Tom Clancy S Ghost Recon® Wildlands в Steam, Ghost Recon Wildlands: Tarikh Siaran, Permainan, Keperluan Sistem – Semua yang Kita Ketahui | Pcgamesn

Ghost Recon Wildlands: Tarikh Siaran, Permainan, Keperluan Sistem – Semua yang Kami Tahu

Подерживаook у у й й п н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н к к н к к к к к к к к к к к к м к м к м м м м м к м м м м м м м м м м м м м м м м м м м alien Acer Predator Z301CT, Z271T, XB271HUT

Tom Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Ultimate Year 2

Контент д ээй ээ п г г г э э эо (4)

ORE ORE

Edisi Ultimate

Взз т т о з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з зз. В коima х входqate базовая и °, lulus musim, pek permulaan tahun 2 lulus.

Edisi Emas Tahun 2

Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands с mengubah щ л л з з tahun edisi emas tahun 2. В коima х входq th базовая и year 2 pass.

Lulus Musim Y2

Иооозййй пO полной ворой ghost recon® Wildlands с Year 2 Pass и и знй year year year muka 6 tahun.

Sel -sel splinter sel, sel -sel splinter, в ч быйosi иовооаanan иомовaiki sel -иомовaiki sel -и 8ововosi иомовоа Atau ое щ киков.

О ээOй ир

Играйте в Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands в одиночку или вместе с друзьями – вчетвером, наслаждаясь шутером, действие которого происходит в открытом мире, полном опасностей.

Уножod картель
В н л б б щ н ннoti -пенaraan – бококоеа Atau ббокоееа Atau кеококaraan кокоееоаааanan кокоеааanan, и. Ец в в тO, ччOы созать соое круное Oleh.

С sebarang “приз mekan”
Созайте и наadual с с с п з з з з н й й й й й й н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н ° н н н н н н н н н н н н н н ° н н н н “”,. “. В в в в с с н н ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ю ю ю ю ю юю.

Илллйййй боливию
Саый оширный в Ubisoft прикеюченчеа й о о ый ый ый ый ый ый ый й й ый в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в в. Ы у ушш ш ш ш н н н н semula зозз ” сортных ср с х.

Bos. Такие функции, как Extended View, Aim at Gaze и Communications Wheel, позволят вам максимально погрузиться в игровой мир и взаимодействовать с окружающими объектами, меняя направление взгляда. Пр ээO вы сожете и wanita лововать привычные у у й йura. Набор специальных функций для считывания направления взгляда позволит сделать коммуникацию между игроками еще удобнее, а перестрелки еще динамичнее. Иадование окреа arah превревраemak вh в н н н …н.

Подерживаook у у й й п н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н к к н к к к к к к к к к к к к м к м к м м м м м к м м м м м м м м м м м м м м м м м м м alien Acer Predator Z301CT, Z271T, XB271HUT

Aparan с ные товованиint

  Tersebut:

  • О: Pada mulanya dikeluarkan untuk Windows 7, permainan ini boleh dimainkan di Windows 10 dan Windows 11 OS
  • Проц “: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz atau AMD FX-4320 @ 4 GHz atau setaraf
  • Оеративunting памть: 6 GB OU
  • Веокарта: NVIDIA GEFORCE GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM dengan Shader Model 5.0 atau lebih baik)
  • Месо на диа: 50 GB
  • Зваоваukt карта: DirectX-serasi menggunakan pemacu terkini
  • District: Permainan mengandungi easyanticheat (https: // www.easyanticheat.Net/) Teknologi Anti-Panduan dan Denuvo (https: // www.Denuvo.com/) Teknologi Anti-Tamper.
   Рекендованые:

   • О: Pada mulanya dikeluarkan untuk Windows 7, permainan ini boleh dimainkan di Windows 10 dan Windows 11 OS
   • Проц “: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz atau AMD FX-8350 @ 4 GHz atau lebih baik
   • Оеративunting памть: 8 GB OU
   • Веокарта: NVIDIA GEFORCE GTX970/GTX 1060 atau AMD R9 390/RX480 (4GB VRAM dengan model shader 5.0 atau lebih baik)
   • Месо на диа: 50 GB
   • Зваоваukt карта: DirectX-serasi menggunakan pemacu terkini
   • District: Permainan mengandungi easyanticheat (https: // www.easyanticheat.Net/) Teknologi Anti-Panduan dan Denuvo (https: // www.Denuvo.com/) Teknologi Anti-Tamper.

