Tiny Tina S Wonderlands DLC Keempat Menambah Kelas Blightcaller Baru, Tiny Tina S Wonderlands Baru Kelas Blightcaller agak pelik

Semua yang anda perlu tahu mengenai kelas Wonderlands Tiny Tiny yang baru yang pelik

Pengembangan keempat, “Spectreglass Shattered,” keluar semalam, dan tersedia sedikit demi sedikit atau sebagai sebahagian daripada pas musim permainan. Aspek yang paling menarik ialah pelancaran kelas Blightcaller, yang membawa jumlah kelas yang ada di Wonderlands Sehingga tujuh (dan jumlah kelas dua sehingga nombor yang saya akan, uh, memerlukan salah seorang daripada anda yang tahu matematik untuk mengetahui).

DLC Keempat ‘Tiny Tina’s Wonderlands’ menambah kelas Blightcaller baru

Tambahan DLC keempat (kandungan yang boleh dimuat turun) untuk Tiny Tina’s WonderlandS telah dibebaskan, menambah kelas pemain baru, rampasan, dan banyak lagi permainan.

  • Baca lebih lanjut: Permainan percuma untuk bermain tidak semestinya kos sifar-inilah sebabnya

DLC dipanggil Spyglass Shattering, dan telah disertai dengan treler rakaman dalam permainan yang mempamerkan kandungan yang disertakan. Sama ada boleh diakses dengan Tiny Tina’s Wonderlands ‘ Pas Musim, yang boleh dibeli sebagai sebahagian daripada edisi hebat permainan, atau dibeli secara berasingan untuk £ 7.99.

Kelas baru, Blightcaller, digambarkan sebagai “seorang elemen dengan pokok bakat yang unik dan dua kemahiran tindakan baru”. Ia menjelaskan bahawa “The Blightcaller menggunakan intipati rawa -rawa yang beracun dengan ketepatan yang kuat, mencekik musuh dalam keadaan racun racun dan memanggil roh -roh sombong dari turet totem mereka.”

Di samping itu, terdapat senjata baru, kepingan gear dan barang-barang kosmetik, dan spyglass spektrum juga mempunyai bos baru, Redmourne the Trivern, naga berkepala empat yang dinyatakan mempunyai “empat bentuk kuat yang membuka kunci dari masa ke masa”. Bos ini boleh berulang kali berjuang untuk peralatan yang semakin baik. Akhir sekali, terdapat persekitaran baru yang “pernah dipukul, boleh muncul di penjara bawah tanah rawak di Chaos Chamber”.

Keterangan cerita berbunyi “Pemecatan Spectreglass menawarkan tingkap ke dalam kenangan Vesper sendiri, yang dibelenggu oleh Visions of Redmourne the Trivern.”Mengalahkan bos” adalah satu -satunya cara untuk membantu Vesper melarikan diri dari masa lalu.”

Tiny Tina’s Wonderlands Adakah Spin-off Bordlands Fifth dan Permainan Keseluruhan Kesembilan dalam Francais, Tidak Mengira Pelepasan dan Koleksi Semula. Dikeluarkan awal tahun ini, ia dipenuhi dengan penerimaan kritikal yang paling positif, dengan penerbit mengambil dua interaktif yang mendakwa jualan permainan telah melebihi jangkaan. Kedua -duanya dan Spectreglass Shattering boleh didapati di PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, dan PS5.

Semua yang anda perlu tahu mengenai yang baru yang pelik Tiny Tina’s Wonderlands Kelas

Blightcaller menangani banyak kerosakan unsur tetapi tidak mengubah permainan secara radikal

Diterbitkan pada 12 Ogos 2022
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Blightcaller melarikan diri dari letupan di Tiny Tina's Wonderlands

Bagi mereka yang suka mengisar, Tiny Tina’s Wonderlands adalah Borderlands Syurga. Bagi mereka yang tidak, ia adalah penembak pepejal yang tidak mempunyai cangkuk tajam permainan langsung-ke-bentuk. Saya membayangkan dinamik ini akan tetap sama dengan pengembangan terbaru permainan, yang menambahkan kelas baru pertama permainan sejak pelancaran: The Blightcaller.

