Tips dan Nasihat Rank Diamond Valorant | Guidescroll, Diamond | Rank Valorant dijelaskan | Valorfeed

! !

Micromechanics

. . .

Penempatan Crosshair. . Cukup masukkan crosshair anda di mana anda fikir musuh akan berada sebelum anda mengintip sudut dan bukannya perlahan -lahan berpaling di sudut. Semasa memegang sudut, letakkan crosshair anda di mana anda berfikir kepala musuh akan menjadi ketika dia keluar dari sudut. .

Bagaimanapun! !

EDIT: Woah itu banyak anugerah! Terima kasih semua, saya tidak mengharapkannya!

Sesuatu yang lain yang harus saya nyatakan bahawa saya terlupa: jangan terlalu banyak. Saya jarang melakukan lebih daripada 3 perlawanan sehari dan saya mengambil sekurang-kurangnya 5-10 minit antara permainan. . Hanya bangun dan mendapatkan darah bergerak sedikit banyak membantu.

Diamond | Rank Valorant dijelaskan

Diamond Rank Valorant

Diamond adalah peringkat peringkat ketiga tertinggi di Valorant. Tetapi betapa baiknya pemain yang mewakili peringkat ini? ? Atau adakah mereka masih mempunyai “kerja rumah”?

Diamond Rank Valorant

Diamond adalah peringkat pangkat yang hanya kira -kira 10% daripada semua pemain valorant yang boleh berbangga dan terletak di antara Platinum dan naik. The Pengagihan pangkat Di Diamond adalah seperti berikut:

Pangkat % Teratas semua pemain % daripada semua pemain dalam pangkat ini
Berlian 1 15.4% 4.3%
Berlian 2 11.1% 3.3%
Berlian 3 7.8% 2.5%

Tetapi, ini hanya nombor, mereka tidak benar -benar mengatakan tentang apa yang sebenarnya bermakna menjadi pemain berlian. Apa yang sebenarnya kita harapkan dari pemain yang memperoleh peringkat peringkat ketiga tertinggi di Sistem Kedudukan Valorant?

Betapa baiknya kedudukan berlian di valorant?

Sekiranya anda berjaya mencapai Diamond, anda jauh lebih baik daripada kira -kira 95% dari seluruh pangkalan pemain. Apa maksudnya dalam amalan? Nah, jika anda akan mendapati diri anda berada di dalam bilik dengan 95 pemain valorant, anda akan menewaskan 95 daripadanya secara statik. Dan itu jelas merupakan hasil yang luar biasa.

Berlian

Diamond mengandungi pemain dengan beberapa kemahiran yang sangat tinggi. Tetapi adakah tahap VCT? Nah, kita akan mengatakan bahawa sesetengah individu dari peringkat pangkat ini dengan mudah dapat mencari pasukan dan cuba memperbaiki untuk kemudian bersaing dalam kejohanan rasmi. Selain itu, di peringkat berlian (terutamanya berlian 3), anda juga boleh mengharapkan untuk mula beratur pemain pro dalam permainan peringkat anda.

Berapa jam yang anda perlukan untuk mencapai berlian?

Kedudukan ini mengandungi beberapa pemain yang benar -benar berdedikasi. Kami akan mengatakan bahawa nombor selamat untuk majoriti pangkalan pemain untuk mencapai peringkat berlian akan menjadi 1000 jam.

Sudah tentu, terdapat juga beberapa individu yang berpengalaman yang menghabiskan sebahagian besar kehidupan mereka untuk bermain permainan FPS seperti Counter-Strike, dan proses ini mungkin lebih cepat untuk mereka. Tetapi masih, ia adalah pangkat yang cukup sukar untuk mendapatkan, dan anda tidak akan percaya berapa banyak pemain yang keras di Platinum 3 cuba untuk mendapatkan Diamond dengan keuntungan +10 RR.

Cara untuk memperbaiki pangkat berlian di valorant

Diamond adalah pangkat di mana semua orang mengetahui asas -asas permainan, metagame, barisan dan semua jenis barang. Suka, ini adalah pemain yang bahkan dapat mencuba tangan mereka di VCT, dan selepas semua, ia adalah peringkat kedudukan tertinggi keempat di Valorant. Yang mengatakan, permainan di sini sangat sering hilang oleh kesilapan kecil yang sangat sukar ditemui.

Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda keluar dari berlian dan menyertai kelab abadi:

  • Rakam dan semak permainan anda. Ketika datang untuk membuat keputusan semasa permainan, mari kita jujur ​​- tidak seorang pun dari kita sepenuhnya objektif. Lebih -lebih lagi, tidak ada pemain tunggal yang memutuskan permainan yang betul selalu; bukan hanya dalam valorant tetapi juga dalam sukan atau permainan. Yang mengatakan, lebih baik untuk merakam permainan anda dan kembali kepada mereka kemudian untuk melihat apakah pengambilan keputusan dan tabiat tujuan anda tepat. Sekiranya anda merasakan bahawa proses sedemikian akan mengambil masa yang terlalu banyak, anda boleh mengehadkan permainan yang anda rakam kepada mereka yang anda kalah. Dan jika anda tidak tahu bagaimana untuk merakam permainan di Valorant, lihat artikel ini: Cara menyelamatkan replay di valorant
  • Biarkan orang lain menonton anda bermain. Sekarang kami telah menyebut permainan rakaman, inilah langkah kedua – berkongsi VOD anda dengan orang lain, seperti rakan kongsi anda. Anda juga boleh berfikir tentang mula mengalir di Twitch atau YouTube dan terbuka kepada cadangan dari komuniti anda. . Tetapi bagaimana anda menjumpai ini? Lihat panduan ini: Cara Mencari Pemain di Valorant? LFG, pelayan Discord terbaik, lebih banyak lagi
  • Pertimbangkan smurfing. Itu tidak beretika, kita tahu. . Anda juga boleh berfikir tentang bermain satu permainan sebagai smurf sebagai “perlawanan pemanasan” anda sebelum benar-benar memanjat akaun utama anda. Ketahui lebih lanjut mengenai Smurfing: Smurfing di Valorant dijelaskan
  • Membentuk pasukan dan bermain dengan orang yang anda kenal. Sentiasa bermain dengan orang rawak boleh merosakkan keseronokan bersama aliran komunikasi dalam perlawanan valorant. Jadi membentuk satu pasukan, terutamanya dengan pemain yang anda tahu, dan membina kimia dan asas dengan mereka boleh mula memenangi lebih banyak perlawanan. Ini terbaik dilakukan jika anda bermain dengan rakan kehidupan sebenar. ValorFeed Discord Server!

Dan itu akan menjadi panduan kami mengenai pangkat berlian di Valorant! Pastikan juga menyemak artikel kami yang lain untuk membantu anda menjadi lebih baik di permainan di .