Tom Clancy S Ghost Recon Wildlands Terbuka beta bertarikh, Ghost Recon: Wildlands Open Beta adalah Live, Here How untuk Muat turun dan Apa yang Termasuk | Gamesradar

Ghost Recon: Wildlands Open Beta Is Live, Inilah Cara Muat turun dan Apa yang Termasuk

Melihat sesuatu yang diberitahu? Beritahu kami!

Tarikh Siaran Beta Wildlands

Penolong Pengurus Berita untuk Perjalanan dan Ahli Pasukan Newshounds sejak 2010. Kekasih penyelesaian, pencapaian yang sukar, penembak, tindakan, pengembaraan dan gelaran perlumbaan, hip-hop, wu-tang, dan NBA. Saya dapat dijumpai bekerja di backlog yang tidak pernah berakhir yang anda dapat melihat kemajuan saya melalui blog saya TA.

Dapatkan berita Xbox terbesar yang dihantar terus ke peti masuk anda setiap minggu.
Daftar sekarang secara percuma

Daftar secara percuma sekarang untuk mempunyai pencapaian dan statistik permainan dikesan.

Urus koleksi permainan anda, mengukur kemajuan anda di seluruh siri permainan, malah menetapkan matlamat pemarkahan dan siap dan kami akan mencatat percubaan anda untuk mencapai mereka!

Kami juga menjalankan lebih daripada 700,000 sesi permainan untuk membantu ahli kami membuka kunci berjuta -juta pencapaian dan membuat rakan baru.

Dan, kami selamat dan mesra mudah alih sepenuhnya.

 • © 2023 Truegaming Network Ltd, Hak Cipta Terpelihara
 • Terma & Syarat | Dasar Privasi | Urus tetapan kuki
 • Mengiklankan mengenai Trueeachievements
 • Senarai penuh permainan Xbox
 • Permainan Windows dengan pencapaian
 • Senarai permainan Xbox
 • Status Live Xbox
 • Pencapaian Pembuat Meme Tidak Dikunci
 • Jumpa pasukan
 • TrueTrophies untuk PlayStation
 • TrueSteMachievements untuk PC

Ghost Recon: Beta Terbuka Wildlands Live, Inilah Cara Muat turun dan Apa yang Termasuk

Beta Terbuka untuk Ghost Recon: Wildlands kini hidup, memberi peluang kepada semua orang untuk menyusup dan memusnahkan (maya) kartel dadah Bolivia namun mereka memilih. Tidak pasti apa permainan? Klik pada tajuk itu untuk mendapatkan semua butiran yang telah kami pelajari setakat ini, tetapi terus membaca di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai beta.

Bagaimana Saya Masuk ke Hantu Rekon: Beta Wildlands?

Ini adalah beta terbuka, terbuka untuk PC, PS4, dan Xbox One, jadi yang perlu anda lakukan ialah memuat turun pelanggan dari halaman Ubisoft atau terus dari pilihan kedai dalam talian anda.

Bilakah Hantu Recon: Wildlands Beta?

The Ghost Recon: Wildlands Open Beta bermula pada hari Khamis, 23 Februari pukul 6 pagi EST / 11 pagi GMT dan akan berakhir pada hari Isnin, 27 Februari pada masa yang sama. Permainan penuh akan diikuti pada 7 Mac.

Bolehkah saya memainkan hantu rekon: beta liar di co-op?

Ya, anda boleh bermain melalui segala -galanya dalam beta (dan permainan penuh) dengan sehingga tiga pemain lain. Anda memerlukan langganan Xbox Live Gold atau PlayStation Plus untuk menyertai Multiplayer.

Adakah Hantu Recon: Wildlands Beta mempunyai pemain tunggal?

Nope! Anda juga bebas bermain beta (dan sekali lagi, keseluruhan permainan) dalam pemain tunggal jika anda lebih suka syarikat skuad AI.

Apa yang ada di Hantu Recon: Wildlands Beta?

Versi beta ini memberikan pemain larian dua wilayah: Itacua dan Montuyoc. Permainan penuh akan menawarkan 21, jadi ini hanya pembuka selera, tetapi masih ada banyak ruang untuk berkeliaran. Anda bebas mengambil misi terhadap kartel dadah dan sekutu mereka di mana -mana wilayah seperti yang anda pilih, walaupun anda akan mempunyai masa yang lebih mudah jika anda menangani Itacua terlebih dahulu. Montuyoc akan menjadi lebih mencabar untuk pemain baru. Di mana sahaja anda pergi, anda akan dapat menggunakan pilihan kenderaan dan senjata permainan penuh untuk menjalankan operasi senyap atau serangan letupan.

Adakah terdapat Hantu Recon: Bonus Beta Wildlands untuk Permainan Penuh?

Terdapat sekurang -kurangnya satu ganjaran, dan bukan perniagaan kulit senjata biasa yang biasa. Mengambil bahagian dalam beta terbuka dan anda akan mendapat akses kepada misi “konspirasi unidad” eksklusif jika anda bermain permainan penuh sebelum 31 Mac (keluar 7 Mac). Pastikan anda menggunakan akaun Ubisoft yang sama untuk kedua -duanya.

Berapa banyak letupan yang akan ada?

Sekurang -kurangnya ini banyak.

Melihat sesuatu yang diberitahu? Beritahu kami!

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Connor Sheridan

Saya mendapat BA dalam kewartawanan dari Central Michigan University – walaupun pendidikan terbaik yang saya terima dari CM Life, akhbar yang dikendalikan oleh pelajarnya. Lama sebelum itu, saya mula mengikuti ijazah saya dalam permainan video dengan menyerang kakak saya untuk membiarkan saya bermain Zelda di Super Nintendo. Saya pernah menjadi pelatih berita untuk GameSpot, penulis berita untuk CVG, dan sekarang saya seorang penulis kakitangan di GameRradar.

Starfield lebih besar dan lebih bercita -cita daripada Skyrim, tetapi adakah ia akan menjadi ujian masa dengan cara yang sama?

Roguelike yang huru-hara dan pistol ini membuatkan saya meletupkan camar ganas dan menaikkan axolotls bayi