A musuh dari permainan pasukan Ninja seterusnya memberi saya Sekiro PTSD
Dek Hearthstone ini akan membunuh anda pada satu masa
8 minit Diablo IVPencipta watak

Dikeluarkan pada bulan Mac untuk Konsol dan PC, Tiny Tina’s Wonderlands adalah spin-off fantasi gearbox Borderlands siri penembak rampasan. Dari segi sejarah, Borderlands Penyertaan telah memberi penekanan pada pengembangan pasca pelepasan yang didorong oleh cerita. (Wonderlands sendiri secara teknikal adalah susulan kepada salah satu daripada mereka: Borderlands 2Hebat Serangan pada Naga Keep.) Tetapi untuk Wonderlands, Gearbox sebaliknya memilih untuk melepaskan empat pek kecil yang disebut “Cermin Misteri,” masing -masing semacam siri ruang tempur -light pada cerita, berat pada rompakan dan menembak.

Tag harga, bagaimanapun, kekal lebih kurang sama.

Pengembangan keempat, “Spectreglass Shattered,” keluar semalam, dan tersedia sedikit demi sedikit atau sebagai sebahagian daripada pas musim permainan. Aspek yang paling menarik ialah pelancaran kelas Blightcaller, yang membawa jumlah kelas yang ada di Wonderlands Sehingga tujuh (dan jumlah kelas dua sehingga nombor yang saya akan, uh, memerlukan salah seorang daripada anda yang tahu matematik untuk mengetahui).

Blightcaller adalah kelas ganjil. Sedangkan isu standard Wonderlands kelas-Stabbomancer Adakah jenis pembunuh anda, BRR-SERKER adalah untuk membina yang berfokus pada huru-hara, dan sebagainya-Map dengan kemas ke kelas dari sebelumnya Borderlands permainan, Blightcaller tidak mempunyai corollary yang mudah. Secara amnya, ia traffik dalam menghancurkan Kerosakan Elemental. Tetapi ia juga mempunyai teman. Dan tumpuan pertahanan, bukannya kesalahan.

Contohnya, terdapat beberapa kemahiran yang meningkatkan kerosakan anda dengan berapa banyak wad (Wonderlands istilah untuk “perisai”) yang anda ada. Wraithmail akan memulihkan sebahagian wad anda untuk setiap musuh yang anda bunuh. Yang dovetails dengan Kelebihan sempurna; Setiap titik yang anda melabur dalam kemahiran meningkatkan output kerosakan anda sebanyak 6 peratus jika anda mempunyai wad penuh.

Kemahiran tindakannya, Bog Totem, Saman teman pokok kecil yang membakar tengkorak jahat kecil yang pulang dan menyerang musuh. Tetapi inilah cabutan sebenar: tengkorak itu akan sepadan dengan jenis unsur senjata yang telah anda pelengkap. Menggabungkannya dengan Geist di cangkang Kemahiran – yang memanggil barrage yang sama, yang berurusan racun kerosakan, setiap kali anda mendarat kritikal -dan anda lebih kurang aliran projektil elemen, menangani kerosakan sehingga tiga jenis unsur yang berbeza sekaligus.

Blightcaller mensasarkan senapang sniper di musuh di Wonderlands Tiny Tina

Malam tadi, saya mengikat KotakuZack Zwiezen untuk yang baru Wonderlands playthrough. Saya merosakkan watak Blightcaller baru, dan kami bermain melalui akhir misi cerita “Bard, dengan membalas dendam”, yang membolehkan anda memilih subclass. (Sejak Zack tidak mempunyai akses kepada pengembangan, dia tidak dapat memilih Blightcaller sebagai kelas utama atau menengah.)

Tidak ada perlawanan yang jelas, katakan, Clawbringer dan Warden Spore, mengakibatkan uber berkuasa Api liar kelas dua -tetapi saya akhirnya menetap di Warden Spore untuk blightcaller saya juga, kerana ia datang dengan raksasa cendawan kecil sebagai teman. Sekarang, saya adalah Af-Sounding yang sejuk Shroomwraith. Blightcaller Kerosakan aktif kemahiran meningkatkan kerosakan racun, menjadikan raksasa cendawan kecil lebih kuat. Saya teruja untuk melihat bagaimana lagi kedua -duanya berkembang sepanjang perjalanan playthrough ini.

Iaitu, jika saya terus bermain.

Blightcaller adalah letupan, pasti. Tetapi ia tidak mengubah permainan secara radikal. Lihat, ini adalah keempat saya Wonderlands watak. Mungkin kerana saya sekarang duduk melalui intro lima kali (saya kehilangan satu watak kerana alasan saya tidak tahu apa yang berlaku), tetapi rolling semula benar-benar menjelaskan bagi saya Teluk antara baru-baru ini Borderlands permainan dan yang asal: Wonderlands, dan jenis Borderlands 3 Sebelum itu, ada dalam purgatori keruh antara permainan yang fokus pada kempen biasa dan permainan perkhidmatan langsung.

