Tips Kempen Legenda Destiny 2 Witch Queen – Gamespot, Kempen Witch Queen – Destiny 2 Panduan – IGN

Kempen Witch Queen

Kempen legenda dipenuhi dengan musuh -musuh yang sukar yang perlu dihapuskan secepat mungkin, dan untuk pekerjaan tersebut, peluncur roket adalah kunci. . . Mereka dapat membantu anda membersihkan sasaran yang bermasalah sebelum mereka dapat merugikan anda, seperti ogres, atau membantu anda membanting melalui lampu ringan sehingga mereka tidak mengambil terlalu banyak perhatian anda. Perlu diingat betapa berguna untuk mengetuk musuh yang sukar dalam satu atau dua tembakan ketika memilih senjata anda.

Destiny 2 Tips Kempen Legenda Witch Queen

Kempen Cerita Legenda Baru untuk Pengembangan Ratu Penyihir Destiny 2 akan mencabar walaupun pemain veteran, tetapi petua ini akan membantu anda bertahan melawan pasukan Savathun.

pada 1 Mac, 2022 jam 2:12 PM PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

. Kempen itu sendiri adalah masa yang baik, dengan kisah yang menggali jauh ke dalam beberapa destiny 2 yang terbaik, dan satu ton momen dan pertemuan yang benar -benar tidak dapat dilupakan. Legenda benar -benar terasa seperti cara kempen dimaksudkan untuk dimainkan, walaupun, meremehkan kesukaran Cukup Untuk membuat pergaduhan itu menentang pahlawan sarang pelindung terasa seperti pertempuran yang serius untuk bertahan hidup.

Sekiranya anda mengambil kempen legenda, anda harus mengetahui beberapa perkara sebelum anda memulakan. Anda tidak akan angin melalui misi-misi ini, sama ada bermain bersendirian atau dengan pasukan-kesukaran skala secara dinamik berdasarkan saiz fireteam anda, jadi menambah lebih banyak pemain ke skuad anda tidak semestinya memberi anda kelebihan. Kami telah mengumpulkan beberapa petua yang mungkin membantu anda bertahan dan beberapa maklumat yang mungkin membantu anda mengatasi kekuatan Savathun dan brood lucentnya.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Pendapat: The Witch Queen adalah Kempen Terbaik Destiny 2

Tinggal di Range dan Gunakan penutup

Anda mungkin akan menemui banyak senjata yang berbeza dalam kempen, tetapi ia adalah idea yang baik untuk kebanyakannya berpegang pada orang -orang yang membolehkan anda mencari perlindungan dan berurusan dengan musuh dari jarak yang kukuh. Kempen ini mempunyai banyak arena besar dan sering melemparkan banyak musuh pada anda sekaligus, jadi keupayaan untuk mencari penutup dan membersihkan medan sedikit dengan nadi atau senapang pengakap dapat sangat berguna. . Sesuatu dengan beberapa julat yang akan membolehkan anda untuk itik dari jalan bahaya boleh sangat membantu, tetapi dalam apa jua keadaan, merancang keselamatan anda dan mengelakkan diri anda sendiri-kempen akan menghukum anda untuknya.

Sekiranya anda mempunyai arbalest, cubalah

Banyak exotics sangat berguna dalam kempen legenda, terutamanya kerana exotics utama telah disokong dengan ketara dalam aktiviti PVE-yang bermaksud mereka merobek musuh kecil lebih banyak daripada pada masa lalu. Tetapi walaupun terdapat banyak pilihan yang baik, secara peribadi, saya mendapati Arbalest menjadi sangat diperlukan. Rifle fusion linear kinetik melalui perisai musuh, biasanya muncul dalam satu letupan. Ia juga melakukan kerosakan ketepatan yang serius, menjadikannya hebat untuk mengeluarkan musuh -musuh yang sukar dan dilindungi secepat mungkin. Arbalest juga hebat terhadap penjaga sarang; Malah yang paling sukar turun selepas beberapa kepala, dengan syarat anda boleh mendarat mereka. Ini adalah senjata sekunder yang hebat untuk situasi tersebut apabila anda mempunyai sasaran keutamaan yang memerlukan penghapusan cepat.

