Tidak dapat memainkan akses awal ‘Hogwarts Legacy’ di Steam? Berikut adalah pembetulan, anda tidak boleh pra-beban Hogwarts Legacy pada Steam atau Epic, Maaf | Pcgamesn

Anda tidak boleh pra-beban Hogwarts Legacy pada Steam atau Epic, Maaf

“Akan tidak menjadi fungsi pra-beban tersedia untuk permainan stim atau epik, “tulis mereka. “Bagaimanapun, anda sepatutnya dapat memuat turunnya pada akses awal pada 7 Februari jika anda mempunyai edisi Digital Deluxe atau Edisi Pemungut Fizikal.”

Tidak dapat memainkan akses awal ‘Hogwarts Legacy’ di Steam? Inilah Betulkan

Akses awal untuk Hogwarts Legacy Pra-pesanan edisi Deluxe Pemungut dan Digital Permainan di PS5, Xbox Series X dan PC kini LIVE. Anda boleh melompat ke dalam permainan sekarang Dan mula bermain. Hooray!

Ini benar -benar permainan yang hebat dan saya tidak sabar untuk menulis tanggapan saya apabila saya lebih jauh ke dalam pengembaraan dunia sihir dan mendengar apa yang anda fikirkan RPG juga.

Dalam apa jua keadaan, saya melihat sesuatu pagi ini ketika saya pergi bermain permainan di PC (saya juga bermain di PS5). Dalam akaun Steam saya, walaupun pra-memerintahkan versi Digital Deluxe permainan, butang main telah menjadi kelabu. Saya tidak dapat bermain! Adakah saya pra-memerintahkan versi yang salah?

Saya memeriksa resit saya dan tidak, itu tidak berlaku. Saya membayar $ 70 untuk Deluxe Digital dan sudah 10 pagi PT, jadi apa yang memberi? (Anda juga ingin memastikan anda mendapat versi Digital Deluxe juga!)

Nah, ternyata ada masalah yang mudah. Cukup keluar stim dan kemudian muat kembali. Sebaik sahaja anda melakukan ini, butang main akan hijau dan anda sepatutnya dapat memuatkan tanpa masalah. Jika ini tidak berfungsi, anda boleh mencuba:

  • Mengesahkan fail permainan. Untuk melakukan klik kanan ini pada permainan, pilih Properties dan kemudian pilih fail tempatan. Dari sini Pilih Sahkan Integriti Fail Permainan.
  • Nyahpasang dan pasang semula permainan, kemudian keluar dan masukkan stim lagi.

Anda tidak boleh pra-beban Hogwarts Legacy pada Steam atau Epic, Maaf

Warner Bros telah mengesahkan bahawa anda tidak boleh memuatkan Hogwarts Legacy pada Steam atau Epic, yang bermaksud anda perlu duduk dan memuat turun permainan Harry Potter apabila dibebaskan.

Anda tidak boleh memuatkan warisan Hogwarts pada stim atau epik, maaf: seorang wanita kulit putih dengan rambut gelap memakai jubah gelap yang dipenuhi dengan emas memegang penyapu dengan senyuman kepada orang lain di ladang hijau

Diterbitkan: 19 Jan, 2023

Ketika kami semakin dekat dengan tarikh pelepasan warisan Hogwarts, Warner Bros. telah mendedahkan bahawa pemain tidak akan dapat memuatkan permainan Harry Potter RPG di Steam atau Epic, yang bermaksud anda perlu memuat turun warisan Hogwarts pada hari itu.

Tangkapan skrin yang dikatakan dari perbincangan dengan Warner Bros. Pasukan Sokongan telah membuatnya ke Reddit rasmi permainan cerita. Sebagai tindak balas kepada soalan mengenai pra-beban, wakil yang dipanggil Viola telah memaku keranda yang ditutup dengan ketat.

“Akan tidak menjadi fungsi pra-beban tersedia untuk permainan stim atau epik, “tulis mereka. “Bagaimanapun, anda sepatutnya dapat memuat turunnya pada akses awal pada 7 Februari jika anda mempunyai edisi Digital Deluxe atau Edisi Pemungut Fizikal.”

Mesej Sokongan dari Warner Bros. Permainan Membincangkan Legacy Hogwarts Pre-Loading Pada Latar Belakang Sky Blue

Memandangkan permainan akan menggunakan penyimpanan 85GB mengikut keperluan sistem warisan Hogwarts rasmi, ini cukup mengecewakan. Anda perlu duduk dan menonton internet anda tamat tempoh untuk memuat turun permainan (saya dari Scotland, kami tidak mempunyai Wi-Fi cepat di sini) dan menyeberang jari anda bahawa anda mendapat peluang untuk bermain pada hari yang sama.

Untuk mengesahkan maklumat ini, PCGamesn telah menjangkau Warner Bros. untuk memberi komen, dan akan mengemas kini artikel ini ketika kita mempelajari lebih lanjut.

Walau bagaimanapun, pra-beban atau tidak ada pra-beban, walaupun terdapat banyak perkara menarik yang anda ingin belajar sebelum anda memulakan pengembaraan dunia sihir anda. Kami mempunyai senarai semua watak warisan Hogwarts, serta semua mantra warisan Hogwarts yang kini diketahui supaya anda dapat menyalurkan Hermione dalaman anda. Kami juga mempunyai koleksi permainan PC terbaik di luar sana untuk membuat anda sibuk sehingga surat Hogwarts anda tiba.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesaksamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di AS, dan Duyung di UK.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.