Untuk sementara waktu, saya benar -benar menyukai mod endgame “Chaos Chamber”, apa dengan unsur -unsur roguelike dan titisan rampasan legenda yang tidak terbatas. Tetapi ia mula berasa seperti mengisar demi kepentingan grind, semuanya dalam perkhidmatan yang tidak berkesudahan membuat nombor yang lebih besar sehingga anda dapat membuat angka yang lebih besar. Mungkin, jika anda sebenarnya, Betul Lucky-seperti menang-lottery-uLtiple-times-lucky-anda akan akhirnya mencari satu dalam 85 bilion sekeping gear . Wonderlands Adakah pengulangan kompulsif dari perkhidmatan langsung tanpa dorongan yang didorong oleh aliran kandungan mantap yang akan anda dapatkan dengan permainan perkhidmatan langsung yang benar-benar berbentuk: putaran kosmetik, acara bermusim yang terhad (walaupun Borderlands 3 ada di antara mereka), kawasan baru yang tidak menelan kos $ 10 pop, ruang sosial untuk berkumpul dengan pemain lain. Penambahan kelas BlightCaller tidak mengubah dinamik ini.

Jadi pengisar, sekurang -kurangnya untuk saya, telah menjadi basi. Ini baik -baik saja! Permainan dibenarkan hanya berakhir. Anda benar -benar berada dalam hak anda untuk menikmati permainan, mempunyai masa yang sangat baik, dan kemudian … bergerak ke yang seterusnya. Jika anda bermula Wonderlands Untuk pertama kalinya, pasti, ya, saya akan mengatakan memilih untuk membina blightcaller akan menjadi panggilan yang baik. Tetapi jika anda telah menunggu dengan nafas Bated untuk kelas baru ini untuk menghidupkan semula permainan, anda lebih baik menunggu Borderlands 4.

К dat

Бр-зерки-пронизаные энергей хоа а д ы industri,.

Когтено sekeliling – сойие воители, которы Oleh ообово araan помомо aiki момоео aiki момоео awak момоео awak мво о о awak момоео awak момое awak момое awak момое awak момое awak моеое awak мое awak мое awak мое awak мое awak поео п в г с с sebarang Atau п wanita оа сунн: онеышащащащащаяingg.

Дети могил – это отмеченные печатью смерти фанатики, которые жертвуют собственным здоровьем, дабы поразить врага разрушительной черной магией, а также могут обернуться фантасмагорическими Жнецами костей. Зawa нии вю с с с х х х й й й й й й й й й й й й й с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с.

Чарострелы – это волшебники с пушками, способные беспрестанно истязать цель заклинаниями и пулями, а также одним щелчком пальцев превращать грозных врагов в безобидную домашнюю скотину.

Споровики едины с природой, что позволяет им призывать смерчи и осыпать врагов волшебными стрелами, а также натравливать на них своего грибного спутника, изрыгающего яд.

Tidak ada – коварные uбйцы, поражающающ bangunan цц perempuan критичеа уараerm sebagai. Они призывают на поле боя магические кружащиеся клинки и растворяются в тенях.

Blightcallers adalah elementalists yang menyalurkan semangat dan memanggil ribut untuk memakai musuh mereka dengan racun dan kerosakan unsur.

Хотите полчч комлек sebarang? “!

  1. Войдите в свою подтвержденную учетную запись 2K и подпишитесь на новостную рассылку и цифровые маркетинговые материалы 2K и Gearbox. У н н н ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч 2? Созайте е и подишитеа Atau!
  2. У в жна ыыь подверженанаalu четoti запеь shift, э (э (э эоkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBйkkkkkkkkkkB bahawa. Pergeseran? Сзйайте e!
  3. “.

*Требуется копия Tiny Tina’s Wonderlands, согласие получать новости и цифровые маркетинговые материалы от 2K и Gearbox с помощью подтвержденной учетной записи 2K, подтвержденная учетная запись SHiFT, электронный адрес которой совпадает с адресом для учетной записи 2K, а также вход в игру под этой подтвержденной учетной запеююю. Преденени fr 11:59 мс 31 Disember 2023 г. Коima «« гашатай »бе tetamu доadual в н в в в г г е е й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й». Пользователи, отказавшиеся от новостей и цифровых маркетинговых материалов до даты выхода игры, лишаются права получить комплект «Глашатай». Н бошш онога коimaк sebarang. “. Dispes.