   © 2016 Ubisoft Entertainment. Hak cipta terpelihara. Tom Clancy, Hantu Recon, Ikon Askar, Ubisoft, dan Logo Ubisoft adalah tanda dagangan Ubisoft Entertainment di Amerika Syarikat dan/atau negara lain.

   Ghost Recon Wildlands: Tarikh Siaran, Permainan, Keperluan Sistem – Semua yang Kami Tahu

   Hantu Recon Wildlands Tarikh Siaran

   Peminat permainan berasaskan skuad dengan nama Tom Clancy dicetak di seluruh mereka bersukacita, kerana Ghost Recon kembali-dan ia telah menjadi Ubisoft penuh dan mendapat tetapan dunia terbuka dan segala-galanya. Tetapi bilakah tarikh pelepasan Wildlands Hantu? Apa yang boleh anda harapkan permainan seperti? Dan adakah PC anda akan memenuhi keperluan sistemnya? Kami telah mencipta panduan yang berguna ini untuk memberi anda maklumat yang baik mengenai semua perkara Hantu Recon menjelang pembebasannya.

   Jika meneroka dunia gergasi adalah perkara anda, lihat permainan kotak pasir terbaik di PC.

   Sudah Empat Tahun-Ghost Recon Phantoms percuma 2014-sejak ansuran utama terakhir dalam francais penembak ketiga taktikal ini. Walaupun sesetengah pemaju menghabiskan masa penapisan dan menaik taraf, Ubisoft Paris telah memilih untuk membaik pulih beberapa ciri teras Ghost Recon dengan Wildlands, membawa tetapan dunia terbuka, pilihan penyesuaian aksara RPG dan misi sampingan ke siri ini. Wildlands juga ditetapkan untuk membawa francais kembali ke hari ini, menjatuhkan tetapan futuristik tajuk baru -baru ini untuk satu lagi yang serupa dengan permainan asal 2001.

   Butiran mengenai naratif Wildlands masih belum konkrit. Apa yang kita tahu ialah pemain akan, seperti biasa, mengawal unit elit tentera, kali ini dihantar ke Bolivia dengan tugas umum menghentikan penjahat daripada menjual dadah haram kepada penjahat lain, menyelamatkan dunia dalam kemajuan.

   Hantu Recon Wildlands Tarikh Siaran

   Hantu Recon: Tarikh Siaran Wildlands

   Ghost Recon Wildlands akan dibebaskan pada 7 Mac 2017. Selepas setahun meneka permainan, tarikh akhirnya diumumkan di pameran E3 2016 Ubisoft, bersama -sama dengan banyak maklumat baru mengenai permainan. Anda dapat melihat misi penuh yang mereka demo dalam video di bawah. Untuk masa pelepasan penuh, periksa pautan itu.

   Hantu Recon Wildlands Gameplay

   Video di atas dari E3 2016 memberi anda gambaran yang sangat baik bagaimana pendekatan dunia terbuka Wildland akan berfungsi, mempamerkan misi yang dimainkan di Co-Op.

   Leap to a Open World menandakan pemergian besar -besaran untuk siri Hantu Recon. Gone adalah misi yang didorong oleh naratif masa lalu, digantikan dengan pencarian sampingan, kebebasan pemain yang lebih besar dan seluruh timbunan penduduk kampung yang tidak berdaya, gaya GTA. Ia juga merupakan salah satu dunia terbuka yang paling bercita-cita tinggi di Ubisoft, dengan kitaran penuh siang/malam, AI yang tidak disandarkan dan sembilan jenis medan di antara kotak pasir membual haknya.