Bom penindasan adalah rakan anda

Kemampuan yang tidak sah membolehkan anda menindas kebolehan musuh-musuh yang lain, termasuk pelindung Hive-walaupun mereka

Tidak sah 3.0 Meniup pintu dari subkelas kekosongan, yang membolehkan anda mencampur unsur-unsur dari kelas Titan, Warlock, dan Hunter yang sebelum ini tidak terhad. Satu perkara yang anda harus benar -benar mengambil kesempatan dalam kempen legenda adalah bom penindasan, yang mana semua kelas kini boleh diakses. Bom tangan ini Cemerlang terhadap pelindung Hive; Mereka dapat menutup kebolehan musuh dengan serta -merta, termasuk serangan super mereka. Mereka menjadikan penjaga sarang jauh lebih kurang mematikan, dan mereka dapat membuat anda keluar dari jem terhadap musuh -musuh yang lebih sukar dengan melambatkan dan membutakan mereka secara ringkas. Pastikan anda mendaftar masuk dengan Ikora di menara untuk membeli bom tangan untuk kelas anda.

Lakukan kerosakan besar dengan peluncur roket

Kempen legenda dipenuhi dengan musuh -musuh yang sukar yang perlu dihapuskan secepat mungkin, dan untuk pekerjaan tersebut, peluncur roket adalah kunci. Sama ada anda melawan penjaga sarang, bos lain, atau hanya banyak musuh, anda akan menginginkan cara untuk melakukan kerosakan besar -besaran secepat yang anda boleh. Pelancar Roket hebat untuk titik ini, terutamanya jika anda mempunyai sesuatu seperti Gjallarhorn. Mereka dapat membantu anda membersihkan sasaran yang bermasalah sebelum mereka dapat merugikan anda, seperti ogres, atau membantu anda membanting melalui lampu ringan sehingga mereka tidak mengambil terlalu banyak perhatian anda. Perlu diingat betapa berguna untuk mengetuk musuh yang sukar dalam satu atau dua tembakan ketika memilih senjata anda.

Melindungi diri anda dengan glaive

Glaive adalah pistol, senjata huru -hara, dan perisai, jadi gunakannya untuk potensi penuhnya

Kempen Cerita bermula dengan anda membuka kunci senjata baru yang terdapat di The Witch Queen, The Glaive. Ini adalah senjata yang kuat dan serba boleh yang dapat digunakan dekat dengan serangan huru-hara dan pada pertengahan dengan letupan tenaga. Jangan menolak ciri yang sedikit kurang jelas, walaupun: Glaive dapat menjana perisai di hadapan anda untuk menyekat api masuk. Yang boleh menjadikannya hebat untuk berkeliling dan membuat penutup mudah alih dalam pergaduhan yang sukar, membolehkan anda menutup tanah di musuh atau mencari jalan ke kedudukan yang lebih selamat. Glaive boleh menjadi sangat kuat, jadi pastikan anda memanfaatkannya. Anda boleh mengaktifkan perisai setelah menggerakkan glaive dengan mendarat beberapa tembakan dengannya, tetapi menonton meter di bawah crosshair anda untuk menjejaki berapa lama perisai akan bertahan.

Jangan takut mati

Bungie secara dramatik mengubah reka bentuk kempen ceritanya dengan The Witch Queen. Yang ini dipenuhi dengan “pertemuan utama” baru, yang merupakan pergaduhan besar yang jelas menandakan kemajuan anda melalui misi. Ini juga “zon kegelapan” di mana pemain tidak boleh secara automatik respawn jika mereka dibunuh. Di tempat-tempat ini, anda ingin terus hidup-tetapi anda juga tidak boleh takut mati.

Kerana cara kempen telah dirombak, setiap pertemuan utama juga dilengkapi dengan pusat pemeriksaan. Malah, anda boleh menuju ke orbit pada bila -bila masa dalam kempen dan kembali ke pertemuan utama terakhir yang anda capai. Sekiranya anda mati semasa salah satu pergaduhan ini, anda perlu mencuba semula pertemuan itu-tetapi hanya pertemuan. Sistem pemeriksaan adalah pendekatan baru yang sangat baik yang membuat kematian daripada menghukum, jadi jangan takut untuk menggunakan beberapa nyawa yang mempelajari tali perjuangan yang diberikan, meneroka sudut ruang sehingga anda tahu apa yang anda hadapi dengan, atau mencuba strategi yang berbeza.

