Todd Howard mengatakan ‘Starfield’ mempunyai ‘twist unik’ pada mod permainan plus baru, permainan baru ditambah di Skyrim Special Edition Nexus – Mod dan Komuniti

Sila log masuk atau mendaftar

Tetapi pergi oleh gunung-gunung di dalam treler, ada spekulasi bahawa permainan itu boleh berlaku di High Rock, rumah Bretons yang berpusat di Mage, atau di Hammerfell, tanah Redguard seperti pahlawan. Atau permainan ini boleh merangkumi beberapa wilayah Tamriel, itulah sebabnya ia hanya dipanggil Elder Scrolls 6.

Todd Howard mengatakan ‘Starfield’ mempunyai ‘twist unik’ pada mod permainan baru ditambah

Permainan Bethesda, luas seperti yang mereka mungkin, tidak dikenali kerana mempunyai mod “permainan baru ditambah”, amalan yang agak baru -baru ini dalam permainan di mana anda boleh memulakan permainan, tetapi menyimpan beberapa tahap kemajuan anda dari playthrough asal. Kadang -kadang itu bermaksud tahap dan kemahiran, atau senjata dan gear. . Tetapi Starfield sebenarnya memilikinya, menurut Todd Howard.

Howard, bercakap dengan GQ, mengesahkan kewujudan mod di luar format “simpan baru” biasa yang paling besar Bethesda Games. Dan dia mengatakan ia berbeza daripada permainan lain yang menggunakan mod ini, entah bagaimana:

“Starfield menyampaikan peranan yang paling mendalam sejak tahun 2006. Ia memberi anda fleksibiliti dan pilihan untuk mengukir identiti yang unik, dan juga menambah sentuhan yang unik dan menarik pada permainan baru+ untuk memberi insentif mainan berterusan dan berulang.”

Howard tidak mengatakan apa yang membawa antara permainan biasa dan permainan baru ditambah, antara kemahiran atau senjata atau kapal atau apa sahaja, dan pemain tidak akan tahu sehingga dilancarkan.

Ini adalah tanggapan yang menarik untuk permainan dengan 1,000 planet dan digembar -gemborkan sebagai dekat dengan penjelajahan dan waktu bermain tanpa had. ? Tetapi putaran “unik” mungkin menjelaskan bahawa.

Mod permainan baru ditambah pada umumnya diterima oleh pemain. Mereka merapatkan jurang antara ingin memainkan semula sesuatu yang anda suka, tetapi juga tidak membuang semua kemajuan anda seperti yang anda lakukan. Kami sering melihat mod permainan baru ditambah dalam permainan selepas dibebaskan jika mereka tidak melancarkan dengan satu, jadi mereka adalah ciri yang cukup dalam permintaan. Starfield dilancarkan dengan satu dari get-go, yang nampaknya telah menggembirakan kebanyakan peminat. Kami akan melihat sama ada Todd mempunyai apa -apa lagi untuk mengatakannya sebelum dilancarkan.

Permainan baru ditambah

Ini adalah mod “permainan baru+” yang kosong di mana tahap kemahiran dan emas watak anda yang ada boleh dipindahkan ke watak tahap 1 baru.

  • Skyui
  • Skse
  • Plugin Bendar ESL (tidak dikira ke arah had plugin asas)
  • Dikawal melalui menu konfigurasi mod skyui
  • Hanya tahap emas dan kemahiran yang disimpan
  • Butang 1 untuk menyimpan
  • Butang 1 untuk memuatkan
  • Titik dan tahap Perk akan datang dari tahap kemahiran jika anda bermain gaya vanila

S: Adakah ini serasi dengan mod yang menambah lebih banyak faedah atau memberi lebih banyak faedah setiap peringkat?
A: Ya. Kecuali mod Perk anda tidak menggunakan tahap kemahiran ke tahap dan memberi anda faedah melalui meratakan, maka saya tidak nampak mengapa tidak. Mod ini menjimatkan tahap kemahiran. Selagi anda tidak legenda kemahiran anda, anda harus mendapat bilangan tahap yang sama dan mata perkaitan yang berkaitan dengan tahap kemahiran tersebut. Apabila anda memuatkan kemahiran, watak anda pada dasarnya mendapat tahap kemahiran dengan cara biasa.

S: Adakah mod ini mengira faedah tambahan yang saya dapat dari mekanisme yang modded seperti naga jiwa untuk mata?
. . Kami hanya mengira tahap kemahiran, bukan mata faedah.

?
A: Tidak. Kami hanya menjimatkan tahap kemahiran.

The Elder Scrolls 6 – semua yang kita tahu setakat ini

Kami tidak mungkin mendengar apa -apa tentang Elder Scrolls 6 sehingga Bethesda telah mengeluarkan Starfield, permainan yang masih kekurangan tarikh pelepasan yang dilakukan di luar separuh pertama 2023.

Oleh itu, kami sangat meragui kami akan mendengar apa -apa rasmi mengenai permainan Skrol Elder yang akan datang sehingga 2024. .

Oleh itu, tidak banyak maklumat mengenai apa yang diharapkan dari permainan, walaupun kita boleh memanjakan beberapa spekulasi. Jadi inilah yang kita tahu setakat ini mengenai Elder Scrolls 6.