   Pergeseran dalam tetapan kemungkinan besar akan diterjemahkan ke permainan yang sedikit lebih memaafkan dan lebih menyeronokkan. Elemen penembak taktikal Hantu Recon terkenal kerana kelihatan masih ada, tetapi mereka didail secara dramatik. Begitu juga langkah kronologi ke belakang untuk siri ini juga terikat untuk mengehadkan pilihan untuk teknologi bonkers, walaupun drone akan tetap menjadi mainstay.

   Hantu Recon Wildlands Treler

   Sekiranya anda ingin masuk ke dalam daging dan tulang Wildlands Recon Ghost, pertaruhan terbaik anda adalah treler Pengiktirafan. Ia penuh dengan coretan permainan, yang menjadikannya pameran ringkas tentang apa yang sebenarnya akan anda lakukan apabila anda akhirnya mendapatkan tangan anda pada permainan. Terdapat sedikit pertunjukan tentang bagaimana menerima permainan di E3 walaupun, jadi mudah -mudahan anda boleh perut itu.

   Jika anda ingin beberapa naratif dengan permainan taktikal berasaskan skuad anda maka E3 2015 awal mendedahkan treler menyediakan kedua-dua cerita dan permainan oleh baldi-beban untuk cukup membangkitkan selera makan anda. Walau bagaimanapun, diberi amaran, ia juga mempunyai monologu yang terlalu banyak.

   Treler ini adalah mengenai muzik Wildlands, yang dibuat semasa pemuzik menonton permainan di skrin dan bertindak balas terhadap tindakan. Menonton rakaman landskap dunia terbuka, pertempuran dan banyak lagi, mereka mengumpulkan bunyi yang berbeza agar sesuai.

   Treler taklimat misi yang lebih baru menyangkut premis, menjelaskan matlamat skuad anda, jadi untuk bercakap. Ia juga membolehkan kita melihat struktur yang lebih besar permainan, memamerkan fakta bahawa anda bebas untuk menangani sasaran dalam apa -apa perintah – dan mengeluarkannya tetapi anda mahu.

   Ada juga treler hantu kami yang dikeluarkan sebelum E3 2016, dengan nada yang lebih serius. Ia tidak menunjukkan apa -apa permainan sebenar, tetapi memberi gambaran lanjut mengenai menyelam dari pesawat dan membunuh dadah yang anda akan dapat.

   Hantu Recon Wildlands Beta

   Dengan dunia besar -besaran datang keperluan besar untuk ujian. Tutup pertama yang berlari antara 3 hingga 6 Februari, dan kedua, beta terbuka akan dijalankan sebelum permainan dilancarkan pada 7 Mac.

   Beta tertutup berlaku di Itacua, salah satu daripada banyak wilayah yang anda dapat meneroka dalam perlawanan akhir, dan beta tertutup akan menawarkan sebahagian besar dunia terbuka dengan wilayah tambahan.

   Keperluan Sistem Wildlands Ghost Recon

   Hantu Recon: Wildlands

   Nvidia telah mengeluarkan spesifikasi minimum dan disyorkan untuk Wildlands. Seperti yang dijangkakan, mereka hampir sama dengan permainan Tom Clancy yang terbuka di dunia Ubisoft sebelum ini; Bahagian ini. Kedua -duanya mempunyai persekitaran yang sangat terperinci dan banyak penembakan. Sekiranya anda berlari dengan sempurna, anda mungkin tidak mempunyai masalah di sini. Oleh kerana ia adalah nvidia yang telah menumpahkan kacang -kacangan kad yang dicadangkan adalah geforce, jadi pertimbangkan kad bersaing jika anda seorang pengguna AMD.