Jangan ragu untuk menanam gear anda

Anda mendapat banyak bahan infusi sepanjang kempen legenda, jadi meningkatkan gear kegemaran anda dan mengekalkan tahap anda

Kempen legenda datang dengan semua ganjaran meratakan yang anda harapkan dari kempen Destiny 2 biasa, ditambah dengan satu set ganjaran kedua. Selepas setiap pertemuan utama, anda menerima dua harta harta karun bernilai gear yang dapat membantu anda menaikkan tahap. Dada legenda juga menjatuhkan sekumpulan teras peningkatan selepas setiap pertemuan, memberi anda pendapatan bahan infusi yang membolehkan anda meningkatkan gear anda yang sedia ada, dan bukannya beralih ke barangan baru yang hanya jatuh. Disana ada banyak teras peningkatan yang akan ditangkap sepanjang kempen legenda, jadi jangan takut untuk menanam titisan peringkat tinggi ke dalam barangan terbaik anda. Meningkatkan gear baik anda boleh menjadi cara terbaik untuk memberi kelebihan semasa kempen, dan Bungie jelas bertujuan untuk pemain melakukannya di sepanjang jalan.

Selalu menjatuhkan sepanduk perhimpunan-mereka percuma

Pada permulaan setiap pertemuan utama, anda akan menemui bulatan putih di atas tanah yang akan mendorong anda untuk menjatuhkan sepanduk perhimpunan. Bendera khas ini mengisi semula semua peluru anda, tenaga keupayaan anda, dan tenaga super anda, memberikan anda permulaan yang terbaik untuk bertarung. . Walau bagaimanapun, dalam kempen legenda, spanduk perhimpunan adalah percuma-mereka tidak dimakan dari stok yang ada dalam inventori anda. Itu bermaksud anda harus benar -benar menjatuhkan sepanduk sebelum setiap pertemuan utama. Anda tidak perlu pergi ke Hawthorne di menara dan membeli lebih banyak sepanduk untuk melalui kempen, jadi pastikan anda memberi diri anda dengan peluru penuh dan tenaga super.

Periksa topi tahap kuasa

Jika awak

Setiap misi dalam kempen legenda mempunyai tahap kuasa yang dicadangkan, sama seperti setiap aktiviti lain, tetapi ia juga dilengkapi dengan kaveat tambahan: Dalam kempen legenda, tahap kuasa pemain dihadkan pada 15 di bawah tahap yang dicadangkan. Kecacatan ini meningkatkan kesukaran kempen, dan ini juga bermakna bahawa jika misi mempunyai tahap kuasa, katakan, 1450, kuasa anda untuk misi itu tidak dapat lebih tinggi dari 1435, tidak kira apa gear yang anda lengkapkan. Ingatlah ini semasa memilih beban anda, kerana jika anda dihadkan pada 1435, tidak ada alasan untuk tidak menggunakan gear kegemaran anda yang akan membawa anda 1435, bukan hanya anda peringkat tertinggi gear. Ini juga dapat menjimatkan masa dan usaha untuk menyebarkan sekumpulan gear untuk mendorong tahap anda setinggi yang anda boleh, apabila topi itu bermakna ia tidak akan menjadi masalah untuk misi yang anda hadapi.

Laraskan beban anda ke misi

Misi yang berbeza mempunyai keperluan yang berbeza, dan ia patut mengacaukan gear anda jika pertemuan utama mengalahkan anda berulang kali. Jika penembak tepat merobek anda, letakkan beberapa mod yang akan melindungi anda dari api penembak curi; Sekiranya bos memukul anda dengan meriam arka, gunakan mod pertahanan arka. Luangkan masa beberapa minit untuk mendapatkan alat yang tepat untuk pekerjaan ketika anda bergerak melalui kempen untuk menyelamatkan diri anda beberapa kekecewaan, dan jangan takut untuk mencuba subclass, kombinasi pistol yang berbeza, atau slate mod perisai. Eksperimen untuk mencari apa yang paling berkesan sehingga anda tidak berhenti dalam perjalanan melalui dunia takhta.