Spekulasi Tarikh Siaran 6 Skrol Elder

Kami sangat meragui kami akan mempunyai apa -apa seperti tetingkap pelepasan untuk tatal tua 6 hingga 2024. Pada masa yang terbaik, kami mungkin mendapat sedikit pembangunan Scrolls Elder selepas pembebasan Starfield dan menjelang akhir tahun.

Walau bagaimanapun, sebagai sebahagian daripada penggambaran undang -undang Microsoft yang berterusan dengan FTC atas pengambilalihan Activision Blizzard, Dsogaming melaporkan bahawa dalam kes mahkamah, seorang peguam Microsoft telah mendakwa Elder Scrolls 6 akan dikeluarkan pada tahun 2026. Betapa tepatnya tahun itu dibuka untuk perdebatan, tetapi sekurang -kurangnya akan memberi Starfield Room untuk bernafas dan berevolusi.

Hanya ada satu treler untuk Elder Scrolls 6, dan ia menunjukkan sedikit tentang permainan. Tiada rakaman permainan yang dibebaskan, dan tidak juga kita belajar apa -apa butiran di luar tajuk asas permainan dan tembakan menyapu di beberapa gunung. Muzik adalah riff pada tema yang biasa yang telah hadir dalam beberapa permainan tatal yang terakhir.

Walaupun terdapat maklumat yang kurang dalam treler, ia mempunyai keupayaan yang luar biasa untuk menimbulkan kegembiraan di kalangan peminat Scrolls Elder. Kami masih ingat bagaimana treler awal untuk Skyrim menetapkan denyutan peminat RPG dunia terbuka.

The Elder Scrolls 6 Platforms

.

Ini diberikan kepercayaan oleh bos Xbox Phil Spencer, yang memberitahu GQ bahawa: “Ini bukan tentang menghukum platform lain, seperti yang saya pada asasnya percaya semua platform dapat terus berkembang. Tetapi untuk berada di Xbox, saya mahu kami dapat membawa pakej lengkap lengkap tentang apa yang kita ada. Dan itu benar apabila saya berfikir tentang Elder Scrolls VI. Itu benar apabila saya memikirkan mana -mana francais kita.”

. Yang boleh mengecewakan sesetengah orang, tetapi PS5 jauh dari permainan eksklusifnya yang akan datang. Dan keadaan ini menjadikan alasan yang menarik untuk mempunyai kedua -dua konsol, dengan syarat anda dapat menjumpainya.

Salah satu kelebihan permainan yang menjadi ion PC adalah sokongan mod yang kaya, yang merupakan salah satu sebab mengapa Elder Scrolls v: Skyrim masih sangat dimainkan hari ini.

The Elder Scrolls 6 Gameplay dan Lokasi

Semua permainan Scrolls Elder berlaku di benua mitos Tamriel, dengan beberapa permainan yang lalu terletak di negara -negara tertentu di benua: Morrowind di Elder Scrolls 3, Cyrodill di Elder Scrolls 4 dan Skyrim di Elder Scrolls 5 5.

Belum ada permainan Single Elder Scrolls yang menjadikannya di negara-negara Valenwood atau Black Marsh, Rumah Elf Kayu dan Argonians masing-masing.

Tetapi pergi oleh gunung-gunung di dalam treler, ada spekulasi bahawa permainan itu boleh berlaku di High Rock, rumah Bretons yang berpusat di Mage, atau di Hammerfell, tanah Redguard seperti pahlawan. Atau permainan ini boleh merangkumi beberapa wilayah Tamriel, itulah sebabnya ia hanya dipanggil Elder Scrolls 6.

Bagi permainan, kami tidak mempunyai tanda -tanda itu setakat ini. . .

Bercakap tentang kawasan dunia terbuka, keupayaan untuk berbuat lebih banyak di dalamnya, seperti menubuhkan kubu kuat atau meninggalkan lebih banyak tanda di dunia tidak akan menjadi salah. Contohnya, jika anda menanam pokok mungkin ia akhirnya akan tumbuh ketika tahun berlalu dalam permainan.

Dan kami benar -benar mahukan Bethesda mencari jalan di sekitar dialog berulang dari NPCS. Kami bosan dengan pendengaran pengawal tentang bagaimana mereka menjadi pengembara sehingga mereka mengalami kecederaan yang berkaitan dengan anak panah ke bahagian bawah badan mereka.

Singkatnya, kami menjangkakan Elder Scrolls 6 menjadi evolusi penting ke atas Skyrim, tetapi masih banyak permainan Scrolls Elder di terasnya.

Tinjauan Tatal Penatua 6

. Tetapi satu lagi permainan dunia terbuka fantasi pada skala epik pasti akan dialu-alukan dari Bethesda.

Dan sekarang bahawa Bethesda Game Studios adalah sebahagian daripada Microsoft, ini bermakna sisi pemaju Bethesda mungkin mendapat manfaat yang sangat baik dari teknologi, alat dan kepakaran Microsoft, membuat untuk permainan tatal elder baru yang boleh digilap hebat pada pelancaran dan mempunyai minda. skala.