   MINIMUM

   • OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (versi 64-bit sahaja)
   • CPU: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz atau AMD FX-4320 @ 4 GHz atau setaraf
   • GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 660/GTX 750TI/GTX 950/GTX 1050 atau AMD HD 7870/R9 270X/R9 370X/RX 460 (2GB VRAM dengan model shader 5.0 atau lebih baik)
   • Ram: 6GB
   • Resolusi: 720p
   • Video Preset: Rendah

   Tom Clancy sendiri akan (mungkin) mencadangkan tetapan berikut:

   Disyorkan

   • OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (versi 64-bit sahaja)
   • CPU: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz atau AMD FX-8350 @ 4 GHz
   • GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 970/GTX 1060 atau AMD R9 290X/R9 390/RX 480 (4GB VRAM dengan model shader 5.0 atau lebih baik)
   • Ram: 8GB
   • Resolusi: 1080p
   • Video Preset: Tinggi

   Ghost Recon Wildlands Multiplayer

   Hantu Recon: Wildlands

   Wildlands juga akan memberi penekanan yang kuat kepada multiplayer, dengan sehingga tiga pemain dapat menyertai anda di Perang Salib Slaying anda di Bolivia-di dalam dan di luar misi. Menjaga rakan anda yang diselaraskan tidak akan mudah, tetapi mujurlah jika anda bermain sendiri, anda akan dapat memerintahkan skuad anda dengan beberapa arahan. Treler E3 2015 juga mengesahkan bahawa misi dan objektif dapat disiapkan dari beberapa pendekatan yang berbeza, dari waktu malam mencuri ke keganasan senjata api.

   Hantu Recon Wildlands Musim Pas

   Kewujudan pas musim untuk Recon hantu seterusnya telah diturunkan melalui pra-pesanan, dan carta samar-samar yang memperincikan apa yang terkandung di dalamnya boleh didapati di laman Wildlands rasmi. Akan ada dua ‘ekspansi’ untuk permainan, tetapi tepat apa yang akan mereka tampilkan, atau ketika mereka akan dibebaskan, tidak diketahui. Norma akan menjadikan mereka lebih kecil, satu yang lebih besar, yang dikeluarkan sepanjang tahun ini, dan berdasarkan harga pra-pesanan ia kelihatan seperti musim lulus sendiri akan menjadi $ 30 / £ 25.

   Hantu Recon Wildlands Pra-pesanan dan Harga

   Pra-pesanan untuk Ghost Recon kini tersedia. Terdapat empat versi berasingan permainan yang tersedia di Uplay, dan mereka memecah seperti ini di UK:

   • Standard – Hanya permainan dengan harga £ 39.99. Versi Fizikal akan menetapkan anda kembali £ 49.99.
   • DELUXE-Termasuk Pek Deluxe Digital, yang dilengkapi dengan satu siri item dalam permainan Huntsman. Juga £ 39.99.
   • Emas – Termasuk Pek Deluxe Digital ditambah pas musim. £ 64.99. Terdapat juga versi fizikal untuk £ 69.99.
   • Edisi Pemungut – Lihat di bawah. £ 114.99, tidak tersedia sebagai muat turun.

   Di Amerika Syarikat, perkara -perkara yang sedikit berbeza, termasuk edisi pemungut sepenuhnya yang kelihatan seperti ini:

   Ghost Recon Wildlands US Pemungut

   Versi standard yang akan membuat anda kembali $ 119.99, sementara deluxe akan menjadi $ 129.99 dan emas berjalan dengan harga $ 159.99. Ini sepadan dengan versi standard, mewah dan emas permainan asas, iaitu $ 59.99 / $ 69.99 / $ 99.99. Mereka datang dengan faedah yang sama terperinci di atas.

   Pra-pesanan sama sekali akan memberi anda akses kepada sambungan Peru, misi bonus “di mana anda akan memulakan perjalanan yang berbahaya melalui pergunungan Bolivia yang tinggi untuk memecahkan persekutuan antara Santa Blanca dan kartel Peru.”

   Itu sahaja yang kita tahu buat masa ini Ghost Recon Wildlands. Sebaik sahaja koperasi peninjauan kami mengambil lebih banyak maklumat mengenai permainan, kami akan mengemas kini halaman ini, jadi tunggu. Sementara itu, jika anda tidak sabar -sabar untuk memberikan kartel ubat yang bersembunyi yang baik, beritahu kami dalam komen di bawah.

   PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.