Gunakan kebolehan khusus kelas anda

Dengan kekosongan 3.0, anda mempunyai banyak pilihan baru di pelupusan anda, dan penting untuk menggunakannya. Titans boleh spesifikasi untuk menyediakan diri mereka dengan overshields yang dapat mengeluarkan mereka dari situasi yang buruk dan melindungi mereka dalam keadaan panas. Warlocks dapat mengalirkan tenaga dari musuh dan memulihkan diri mereka. Pemburu boleh menjadi tidak kelihatan untuk melepaskan diri dari beberapa musuh dan menurun pada orang lain. Perubahan kepada subclass Void dapat membantu anda membuatnya melalui kempen legenda, seperti subclass lain dalam permainan-tetapi hanya jika anda meluangkan sedikit masa memikirkan keupayaan anda dan cara terbaik untuk menggunakannya. Kekacauan dengan kombinasi yang berbeza, seperti menggunakan tether shadowshot sebagai pemburu untuk mengawal orang ramai, kemudian memasangkan serangan itu dengan tidak dapat dilihat untuk mendapatkan diri anda untuk menutup lebih baik. Strategi ini penting untuk terus hidup, jadi jangan tidur atau mengabaikan kebolehan khusus anda.

Takdir 2 berita dan panduan

 • Destiny 2 King’s Fall Raid Panduan: Cara mengalahkan setiap pertemuan dan membuka setiap dada rahsia
 • Lima Tahun Destiny 2 yang Dramatik, Perubahan Transformasi
 • Destiny 2: Musim Panduan Rampasan, Gear Pas Musim, Exotics
 • + Tunjukkan lebih banyak Destiny 2 Berita dan Panduan Pautan (2)
 • Destiny 2 Musim Rampasan: Panduan Cabaran Bermusim Minggu 10
 • Cara mendapatkan serpihan peta, koordinat harta karun, dan peta di Destiny 2: Musim Plunder

Kempen Witch Queen

Bahagian Panduan Destiny 2 IGN IGN ini menampilkan maklumat mengenai kempen Witch Queen termasuk bagaimana untuk memulakan, satu langkah setiap misi, perbezaan kempen legenda, dan ganjaran yang berpotensi untuk disiapkan.

Kempen Witch Queen – Cara Memulakan

Setelah memuatkan Destiny 2, anda akan melihat cutscene pendek yang melibatkan Ikora Rey dan Eris Morn di Marikh kerana mereka mendapati Cabal akan menggerakkan terhadap sasaran baru – Savathûn. Sekiranya anda telah membeli The Witch Queen (sama ada edisi standard atau mewah), anda akan dibawa ke skrin di mana anda boleh memilih kesukaran anda.

Destiny 2 Screenshot 2022.02.22 - 09.18.17.86.png

Kempen Witch Queen mempunyai varian standard dan legenda. Standard adalah kesukaran biasa dan bertujuan untuk mereka yang menginginkan gabungan cerita dan pertempuran yang baik. Legenda akan menguji kesungguhan anda dan menundukkan anda terhadap musuh yang lebih sukar – tetapi menawarkan ganjaran yang menarik jika anda berjaya menyelesaikannya. solo atau dengan fireteam sehingga tiga pemain.

Namun, jangan terlalu risau mengenai keputusan itu Kempen Witch Queen boleh dimainkan semula. Jadi, jika anda ingin bermain di Standard First dan kembali kemudian untuk memberikan Legendary A Shot apabila anda mempunyai beberapa gear yang lebih baik – itu benar -benar baik -baik saja!

Kempen Witch Queen – Misi Walkthroughs

Di bawah ini anda akan menemui pautan ke setiap Misi dan Langkah Quest yang termasuk dalam Kempen Witch Queen. Klik mana -mana pautan untuk panduan penuh.

 • Ketibaan
 • Siasatan
 • Hantu
 • Perjamuan
 • Cermin
 • The licik
 • Peluang terakhir
 • Ritual