya kurang menyeronokkan.

Sekiranya anda tidak memasuki permainan menembak, maka jelas Kuasa hantu . Yang mengatakan, permainan itu tidak terlalu gory seperti banyak tajuk FPS. Sekiranya anda memberikannya, anda mungkin akan bersaing dengan orang -orang dari semua peringkat umur.

SCUBA DIVING AT QUILL LAKE: Permainan Best Wind Down

Menyelam skuba di Quill Lake

 • Grafik dan kesan bunyi yang comel.
 • .
 • Dunia bawah air yang sepenuhnya direalisasikan untuk diterokai.
 • Tidak begitu mencabar.
 • Mekanik mudah mungkin menanggung beberapa pemain.
 • Terlalu pendek.

Sekiranya anda mencari permainan yang bertentangan dengan mengecewakan, janganlah lebih jauh dari Menyelam skuba di Quill Lake. Sebagai pemburu harta karun bawah air, matlamat anda adalah untuk meninjau bahagian bawah tasik yang luas dan mencari peninggalan tersembunyi. Semasa anda mengumpulkan harta, anda boleh membeli peningkatan yang membolehkan anda mengakses kawasan baru.

Quill Lake mempunyai akarnya dalam permainan penerokaan seperti Perangkap, Tetapi tidak ada perangkap atau platform yang terlibat. Walau bagaimanapun, walaupun permainan tidak mencabar, ia masih terasa baik untuk mendedahkan rahsia baru. Sekiranya anda sedang mencari permainan untuk bermain sebelum tidur yang tidak akan membuat anda terlalu digulung, Quill Lake sempurna.

Mengamalkan saya!

Pakai saya!

 • .
 • .
 • Menggabungkan haiwan menghasilkan hasil yang menarik.
 • .
 • Tidak ada objektif sebenar yang melampaui haiwan peliharaan.
 • Ciri sembang tidak selalu disederhanakan.

! adalah permainan sosial di mana anda dapat menaikkan haiwan comel dari kelahiran, menonton mereka tumbuh, dan juga menggabungkan mereka untuk membuat mutan. Tidak ada pertempuran atau cabaran untuk bercakap; hanya berpakaian haiwan kesayangan anda, tunjukkan mereka, dan berdagang dengan rakan anda.

Haiwan peliharaan maya menjadi sangat popular pada tahun 1990 -an, tetapi tidak ada anak yang kemudiannya dapat membayangkan sesuatu yang sejuk ! .).

Ninja Legends 2: Permainan Platform Terbaik di Roblox

 • Tindakan pantas dan reka bentuk tahap yang unik.
 • Banyak senjata dan aksesori untuk membeli.
 • .
 • Secara agresif menolak pembelian dalam permainan.
 • Sudut Kamera boleh mendapat mual apabila anda bergerak pantas.

Roblox mempunyai pilihan permainan platform yang agak terhad, tetapi Ninja Legends 2 membuat kekurangan kuantiti dengan MMO berkualiti tinggi ini. Sebagai ninja, matlamat anda adalah untuk menyempurnakan kebolehan parkour anda dan melintasi dunia berwarna -warni. .

Permainan ini menawarkan jumlah penyesuaian yang gila, dan item baru dikeluarkan dengan kerap. Banyak perkara yang berada di belakang paywall, tetapi anda boleh membuka kunci segala-galanya tanpa membayar wang dunia sebenar hanya dengan bermain permainan. Anda juga boleh memberikan haiwan kesayangan anda.

Simulator Pertempuran Anime

 • Harus bermain untuk peminat anime.
 • Jualan biasa untuk pembelian dalam permainan.
 • Watak dapat dikenali dengan serta -merta.
 • .
 • Tidak begitu kompleks seperti permainan pertempuran lain.
 • Watak baru jarang ditambah.

Seperti banyak permainan di roblox, mempunyai nama generik malangnya yang tidak cukup menangkap kehebatannya. Dalam permata yang diremehkan ini, semua wira anime kegemaran anda bersatu untuk menghilangkannya. Kenapa? Adakah ia benar -benar penting? .

Pejuang termasuk watak dari , Naruto, Airbender terakhir, dan juga permainan video yang diilhamkan oleh anime seperti Final Fantasy VIII. Ia tidak dapat bersaing dengan permainan seperti Dragon Ball Fighterz .

Sembunyikan dan cari melampau

 • Tahap kreatif dengan banyak tempat untuk disembunyikan.
 • Alternatif yang hebat untuk apabila anda tidak dapat bermain dengan rakan secara peribadi.
 • Power-up yang menyeronokkan menjaga perkara yang menarik.
 • Premis yang agak mudah.
 • .
 • .”

Sembunyikan dan Cari Extreme adalah perkara terbaik yang akan datang apabila anda tidak dapat bermain bersembunyi dan mencari rakan anda dalam kehidupan sebenar. Mengecilkan ke saiz kecil dan berjalan melalui persekitaran kehidupan sebenar untuk mengelakkan orang yang “itu,” atau cuba menjejaki pemain dalam bersembunyi.

“Melampau” mungkin bukan superlatif terbaik untuk menggambarkan permainan sejak tahapnya cukup biasa. Yang mengatakan, satu ciri yang sejuk adalah bahawa orang yang ditetapkan sebagai “ia” boleh menggunakan kebolehan khas untuk membantu mereka menangkap pemain lain. Semasa anda memenangi permainan, anda akan mendapat mata yang boleh anda belanjakan untuk kuasa baru ketika anda “.